Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2018 19:42
- Nahlásit

Fajka to je dobře, že tlapátko Bábovce pruhaté zarostlo.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2018 19:47
- Nahlásit

Fifi
jo usisko vypada uplne krasne davam teda ty atb kapky, zas 7 dni jak minule.

Fajka
ale na dezert si asi budes muset pockat az domu hele

super ze to fajusce krasne zahojilo zrovna sem si rikala, co ta jeji tlapa a uz to pises

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2018 19:48
- Nahlásit

Fajka
jo a jináč Faáájuška má tlapu zhojenou, místo je bez chlupů ale to dorossste
Super! Ja resila neco podobnyho se Skritkem, asi ji stipnul do kozichu Troldak a najednou velestrupanec vosklivej na stehne. Vostrihano, osetreno a dneska uz to ma krasny, ale ji tam flekanec bez srsti urcite zustane. Babky prasteny.
jj půjdem ve třech
Budes uvlacena, znicena! A kdy se teda stavis pro tu vrbu? Mi pak pisni predem emila nebo brnkni, pls, ju?
bez ní by to menu nebylo prostě komplet
To teda, mely ste se proste potkat.
Ja si rikam to samy ted s Ruzeninem, taky si to pekne vsechno seda. Jako vztahove, ne, ze by to sedlo hned na povel.

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2018 19:50
- Nahlásit

cernej caj
jo usisko vypada uplne krasne davam teda ty atb kapky, zas 7 dni jak minule.
Bezva, to jsem rada. Za oboji! Nebude ti harat? Kremyl mel vzdycky uchotroubles nejakou dobu bud pred nebo po harani. Jak se ji asi menily rovnovahy v tele...

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2018 19:58 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

cernej caj
ale na dezert si asi budes muset pockat az domu hele

to neva, si ho doma vychutnám v klidu

Fifi
stehne. Vostrihano, osetreno a dneska uz to ma krasny, ale ji tam flekanec bez srsti urcite zustane. Babky prasteny
Babušky naše milovaný, ale Faja si dycky užívá to vošetřování pacient je to vzornej

Budes uvlacena, znicena
no jako budu, s tím se počítáá a bo sem pako tak s ena to i těším

A kdy se teda stavis pro tu vrbu? Mi pak pisni predem emila nebo brnkni, pls, ju?
to ti řeknu naprosto jasně až se budu v neděli vracet, takže by to mohlo bejt tak kolem jedný až druhý odpoledne Přesnější čas bych ti pak dala vědět až bych věděla kdy budu vyjíždět...essi teda nebudeš mít něco a budeš doma akurát se pak musíme domluvit bo já už si zas nepamatuju kdeže to sídlíště na bydlišti máte ale to mě pak třá hodíš do emailu bod na mapě, já už si to pak najdu...

Ja si rikam to samy ted s Ruzeninem, taky si to pekne vsechno seda. Jako vztahove, ne, ze by to sedlo hned na povel
jooo to je taky hezkýýý a máte to taky tak že:
zavolám Dokýškůůůů a příjde Ejmyšák.... hodím míček, Dokýš aportuje míček a Ejmyšák aportuje Dokýška

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2018 19:58
- Nahlásit

Xerxová
Jeste docitam:
nehledej v tom nic útočného...
nehledam, ale k dovysvetleni, asi vnimame tenhle smajl kazdy trosku jinak, ja jinak nez
Takze v pohode, ty ho pouzivas jinak, nez jsem zvykla.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2018 20:00
- Nahlásit

Fifi
loni myslim harala az tak brezen/duben ale vis co me napada? ze na podzim sem mozna mela pocit ze snad neco, ale vlastne si nepamatuju, ze by v realu neco - ze sem furt cekala a najdnou je brezen... Jesli by jen nespinila navic ted tezko poznam bez psa, co by projevoval zajem... co si o tom jako znalkyne fen myslis?

tak super, ze skritek uz to ma zahojeny a pekny a snad ji ten drak necha trochu srsti

super, ze ruzenka ti krasne zapada

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2018 20:01
- Nahlásit

Fajka
Dokýš aportuje míček a Ejmyšák aportuje Dokýška

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2018 20:13
- Nahlásit

koukám všichni se zdárně hojej, to je super

Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2018 20:21
- Nahlásit

tak jsem plácla psisko... Neb jsme si užívali delší okruh civilizační, chlapec byl zcela vzorný... a na jednom rohu jsme se potkali s cizím ričbekem... a kluci se začali předvádět...(oba na vodítku) A tak jsem mu jednu flákla - a najednou si vzpomněl, že by raději piškůtek z kapsičky a že tam žádný pejsek vůůůbec není... Přiznám se - lekla jsem se - tahle náhlá setkání nemám ráda

Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2018 20:22
- Nahlásit

jen dodám - že mezi nimi byl asi metr - ke kontaktu vůbec nedošlo - ale ježení a vrčení nemusím... kor když má chlapec nade mnou hmotnostní převahu

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2018 20:40
- Nahlásit

Xerxová
ale ježení a vrčení nemusím... kor když má chlapec nade mnou hmotnostní převahu
tak tomu rozumím a naprosto chápu.... při jeho velikosti

A tak jsem mu jednu flákla - a najednou si vzpomněl, že by raději piškůtek z kapsičky a že tam žádný pejsek vůůůbec není
ještě že se tak rychle probral

