Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2016 20:25
- Nahlásit

PetraK
ja to mam zas jak bubi... beru krkabol!

Maya
to neznam a vypada to zajimave

Fifi PetraK

tak proc to ma takovy zadni dlouhy nohy, ze jo

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2016 20:29
- Nahlásit

cernej caj
tak proc to ma takovy zadni dlouhy nohy, ze jo
A nebyl to klos? Ty maj i kridylka, ale jak sednou na zivocicha, tak je shazujou. Nebo proste nakej beznej hmyz s dlouhyma zadnima nohama, sarance by sis snad s blechou nespletla. Priste nafot.
PetraK
Pak se mám divit, že mám zakletou dovolenou
Nic, zadny zakletiny, zitra si spokojene a na pohodu odrazite.

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2016 20:36
- Nahlásit

cernej caj

ja to mam zas jak bubi.

kecáš! Takže taky budeš na kuřecím? Ale je to hladový. Tvrdí Bubrdle, chodí tu a vydává stížnosti na všechny strany. Je těžký u ní poznat, ešivá je hladová a nebo potřebuje jít sejřit. Chodí v obou případech

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2016 20:44
- Nahlásit

PetraK
Chodí v obou případech
Ale jen v jednom je treba fakt jit. Snad to bude jen hlad. Mne se povedlo cvaknout ty svy siamsky dvojcatka nejak. Pridam.

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2016 20:48 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fifi

Ale jen v jednom je treba fakt jit

ááno. No vzhledem k tomu, že Bubrdlína vod Berlína je věčně hladová normálně, tak teď je to vůbec něco.

Pridam

uka, dokud mám šanci to vidět

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2016 20:52
- Nahlásit

Xerxová
on když byl páník po pás v návěji a přitom stál nad kotníky v kaluži skryté pod ledem, odmítal fotit
Chuuudaky! Najtik je furt prdly litaci rogalo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2016 20:53
- Nahlásit

Fifi

takhle Pruhy bezne spinkaj na teticce rtw.

jéé! takhle přesně spává Rumouš s Bubi. Hodně často. 3

Jak vona se ale tváří!! Pipiii malá vychovatelská

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2016 20:54
- Nahlásit

Xerxová
čerejší sněžné z toho blbého úseku bořícího nejsou

to jako nechápu teda

ta poslední fotka je boží. Taky se neumí pohybovat s tlapkama na zemi

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2016 20:56
- Nahlásit

Fifi
jen dva prstíčky
křááásný!

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2016 20:58
- Nahlásit

PetraK
takhle přesně spává Rumouš s Bubi. Hodně často
On se na ni casto vysouka i vejs, treba puldou tela. A cumi blbe Kremyl, ze sem fotila, ona to nerada. Ja takovyhle spani pes na psovi vidim prvne, perdel by trhnul packou a odkracel. Dorota by takovyho troufalce sejmula.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2016 20:59
- Nahlásit

Fifi
sarance sme meli v koupelne roky, to bych si nespletla (nasi koupili barak i s tou mrcho na prisavce a meli sme ji tam, kazdej se toho lekl, kdyz si sel umyt ruce, i my pri prohlidce

PetraK
nekecam, uz ve ctvrtek mi nebylo uplne nejlip, vcera dobry a dneska zase zhorseni

ale jidlo mi to nezhorsuje

Xerxová
chvilu premyslim, ze ten trolda je nejakej divnej, jak cekam po upozorneni fota od fifi a pak si rikam ahaaa najtik

na muj vkus je tam snehu porad dost

Fifi
ti sou skvely! roztomily moc teda

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2016 21:02
- Nahlásit

kde se mi vzala navstevnost za poslednich cca 14dni skoro o 200 vyssi, nez predtim? divny, divny

tak fotky z vyletu
a pokud to zitra pude, pudem s timickem provetrat vero, jinak se provetra sama

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2016 21:03 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Xerxová
Na fotkach to asi tak dramaticky nevypada, ale sesup peknej. Jak panicka satra nozickou, jak pavouk sekac, kam se vydat...
cernej caj
kde se mi vzala navstevnost za poslednich cca 14dni skoro o 200 vyssi, nez predtim? divny, divny
Pchchchhh, tady to cte kde kdo. I ze starejch garnitur, tak se nediv.

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2016 21:03
- Nahlásit

Fifi
On se na ni casto vysouka i vejs, treba puldou tela.

to už teď tolik nedělá, ale jako štěndo to taky dělal, potřeboval s ní být v hodně těsným kontaktu, teď už "jen" takový to kontaktní ležení, jak se tomu říká. Je to prý - no a je to logický , taky mám ráda kontakt s tím koho mám ráda- ve smečce vlků hodně důležitý.

Já jsem to jednou zažila ještě s Ešínkem, měla jsem hroznou radost, když jsem to v noci zahlídla, byl to jen takovej náznak malej, ale už tam ten kontakt mezi nima byl. A pro mě to bylo jednak hrozně hezký a druhak ftipný, protože když k nám Blaňule přišla, tak jí ty první dny kradl pelíšky, aby neměla kde ležet

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2016 21:04
- Nahlásit

cernej caj

le jidlo mi to nezhorsuje

a co pití? to tam roli nemůže hrát?

