| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2016 20:09
- Nahlásit
Xerxová
taky taky
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2016 20:12
- Nahlásit
Maya
a taky mám jedny finský pruhy, akorát teda na těch delších chlupech nic moc
Jak?? nic moc! to sou krasny pruhy a az budou linat, jiste o 100% lepsi nez zdejsi kratky!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2016 20:32
- Nahlásit
Fifi já si asi přivezla nelínací dogu... on je totiž i v zimě nahatý - nemá vůbec hustou podsadu... Takže už loni a ani letos z něj moc chlupů nepadá.
Všechny dosavadní dogy byly v zimě huňáčci - a on je naháček... Má holé vnitřky stehen i pupík nejen v létě...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2016 20:48
- Nahlásit
Xerxová
já si asi přivezla nelínací dogu
Stastna to zena! Bedpodsadovy zvire. To Troldas je vydatne podsadovej, i pres procesani terminatorem z nej este ted taham obcas cely pesiky. Kratky, JEMNY chlupy, ktery si taham obcas i z nosu, notasu, mobila, polivky. Uplne novej typ srsti do domacnosti.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2016 21:01
- Nahlásit
tak on Night taky líná (a chlupy máme všude taky) - ale na jaře všechny dogy se zbavovaly spousty hustého kožušku... a on se zbavuje jen trošky staré srsti... Nevím, kde jsem vzala naháče... ona meseta není zrovna teplá oblast... Že by vliv portugalského tatíka ???
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2016 21:08
- Nahlásit
Xerxová
Nevím, kde jsem vzala naháče... ona meseta není zrovna teplá oblast... Že by vliv portugalského tatíka ???
Kdo vi, kdo nam na to odpovi? Ale ja opravdu vnimam velkej rozdil mezi delsim chlupem linajiciho rtw a ted cosik, co si poletuje a i vdechnes. Vivat nahacum. A vlastne vivat slapkam, tady bylo rano tak neskutecne hnusne, vichr a kosa, ted uz snad nocujou v relativne "prijemnym" picasi.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2016 21:13
- Nahlásit
tady bylo taky ráno hnusně - odpoledne slůňo vylezlo - ale zase se teď dost ochlazuje. Mrazík šlapky asi nemine... Ale počítaly s tím, věděly do čeho jdou...
Nejlíp má být v neděli - tak plánuju nějakou tu delší procházku (kolem 20 km) někde kolem Pecopaly - tam to máme moc rádi. A zítra standardně nějaký ten delší lesík za humny
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2016 21:25
- Nahlásit
Maya
to je nahodou hezky
Xerxová
no to teda tak velky zvire a nemusi to cesat
Fifi
myslim na ne, snad se dobre slape
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2016 21:44
- Nahlásit
cernej caj
no to teda tak velky zvire a nemusi to cesat
teda popravdě chlupáče ve velikosti dogy by si koupil jen nějakej šílenec
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2016 23:33
- Nahlásit
Viděli jste dnešní mapy na seznamu?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2016 07:49
- Nahlásit
maya
mebo vyrobce svetru
jojo mapy byly vtipny i kdyz pulku humoru asi nechapu na co to sou narazky, treba redakce blanik ci co, ale nektery vtipny
myslim na slapky, jinak uz zacina slunicko, dneska bude asi hezky. jdu na 20km vylet - tolik sem v jednom dni letos jeste nesla bez timicka teda, ale jeste pak mam nejaky vyrizovani a to s nim by neslo
birma dala vcera minimalne 42 km co vim
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2016 11:36
- Nahlásit
cernej cajbirma dala vcera minimalne 42 km co vim
zas nahanela nejaky samce?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2016 14:59
- Nahlásit
my dneska 22,5 km kolem Pecopaly. Krásně. Moc krásně. Night skoro celé navolno... vzorňoch.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2016 18:18
- Nahlásit
zbrnd
tak jestli na neco pouzitelnyho narazila nevim
Xerxová
tak to je super, ze byl vzornoch a ze ste si to takhle uzili. U nas dneska taky krasne i kdyz vetrno.
ted experimentuju v kuchyni a KONECNE sem umyla ty mrazakovy suplata
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2016 19:49
- Nahlásit
cernej caj
tak už máš kuchyń a přihlášenou autoškolu?