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2018 20:56
- Nahlásit

cernej caj
Jesli by jen nespinila navic ted tezko poznam bez psa, co by projevoval zajem... co si o tom jako znalkyne fen myslis?
"znalkyne" si mysli, ze jestli ti neharala dukladne, tak je cas myslet na kastraci. A klidne muzou mit usiska s tim souvislost, nebo taky nemusi. Jsem ti poradila, vid?
Xerxová
Pri nahlym kontaktu asi neni cas dumat a jedna dobre plesknuta je to nej.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2018 21:00
- Nahlásit

jen Xerxes míval problémy s ušima - a vždy to bylo v tomto čase - předjaří a brzké jaro. Tenkrát jsme mysleli, že to může mít souvislost s vlhkostí a s plísněmi, co vznikli pod sněhem a pod keři na zahradě... Protože jindy na to netrpěl. Pak už jsem preventivně v této době používala čistící kapalinu... Jen u Xerdy - pokud jsou ušiska v pohodě, tak do nich rozhodně nic neleju a ničím nešátrám...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2018 21:03
- Nahlásit

Fifi
jak rikas. Nejaky kontrolni vysetreni/sono se da udelat? ono i u fen prece mue byt pokles hormonu s vekem ne?

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2018 21:17
- Nahlásit

cernej caj
Nejaky kontrolni vysetreni/sono se da udelat? ono i u fen prece mue byt pokles hormonu s vekem ne?
Vsak ja te nechci panikarit a plasit. Sono jiste jde udelat, taky ji kontroluj mlecny zlazy, jestli nema nejaky uzliky a zatvrdlinky tam.
Xerxová
Jen u Xerdy - pokud jsou ušiska v pohodě, tak do nich rozhodně nic neleju a ničím nešátrám...
Jojo, vetsine psu netreba do usi za zivot hmatnout. Ale u nekterych fen, a to me napadlo az jak jsem se Cajdy optala na to harani, se to pak rado opakuje.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2018 05:39
- Nahlásit

Xerxova
to asi nikdo do usi zdravymu psovi nesatra...

Fifi
ja vim, ze nechces strasit

Xerxová
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2018 06:13
- Nahlásit

čaj to by ses divila. Proč se tolik prodávají preventivní čistidla... s vysvětlením, jak je vhodné pravidelně uši vykapávat a... tím ničit přirozenbou samočistící schopnost zdravého ucha. Neb kšeft je kšeft a hodně lidí čistí a šťourá...

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2018 06:25
- Nahlásit

Xerxová
s vysvětlením, jak je vhodné pravidelně uši vykapávat a... tím ničit přirozenbou samočistící schopnost zdravého ucha. Neb kšeft je kšeft a hodně lidí čistí a šťourá...

jj a přitom třeba Fajušce sem za celej její život do ucha nešáhla... kolikrát ve snaze člověk si zadělá akorát na problém...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2018 06:42
- Nahlásit

je krásně - mrazivo a jasno... Myslím, že na delší dobu poslední hezký den - a má být i teplo...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2018 08:21
- Nahlásit

u nas rano byl asi 1st tak nastesti mraz nebyl

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2018 09:47
- Nahlásit

u nas taky +1 a ted je krasny sluno a azuro, jeslti je teplo nevim, za oknem to vypada hezky

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2018 09:52
- Nahlásit

svědivé uši oči nos... můžou být projevem nějaké "alergie" (myslím celého spektra od "nesedí") a s háráním to jejda souvisí.
hodně lidí čistí a šťourá...
taky nečistím, ale psí prostisvědivý vetriderm jsem ráda používala
Na druhou stranu Dáje tam blbě zavazely chloupky.

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2018 09:55
- Nahlásit

jo a kocour mel vcera kliste
a psiska doziraj pytel tehle http://www.zoohit.cz/shop/psi/granule/wolf_of_wild erness a musim rict ze dobry a kadej fakt mrnavy bobky
takze si je zaradim prumernejch na stridacku s lepsima, i kdyz se mi zdaj trochu predrazeny

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2018 10:10
- Nahlásit

mam pocit ze sem je videla na granule.cz a zvazovala

Xerxová
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2018 10:16
- Nahlásit

teplóóó a sluníčko. Moc hezké počasí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2018 11:18
- Nahlásit

Maya
v kone novej tombraider - uz ho hrajes? je udelanej presne jakp pruchod tou hrou co jsme si koupili spolu

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2018 11:57
- Nahlásit

cernejcaj
nemam dohranou ani tamtu sem furt zasekla na stejnym miste a uz to asi nikdy nedohraju bo me to nebavi furt zkouset tak uz jsem to nemela pousteny dlouho
v kone je kde?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2018 12:18
- Nahlásit

v kine.

no a ten ovlafac sis objednala?.s tim se to hrajw fakt lip

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2018 12:23
- Nahlásit

ps jak sem tu zminovala lisku tak v cervenci muzem v cmss pozadat o zmenu, takze jeste par mesicu a pak snad teda uz nepujdu kazdej mesic do minusu boze to sou ty vylety, sedet doma kazdej vikend tak mi to nechybi

jinak teda v sobotu snad vydrzi tohle krasny jaro, at muzem s feri vyletit na slunicku

<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání