Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2016 13:44
- Nahlásit

Xerxová
Tady slunicko, ale dle zprav tam fuci severak takze prej kosa prevelika
cernej caj
No presne nejlip jet busem rano o hodinu driv a odpolko o hodinu pozdejc aby se clovek mohl deset minut projit :S

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2016 13:45
- Nahlásit

Yanice zachranila nay kolinska bouda

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2016 13:48
- Nahlásit

Maya
tak to se zas ale mze prochazet o dve hodiny dyl takze hrave splni i prekona

PetraK
tak supr, ze ste se nekde schovali, obleceni snad mate pro vsechny pripady?

Xerxová
a to nam chybi jeste 2 dny do aprila...

jinak mrtvoly vypadaj mega spokojene, od rana chrapou, ani nazrat nechteli, prej by mi mohlo byt blbe castejc, aby mohli spat i 24hodin denne v posteli

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2016 13:55
- Nahlásit

PetraK cháááchááá - už píšeš jak Čajda Hlavně že jste v suchu

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2016 13:59
- Nahlásit

Xerxová
PetraK cháááchááá - už píšeš jak Čajda
jsem to měla na jazyku

PetraK
Yanice zachranila nay kolinska bouda
znám, ta mě zachránila na treku když byl celej den lijavec, tak se tam dalo najíst ohřát usušit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2016 15:37
- Nahlásit

tak snad sou u esusu ohrati, ususeni a nafutrovani

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2016 15:42
- Nahlásit

muzete se mi smat, po ferine zbylo platicko wobenzymu se dvema tabletama a ja nevim proc sem to mela hozeny v hrnku s ibacem, tak sem si vzala na boleni briska bez brejli jeden voranzovej - chutnal divne ale si rikam to je asi tim hnusnym cajem na zapiti a ted se divam, ja zezrala ten wobenzym

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2016 15:47
- Nahlásit

cernej caj
No ale to budes zdrava wobenzym leci vsechno

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2016 17:42
- Nahlásit

šla jsem na procházku s Najtidlem kolem Jezevčího vrchu na okraji Lužek. Psík řádil a vzorně se z trysku vracel, přeprška sněholedová ho naštvala, ale hned zase vylezlo slůňo, vzorně se nechal připnout a posadit, když se znenadání před námi zjevila nejprve psice a hned za ní dva neosedlaní koně (a taky naštěstí jedna osoba, která je měla skvěle zvládnuté). Po chvíli mě namíchl, když vyrazill za srnou - ale taky si našplhal, že vlastně ani nezmizel z dohledu a otočil to zpátky ke mě.
To, že jako první ze všech našich 4 dog používá nos víme. Já viděla z dálky Pepu, jak šlape po jinak liduprázdném golfovém hřišti... a schválně Nighta navedla "na jeho trasu". Aniž bych cokoli naznačila, pes hodil rypák na zem, a přesně jel dvě jamky po stopě (páníka neviděl). A ta radost, když ho viděl a já ho vypustila (green tam nebyl, takže pes nic nemůže zničit). Pravda, stádo srn na další jamce jsem uviděla dřív a broučka pro jistotu odchytila - neb trysk třeba před green by ideální nebyl...
Byl vzorný, poslušný mezi lidmi - a teď spinká jak špalek.

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2016 17:53
- Nahlásit

Kraaaasn, to bylo a hlavne Bubuuu Bubu si to uzivala ,vedla vypravu celou dobu vpredu,mela jsem strach jestli nebude unavena a neniii
Xerxová
bouřky
Skodolibce! Aaaale my bez bourky,hec jen vanice a! Pac jsme si fikane vybavili mobil,tak jsme videli kdy bude mezera a sli jsme za slunicka a jak jsmd dosli zacla cina. Nekdy se ta technika hodi,

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2016 18:03
- Nahlásit

Xerxová
cháááchááá
Fajkajazyku

Ste drzy kozy! Na to nevidim ma to maly pismenka a ja slepy voci!a ani nemam plamenomet na vas!/;-(

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2016 18:14
- Nahlásit

Jo a Rumous mel.na kolinsky tv program national geography Ze zivota osmaku degu. Byl unesen a hodenka.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2016 18:14
- Nahlásit

petrak
sikovna bubitka!

xerxova
tak to je vzornak a snosem sikulka, nepremyslelas o nejakych pachovkach s nim?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2016 18:39
- Nahlásit

čaj nepřemýšlela ! Já jsem ten barbar, co se psem extra nepracuje... Já to jeho stopování jen koriguju u zvěře... jinak když si chce čmuchat, ať si čmuchá. Ale nemusíme čmuchat spolu koordinovaně Má to se mnou těžkej psí život (teď tu běhá a štěká ze spaní) a já hledám změny v projektové dokumentaci (ve čtvrtek změnili na ministerstvu podmínky vydané v únoru... a ledacos je v mých tabulkách jinak !!)

