| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2016 20:27
- Nahlásit
PetraK
ze nechtela byt sama.
Nedivim se ji, halt zkusenosti jeji. Mozna si ji mela pribalit strycka primerose do vybavicky, aby se mela s kym zabavit a nesmutnit.
Zajdes za nima?
Nevi, to budu vetsi cast dne ksa. Ale kdyby to takhle melo bejt furt, tak rozhodne zajdu.
Maya
u nás zákaz používání strojů v neděli a ve svátek a co myslíš, že bylo v tu krásnou velikonoční neděli? cirkulárka a motorovka
to sem ani radsi nezminovala... Ale stroje mi nevadi, kdyz nejedou treba od sedmi - pracujici lid na to asi jindy cas nema. Vadi mi vyber stanice, vadi mi, ze to tu rvalo. Kdyby meli naladeno Beat a nejak potisejc, ani nepipnu - ale ja ani nepipla, jen cekam, co bude.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2016 20:31
- Nahlásit
Maya
at je brzo lip!
me by z vikendovyho zakazu kleplo, kdy jindy posekat zahradu nez kdyz je clovek doma?
PetraK
ale je to super, ze to tak krasne zvladla
to vis, holt si nas odhalila, proc mame obe krkabol (za sebe spis tipuju ty prechody teplo/zima/snih/celej den v desti
ja du odpadnout haji buci, at su zitra cerstva
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2016 22:11
- Nahlásit
Huf. Vůbec vás nestíhám dočítat drásalice!
V práci hoňka a tady mi na stole čeká daňový přiznání (blicí smajlík). Nechce se mi nic a při smyslech mě drží jen myšlenka na čtvrteční večerní pivo s kamarádama na Luckém vrchu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2016 23:24
- Nahlásit
Altárek by měl dneska 13. narozeniny...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2016 06:14
- Nahlásit
birma
to je krásnej pes. To musel být veletoč s Adámkem
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2016 06:33
- Nahlásit
kachna_
no povahově odlišnější stvoření jsem domů mohla přivést jen stěží
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2016 06:43
- Nahlásit
birma to bylo krásné psisko Toho jsi měla od malička ??
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2016 06:46
- Nahlásit
Xerxová
jj takhle jsem ho vezla ve třech měsících od "chovatelky"
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2016 07:03
- Nahlásit
birma
to je stenitko
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2016 09:31
- Nahlásit
birma
Proc chovatelky v uvozovkach?
Jinak teda na prvni pohled jsem myslela ze znova postujes toho utulkovyho komikovyho psa
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2016 09:54
- Nahlásit
Maya
dneska sem slysela jak se v buse bavili dva a slecna ze mela 3tydny neschopenku, ze si vzala 4tydenni stene, ta si to zaridila aby s nim mohla byt dyl doma... no tak sem si rikala twl, 4tydenni... (i kdyz nekdy je to asi jedna z mala moznosti jak zachranit miminecka kdyz nemaj maminku a nic, vypiplat)...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2016 09:56
- Nahlásit
Bubrdle mi uhryzla palec boli to jak svin,sviti slunicko pujdem do maly upy.
Fifi
strycka primerose do vybavicky, aby se mela s kym zabavit a nesmutnit.
Ma zraci micek ten je nejvic
cernej caj
prechody
Na ty mate jeste cas ))
birma
Altárek
Byl to krasnej pes.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2016 10:04
- Nahlásit
PetraK
prisila sis ho?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2016 10:33
- Nahlásit
cernej caj
No jsou lidi co klidne vezmou tak mrnavy stene od feny protoze prece uz zere a lip si zvykne
PetraK
Tak od osetrovani mas Rumicka ne?
Taky bych sla radsi nekam na vylet
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2016 10:44
- Nahlásit
Maya
tj ale to je spis vec "chovatele" kdy ty stenata narve pryc a tady fakt nevim, co byl duvod toho mit 4tydenni stene
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2016 10:54
- Nahlásit
tohle jste četly?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2016 11:40
- Nahlásit
birma
Uz jsem to tu davala minuly tyden ze si pred kazdym vyletem budes muset studovat uredni desky vsech katastru kterejma pudes
Ja teda tak nejak doufam ze se najde nekdo pricetnej a zatrhne to
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2016 11:46
- Nahlásit
birma
jj, ale ja doufam, ze to bude jako doted...
