| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2016 20:56
- Nahlásit
Fifi
pro mě je třeba na mobilu mnohem větší problém to vetknout mezi symboly pro kurzívu, nebo to je třeba označit hned dvakrát...Ode dneska radsi oddelovani, ted na ni visel venku a ona spokojena, kurtyzana stara jedna.
tohle je naprd ale zas asi je to lepší důvod pro to, aby mu voněla, ne?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2016 21:13
- Nahlásit
birma
pro mě je třeba na mobilu
Asi sem tu uz jedina, ktera nema chytrej mobil s netem. Teda ma mobil s netem, ale nepouziva to.
ale zas asi je to lepší důvod pro to, aby mu voněla, ne?
Jako jo, ale i tak je to hodne brzo - to jediny me na tom nesedi.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2016 21:18
- Nahlásit
Fifi
i tak je to hodne brzo
to jo no, nemůže to být tím oteplením? Pořád bylo lezavo a najednou je jaro v plném proudu, tak třeba to má vliv?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2016 21:34
- Nahlásit
birma
Oteplovani, zima nezima, vek... Cort znajet, ale je to o pulku driv, nez harala predtim. Kdyby mela takhle ted harat bezne, tak to budu muset, ac nerada, nejak resit.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2016 21:37
- Nahlásit
Fifi
to je jasný, pro ni by to taky nic zdravýho nebylo, hárat tak často. Držím palce ať je to jen výkyv a dál hárá zase ve správných rozestupech...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2016 22:40
- Nahlásit
PetraK
d to vypusteni duse se stenetem, to vypustis stejneeee hahahaaa!
vy umíte potěšit paní
Fifi
tak třeba to jen srovnává na jaro podzim jak to má bejt, tak uvidíš příště
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2016 22:41
- Nahlásit
jsem dávala na fb, po ukouknutí týhle fotky jsem mu musela jít přepočítat horní řezáky a jako fakt je má
dole mu jeden chybí už dávno a to tu zas vidět není
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2016 22:48
- Nahlásit
na stránkách Tróji jsem našla božího hafa
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2016 22:49
- Nahlásit
Maya
Ten je vychechtanej. Jak belgicak, ty se podobne umej smat.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2016 22:53
- Nahlásit
Fifi
pravda je že bordery třeba takovýhle úsměvy moc neumí
ale hlavně je konečně učesanej a zastřižený tlapičky, tak jsem mohla fotit
birma
teda ten je jak z nějakýho komiksu
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2016 06:40
- Nahlásit
chválím paní domácí, že podává hlášení i o dovolené. A Bubice je neskutečná babka
Fifi ach jo - hárání nezávidím... Chudák Pruhatec, chudák ty
Maya krasavec vysmátý
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2016 08:45 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Rumštáááájn a krásné ráno
Jsme dovolení, Píďa nám dával budíček v šest (sedm po změně času) a tak jsme toho spoustu stihli
Viděli jsme Rabí, prošli Sušickou stezku (zelenou pavučinu), stihli Kašperský jarmark, viděli spooooustu strašidel, 3 kozy a bylo to super.
Jo a Kačenka nám vyprávěla pohádku. Pohádka končila tak, že ukradli peníze, koupili si za ně pivo a žijí šťastně až do dnes
edit. a hárá se u nás už druhé kolo, Mája dohárává, začíná Batynka. Zrovna včera tvrdila sousedovic Lívajovi, že je ta nejhežčí, nejkrásnější a nejúžasnější a jestli s někým má mít výmar štěňátka, tak rozhodně se špicem!!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2016 08:58
- Nahlásit
birma
ja na telefonu ani necituju ani se nesnazim koporovat na co reaguju, to uz bych se na to vyprdla rovnou
Fifi
tak pro me je ten firemni telefon fajn, protoze kdyz travim hodiny v buse/vlaku tak mi i vyhovuje, ze muzu mrknout na co potrebuju, pokecat tu svama, najit si pocasi, predpoved, otevrenou hospodu na vandru... ne ze by to bez nej neslo, ale je to pohodlnejsi (hlavne kvuli tem mapam s gps to je bozi)
jinak to snad bude fakt jen tim pocasim, ferinka na pocasi reaguje velmi, takze mi kazdej rok hara uplne jinak a jestli ma pauzu 3 mesice nebo 8 ji naprosto netankuje
Maya
vypada trochu jak kdyby zadny zuby nemel chudak ale holt jak to maji prekryty tim pyskem
dostal jarni urdzbu, jo
kachna_
no tak to zni fakt paradne, ale teda nevim, jesli kacenka bude moct vykladat pohadku pred ucitelkama a co to ubytovani, to ste byli v tom pohadkovym mestecku?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2016 09:10
- Nahlásit
cernej caj
, to ste byli v tom pohadkovym mestecku?
jj, na pohádkový chalupě v Mlázovech, nakonec i s Májou, aby nemusela babička oddělovat hárající psovstvo.
nevim, jesli kacenka bude moct vykladat pohadku pred ucitelkama
to já taky nevim
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2016 09:30 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
objednala sem si zbozi za 660 kc... prisla zasilka za 1450, netusila sem samo co to je ale kdyz vidim, ze to de z toho obchodu tak asi chyba, tak sem psala maila, jesli mam odstoupit od smlouvy nebo mi vrati prachy... to su zvedava, kde se stala chyba...
edit: tak mi obratem na mail odpovedeli, ze se omlouvaji a ze mi to vrati na ucet ten rozdil
ps: v krku se mi zeni vsichni certi
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2016 09:34
- Nahlásit
kachna_
tak to je supr, to musely byt holky nadseny? a vas to doufam bavilo i jako dospelaky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2016 09:54
- Nahlásit
cernej caj
To jako ze se spletli v castce za dobirku? Tak alespon ze to vratej
kachna_
To byly holky asi nadseny? Jsem videla nekde fotky a pro deti supr
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2016 10:03
- Nahlásit
Guutn moorgen majne líbe Kindr, my nemame Pidu a tak jsem zaspala do deviti,ostuda, vykukuje slunicko, snad mu to vydrzi.