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2016 19:04
- Nahlásit

cernej cajwobenzym
A zabral?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2016 19:06
- Nahlásit

xerxova
to sem si myslela, ze tohle u vas asi nee. vsak ja su barbar tez, jen chodime a to nam staci

tak pekne pracuj, ja chtela s muzem do cukrarny ale nic nebude, maj uz zavreno v obcich vedle

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2016 19:07
- Nahlásit

petrak
tezko rict sem pul dne prospala

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2016 19:09
- Nahlásit

cernej caj

Tak kdyz neulevi wobenzym, tak spanek pomuze urcite

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2016 19:13
- Nahlásit

Ech, nebavi me rozdelovani psu, nebavi. Bejt furt ve strehu, byt treba preventivne. A taky me nebavi, kdyz si nekdo rano pusti na zahrade radio na plny kule, aby se lepe budovalo, a jede to doted - je to normalni?
Jsem naka zdechla, negativisticka asi. To bude tim vichrem a vubec.
PetraK
Uzivejte dovcu.
cernej caj
Tys chcip?

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2016 19:19
- Nahlásit

Fifi
normalni
Ne neni ((

A dneska mi udelala radost bubi i tu v penzionu. Nechala jsem ji chvili na pokoji uplne samotnou,vzala Ruma dolu do jidelny a ona to zvladla,nestekala!

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2016 19:21
- Nahlásit

cernej caj

boleni briska
Hele to.mas jeste furt od toho vyletu?

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2016 19:30
- Nahlásit

PetraK
ty jo, to jsi odvaha, bych se spíš bála, že tam něco zničí než že bde štěkat

jinak mám zimnici a krkabol, asi tady někoho ubezduším za tu nákazu přes monitor

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2016 19:32
- Nahlásit

Fifi
holt sousedi bez soudnosti, no... tak snad brzo dobuduji nebo jim aspon dojde, ze nemusi hrat celej den.

drzim palce, at to oddelovani zvladnete ve zdravi (hlavne dusevnim;)

trochu sem asi chcip, nejak me boli v krku od vikendu, dneska se to zhorsilo, i trochu teplotka tak sem zustala doma, ale zitra bud k dr nebo do prace, ale ted to vypada lip

PetraK
to uz sou zas bezny potize je mozny, ze to mohlo byt trochu i spojeny, nastesti u nas uz dobry a doufam, ze u bubi taky

sikovna! moc moc podrbkani za to zaslouzi a hlavne doufam, zes navalila neco k jidlu

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2016 19:34
- Nahlásit

Maya
odvaha

Jsme jedno patro od.pokoje, dostala balonek. Koukej se vyzdravit

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2016 19:36
- Nahlásit

cernej caj
ale zitra bud k dr nebo do prace
Masti radsi k drrrrrr.
PetraK
Ne neni
No, jako nerada vyvolavam konflikty, vsak jim to asi pak jde rychlejs od ruky. ALE... Tady maj jecet vrabcaci, kejhat kusy, stekat psi a kokodakat slepice. A ne hrat radio, ze ho slysis i v baraku. Uvidime zejtra.
Maya
asi tady někoho ubezduším za tu nákazu přes monitor
Kdo za to muze??

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2016 19:39
- Nahlásit

cernej caj
chcip

Ty jo nesmite se s mayou libat!
navalila
No mela ten balonek tak se odmenovala sama

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2016 20:00
- Nahlásit

Fifi

zejtra
Zajdes za nima?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2016 20:08
- Nahlásit

PetraK Bubi je skvělá, že se nechá odložit v cizím prostředí a přitom Rumík jde s Vámi.
Arona byla skvělá na cestování, dokázala být vzorná všude - nevšímala si lidí ani psů... ale odložená sama - to tedy nee. To nikdy!! Jednou na dovolené nesměla do hotelové jídelny (a my měli v ceně snídani) - takže jsem s Lídou odešla na snídani, rychle něco já shltla a běžela pro Pepu, aby se s dcerkou v klidu najedli...

Xerxes i Betka byli pohodáři - stačilo na pelech odložit piškoty a bylo jedno kde to bylo. Nikdy je nenapadlo drápnout do dveří, všimnou si čehokoli z vybavení ani neštěkali, nekníkali...

Night je závislák - sice do dveří nemlátí, ale pokud má pocit, že má obecenstvo, tak pláče. Takže pokud máme domeček na konci světa a necháme ho tam, ani necekne. Pokud jsou vedle sousedi - sedí u plotu, hraje divadlo a knííííkáááá a plááááče. Tedy o dovolené - doma je zcela v pohodě.

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2016 20:12
- Nahlásit

Fifi
no rádio ještě dobrý, u nás zákaz používání strojů v neděli a ve svátek a co myslíš, že bylo v tu krásnou velikonoční neděli? cirkulárka a motorovka, na sekačky to holt ještě není, se přece ten pěknej den musel využít, naštěstí to bylo kus od nás, tak jsme to neměli z první ruky, ale taky fakt ty lidi jako nechápu

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2016 20:18
- Nahlásit

Xerxováskvělá
No nevim jak by to dala delsi dobu. On pobyt loni na pecce ji nejak spustil to, ze nechtela byt sama. Zacinali jsme tehdy od zacatku. Ja pak prisla na to proc asi. Speransky ubytko a chodba-neco jako utulek+vecne tam rvouci pes amigo mohlo pripominat troju. Tak ale ted potesila, hodne.

<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání