| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2016 22:36
- Nahlásit
Fifi
Poradek musi byt. Je to tam
tak třebas se i časem rozhovoří. Že by ho dorostl, to už nehrozí
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2016 22:38
- Nahlásit
PetraK
Teď před vteřinou ještě začal přestýlat. Taky prvně. Zatím neměl potřebu.
Tak snad nebude mit potrebu jinou, to nekdy brichabol tohle spusti. Ale ne, pssst, mlcim, nic nic. Tady byla nejvetsi hrabna Agule. Ta fakt pelech kazdej den si hrabosila, proste stary dobry pudy psi. Dokonce stenatum i stravu vyvrhovala, coz nebejva uz uplne bezny.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2016 22:45
- Nahlásit
Fajka
vona mě to sice už říkala ale já info nějak neudržela
Chapu, vsak my si tapeme na obojku, kdyz je nutno, povel pomalu uz ovlada. Pokud neuron povoli a optas se ji, budes hodna.
nééé von je pako křížený s jelitem a mastili se jako paka voba...
ty dva videt litat na volno a hrat si, to musi bejt zazitek.
A hlavne ty pacicky, ty sou podstatny!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2016 22:45
- Nahlásit
Fifi
to nekdy brichabol tohle spusti
ne, nespustí. Teda uvidíme za chvíli , zrovna šli ven.
Ta fakt pelech kazdej den si hrabosila, proste stary dobry pudy psi.
jojo, Ešus taky. Možná spíš pokaždý, fakt byl jak šílená pokojská jsem se mu smála kolikrát.
Dokonce stenatum i stravu vyvrhovala, coz nebejva uz uplne bezny.
jé to je hezký
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2016 22:48
- Nahlásit
tak a tetkon už teda vážně jdu, meducína domeducínovaná. Psi ovenčeni. Bez jakýkoliv výsledkůch.
Brou.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2016 22:48
- Nahlásit
Fifi
optas se ji, budes hodna
voptám určitě !
ty dva videt litat na volno a hrat si, to musi bejt zazitek
joooo to jeeee, vidět jsou akorát dva rozmazaný fleky, jeden zrzavej a druhej plesnivej
A hlavne ty pacicky, ty sou podstatny
jo jo, jen zrzavka je nepokládala jelitu způsobně na zádíčka jako Trolda ale hamtala s nima jelitu po xichtě
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2016 22:49
- Nahlásit
PetraK
jé to je hezký
Psano ano, v realu uz moc ne.
Teda uvidíme za chvíli , zrovna šli ven.
Tak at je to v poradku, stolice. Brtnikovic aj Stajnovic.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2016 22:51
- Nahlásit
PetraK
tak a tetkon už teda vážně jdu, meducína domeducínovaná. Psi ovenčeni. Bez jakýkoliv výsledkůch.
Brou.
brou brou , já du taky humřít do pelechu...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2016 23:47
- Nahlásit
Huf. My dneska návštěva v Ikei. Adam nafasoval novou krysu a mám protiskluzovou podložku, tak snad brzy přestanou kočky stěhovat psí pelíšky...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2016 07:07
- Nahlásit
fajka Jelítko je paroháč ta se povedla... Jinak všechny fotky hezký - Zrzka pěkně roste.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2016 07:08
- Nahlásit
přeji paní domácí, aby už konečně na pár dnů vypadli
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2016 10:20
- Nahlásit
Fajka
zrzavkaaaa je bozi
tutununuuu jelitko
PetraK
treba to taky maj zrzavci vsichni proste ve vybave
- z pulky toho hermosu, kdyz normalne snim za den i dva... a hlavne v ten ctvrtek sem nic moc takovyho nemela, zeleninu k obedu... akorat vychazku s vero sem musela zrusit
birma
to je vzdycky navsteva na pul dne vzhledem k velikosti a lidem i kvuli dvoum vecem, co..
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2016 10:44
- Nahlásit
hezké svátky přeje Night
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2016 11:12
- Nahlásit
Krásný všechny fotky!!!
cernej caj
Jak jste se proboha dostali po sněhu na Špičák? Vždyť já tam lezla skoro po 4 i bez tý bílý věci
to je vzdycky navsteva na pul dne vzhledem k velikosti a lidem i kvuli dvoum vecem, co..
včera dobrý Vyrážely jsme v 6 večer, před desátou jsme byly doma a to jsme jely mhd a spojily to s Globusem a Decathlonem. Akorát ten decathlon mě tentokrát zklamal - chtěla jsem nějakou větší lehkou celtu celtu místo svý bashy, aby to šlo dát i pod karimatku a měli podobně velkou a vážila kilo. Ještě ji prodávali rovnou i s tyčema (dalších 1,5 kg), který bych fakt nepotřebovala... (fakt by mě zajímalo, kdo by sebou vláčel 2,5 kg těžkej nouzovej přístřešek, když se dá s nižší hmotností sehnat stan)
Xerxová
hezké svátky i Najtíkovi
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2016 11:33
- Nahlásit
Xerxová
pekny
birma
taky sme tam lezli skoro po 4 a proto sme nesli pak dal po hrebenu, 40cm snehu, co se boril, to bysme nedali, tak sme slezli po zlute zas dolu spis bych ale nechtela zjistovat, jak se z nej dostat po ty zeleny dolu
jo, to taky nechapu, nekdy je to asi kvuli cene - ze je to levny a nekdo na prevoz autem na kempobani s detma to neresi...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2016 11:53
- Nahlásit
birma znám dost lidí, kteří jedou autem do zahraničí, v autě mají věci - případně uvnitř spí malé děti nebo psi a oni spí venku vedle auta. Pak jim kilo navíc vůbec nevadí... a celta se hodí.
Myslela jsem si, že budou ty dva po sobě jdoucí na tlapátka blbý výlety na psisku poznat. Prd - řádí jak tajfun a prý kam že se půůůůjde. Má smolíka - za chvíli dorazí Trpajzlíci a bude mít o zábavu postaráno
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2016 11:57
- Nahlásit
Xerxová
holt mas neunavitelnyho spanelskyho hrebecka
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2016 12:11
- Nahlásit
cernej caj
nevím ze které strany jste to šli. My se tam drápali od Širokého vrchu a to bylo fakt maso...
Xerxová
znám dost lidí, kteří jedou autem do zahraničí, v autě mají věci - případně uvnitř spí malé děti nebo psi a oni spí venku vedle auta. Pak jim kilo navíc vůbec nevadí...
a neni v tom případě lepší vzít velkej stan?
Myslela jsem si, že budou ty dva po sobě jdoucí na tlapátka blbý výlety na psisku poznat. Prd - řádí jak tajfun a prý kam že se půůůůjde.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2016 13:01
- Nahlásit
birma pokud chceš spát cestou "na černo" - tak nee. Jinak pokud chceš kempovat - tak je jasné, že velký stan je výhoda. Pokud jedeš puťák, tak klidně zastavíš auto i v kempu (sociálky, legálnost), ale spinkáš na karimatce před ním Než to stavět a ráno zase bourat mokré od rosy... Chicht - naše mladá s neteřkou byly líné stavět svůj stan už jako desetileté - a raději chrápaly venku. Dneska by pod šírákem jistě nespaly Zlenivěly.
Ve Skotsku i Španělsku se venku spí legálně. A ráno (jezdíme brzy) byly často vidět na hezkých přírodních parkovištích odstavená auta a vedle jen celty. Někdy ministany (ale to je asi na hmotnost skoro stejné. Nikdy ne velestan
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2016 15:38
- Nahlásit
5 mesicu po o, chlupatice
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2016 19:14
- Nahlásit
Jsme doma z procházky. S cestou 4,5 hodiny a já jsem vyřízená. Adam tvrdil, že v životě nebyl na výletě a že je to určitě dogtrek, takže 2 a třičtvrtě hodiny rval jak kretén. Do toho se rojili cyklisti, takže labůžo. Aspoň, že posledních 15 minut byl celkem normální budeme muset takhle s někym chodit častějc, aby to nebylo takový vzrůšo...
cernej caj
Ten sedák vypadá dobře!
Xerxová
Máš pravdu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2016 19:26
- Nahlásit
birma
tak to ste si urcite krasne uzili, jen nevim, jestli adam rval = kricel, nebo rval = tahal? jinak teda s vama sel jeste dalsi pes, ze mel ten pocit ze je na dt?
jj, me se libi - stoji pulku co od zera (sice nema tolik kapsicek a tak) ale libi se mi, ze je fakt takovej tenouckej a pod baglem o nem ani nemuzes vedet
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2016 19:48
- Nahlásit
cernej caj
Šli s náma dva lidi a tři fenečky. Prostě jsem si povídala s někym a to přece znamená dt rval=tahal. Ruce mám ke kolenům. Ale holomek zdá se odpadnul a vypadá, že už docela zvládá míjení psů. Občas sice potřebuje kolem nich proběhnout (ať už je to copingová strategie nebo to chce mít rychle za sebou), ale počet nepříjemnejch situací se radikálně snížil
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2016 20:00
- Nahlásit
birma
a tak zas si to mela aspon pripravu uz za par dni te to ceka, budu ti desne zavidet
ale je supr,ze mijeni psu je lepsi, to si aspon zkusite v realu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2016 22:07
- Nahlásit
cernej caj
Jj moc se tam těšim Přijede i Katka, tak se na ni moc těším
Řekla bych, že míjení psů mu dělá největší problém právě na normálních procházkách V pátek holt vyrazíme později, aby nás nikdo moc nepředbíhal
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2016 22:26
- Nahlásit
birma
budu na vas moc myslet, at vam to slape
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2016 22:35
- Nahlásit
JSME TUUUU! SPOUSTU VECI JSEM ZAPOMNELA S SSEBOU, MAME NEPRISLA OSETROVATELKA ALE!!!! JSME TUUUUU! A
DNESKA MA BUBINKA NAROZKY JE JI DNESKA KOLIK???? 1444444! 14!! A RUMICKOVI JE KOLIK? NO DVA ROCKY JSOU MYMU MIMISKOVI.
MAAJI DNESKA.OBA NAROZKY. VIVAT BUUUBII
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2016 23:04
- Nahlásit
vyy jste toho nadrásaly
veselý velikonoce všem
PetraK
tak gratulka, že se konečně zadařilo, tak všichni zdraví?
s těma knížkama, koukám, že jich tam je hodně v pdf, tak stačí mít v mobilu adobe, pokud nemáš, tak musíš mít v mobilu čtečku, pokud jí tam taky nemáš, tak jaký stáhnout jsou odkazy zde http://www.eknihyzdarma.cz/android.html co jsem koukala tak ta Blue něco umí i pdf, tak v tom asi otevřeš všechno
ozkoušeno nemám, já už v mobilu čtečku i adobe pdf měla, holt výhoda samsungu, že v něm už všechno je
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2016 23:40
- Nahlásit
cernej caj
Dík
Pořád myslim na ten sedák, cos sem dávala a přemejšlim, jestli by se mi moc nezařezával, když je takovej tenkej
Na tom mym historickym pomalu odchází moje hand made předělávka z opasku na sedák, tak se začínám poohlížet po novym...
PetraK
GRATULACEEEEEEEEEEEEEE!!!!!! Úplně ta největší Bubišce, druhá největší Rumíčkovi a třetí vám, že dovolenkujete konečně
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2016 07:02
- Nahlásit
PetraK tak to vižlouni dostali hezký dárek k narozkám - pobyt na horách Užijte si to !!
Jdu chystat "bojovku" pro hledání zaječího hnízda. Např. když vylezou po žebříčku podívat se do okapu - budou tam mít napsáno "jsem snad holub, abych si pelíšek dělal ve výšinách?? Jen si z vás utahuju, hledejte v rybníčku u leknínů. Váš velikonoční ušák " Ehm - pro nás kolem je to větší psina, než pro ty prťavce.
Ale neteř, máma dvou dětí, tady nedávno vzpomínala, jaké kraviny jsme s nima dělali - a překvapivě si pamatovala spoustu podrobností. A krásně o tom vyprávěla... A tak jedeme další kolo
|