| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2016 20:41
- Nahlásit
cernej caj
Čas asi 35 hodin (od reálnýho startu, ne konce startovacího okna)? Ale fakt jsme se většinu času courali... terén mi přišel dost nenáročný, kopce nahoru náročnější jen asi 2 (z toho jeden jen proto že pařilo).
Fajka dorazila myslím 3 hoďky před náma.
Xerxová
Já spím venku čím dál radši. Mám pocit, že to těm výletům dodává další rozměr. Miluju tu chvíli, kdy se probudím v lese a zrovna svítá
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2016 20:45
- Nahlásit
birma
courali nesli sme to loni podobne? a teda nemela sem pocit, ze bych mela vyrazne sil na rychlejsi posun
zaaaavidim ale hrozne a myslim, ze az das fotky, puknu zavisti
co patecni noc? u nas byly prizemni mraziky, myslela sem na tebe a tvuj novej spacak, jaky to bylo?
Xerxová
ja mam taky pocit, ze uz su rada ze kdyz na dve noci, tak jednu venku jo, ale tu druhou radsi v posteli (i krz sprchu a tu pohodu ze clovek je usetren treba staveni a bourani pribytku v desti) - uz bych tu postel nekdy brala i castejc
i kdyz letos zatim venku jen jednou.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2016 20:48
- Nahlásit
birma no tak to my jsme často taky venku, když svítá Třeba včera...
a tak jsme už trošku starší - a taky jsme zlenivěli ... A čaj (jako nápoj ne jako Čajda) ráno za svítání na zahradě mám každý den (pokud není zima), ptáci řvou, jehličí mi padá do hrnku, wifina je Jak říkám - zlenivěli jsme. A chápu, že Vás to uspokojuje
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2016 20:56
- Nahlásit
Xerxová
tahle fotka je paradni, divala sem se na ni vcera a premyslela, jestli to je jested? (nicmene zavist, ja se na rozedneni bez spani venku nedostanu, leda u nas
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2016 21:05
- Nahlásit
Xerxová
jojo, ja sem se divala vcera, jak sem prohlizela cely album, uplne sem vam to zavidela
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2016 21:53
- Nahlásit
Xerxová
taky stíhám občas svítání i bez spaní venku (i když když k tomu přičtu tak hodinku až dvě ve vlaku a hodinku cesty na vlak, tak ne moc často ), ale svítání s tím probuzením se do něj má pro mě prostě jinej rozměr. Čímž naprosto nechci tvrdit, že by to tak měl mít každej, nebo že to tak budu mít i za 20 let
cernej caj
loni jsme šli o cca 8 km víc
problém byla hlavně noc ze čtvrtka na pátek - večer byl teplý, v noci jsem došla do stanu jen v tenoučký mikině, tak jsem se vysvlíkla a vložku do starýho spacáku nechala v autě. No a pak jsem se celou noc budila zimou a přemýšlela, jestli mám nebo nemám vystavit tělo zimě, abych vyhrabala něco na sebe a přioblíkla se další dvě noci už jsem spala v novym péřáku a miluju ho. Noc z pátka na sobotu jsme trávili tady - v krásnym rovnym lese, kde to bylo hezky krytý, nefoukalo tam a bylo relativně teplo (cestou nahoru bylo dost jinovatky. Fajka chudák dopadla hůř, ale to určitě napíše sama
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2016 21:54
- Nahlásit
Xerxová
to jsou nádherný fotky!!!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2016 22:09
- Nahlásit
prostě miluju Vysočinu
a na závěr vyvoraná myš z dnešního rána
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2016 22:47
- Nahlásit
birma
krásný fotky, Adam teda kouká, jakože se mu moc vstávat nechce
sem si říkala, jestli nechodíte někde na Lysý hoře, když tam naháněli toho naháče
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2016 22:55
- Nahlásit
a jeden vtip na dobrou noc
Kohn sedí s Roubíčkem u kafe a Kohn čte:
"Tady píšou, že prej jsme naši zemičku zaprodali Americe a Západu.
A tady zase píšou, že jsme jí prodali Rusku a Číně."
Pak se zasní a dokončí: "Stejně je to krásné - prodat takový aušus dvakrát!"
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2016 23:03
- Nahlásit
Maya
Ve stanu se mu vstávat nechtělo už věděl, že je po srandě, tak proč taky
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2016 06:38
- Nahlásit
birma krásné fotky - ono se počasí opravdu asi všude vydařilo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2016 08:03
- Nahlásit
birma
zavidim vam moc a adamek je krasne vyvoranej
ale krajina fakt bozi, to budu jeste asi dlouho litovat, ze mi to nevyslo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2016 08:33
- Nahlásit
cernej caj
He to mam asi stesti ja takovy sebevrazedny vylety nezavidim
Ted rikaj v radiu ze bude 25
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2016 09:18
- Nahlásit
Maya
dneska? fuj... jinak co ti narozeny stredacci, nezvazujes?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2016 10:10
- Nahlásit
cernej caj
Myslis ty s tim hnedousem? Teda ani moc ne protoze co jsem slysela budou to nejspis po rodicich agiliti era pera a taky se hledaj prednostne takovy vhodni zajemci
A taky nevim no jejich prababa je Dorinova mama, takze predstava ze pri mym stesti si vylosuju stene se stejnou povahou co ma Dorin me akorat voblejva pot
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2016 10:38
- Nahlásit
Maya
jo tak to chapu, no. a jinak mas neco v merku tu v cr nebo letos teda spis nic?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2016 11:06
- Nahlásit
cernej caj
No ted cekam az se koncem dubna narodi ten jedinej vrh lapin co tu ted bude
Kdyz tam bude pes tak ho asi vezmu, kdyz ne tak to bude blby to pak nevim co
Jako stredak by byl taky dobrej ale tak nejak si po zraly uvaze rikam ze tohle je posledni sance na vetsiho psa a samy stredaky si necham na duchod a taky z praktickych duvodu neb koupe stredaka by znamenala koupit vsechno novy vcetne boudy
I kdyz pravda asi by to vyslo i tak levnejc nez jedna lapina
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2016 11:07
- Nahlásit
Rumštajn,
nestíhám makáááám, trek byl krááásnej jako dycky prostě no vystřídalo se všechno možný počasí, od mlhy deště, sněhové vánice, mrazu až po azůro slunko, modro a vedro...
Krásně jsme si ho celej proťapkali a poznali zas kousek tý naší rodný hroudy
Birma
Díky že si vzala tu Pavlu sebou, to se fakt hodilo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2016 11:18
- Nahlásit
Fajka
Nejaky extra zazitky? Se mi zdalo ze birma neco naznacovala
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2016 11:20
- Nahlásit
Fajka
jsme domluvené, že se mi krom šlapek vejde do auta kdykoliv Když mi říkala, že vyjížděla v pátek ve dvě z Prahy a dorazila tam v půl osmý večer a ještě všechno vláčela na hrbu, tak mě omejvalo..
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2016 11:32
- Nahlásit
birma
jsme domluvené, že se mi krom šlapek vejde do auta kdykoliv Když mi říkala, že vyjížděla v pátek ve dvě z Prahy a dorazila tam v půl osmý večer a ještě všechno vláčela na hrbu, tak mě omejvalo..
super
no ona to má složitý no jak nemá auto a neřídí
Maya
Nejaky extra zazitky? Se mi zdalo ze birma neco naznacovala
no tak já nevim to je celý napěchovaný zážitkama...ale asi to jak mě ve tři ráno jelito hodilo misku na hlavu, že se nemůže napít bo tam místo vody má led...? by bylo mínus čtyři....
