Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2016 11:09
- Nahlásit

onjevuje se slunce! zavidim vlastikovi velmi.
https://www.dropbox.com/s/hm59rrgtuehf8yq/2016-03- 26%2011.03.55.jpg?dl=0
tohle jez obou stran paty leve a castecne na prave... ta guma drzi tak na 10% sve bezne plochy

birma
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2016 11:17
- Nahlásit

cernej caj
tak to je naprd škoda, že se to stalo zrovna včera a ne někdy na procházce kolem domu...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2016 11:27
- Nahlásit

jj, dost. aprd, no... ale tak co uz, mam cca 22km a za to sem jela vcera skoro 6h a dneska dalsich 5 zpqtky

ale urcite mam aspon supr zazitky, fajn fotky a vlastik ma asi krasne slunecno, sotva semezla do busu, zmizela oblacnost a zacalo sviyit

co adamek dneska? ted ses asi v praci?

birma
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2016 11:34
- Nahlásit

cernej caj
mam cca 22km a za to sem jela vcera skoro 6h a dneska dalsich 5 zpqtky
To je smutný :/
mam aspon supr zazitky, fajn fotky a vlastik ma asi krasne slunecno
Tak doufám, že nám pak dáš odkaz nejen na svoje fotky, ale i na Vlastíkovy, ať se pokocháme
co adamek dneska? ted ses asi v praci?
Dali nám nakonec volno (dozvěděli jsme se to ve středu odpoledne), takže mám 4 dny prázdnin
Adámek má dneska řízenej klid na pelechu, když je dement za chvíli dostane vepřovou kost, tak snad mi odpustí
Takže já akorát uklízim, upravuju produktovky, vkládám zboží a tak doufám, že něco zvládnu i změnit v pokoji a podobný činnosti záslužný

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2016 11:48
- Nahlásit

birma
jak vlastikovi, ti nevim, ale snad zas posle tak bych preposlala me je ukazuje tak s rocnim zpozdenim a to ma muj kompakt pujcenej

dneska vecer. nebo zitra budou. uz mi rozmrzaj ruce. vcera vlhko, poprchalo. nad 600m snih zespoda ale vyslapany cesty, na hrebenu zacalo snezit a cesta tam uz vyslapla nevyla tak sme slezli do nesta, do hospody a spali sme dneska skoro tam jak tenkrat my spolu s katkou a radkem (sem si pamatovala tam fajn spani tak sme sli na jistotu na tu modrou znacku). noc cela proprsela a teplota kolem nuly, dopo dest, mlha... bylo fakt nadherne

je super, ze vam dali volno, aspon mas cas i na praci a snad adamek relaxuje a odppciva?

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2016 12:42
- Nahlásit

Velká bytost si zaslouží velkou svíčku

Odešel. V klidu. Neměl úplně hezký začátek života, ale jeho dlouhý důchod stál za to. A já jsem moc ráda, že jsem ho mohla poznat.

Díky, že jste mu držely palce. Dala bych vědět dřív ale lehla jsem.

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

A neuvěříte tomu, od čtvrtka jsem chcípák, respektive od středy odpoledne. proč ne, když se chystáme na odjezd na dovolenou. A proč by taky neměla Bubi průjem, když bychom měli odjet. Ne? Teď mi tu statečně smrdí pod počítačem a já si tipuju, zda vydrží, než přijede Brtnik z chalupy a nebo vyměním pyžamo za bundu a pomašírujem...... Kdo si tipne a vsadí?

Rumoušek je naprosto unešen ze svého nového míčku. Zpočátku vědecky zkoumal a kutálel, velmi rychle přišel na to, že s kutálením moc nevystačí, že do toho musí taky chroustat. A jooooooooo prej je to bomba zábava. Už se mu z toho podařilo - to nevím jak, zrovinka jsem s Bubi procvičovala "Podej berušku" vs. "podej Krysu", což Bubi velebaví. Takže nevím jak, ale vyndal to. Ještě ani nebalím. Odjezd zítra, tak budu balit prostě zítra, jestli to půjde.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2016 12:49
- Nahlásit

tak to me mrzi, zeslehla a snad i bubi bude lip... yo jedete jen na 2 dny nebo na dyl

birma
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2016 12:53
- Nahlásit

cernej caj
tam za krávama, jak nás v noci chytil ten slejvák? Asi začarovaný místo
Adam hlavně prudííííííí

PetraK
od čtvrtka jsem chcípák, respektive od středy odpoledne. proč ne, když se chystáme na odjezd na dovolenou. A proč by taky neměla Bubi průjem, když bychom měli odjet.
Vy ste chudáky To ona je Bubinka asi solidární, abys to nevyčítala sobě, kdybyste nejeli...