Maya
ja si moc nedovedu predstavit jak to ale bude, kdyz pudes na vylet znackou co vede lesem, tak asi nebudes nekde lesem tapat cestu k vesnici aby sis to mohla jit precist a hlavne uz v tom uzemi bez cteni budes...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2016 11:56
- Nahlásit
cernej caj
No ty uredni desky si musis prekontrolovat predem a nebo slapat jen po cestach
Stejne nejdriv by sis musela zjistit pod kterou vesnici co spada protoze samo nejde jen o lesy ale veskery honitby coz je vsechno mimo zastavbu
Predstava ze nemuzu se psem ani na svoji vlastni louku je fakt docela masakr
Ted ctu selfie alias samojebka, to jako fakt?????
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2016 12:08 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
No a to já zrovna ted o víkendu dostala do ruky místní plátek a tam jako píšou že (a to mě taky nadzvedlo ze židle fest) že jako si máš dát pozor v lese, i když půjdem se psem na vodítku a ty vyplašíš nějakou zvěř (chrápe u cesty a odběhne od ní kus do lesa ) tak když tě uvidí myslivec tak ti může dát pokutu až 30 tisíc a je tam zdůrazněný, že i když je pes na vodítku !!!
a já myslela že je to jen místní debilita a jak tak koukám vono to bude celorepublikový
a ještě jedna zhovadilost...když na volně přístupným prostranství (což je všude kde není les a není to pozemek někoho) nesebereš ho*no) tak ti můžou dát pokutu 20 tisíc... ale když ti agresivní pes zdrhne a potrhá někoho.... od psů počínaje přes lidí nobo ostatní zvířectvo tak na to je pokuta celý 3 tisíce....
No hlava mě to nebere...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2016 12:11
- Nahlásit
Maya
jakoze selfie je v prekladu samojebka?
Fajka
takze dostanes flastr i kdyz ji vyplasis ty teda?
to me teda taky hlava nebere, takze budu muset si nosit na vychazce hodinu bobek v kapse, protoze ty pole tam sou volne pristupny?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2016 12:14
- Nahlásit
cernej caj
takze dostanes flastr i kdyz ji vyplasis ty teda?
jo ...dobrá buzerace... hlavně že nedovna ukazovali jak jsou přemnožený prasata, jeleni, srnčí no všechno a budou se muset střílet... tak hlavně ale aby je předtím náhodou nějakej pes navodítku nevyplašil...to by byl průser...
me teda taky hlava nebere, takze budu muset si nosit na vychazce hodinu bobek v kapse, protoze ty pole tam sou volne pristupny
jo-o...debilita..co?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2016 12:28
- Nahlásit
Fajka
jj, mega debilita...
no jak rikas, hlavne aby se te nelek, no... a muzes neco pozadovat ty, kdyz se leknes?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2016 12:38
- Nahlásit
Fajka
Ja teda nevim ale tipuju za pokuta za psa na voditku nema zadnou oporu v zakone zatim voni myslivci toho kolikrat nakecaj
Napis do toho platku taky clanek na tema buzerace od mysluvcu
cernej caj
No proste ss samojebnes a postnes
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2016 12:53
- Nahlásit
Maya
spis exnes
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2016 13:08
- Nahlásit
Maya
ss samojeb
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2016 14:39
- Nahlásit
Cetli jstwe to? C Plot je ted tri dny vsechno za polovic
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2016 14:53
- Nahlásit
Maya
to bude ten reklamni mail, co sem smazla... hmmmm dik
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2016 15:14
- Nahlásit
cernej caj
Vidis mas to cist
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2016 15:16
- Nahlásit
Na angline jsem si nemohla vzpomenout jak se rekne vor, uz je to se mnou fakt spatny
|