takovej trošku ledovej bivak noooo ale tak po tom zimním snu nás to jako nerozhodilo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2016 11:54
- Nahlásit
Maya
tak drzim palce at je lapinatko
birma
a proto ja nechci jezdit na treky, ktery nemaj vlakovou zastavku do kilaku vedle a jeste pod stan... i slapky, ktery mam vzdusnou carou 15km mam do brna a z brna a je to akce na hodinu a pul jedna cesta a to nesmim prijit vecer pozde, prtoze bych se ani dom nedostala
Fajka
kolik bylo nahacu?
je supr, ze ste si to tay uzili, co jelitko? dobry? krome toho ze se te snazilo umlatit
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2016 12:18
- Nahlásit
Fajka
ona to má složitý no jak nemá auto a neřídí
to jo, ale dělá si to sama. Já jsem ráda, že jsem ji mohla vzít, aspoň vyšel benzín o něco levnějc (což tady dobrý, ale třeba na Fryštáku už to bude dost znát) a ještě jsme pokecaly, neusínala jsem... super win-win situace
cernej caj
viz výše dělá si to sama
ale zrovna na Šlapky by určitě nebyl problém - sice mám plný auto na obě cesty a dojedem dost pozdě, ale klidně se pro tebe ještě otočim a zpátky tě hodim a až pak vyjedem
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2016 12:23 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
cernej caj
kolik bylo nahacu
no ehm...rači se neptej
co jelitko? dobry? krome toho ze se te snazilo umlatit
jelito je jelito a jelitem zůstane..jako šel hezky když zvedl rypák od země..ale vzhldem k tomu že před náma šlo hafo háravek..tak ten rypák skoro nezvedal furt jsme stáli furt furt strašný .... na živuly jako obyčejně nezavřel skoro hubu...no pako prostě jako dycky
Birma
to jo, ale dělá si to sama
no a tak víš jak..někdo prostě nemá na to aby jezdil a zas je hezký že to třeba přizná a necpe se do toho za cenu toho že se někde přizabije nebo někoho někde sejme...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2016 12:29
- Nahlásit
Fajka
já si zrovna o Pavle myslim, že kdyby ten strach překonala, byl by z ní dobrej řidič. Ale tak je to samozřejmě její volba.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2016 12:32
- Nahlásit
birma
jasne, 10t za ridicak, dalsich 20za auto, pojistka, benal kvuli dvou akcim za rok a pripadny opravy... podle me neefektivni mrhani prachama
tak to ja slapky stejne neplanuju, ale spis ten paradox, ze mam slapky skoro tak daleo jak prazaci casove
Fajka
presne, vynervovanej ridic, kterej je rad, ze odboci, jak na nej nekdo zezadu zatroubi muze byt nebezpecnej nejen pro sebe, proste fakt, ze dneska muze mit ridicak kazdej je supr, ale sou urcity lidi, pro ktery je to lepsi ho nemit - a tech par akci za rok se pretrpi nebo proste odrekne
tak nevim, zrovna v tvym pripade muze byt pocet nahacu docela zajimavej pro nas
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2016 12:38
- Nahlásit
birma
o Pavle myslim, že kdyby ten strach překonala, byl by z ní dobrej řidič
tak třeba se k tomu jednou dopracuje ale pokud se na to fakt necejtí zatím tak si myslím že v dnešním provozu na silnicích a tak je to takhle asi lepší ...
cernej caj
nevim, zrovna v tvym pripade muze byt pocet nahacu docela zajimavej pro nas
no jeden takovej zcela nechtěnej, úsměvnej byl ale vzhledem k tomu že drobné přestupky proti bontonu maj zůstat nepovšimnuté......tak jako že nic.......
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2016 12:39
- Nahlásit
cernej caj
však vy auto máte, by sis ho jen dvakrát ročně vzala ty místo muže
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2016 12:40
- Nahlásit
birma
však vy auto máte, by sis ho jen dvakrát ročně vzala ty místo muže
ted jde taky o to jestli by si ho nevzala jednou a pak už by taky mohli bejt bez auta
|