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2016 12:56
- Nahlásit

cernej caj

no plán byl - v pátek jedem uklidit chalupu, dneska nachystám mámu na to, že tu bude týden hospodařit sama (velká hygiena a umytí vlasů) a zítra v pohodě odjezd do hor, kde si pobudem do pátku a pak přejezd na chalupu. Mno. Takže toliko plány. Realita je ta, že na chalupu jel jen nebohej Brtnik, kterej je magor, takže se tam včera sám sedřel a dneska se tam jel dozničit. Já - když k tomu zejtra budu musím ošéfovat tu mámu, zabalit a ... jet chcípnout do hor

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2016 12:58
- Nahlásit

cernej caj

noc cela proprsela a teplota kolem nuly, dopo dest, mlha... bylo fakt nadherne

ty jo, no tak to tě teda lituju
Proč sakra nemůže bejt tak hezky, jako je, když jsme v práci.

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2016 13:01
- Nahlásit

birma
Adam hlavně prudííííííí

Bubi taky, si můžou podat tlapky. Bubi prudí zatím s krysou, což je lepší varianta, než, kdyby prudila s průjmem

Rumouš bude asi zatápět, vzal si inteligentně špalíček a vyrábí zde třísky. Pak třískne Brtnika, až se vrátí dom a najde tu ten bordel

Adamovo vídejo je ftipný je tou vodou fakt stiženej

birma
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2016 13:08
- Nahlásit

PetraK
Bubi taky, si můžou podat tlapky.
Teď znuděn mym nezájmem cípnul,tak přeju, ať Bubinka taky odpadne
vzal si inteligentně špalíček a vyrábí zde třísky. Pak třískne Brtnika, až se vrátí dom a najde tu ten bordel
pořád mohlo bejt hůř a mohl vyrábět třísky z nábytku
je tou vodou fakt stiženej
to je, i kamarádi, co maj retrívry vodomilce, tvrděj, že on je fakt extrém a jejich psi na něj nemaj

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2016 13:14
- Nahlásit

birma
nne
ene, hned tu prvnj po prijezdu jak sme buli pod sirakem

petrak
achtaaak, tak hodne sil zitra na mamu a doufam, ze si to uzijete, bude tobe i bubi lip a ze to bude fajn tyden

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2016 13:15
- Nahlásit

a jak se ji ze zacatku bal, ze... adamek

birma
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2016 13:20
- Nahlásit

cernej caj
joooo tam u železnice jsem úplně zapomněla, že jsme tam spali dvakrát

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2016 13:25
- Nahlásit

birma
ať Bubinka taky odpadne

no.... Brtník spí, Rumíček spí, i Koláče usnulo, ale Bubrdle, ta neusne nikdá!! Tak to u nás vypadá běžně (trošku přeháním, ale jen málo - páč vona by mohla náhodou vo něco taky přijít )

No takže jsem teď preventivně odeslala na pelech jak profesionálního výrobce třísek na podpal Rumouše, tak zvědavou domovnici Bubrdli.

mohl vyrábět třísky z nábytku

to bych asi vyrobila třísky z něj , protože to by popřel šécko co platí o zabaveným, vyžitým a spokojeným psovi. (teda ne že by se nemohlo stát, že to co platí, nenajde nikdy výjimku ,

to je, i kamarádi, co maj retrívry vodomilce, tvrdě

no, můžeš mu řikat klidně Václave

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2016 13:45
- Nahlásit

petrak
tak ona te nenecha vyspat babrdle duchodoveho veku

birma
jj, tam sme meli krasne

uz sedim ve vlaku do brna, ta cesta je teda taky umor misto pres vecer (18-22) tak pres den, ale aspon mam sraz s kjigou donluvenej, tak to se uz tesim fotky teda vecer, oni jih z tech 20km moc ani nebude

