| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2018 19:09
- Nahlásit
Fifi
Jak rikas, hlavne ze se nikomu nic nestalo a zbytek se nejak zmakne
Me teda vzdycky kdyz mam dojem, ze to utichlo tak slysim zas jak neco mlati, prijde mi, ze posledni cca dva roky fuci fakt silene a casto...
jinak ferinka velmi ocenila, ze sme dneska nikam nesli a jen se stehuje po posteli
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2018 19:15
- Nahlásit
cernej caj
Me teda vzdycky kdyz mam dojem, ze to utichlo tak slysim zas jak neco mlati, prijde mi, ze posledni cca dva roky fuci fakt silene a casto...
Jono, takovahle vichrice je tu podruhy v kratky dobe, beast from the east c. 2. A celkove fici mnohem vic. Zni to jak rozjetej rychlik, hukot z dalky a pak to prijde... Ble proste.
Jen dobre, ze ste nikde dneska nesmatlali, jeste by vas neco binglo po kebuli.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2018 19:26
- Nahlásit
čaj hlavně ty tašky i to autíčko vyfoťte dřív, než s tím budete něco dělat !! Důkazní fotky jsou důležité...
Tady tím, že celý den slůnilo byl docela dojem z počasí příznivý... Jen ptáci se rozhodli, že dožerou zbytek zásob a myslím, že puknou... dosypávala jsem třikrát
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2018 19:31
- Nahlásit
Fifi
presne, asi doma lip nez v lese, vcera vydaval les desny zvuky teda...
Xerxová
no uz pozde samozrejme, mi to nedoslo a posbirala sem to z ulice a vyhodila, protoze zvonila sousedka ze to je po chodniku. ale nevim, ze by nekdo jako pouzil proti me ze nase tasky poskodily nase auto?
jo, za oknem krasne ale pred oknem uz nee
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2018 19:36
- Nahlásit
čaj najdi smlouvu s pojišťovnou a nahlaš pojistnou událost. Můžeš skoro jistě on-line. Ať to začne někdo řešit. Důležité je střechu opravit co nejdřív - ale zase aby ti uznali škodu...
Nevím jak je to u vlastního auta - někdy jsou pojištěny škody způsobené jen na cizím majetku...
Přečti smlouvu - napiš "hlášení" a zítra nafoťte, co se dá (díry ve střešní krytině!!)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2018 20:03
- Nahlásit
Xerxová
tu strechu potrebujeme uplne celou vymenit. Loni bylo pozde. Jako ze ti upadnou 3 tasky ze strechy, ktera sotva drzi, to ti stejne nikdo nic neda pac ti reknou, ze ta strecha je stara a co muzes cekat..
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2018 20:10
- Nahlásit
čaj nevím - ale před asi dvěma lety jsem byla na půdě nafotit starému sousedovi ulítlé tašky (fotila jsem světlo procházející na půdu) - a zaplatili mu fakturu za "zaplácnutí děr" náhradními taškami pokrývačem. A ta střecha taky zrovna dokonalá nebyla...
Vím, že to budete muset řešit - ale někdy i pár korun dobrých a stejně to budete muset řešit rychle alespoň tím sousedem - pokrývačem. A za zeptání nic nedáš.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2018 20:21
- Nahlásit
Xerxová
ok, diky za radu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2018 22:33
- Nahlásit
cernej caj
my teda vždycky volali přímo tomu člověku, co s náma uzavíral smlouvu a on pak přijel a všechno si nafotil a sepsal sám
ale určitě to alespoň zkus, nic horšího než že ti nic nedaj se nestane
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2018 07:03
- Nahlásit
Maya
mam to online - ale ono se to da nahlasit online a oni poslou cloveka jizdnaka co to resi a ne z kancelare...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2018 08:18
- Nahlásit
z naší letní zkušenosti - dům je psaný na mě, to, že tašky ze střechy poškodily kvůli odlítnuté střeše z garáže mamčino auto v garáži, nikoho nezajímalo - rodinný příslušník a basta fidli. žádná cizí osoba ale to může být pojistka od pojistky, za zeptání nic nedáš, čajdo
a určitě bych nafotila, přesně jak píšou holky - každých pár korun dobrých. chlapi v létě hned nafotili a střechu okamžitě opravili (měli jsme rezervní krytinu), pojišťovna se v tom nebabrala, stačily jí fotky a sdělení, že bylo opraveno vlastními silami. Nebo pokud vám to bude spravovat soused a napíše vám na to doklad, tak vám to proplatí ...
taky jsme trnuli hrůzou celý víkend, po loňských zkušenostech nám tyhle vichry nedělaj dobře na pleť
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2018 08:25
- Nahlásit
Janiii
Diky za zkusenost - ale slo spis o strechu - ze by pojistka prispela na opravu te diry, na sklo fiatky se to nevztahuje urcite...
Jo, chapu ze ty trnes hruzou asi po kazdym vetsim zavati, je dobre, ze nova strecha pekne drzi
Dneska si uzivam dovcu, jdu pokecat s kamoskou a pak do kina
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2018 08:31
- Nahlásit
-10, to počasí si fakt dělá srandu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2018 08:35
- Nahlásit
Maya
tak si rikam, ze sme ten prvni jarni vandr zvladli dost haluzove a teda slapky na toulovci v patek snad budou mit otepleni
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2018 08:42
- Nahlásit
Maya
-10, to počasí si fakt dělá srandu
jj u nás taky, a na čtvrtek a pátek hlásej sněžení....
chtěl tu někdo jaro?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2018 08:46
- Nahlásit
Fajka
se pojedes ohrat na vysocinu, co tam bude o par stupnu vic
zitra se prijede chlap podivat na strechu a nejak to snad zapravi, ve stredu tu ma zacit snezit...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2018 08:47
- Nahlásit
ale zas zitra mi prijde ta vesticka tak sem si rikala zda to neni unahlena koupe
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2018 08:50
- Nahlásit
cernej caj
se pojedes ohrat na vysocinu, co tam bude o par stupnu vic
jo jo tak nějak
chlap podivat na strechu a nejak to snad zapravi, ve stredu tu ma zacit snezit
hlavně aby nepršelo at vám tam moc nezateče!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2018 09:03
- Nahlásit
Fajka
no jasne, ale snih by taky vevnitr mohl natat, samo snih lepsi nez dest, jeste ze mrzne
no budu na vas o vikendu myslet
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2018 09:24
- Nahlásit
pisou ze o vikendu se ma oteplit, ale vzhledem k tomu, ze o tech vanicich z tohohle vikendu zase nic nepsali, tak buhvi jak to bude
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2018 10:54
- Nahlásit
cernejcaj
https://www.i60.cz/clanek/detail/17016/jak-jsem-ne -fotil
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2018 14:40
- Nahlásit
our future rekla bych
https://technet.idnes.cz/cinsky-socialni-kredit-v- praxi-neduveryhodni-nesmi-do-vlaku-a-letadel-1k2-/ veda.aspx?c=A180319_121924_veda_mla
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2018 14:50
- Nahlásit
maj hodne plemen
http://www.potisknuto.cz/pro-pejskare-2/
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2018 16:12
- Nahlásit
bivak a zakon
http://ioutdoor.cz/zajimavosti/bivakovani-povoleno /
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2018 17:35
- Nahlásit
Maya
tak chudaci fotografove, ja si budu dal dokumentovat
film byl dobra akcnarna dobrodruzna, ze hry si vzalu jen namet jinak total jiny
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2018 18:07
- Nahlásit
dělám tabulky, dělám tabulky, dělám tabulky... a ještě dlouho budu...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2018 18:09
- Nahlásit
Xerxová
dělám tabulky, dělám tabulky, dělám tabulky... a ještě dlouho budu...
....mám to u plně stejný akorát místo tabulky mám daňový přiznání....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2018 18:13
- Nahlásit
XerxováFajka
uzijte si to, ja piju kafe, valim se na netu a asi pujdu za chvili spat. To je tak bozi vec jeden den volnej na pohodu...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2018 18:17
- Nahlásit
Fajka já už jen 14 dní... a pak odjedůůůůůů (a nechám chudáka spectabilis to doladit )
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2018 18:58
- Nahlásit
Xerxová
tak to se ti dovolenka uz bliiiiziii
|