u nás dneska taky krásně a větrno, tak snad si to šlapky užily
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2016 20:19
- Nahlásit
Maya
nemam kuchyn ale premyslim, ze mozna bych do te vesnicke co nejezdi do brna jit mohla tak aspon to zkusit, ze jo
birmaaa je dobraaa!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2016 20:55
- Nahlásit
Xerxová
moc pekny fotky jako vzdycky, najtik v te oranzovohnede je bozi v lese, to je krasna fotka a bozi hrnek si vozite na kafe
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2016 21:24
- Nahlásit
čaj hrníčky vozíme vždycky. Káva patří do porcelánu I v ešusu jsme mívali uvnitř porceláňák - žádný šplichtáček Night čeká, až dolejuu kafe - neb ví, že bude tatranka či fidorka (Night má celou, my s Pepou si půlíme druhou)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2016 21:48
- Nahlásit
tak tatranka na cesty, to vi kazdej ze musi byt;)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2016 22:33
- Nahlásit
Xerxová
Najtík spíš vypadá, že by si dal to kafe
fotky krásný, jako vždycky
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2016 06:41
- Nahlásit
jsem si naivně myslela, že by mohl být po včerejšku ten čokl alespoň malinko klidnější. Blbost - už jsme všichni po snídani a odjíždíme do lesa... Konečně prý bude procházka...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2016 09:06
- Nahlásit
Xerxová
tak to vis, spanelsky temperament;) uzijte si ji
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2016 12:30
- Nahlásit
byla to vypečená procházka... Jednak jsem nepoučitelná - ano - sníh stále na těch našich navštěvovaných vrcholcích leží a jde se tam mocmoc blbě. Takže změna trasy a delší okruh. Jednak psisko třikrát zvedlo stáda srnčího a třikrát vyrazil... sice se na zařvání ihned vrátí (ufff alespoň to), ale pak "revíruje" pachy a netváří se, že by někdy slyšel "ke mně"... Sice nehoní zvěř, ale "pod vlivem" rozhodně není. Lítá s rypákem u země ve čtverci tak dvacet a dvacet (možná menším), je stále na dohled... Až po chvíli mu to docvakne, a přikrčený (v životě nebyl bit) submisivně dojde se přitulit...
Jasně - kolem osmé ráno na trasách, kde pro lyžaře už místy sníh není, pro cyklisty je ho ještě dost a pro pěšáky je tam hodně ledu se moc lidí potkat nedá - jen moji ségru se švárou Jestli ty naše pochoďáky nemáme v genech...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2016 13:09
- Nahlásit
tak to bylo dobry rodinny necekany setkani a dobre, ze se najtik dal odvolat
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2016 14:33
- Nahlásit
jo - odvolat se dá - ale dotažené to není. Navíc se jinak chová v prostředí cizím - včera byl bezchybný a jinak se chová "za humny" - dneska bych ho fakt nejraději přerazila. Bude nakonec pes špagátový... neb nemám nervy na psa, který mě ignoruje... byť na dohled
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2016 19:10
- Nahlásit
Zdravím jsem po sprše, pračka jede a chce se mi brečet, protpže noťas kam můžu bez rizika stáhnout fotky, bude až zítra večer. Asi umřu nedočkavostí... a nejspíš aspoň něco natahám vohnusněný do mobilu, abych to z něj hodila na FB a na tom si to mohla prohlídnout na kompu
Trasa byla božská. Nebejt Katky, mohla bych být v cíli dřív, takhle jsem si to aspoň dýl užívala
Adam bez zakulhání a z toho mám obrovskou radost
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2016 19:37
- Nahlásit
birma
ste proste skvely! a supr s adamkem. jak vam slo to mijeni psu a co ty? ses standartne znicena nebo nejaky neprijemnosti navic?
na fotky se budu moc tesit to si sla s katkou s dexem a amisakem?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2016 19:52
- Nahlásit
cernej caj
My se s nikym moc nemíjeli - vyráželi jsme úplně poslední půl hodiny po koncci startovního okna
Já ani moc zničená nejsem záda přes zimu odvykly velký váze, tak je trochu cejtim. Pak trochu vim o koleni a svalech, ale nic extra dokonce jsme něco po 60. km začali zrychlovat, když jsme byli sami
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2016 19:59
- Nahlásit
birma jste dobrý šlapky... Já raději každý den spinkám doma, čas šírákový už je pryč... Koneckonců první doga s náma dovolené trávila většinou ve stanu, Xerda už to měl víc bezstanové a Betka ve stanu spala jen jednou... Night ještě nee - a obávám se, že už se nám nebude chtít ležet na zemi...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2016 20:21
- Nahlásit
birma
husty jako jeste zrychlovat, fuj jakej mate cas?
a co fajka? predpokladam, ze uplne v pohode zas rychla jak svina? ;D
|