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2016 14:02
- Nahlásit

cernej caj
tak ona te nenecha vyspat babrdle duchodoveho veku

no to nenechá, páč kupříkladu je zvyklá, že v pracovní dny se jí tak v půl šestý, nejpozději v šest - krmí je Brtník- aby se pak mohli se mnou vydat na prochajdu. No a tak jako o víkendu by to mělo být jinak??? No ale to v žádným případku, takže když ještě v sedm nic, tak se jde procházet. Ona přece nic nedělá, jen si tak chodí tou předsíní a vůbec nás nechce budit přece. Jenže krzevá ty její neostříhatelný drápky vzbudí nás. Kdyby nevzdubila nás, zaručeně vzbudí sousedy pod námi. Takže tady se bohužel nedá dodržet to pravidlo o tom, že máš něco vydržet, abys psa v něčem nepodporovala. Na chalupě má smolikof , tam jí nějaký šmatlání nepomůže a taky to ale mrcha zrzavá dobře ví , tam se rozhodně neprochází a spí na gauči, dokud nevstaneme.

fotky teda vecer

to jsem zvědavá

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2016 14:50
- Nahlásit

petrak
bestie na chate muze spat i do 8 co ale ve meste nee

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2016 15:28
- Nahlásit

cernej caj

bestie

přééésně, jsme chudáky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2016 16:02
- Nahlásit

petrak
jj, veeelky chudaky

ve meste na trhach sou velikonocni slavnosti, tak sem se cestou na obed stavila pro medovinku bude parba ve vane. to cestovani me fakt oddelalo, skida ze bez vyletu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2016 16:18
- Nahlásit

ukazecka
https://www.dropbox.com/s/ypykr4aazmxwhs9/2016-03- 26%2016.13.49.jpg?dl=0
https://www.dropbox.com/s/4nmin8dcfjkbb2l/2016-03- 26%2016.14.15.jpg?dl=0
https://www.dropbox.com/s/5uhk9rs7s784s3k/2016-03- 26%2016.14.36.jpg?dl=0

Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2016 16:52
- Nahlásit

my měli parádní výlet - tři vrcholky Středohoří - včetně deště, mlhy, sluníčka, suťových polí, daňků, srnců, jelenů, zajíců, krav, ovcí, koz, koní (bez i s jezdci) .

Brzy po startu přišel sestup z Varhoště - mokrý jíl strmou kamenitou strání (na cedulce klubu českých turistů bylo napsáno - obtížně schůdný úsek na značené cestě ) Dole jsme si přepočítali končetiny - a zjistili, že bahno nás bude doprovázet na oděvech až domů... Pepa padnul dvakrát - já nee, ale občas jsem poklekla při podlejzání kmenů... a rifle od kolen dolů byly hnědé... Psisko asi vykoupeme - jen co se nacpeme.
Ještě že jsem předvařila - a teď se tu cpu vynikající nádivkou s uzeným a zelenou hmotou různých druhů...

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2016 17:04
- Nahlásit

cernej caj,
bude parba ve vane.

ty jo čajdo, neřikej, že se zburácíš? vem to i za mě, já tetkon nemožu

ta poslední fotka je jak z pohádky o Statečném kováři

Xerxová
Člen
- Nahlásit

PetraK ty vaše dovolené jsou zakleté To už snad není pravda.

PetraK
Člen
- Nahlásit

Xerxová
a zjistili, že bahno nás bude doprovázet na oděvech až domů.

čuníci

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2016 17:05
- Nahlásit

Xerxová

To už snad není pravda.

jo to si říkám taky,

teď navíc kejchal Brtnik, Rumajzl prej má taky řidší vyměšování..... takže já se z toho už natvrdo pos...u

Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2016 17:17
- Nahlásit

představ si strmou stráň a v ní klesající tenoučký vyšlapaný stezníček. Hrozně se to klouzalo - a to tak, že kraj stezníku se mnou odjel třeba o metr níž. Ustát to často nešlo - a alespoň se člověk chytal stromů (pokud byly v dosahu) nebo kamenů... Našlapovali jsme jak připodělané baletky na špičkách, zašlapávaly do bahna každý kamínek každý klacík... a stejně každou chvílí se snažili udržet balanc při nekoordinovaném sjezdu dolů.

Chudák Night - po včerejším sněhovém šílenství to dneska bylo bahnové kluziště a pak kamenné pole. Ale humor (a chuť lítat) neztratil až k autu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2016 17:35
- Nahlásit

xerxova
tak to bylo hodne dobrodruzny ale urcite krasny a budou paradni fotky dobre, ze pocitani koncetin dopadlo dobre
a aspon si uzivas uz s bastou, co sis chytre prepripravila

petrak
ale tak snad uz to ted klapne

my v patek lezli asi pul kilaku snad na 18% stoupani snehem, zazitecek, bali sme se, aby sme tama nemuseli i dolu

birma
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2016 17:47
- Nahlásit

Xerxová
jééé Varhošť si přesně takhle pamatuju

<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání