| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2016 18:31
- Nahlásit
Xerxová
tak ono těžko říct, dostat se Dorin do útulku, tak o něm napíšou nemlich to samý
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2016 18:36
- Nahlásit
Maya no mně tam fascinuje ta první věta. Kdyby bylo pořadí vět otočené... tak by mi to tak nevadilo. Když vím, jak i studenti čtou jen začátek textu.... a pak nedočítají... tak mi to přijde trochu jak klamavá reklama
Prostě když napíšu hodná, poslušná a mazlivá... tak mi k tomu zbytek nesedí. Prostě chlapy, nee, děti nee, jiné psy nee... prostě hodná
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2016 18:41
- Nahlásit
Xerxová
ale tak jo, holt to je smysl nabízení čekoholiv, vyzdvihnout ty kladný vlastnosti, útulek jí tam taky nechce navěky
teď byl na barandově ve zprávách pořad o psech a dětech celkem smysluplnej, neviděla jsem to od začátku, ale videa batolat co jsou schopný dělat psům aniž by rodiče zasáhli a nějakej chlap k tomu říkal jak a proč je to blbě, tak třeba se i někdo chytne za nos
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2016 18:42
- Nahlásit
Xerxová
To jste si pekne makli, ve snehu. Popisek feny je takovej zmatenej, ale zase jen dobre, ze upozorni na negativa.
birma
Adamovi ruplo v bedně - v životě nešel na vodítku a mě vůbec nezná, svý jméno nikdy neslyšel... d
To je trouba.
Maya
takový to když se snažíš něco zařídit nebo někomu vysvětlit a furt nic, takže nakonec rezignuješ s tím že je to jedno
Tam je fura moznosti, od "who cares", "never mind" nebo "it doesn´t matter" atd.
u nás teda dneska mega hnusně, furt mžilo
Tady taky posmourno a mzeni, ale vychazky jsme stihli. Ted uz regulerne chcije.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2016 18:43
- Nahlásit
Xerxová
ale jinak jak říkám, Dorin je taky hodnej poslušnej a mazlivej, klidně bych mohla natočit videa jak si hraje s dětma nebo kočkama a chová se na klíně, akorát no chce jako trochu žrát cizí lidi, takovej detail
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2016 18:46
- Nahlásit
Fifi
a dík, to never mind znám, ale myslela jsem že je to spíš v souvislosti to nevadí, což je pro mě přece jen jinej význam, tak to si snad zapamatuju i v tomhle kontextu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2016 18:52
- Nahlásit
Maya
To taky muze bejt, ala nevadi. Ono takhle vytrzene nejakou frazi prekladat doslova jde dost blbe, treba by to slo uplne jinak...
Desi me Kremyl, Troldak po ni jede eroticky, vobsournikuje. Bazusak to samy. Prece nemuze znovu harat, po tak kratky dobe.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2016 18:55
- Nahlásit
Fifi jak dlouho je po hárání ??
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2016 18:58
- Nahlásit
Xerxová
kolem vanoc doharala. A harala dycky tak po pul roce ci dyl. Samoze me napadaji i jiny alternativy... uvidime.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2016 19:31
- Nahlásit
Fifi
To je trouba.
je dva dny po dornovce mě to fakt naštvalo, bojim, jestli si nevrátil nějakej problém :/
Desi me Kremyl, Troldak po ni jede eroticky, vobsournikuje. Bazusak to samy. Prece nemuze znovu harat, po tak kratky dobe.
Držim palce, ať je holka v pohodě...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2016 19:36
- Nahlásit
Fifi
tak držím palce, ať to není nic vážného, třeba Trolda jen blbne
birma
není možný, že ho po tý dornovce něco bolí a proto takhle vyvádí?
tak snad se brzo srovná
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2016 19:40
- Nahlásit
Maya
není možný, že ho po tý dornovce něco bolí a proto takhle vyvádí?
spíš mi přijde, že mu naopak otrnulo, že se mu chce dovádět, protože třeba nějaká drobná ale trvalá bolístka zmizela... Ale zrovna dneska prostě vyvádět neměl, má pak mít tři dny klidnější režim (dlouhý procházky jo, ale klidný), aby si klouby a vazy zvykly na nový postavení a nevrátilo se to zpátky do starýho špatnýho postavení...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2016 19:42
- Nahlásit
Fifi vím, že víš... a budeš si ji hlídat. Třeba jen hormony vybuzené u Troldy závanem háravek někde z okolí...
Birma achjo - kdyby uměli vysvětlit, proč se chovají jinak...
My zítra ráno razíme na výlet (zdá se, že dnešní záhul na něm až na lehce podrápané nohy stopy nezanechal) - a tak jsem si usmažila výletní řízky a v troubě peču velikonoční nádivku - aby byla po návratu hezky připravená... Domeju nádobí a nechci na chvíli kuchyň ani vidět
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2016 19:55
- Nahlásit
birma
bojim, jestli si nevrátil nějakej problém :/
Prdlajz, vis jak to je. Jednou si nahore a jednou dole, mel jen docasnej vypadek.
Xerxová
Třeba jen hormony vybuzené u Troldy závanem háravek někde z okolí...
Kez by. To by po ni ale nelezla i Bazuna. Pozoruju ji dostatecne, nepije presprilis, zadnej vytok, spokojene si odkluse vychazku - na prvni pohled zdravy zvire.
dnešní záhul na něm až na lehce podrápané nohy stopy nezanechal
To je dobrej, Kremyl si po prochazce zase neuroticky zdoubal jednu nohu, asi slapla na koprivu a svedilo. V tomhle je priserna. Kdyby mela nozky ala Najt, osetrila by si to po svym asi ve velkym.
Vyleta si uzijte, snad bude lip nez dneska. To plati i pro cajdu.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2016 19:55
- Nahlásit
Xerxová
kdyby uměli vysvětlit, proč se chovají jinak...
jojo, nebo aspoň říct, když je někde pobolívá, i když třeba jen trochu...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2016 20:00
- Nahlásit
Fifi
Prdlajz, vis jak to je. Jednou si nahore a jednou dole, mel jen docasnej vypadek
to joooooo. Já myslela vzhledem k pohybovýmu aparátu, jestli si tam tou dnešní demencí zase něco nepodělal a nevrátil si něco, co jsme ve středu tak pracně (a zjevně bolestivě) napravovali...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2016 20:03
- Nahlásit
Fifi on je tedy z těch 4 dog pečovatel o bolístka největší... ale jen si to olizuje - a flusy tečou všude kolem... Ale k sebedestrukci to nedotáhne. Ale podrážděná kůže mu nevadí - tu ani nelízal - ošetřoval jen jednu větší odřeninu
A u Bazuny to nemůže být způsobeno Prouhatcem?? Když ty jo - tak já taky, je to moje kámoška... Prostě že se opičí ze žárlivosti??
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2016 20:08
- Nahlásit
birma
Já myslela vzhledem k pohybovýmu aparátu, jestli si tam tou dnešní demencí zase něco nepodělal a nevrátil si něco, co jsme ve středu tak pracně (a zjevně bolestivě) napravovali...
Jo takhle. To snad ne. I kdyz jeden nikdy nevi - vsak mas urcite cviceni pro nej, to poznas i doma.
Xerxová
ale jen si to olizuje - a flusy tečou všude kolem...
Fuuuj umim si to predstavit. Teskne huci, Niagara...
A u Bazuny to nemůže být způsobeno Prouhatcem?? Když ty jo - tak já taky, je to moje kámoška... Prostě že se opičí ze žárlivosti??
To ne, v jejim pripade by to bylo spis konejsici gesto - a to je mozny klidne, ona je velkej usmirovac. Kazdopadne nejak Kremyl voni vic, nez by bylo zahodno.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2016 20:14
- Nahlásit
Fifi
cvičení nemám. Doufám, že se domluvim s Katkou Lerlovou, že by k nám někdy zajela a ukázala nám nějaký posilovací cviky na vybavení na dogfitnes co mám doma, právě s ohledem na tu jeho křivost i to horší koleno...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2016 20:18
- Nahlásit
birma
O kolena, kolena, necht navrati se k jezeru... Co ma s kolenem? jen naka artroza?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2016 20:22
- Nahlásit
Fifi
jj jen nějaká počínající artróza, ale koukala jsem, že při dogfitnes tu nohu moc nechce zatěžovat a já bych naopak potřebovala, aby ji pořádně nasvalil, tak bych ráda od ní dostala nějaké rady a názorné ukázky
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2016 20:27
- Nahlásit
birma
Se mu nedivim, ze nechce zatezovat, kdyz asi boli. Tak at neco vymyslite, pripadne dornovkou budete rovnat. Ale za chvili bude leto a zase se bude plavit ve velkym, tak se naposiluje rovnomerne, silenec vodni.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2016 20:32
- Nahlásit
Fifi
Taky se mu nedivim, ale zrovna cvičenim na míčích bychom tý bolestivosti mohli dost předejít...
za chvili bude leto a zase se bude plavit ve velkym
myslíš, že je třeba čekat na léto? (foto ze dneška)
ale von se křiví i v tý vodě, debil. Jak si jí cáká do huby, tak to dělá jenom levou přední....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2016 20:49
- Nahlásit
birma
ale von se křiví i v tý vodě, debil. Jak si jí cáká do huby, tak to dělá jenom levou přední....
I pri plavani? To snad nemuze stihat.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2016 20:54
- Nahlásit
Fifi
To snad nemuze stihat
tys loni to video neviděla?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2016 21:06
- Nahlásit
birma
Magor je to. Tak mu na leto na levou predni dat zavazicko na suchej zip, at se mu hur v inntervalu zabehlym caka.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2016 07:01
- Nahlásit
fifi
tak snad kremylek bude mit jen nejaky tozbity harani, drzim palce
birma
je yo holt vodni zivel
maya
tak snad na to sazeni byde hezky
vcera ve vlaku z hospody sme popojeli o zastsvku. akorst nam jel a nemusrli sme pi silnici hodinu, srm si vsimla. ze sd mi odlepila pul podrazky na bote... tak v lekarnucce mam kousek oboustranky, tak sme dosli... prselo celou noc, dneska budu sledovat botu - sou "novy" skoro nenoseny, mam je po mamince, koupila si se mnou kdysi stejny paradni turisticky botky co sem ji ukazovala, tak bg mibl prislo lito je znicit, kdyz je sikovnej obuvnik zapravi. hlavne s mym botovym problemem sou to papucky...
tak uvidime, zda jen slezem k vlaku nebo zvladnou vic
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2016 10:55
- Nahlásit
Fifi
Tak mu na leto na levou predni dat zavazicko na suchej zip, at se mu hur v inntervalu zabehlym caka
otázka za pět bludišťáků - drží SUCHEJ zip pod vodou?
cernej caj
tak držim palce, ať botky držej. Počasí u nás vypadá líp než včera, tak snad máte krásně a dobře se vám ťape
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2016 11:02
- Nahlásit
ovoustta ka selhala, s krokodylem cwkam na bus a mooòoooc me to mrzi
znam odpoved na podobnou vec - mokra oboistranka nedrzi
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2016 11:05
- Nahlásit