| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2016 14:34
- Nahlásit
kachna_
skoro jo, poprve sem jeste mela dojem, ze to tak hnusny byt nemuze, podruhe sem se hodne premlouvala, jestli to vubec jeste dam a po 3 sem s euz nepresvedcila a mam tu toho za 600kc
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2016 14:44
- Nahlásit
cernej caj
Dej to psum
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2016 14:51
- Nahlásit
Maya
jeee, super napad je tam chondroitin a glukosamin, asi kdyz kazdej den pridam zdibek, tak by to slo (pro cloveka mam davku 2,4g)
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2016 15:28
- Nahlásit
Tak jsem si koupila časopis. Teda nejdřív jsem zjistila, že dvě trafiky už zavřeli... O dágách je tam toho dost - docela mě pobavilo, jak se vlastně často opakujeme (nevěděla jsem pochopitelně, co napíší jiní). A potěšilo mě, že jsem hodně psů poznala, a autorství textu či fotek můj odhad potvrdilo... Nejen ten Phoenix na titulce
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2016 15:39
- Nahlásit
tak sem sla na veterinu pro ten comfortis a po jlavni sel starej pan s dvema psima dedeckama tak se duvam jak je to krasny jak spolu takhle cupitaji a jak vylezu z veteriny, pejsci zpusobne cekaji pred dverma a pan na me v cekarne mava papirem ze kolik stoji vzteklina, ze na to nevidi na ten cenik, tak me to potrsilo
xerxova
tak si to dobre rozpoznala
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2016 15:44
- Nahlásit
cernej caj
Ja Kimovi davala tak na spicku lzicky do granuli muzes tu lzicku nnamocit a pak co se na tu spicku nalepi oplachnes do granuli
Xerxová
Tak hlsvne kdyz tam nrjsou zadny nesmysly
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2016 16:08
- Nahlásit
Rrumstajn,
preju krasny velikonocky! Letem svetem sem vas docetla - une je mi moc lito, ale teda to je vek!
Xerxová
Neni ti to blby, se tak zviditelnovat? Ze bych po sto letech koupila PPC?
cernej caj
Jestli byl Tim ockovanej, asi bych s Comfortisem pockala, nebo si to overila u veta, ze mu to muzes dat. Snad zadna blesi invaze u vas nebude.
Podoor, Pruhy zacaly hlidat! Se mu v hlave asi rozbresklo a opravdu krasne hlasi lidi, hlasem buracivym, hlubokym. Sice to neni hlidani ala rtw, ale je to velky skok pro Troldu.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2016 16:24
- Nahlásit
Fifi ááá Hyeňátko dospívá Začíná si hlídat teritorium. A tetička Křemyl mu to dovolí ???
Nojono, zviditelnila jsem se... Ale líbí se mi, co je tam o dogách napsáno... Všichni jsme se shodli, že je to drahá sranda a že je to báječný parťák
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2016 16:36
- Nahlásit
Xerxová
A tetička Křemyl mu to dovolí ???
Jiste, proto si pruhate muzstvo vychovava. Vali se, madam, na gauci a podle intenzity pruhatyho "buraceni" se bud zvedne, nebo spokojene pokracuje ve valeni. Je na nej hnusna jen v pripade, ze podel plotu lita nejakej cizi pes (grrr!) - to je sama nepricetna a zrovna vcera od ni dostal vychovnej pohlavek, kdyz se ji do toho moc montoval.
Všichni jsme se shodli, že je to drahá sranda a že je to báječný parťák
Skoda, ze maji ten prumernej vek tak kratkej, protoze coby plemeno jsou fakt uzasny.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2016 17:14
- Nahlásit
tak jsem zadělala na mazance... a jdu pokračovat v mytí oken. Nějak jsem letos ve skluzu - a zítra chceme jít ven. I když předpověď nicmoc...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2016 17:39
- Nahlásit
fifi
tak to je skvela vychovna teticka a supr, ze teda trolik hlida.
co zub?
no davat to ted nebudu, ale asi radsi at to je doma, prece jen je to i fajn prevence.
maya
vzala sem to dom a budu pridavat
xerxova
tak urcitea yo neni lace uz jen co doga prozere
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2016 17:41 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
cernej caj
co zub?
Nic, zubarka ma dovolenou. Ale tukam, zatim zub nezlobi, jen uz mam jazyk rozdrasanej fest. V utery si zavolam.
ale asi radsi at to je doma, prece jen je to i fajn prevence.
To jo, pro jistotu to mit doma...
Neeee, sem zjistila, ze nam o vikendu ukradnou zlodejove hodinu zase!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2016 18:03
- Nahlásit
teď u večeře čtu další povídání a pobavil mě inzerát na stránce o psychologii dogy. Milan Štourač tam píše o tom, jaká je to křehká duše... a dole je inzertní pole s "výcvikovým obojkem" Prostě ta elektrika je všude
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2016 18:16
- Nahlásit
fifi
taky sem to ted zjistila...
tak hlavne, ze to neboli a snad vikend bude bez potizi
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2016 18:40
- Nahlásit
dotazník pro čtenáře scifi, fantasy a hororu
https://docs.google.com/forms/d/1puSZ3-VDMWbD5BycA lgkd-76XM980bF4ju4Jh4ShUCY/viewform?c=0&w=1
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2016 18:44
- Nahlásit
Fifi
pruhatec hlídá? tak to už je dospělej a žádný štěnátko
tady zapadl můj dotaz, jak se řekne anglicky takový to rezignovaný To už je jedno?
zub hlavně že nebolí
taky bych měla jít, ale moje zubařka ordinuje už jen občas a místo sebe tam prej má nějaký nemehlo, tak se mi tam nechce
Xerxová
redakce má koukám smysl pro humor
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2016 18:48
- Nahlásit
seznam překopal tv program a zmizely ty hodiny navrchu, na který se dalo kliknout a podívat se co bude, už jsem jim tam napsala hodně rozhořčenou zprávu, fakt teda si jako myslej, že lidi zajímá, který programy už jsou právě v půlce vysílání, ale co budou dávat večer se nikdou koukat nechce a nebo to chce složitě hledat v celým programu?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2016 20:11
- Nahlásit
maya
vidis, sem si rikala jak to budem ja bych rekla na tom nezalezi mozna ale snad fifi treba bude vedet?
paradni country vecer, kapela v hospudce s veceri ale jen na chvili. musim se dobalit a brzo rano ficim.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2016 20:15 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Maya
tady zapadl můj dotaz, jak se řekne anglicky takový to rezignovaný To už je jedno?
zalezi na kontextu sirsim.
cernej caj
paradni country vecer, kapela v hospudce s veceri ale jen na chvili. musim se dobalit a brzo rano ficim.
Jej, to sem nepostrehla, zes mela kulduru. Tak hlavne dobre pak pobal, ala "mas vsecko?"
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2016 06:01
- Nahlásit
fifi
hlavni sou penize a fotak, zbytek vzdycky nejak dopadne (kulturu sem si nebyla jista, jak to bude, ale klaplo to)
jinak teda krasnej prodlouzenej vikend vsem
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2016 06:16
- Nahlásit
jdem do lesa...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2016 09:51
- Nahlásit
procházka byla vypečená - chtěli jsme dobýt jeden z blízkých vrcholků - Brdo. Jen nám jaksi nedošlo, že planina na vrcholku bude plná starého navátého sněhu s ledovou krustou a novým popraškem. Takže do očí nám chumelilo, bořili jsme se nad kolena, občas byla pod sněhem ukryta ledová kaluž... Psisko se taky propadalo, občas ležel pupkem na sněhu a neměl ani jednu nožičku... a namích mě - byl schopen po tom náročném úseku, kdy jsem si říkala, že ho musí bolet celý pes... zdrhnout za laní. Ihned se tedy vrátil, sníh od něj odstřikoval... ale stejně má černý puntík.
Myslím, že jsme si docela hrábli všichni tři... A to chceme zítra na delší výlet do Střdohoří a dneska to měla být jen trošku delší lesní procházka
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2016 10:04
- Nahlásit
My máme dneska domluvenou klidnou procházku s kamarádkou a lidožravým Fifinkem Když nás viděl posledně, byl z Adama nadšenej a ke mně se chtěl lísat. Nějak z toho nemám radost, i když má setrvale košík a je v podstatě malej, tak to je fakt jeden z mála psů, kterých se vyloženě bojim (přitom je to takovej plyšáček, co svádí k pohlazení)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2016 16:39
- Nahlásit
birma
tak snad ste si uzili prochazku
rychlohlaseni: mam total zmrzly pracky. vylezly sme na hreben a zas z nej slezli, v tech 40cm snehu by to na tech hrebenovych 20km bylo dost naprd. asi busme byli mrtvi a.promoceny. ezli sme na vlak, sedime v hospode i svejka na teplym gablu a presunem se asi kousek jiznej a zitra mozna brounovky pokud snih da
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2016 16:41
- Nahlásit
cernej caj
moc ne, Adamovi ruplo v bedně - v životě nešel na vodítku a mě vůbec nezná, svý jméno nikdy neslyšel... díky za optání
tak snad vám to zejtra vyjde líp! Bylo to tam alespoň zajímavý?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2016 17:14 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit
tak jsem se dočetla v Psovi na poslední stránku - nabídka psů z útulku... Jak mám chápat tento text:
...Je hodná, poslušná a mazlivá. Je vhodná pouze pro zkušeného člověka. Velmi agresivně, nevyzpytatelně a rázně reaguje především na muže.Není proto vhodná k dětem ani do smečky...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2016 17:21
- Nahlásit
Xerxová
chápala bych to tak, že doma na vlastní je hodná, poslušná a mazlivá a venku holt občas zkusí někoho sežrat?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2016 17:22
- Nahlásit
jsem ještě kus dopsala...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2016 17:26
- Nahlásit
Xerxová
hmmm tak bych si řekla, že bych se mohla rozhodnout zůstat bez chlapa a vzít si ji
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2016 18:30
- Nahlásit
koukám všichni procházkovali a Brníkojc zřejmě konečně odjechali do těch Krkonoš
u nás teda dneska mega hnusně, furt mžilo a tak, doufám, že nekecaj a alespoň vv neděli bude hezky, potřebuju už zasadit azalku na Kimův hrobeček
Fifi
kontext teda nevím jak vysvětlit, takový to když se snažíš něco zařídit nebo někomu vysvětlit a furt nic, takže nakonec rezignuješ s tím že je to jedno
|