Maya
Dorin vypada bombove, dobrej vytlem.
kachna_
Krsna dovca a koukam ze mas doma Bozenku dm u hned dvakrat
Brtnik mi prave prev,pravel konverzaci mezi nim a Kacenkou, smeju se tu nahlas ))))
birma
Toho jsem si taky vsimla. Je bozi presne z komiksu nejakyho.
Fifi
Furt je to harani nejlepsi variantou. Kremyl nevestooou, vivat. ))) a radsi jdu
Xerxováchválím se snazim co to jde.
cernej caj
Citace jsou drina psani taky, vysilujici sem k.o.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2016 10:07
- Nahlásit
PetraK
To asi to vysilujici spani do deviti
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2016 10:55
- Nahlásit
Maya
jj, ale oni meli nejaky echt slevy tak asi omylem zauctovali puvodni cenu ale tak uf
PetraK
uzijte si to paradni pocasi
jojo, je to sichta tam neco napsat, ses dobra, ze te to neodradi
tak ono je vlastne vosum, ze jo, telo nema devet najednou ze dne na den
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2016 10:59
- Nahlásit
cernej caj
vas to doufam bavilo i jako dospelaky
myslím, že jsme si to užili všichni a jedinej nepříjemnej zážitek byl prudnej provozovatel na Svatoboru, když jsem byla koupit vstupenky na rozhlednu a zeptala jsem se, jestli můžeme se psem, tak jsem obdržela přednášku o tom, jak to nejde, protože se jim tam párkrát podělal nějakej pes a oni to museli uklízet.
Já chápu, že někdo si na svém vlastnictví nepřeje psy (dokonce to chápu i u dětí), ale nechápu, proč to nemůže jednoduše vyznačit piktogramem u vstupu, případně není schopen říct jednoduše "ne" a má potřebu tohle sdělovat zákazníkům.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2016 11:12
- Nahlásit
kachna_
tak to je super, jinak s rohlednou naprd, taky bych se spokojila s piktogramem nebo proste ne bez tech komentaru...
du si udelat obed. Jeste ze mam zasoby od tety
nejak sem myslela, ze kdyz vcera byl krkabol stejnej jako v nedeli, ze se tak nezhorsi, ale po teplym caji a strepsils je to lepsi
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2016 11:23
- Nahlásit
kachna_
Tipuju ze ze zacatku odpovidal ne ale kdyz po sty musel odpovidat na otazku proc ne kterou mu jiste polozilo 99% lidi i s dovetkem ze jinde psi muzou, tak uz to rezignovane chrli dopredu
cernej caj
Ale ten krkabol si teda nech, nemusim mit vsechno
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2016 11:27
- Nahlásit
Jo a v Sušici!!! jsme nepotkali jediného nevychovaného psa, všichni byli buď slušní nebo ovodítkovaní, případně obojo.
Maya
po sty musel odpovidat na otazku proc ne
já jsem ještě neslyšela, že by se někde někdo ptal, proč nesmí.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2016 11:36
- Nahlásit
kachna_
Ja vsude, i na rozhlednu kdyz jsem cekala dole, i do zameckyho parku se zviratama obvykle ve stylu proc by tam pes nemoh kdyz je mrnavej nebo je v tasce nebo vsude jinde muze tak proc tady ne jako celkem chapu ze to provozovatelum leze na mozek
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2016 11:48
- Nahlásit
kachna_
tak to je super s tema psama
ja to slysela hodnekrat, ze na nejaky zakazy se lidi ptaj a proc to nejde, ze je to jen buzerace a tak...
Maya
ale byt provozovatelem, tak tam dam ceduli ze pes nesmi a nebudu se stvat s kazdym tretim turistou, ze jo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2016 12:45
- Nahlásit
cernej caj
No je otazka jestli by cedule nejak v tomhle pomohla
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2016 12:58
- Nahlásit
Ty jo ty nektery rady jsou fakt jak z jinyho vesmiru, uz se vidim jak v pracovni dobe obiham barak a jeste s kafem v ruce pro obveseleni celyho baraku
O nutnosti nahazet do sebe ibed za pet minut aby se pak clovek mohl jit projit
http://www.bety.cz/zdravi-a-zivotni-styl/clanky/18 938/Jak-se-zbavit-prebytecnych-kilogramu-Jednoduse -je-vychodte?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=s ekce-z-internetu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2016 13:05
- Nahlásit
kolik nadobi umyje kapka jaru? mam pocit, ze neumyla ani tu jedinou misku od jidla a vic se mi jich uz vydolovat nepodarilo
jo, ze by se mi chtelo vstavat na drivejsi autobus, abych si stihla obejit blok s kancelarema
lol, vzit si kafe na prochazku na 10minut kolem bloku a razem budu moct z prace o 10minut pozdeji a nebudu nic stihat a taky si predstavuju jak je paradne zdravi jit centrem mesta v dobe nejvetsi zacpy pripadne po hlavnim tahu na hodonin se budu plazit mezi pangejtama v boji o zachranu zivota
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2016 13:31
- Nahlásit
tady dneska tři bouřky a lijavce a mezi tím vždy svítí slůňo. Prostě aprílové počasí. Myslím na paní domácí - ta má bouřky myslím v přírodě moc ráda
|