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2016 21:06
- Nahlásit

Xerxová

koukám, že jsi taky, jako čajda viděla blešule

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2016 21:08
- Nahlásit

Xerxová
ta rozhedna je bozi a ta treti fotka je paradni!
jinak teda stredohorsky vyhledy bozi! to muselo fakt stat za to, takova parada a kvitky krasny.

ja kdyz chtela fotit ten brutal prudkej kopec k rozhledne, prislo mi to na fotkach jak placka, ani sem ho nakonec moc nefotila, protoze to hrozne klame

PetraK
tezko rict, piju vodu a caj a vcera fakt dobry a dneska horsi... nevim, cim to je

Fifi
no to jo, nekdy me to az desi

chdinka teticka zalehnuta definitivne?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2016 21:10 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Fifi
pomooooc ja si toho preklepu nevsimla
a dekuju

Xerxová
hlavne, ze fotak stale funkcni i pres to, co s vama absolvuje

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2016 21:12
- Nahlásit

Fifi
K tomuhle bych rekla - jen houst a vetsim proudem! krasny fotos.

ta mě taky dostala,je krásná, ale pak mě zaujalo to, že čajdovi se podařilo vyfotit les tak, aby to nebyly sirky na stojku. To neumim

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2016 21:12
- Nahlásit

PetraK
ve smečce vlků hodně důležitý.
Jenze pes neni vlk. A fakt to vidim poprvy, ze se takhle housenkovite nasouka na cubu "vetrelec". Perdel by to fakt nesnes, ty maj jiny projevy lasky a souzneni. Asi nejvetsi roli hraje to, ze je Troldas pindik a Kremyl ho bere jinak nez fenu.
cernej caj
ze ten trolda je nejakej divnej,
No to von ale je.

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2016 21:15
- Nahlásit

cernej caj

piju vodu a caj a vcera fakt dobry a dneska horsi... nevim, cim to je

hm, tak buď viróza a nebo fakt něco z jídla?? Tu vodu jakou? Kohoutkovou a balenou? Jídlo svoje, nebo kupovaný?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2016 21:15
- Nahlásit

PetraK
vbec nechapu co myslis sirkama na stojku? urcite takovych mam taky tunu

Fifi

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2016 21:17
- Nahlásit

Xerxová
Co je to modry poupe?
PetraK
To neumim
A drapky...? Uz?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2016 21:17 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit

kdyby se snad někdo nudil - tak tady včerejší doga lítací (byl fakt akční) a tady dnešní stovečka fotek

Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2016 21:19
- Nahlásit

Fifi jaterník podléška - nejdřív kvete a až pak má lístky. Místy bylo modro...

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2016 21:19
- Nahlásit

Fifi

Jenze pes neni vlk

já vím, jen jsem to tak zmínila. Taky nevím jestli kontaktní ležení je mezi nimi obecně bez rozdílu pohlaví, nebo ne.
Ale zas mi to de facto nepřijde takový překvapivý - když to beru z pohledu Rumajzla, kterej s Bláňou vyrůstal (jako Troldík s Křemýlem). Oba je mají jako svoje chůvy, oporu. Je to hrozně hezký se na to dívat. Já se právě tehdy, když jsem viděla Ešátora hrozně těšila, jak si to nakonec sedne, že se budou mít nějakou formou rádi. A vidět ho párkrát, jak zapomněl na svůj imáge studenýho čumáka, jak na ní hravě dorážel, to byla nádhera. No dál jsme to prostě už nestihli.

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2016 21:30 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Xerxová
jaterník podléška
Toho sem asi nemela nikdy tu cest potkat, skoda. Dumala jsem o azalce, ale co by delala v divocine. Edit - ted musim znit jak naprostej blbec, bo jsem myslela, ze to poupe patri k vetvicce. Dobre mate, fotograf.
PetraK
když to beru z pohledu Rumajzla, kterej s Bláňou vyrůstal (jako Troldík s Křemýlem). Oba je mají jako svoje chůvy, oporu. Je to hrozně hezký se na to dívat.
Jo, neni nad to, kdyz si muze starsi ci prehistorickej jedinec vychovat svy vlastni stekanatko. Dva jsou vic nez jeden. Pak to mladi ma zase co predavat dal...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2016 21:31
- Nahlásit

Xerxová
mrknu zitra, dik za odkaz

PetraK
vidis jak ti to jde

jinak jidlo kupovany, hermelin, sunku, zeleninu... vodu z kohoutku. Je mi blbe a zaroven mam hlad a prijde mi, ze kdyz se najim, ze se to jako nezhorsi. navic treba vcera fakt OK a dneska rano taky a zacalo mi byt blbe az nekdy pred polednem, jen to do vecera vygradovalo a ted sem si dala pidi loka medoviny na ochutnani, bylinkovej caj a du spat a zatim proste dobry, nevim, no

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2016 21:32
- Nahlásit

jo
a když jsme u Těch fotek, tak Fifi před časem jsem Ti něco přivezla z Gemánie

copak voni to tam měli za tím plotem?? aha?

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2016 21:32
- Nahlásit

PetraK
pro úplnost, abych byla spravedlivá i Bubidrápečky:
To ucho mi tam udelalo trochu pruvan v hlave, co to jeee. Ale dobre, sikovna pani.
že čajdovi se podařilo vyfotit les tak, aby to nebyly sirky na stojku. To neumim
Asi ma sirsi vobjektiv, tak se tam tech stromu vejde vic na sirku.

<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání