Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2018 12:48
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Po delší době se hlásím a zároveň nebudu dočítat, co jste naškrábaly neb by mě trefilo... Baby jedny!!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2018 13:43
- Nahlásit

brut
ahoooj jak se mas? tesis se na jaro?

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2018 14:03
- Nahlásit

cernejcaj
objednany to nemam zatim se nemuzu rozhodnout jestli se mi to vyplati, teda jako jestli neni lepsi se na tu hru vybodnout
jaro je dneska naposledy
brut
taky ahooj
tak nejaky podrobnosti chceme vedet

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2018 14:15
- Nahlásit

je to s nim.fakt boziiiii kup ho a kdyz tak ho od teb odkoupim ja ho mam.jen zapujcenej

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2018 19:02
- Nahlásit

cernej caj
tak nějakej levnej najdi, z tý číny jsou levný, ale píšou dost často lidi, že se jim to pak pc nedaří připojit, tak je to asi docela risk tam kupovat

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2018 19:17
- Nahlásit

brut
Nazdar babo! No tys toho teda napsala.

Dneska je Tomu pul roku. Takovy pekny, maly a sladky to bylo...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2018 19:19
- Nahlásit

Fifi kouknu sem - a tady je zrovna takové krásné sladké růžovoobojkové štěnítko... Letí to letí - už je to "stará" baba Tak ať krásně roste a už žádné veteriny...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2018 19:45
- Nahlásit

Maya
aha tak ja se pak mrknu, ja sem se divala ze byl kolem vanoc za 800 coz teda levny zas neni tak mozna ze obecne ty levny sou problemovy

Fifi
tak to vyrostlo teda obrovskyyyy

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2018 20:22
- Nahlásit

Fifi
ta lůůůůžováááá sponešššškááááááá

není možný , to to letí už půl ročník to je....pubertička klope na dvéééře?

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2018 20:36
- Nahlásit

Xerxová
Tak ať krásně roste a už žádné veteriny...
Kujem a jak rikas!
cernej caj
tak to vyrostlo teda obrovskyyy
Jak s Tim clovek je kazdej den, tak to nevnima. Az pak na fotkach nebo si uvedomis, ze uz se To nevejde pod stul, neprobehne To Troldikovi pod brichem a tak...
Fajka
pubertička klope na dvéééře?
Ty kusuj s timhle!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2018 20:59
- Nahlásit

Fifi
my to sleedujme s tebou a ja zapomel jak to bylo malinkatyyy zvire

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2018 21:51
- Nahlásit

Fifi
letí to letí, mě zrovna nedávno došlo, že Lokinovi za měsíc budou dva, strašnýýý
příštího psa koupím nějakého pidi, ten nevyroste a bude

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2018 21:57
- Nahlásit

Maya
psa koupím nějakého pidi, ten nevyroste a bude
já rovnou velkýho, ten už pak nevyroste

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2018 22:40
- Nahlásit

Fajka
já rovnou velkýho, ten už pak nevyroste
Jen ztloustne?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2018 06:32
- Nahlásit

on taky bernardyn uz by ani nemel.kam.rust nebo by prorazil strechu, je lepsi koupit maly at se to natvaruje pkdle bpudy zavcas

Maya
tyjo t lwti desne

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2018 13:24 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Sněží a sněžit bude...asi hodně....a já už uložila lyže. Jo a zrušili nám tu poštu .... pěkný venkov tu máme to tu prostě žije...obchod není, hospodu málem zavřeli krz EET, autobus tu jede v pondělí ráno a pak v pátek večer zpátky... no pěkně se tu máme na tý vsi, jen co je pravda....
přitom tu byl obchod, pekař, škola i školka...jen v naším malý prdelce.... teď už zbývá autobusová zastávka (skoro k ničemu), kostel na spadnutí bo furt chátrá ....a hřbitov teda ještě...OMG

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2018 13:47
- Nahlásit

Fajka
to je asi nevyhoda male vesnicky, lidi odchazej, ne?

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2018 14:11
- Nahlásit

cernej caj
to je asi nevyhoda male vesnicky, lidi odchazej, ne?
no to je na tom právě to co nechápu...nikdy tu nebylo tolik lidí jako ted, staví se tu všude, baráky rostou jak houby po dešti, lidi přibejvaj a všechno se ruší....nechápu teda...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2018 14:17
- Nahlásit

aha, mozna ze pribejvaj sami autodojizdeci a neni tahoun co by skolu, pistu resil? neni nikdo kdo chce otevrit obchod... skida no

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2018 14:20
- Nahlásit

cernej caj
neni nikdo kdo chce otevrit obchod...
no a taky určitě nění nikdo kdo by chtěl zavřít poštu....
prostě všechno pro lidi...ach jo...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2018 14:35
- Nahlásit

Fajka
posta se zavrela i u nas. Ale prebral to nejakej duchodce jako postapartners, asi na privydelek

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2018 17:28
- Nahlásit

Peknej vikend, i kdyz pocasi teda bude spis nepekny.
Fajka
Sněží a sněžit bude...asi hodně....a já už uložila lyže
Tak zase vyndas? Tady lilo pres den a ted fici, prsosnezi, bahno ble. Aspon se pocasi vyradi a pristi tejden budete mit lip na slapani.
Jo a zrušili nám tu poštu .... pěkný venkov tu máme to tu prostě žije...obchod není, hospodu málem zavřeli krz EET, autobus tu jede v pondělí ráno a pak v pátek večer zpátky... no pěkně se tu máme na tý vsi, jen co je pravda....
To je naprd teda. Hlavne posta, se vsim ted budete muset do Jablonce?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2018 18:16
- Nahlásit

ufff - dnešek jsem měla dlouhej - dopoledne z jednání na jednání a odpoledne dálkaři. Ale už jsem domááááá.
Je maličko nasněženo, taková elegantní zimní atmosféra. Ráno jsme alespoň na chvilku vyběhli do lesa (místo na sedmou jsem šla na devátou), takže i psisko mělo změnu. A musím kluky pochválit - odpoledne kompletně uklidili barák (Night jistě mohutně pomáhal ) ... takže mám klídek

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2018 19:08
- Nahlásit

tady celej den lilo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2018 20:19
- Nahlásit

Maya
uz mas auto?

u nas prselo a fucelo jak pise fifi.

o vikendu pripravka na dalsi vandry, kdyz to klapne, zitra vylet s Vero a v nedeli jeste jeden, takovej polovandr se spanim v postylce

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2018 20:25
- Nahlásit

Tak já nevím ale když potkáme v lese stádo srnek tak je to dycky v tom největším krpálu a dycky když jdem směrem dolu ne nezabili mě, přežila sem....i ty dva blboňové žijou nezabila sem je když mě voba na tom hladkým mejdle táhli z krpálu dolů ....eeeště že tam byl u kraje cesty ten smrk ... kůru na čele sem měla vobtištěnou ještě hodinu potom

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2018 20:31
- Nahlásit

A tos vytahla.lyze nebo jeste ne? jestli bude mot zitra strop obtistenej tvuj usmev?

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2018 20:34
- Nahlásit

cernej caj
A tos vytahla.lyze nebo jeste ne
neee normálka pěšmo....na lyže to nejni...zatím

jestli bude mot zitra strop obtistenej tvuj usmev
i to je možný už bylo šero tak nebylo moc vidět...hlavně že tam nezůstal žádnej žup

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2018 20:34
- Nahlásit

Fajka jsou to blbcíííí - táhnout paničku po sněhu... U nás "dole" je letos jelenů i srnčího málo. I stop je nejvíc liščích. nevím, proč letos stáda dolů nesešla - jindy bývá kopytnatců podstatně víc. Ne, že by mi to vadilo... Night bývá poslušný - ale i tak je to adrenalin...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2018 20:36
- Nahlásit

ráno v lese mě do zad narazil Night klackem, až ho o mě zlomil. Úplně jsem hekla - neb se mu to nestává, že by se nevyhnul a nečekala jsem to.

<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání