| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2016 17:52
- Nahlásit
cernej caj
PetraK
Vy ste ale smolarky, jedna zraloka na bote, druha zase chcipa.
Esusko, at aspon dovolena klapne, jestli sem to spravne pochopila a vyrazite zitra.
Xerxová
strmou stráň a v ní klesající tenoučký vyšlapaný stezníček
To zni jak stezka pro kamziky. Jeste, ze ste si nic nepolamali.
Ja si dala dve dlouhy kola protapek, nejdriv Bazuska a pak pako pruhaty. Skritek byl celej happy, ze me ma pro sebe, moc jsme si to uzily, vociska navrch hlavy mela z asi 10clennyho stada srn. Po dlouhy dobe jsme na ne narazily, krasne se nechala na snure zastavit, pokochala se bez hykani a hysterceni jejich uprkem a pak sme je sly stopovat. Troldas byl taky jak prdlej, v oseni v dali radili zajici, frnak mu pekne lital. Kremyl ma smolika, ta po vcerejsku pajdala vic nez jindy, tak ma relax. Coby zaplatu na dusicce hledala svuj blankytnej balonek, ze kteryho je total v rausi. Krasne bylo, prekrasne, jen kdyby vichr tolika neficel - este, ze sem mela v baglu celenku.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2016 17:56
- Nahlásit
fifi
supr, ze sis to tak uzila a bazusak jiste byl nadsen, to zni jako paradne ztraveny den a uniklo mi, proc kremylek pakjda? jeste od toho fiku nebo neco novyho?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2016 18:04
- Nahlásit
Fifi tak snad babča Křemylí pajdat rychle přestane - má být krásně a teplo - to by jí mohlo udělat líp.
Ono to nebylo o život - spíš ta bezmoc, když člověk jede tím bahnem a nejde to zastavit... A mohl se snažit jak chtěl a stejně jel Night tam nechtěl skákat přes padlé stromy - neb věděl, že když skočí, pojede mu každá končetina někam jinam... Prostě mocmoc kluzké podloží. Teď jsem vyprala obojek, vodítko i stopovačku - neb jak jsem měla pořád ruce od bahna - bylo od bahna všechno. A boty už taky prošly generálkou a pračka jede naplno A fotek je asi 170... to než Pepa přebere...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2016 18:04
- Nahlásit
cernej caj
proc kremylek pakjda?
To ma dlouhodoby, nekdy predloni? si natahnula vazy ci co v kycli (ma na ni dvojku dysplazku), vydesila me, ze si urvala koleno. Po rtg a prohlidce vet pravil, ze ne koleno, ale kycel - od ty doby na tu nohu zabelha. Nic hroznyho, ale kdyz ji pretahnu nebo moc skace u plotu, ma bebi. Prece jen je to babka. Po kuchanci rana krasne zarusta, zadnej problem.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2016 18:07
- Nahlásit
Fifi
vyrazite zitra
hm, toť otázka.....
Skritek byl celej happy, ze me ma pro sebe,
jeee, to je dobře, Bubi taky vždycky pookřeje.
krasne se nechala na snure zastavit, pokochala se bez hykani a hysterceni
jéé a ešče to měla s kuldůrním programem
v oseni v dali radili zajici
TO POTŘEBUJU, tady řádí tak leda asi zaječí mor či co, není nic.
a po vcerejsku pajdala vic nez jindy, tak ma rela
rozďoubala si to moc?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2016 18:08
- Nahlásit
Xerxová
snad babča Křemylí pajdat rychle přestane - má být krásně a teplo - to by jí mohlo udělat líp.
Dneska se slunila pekne, jenze ma starosti - vedle se na pozemku zacalo budovat ve velkym, tak musi hlidat a byt ve strehu.
fotek je asi 170...
To se pokocham potom. Ted jsem se pokochala samodomo celestynskyma nudlema ve vyvaru, och, bozska mana.
Ze nam dneska v noci kradou tu hodinu, ze jo??
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2016 18:08
- Nahlásit
PetraK
rozďoubala si to moc?
Nee, nic nedoubala, jde o jeji kyclo problem. Sem ti volala na pokvok a ses nedostupna, jaksi.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2016 18:09
- Nahlásit
fifi
aha, tak aspon ze zadna novinka, je to babca divoka. snad bude brzo ok na prochazku a skakani u plotu
xerxova
tak to se panik s focenim nezastavil teda
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2016 18:12
- Nahlásit
birma šli jsme ze sedla pod Varhoštěm, nahoru na Varhošť (mlha jak mlíko a déšť) pak na Plešivec a přes obec Hlinná na vrcholek Hradiště. Za Lysou horou jsme se vrátili na sedlo.
Asi 17 kiláků a 700 metrů převýšení. Šli jsme hodně pomalu - a ještě si užili i obě cesty autem - tam přes Úštěk a Litoměřice a zpátky po levém břehu Labe a pak přes uzoučké silničky do Žandova a Mimoně... krásně bylo - bledulí celá údolí...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2016 18:16
- Nahlásit
xerxova
to zni bozsky!
my videli blesule asi 3x, takova loziska jak u nedvedic nebyla, ale prece jen sme si jarni kvetenu izivali nejen v zahradkach
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2016 18:18
- Nahlásit
PetraK tak já dneska už pak Nighta nepokoušela a měla ho na stopovačce. Srnčí několikrát, pak jeleni, následovalo dvakrát stádo daňků (tmavý hřbet mají myslím oni - musím se podívat na jejich zimní oděv) A zajíci. Dost zajíců. Navíc všude to domácí zvířectvo... Ale musím ho pochválit - na šňůře pohoda a bez ní šel taky dlouho krásně. Jen tedy prvního psa (jezevčíka) vůbec nezvládl - vedli jsme ho mezi sebou oba a nevnímal... druhého psa po chvíli vzorně proseděl a ve vesnici šel jak profík - ti za plotem mu nevadí...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2016 18:19
- Nahlásit
PetraK
teda vy máte pech, já myslela, že kdyxž tu nejseš, že už si užíváte na horách
Fifi
chudák Kremylek, dáváš jí něco s MSM? to je i na tahle vazový a šlachový problémy
Xerxová
říkali tuhle v rádio, že moc prší a že už se dohnal ten suchej deficit z léta, tak na tom asi něco bude
že se nebojíte, že si přelámete všechny končetiny
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2016 18:49
- Nahlásit
Maya
dáváš jí něco s MSM?
Mam Aptoflex. Jenze u ni to je zcela kontraproduktivni. Snizi se bolestivost a zacne delat o to vetsi kraviny.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2016 18:55
- Nahlásit
Fifi
no s tou bolestivotí je to fakt, ale jinak je to i na záněty, což bejvá nejčastější problém když to není kloub, takže jestli má něco chronickýho tam, tak by to mohlo pomoct, pak ještě jsem to slyšela i o tech morskejch muslich, co jsem kupovala Kimovi, že je to nejen na klouby, ale i vazy a tak a to nijak protibolestivý není jako to MSM, ale ozkoušeno osobně to nemám na ty vazy, jen na kouby
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2016 19:08
- Nahlásit
Maya
Mam i Phytovet mobility. U Kremyla to je asi jediny, co ji muzu sypat. A ona by potrebovala se osvalit, aby tu kycel melo co drzet - jenze to prave uz vzhledem k veku moc nejde. Zkratka psi duchodkyne, tu ji loupne, tu ji neco zaboli... docela ji chapu.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2016 19:17
- Nahlásit
Fifi
no jo, však to je jak u lidí, tak hlavně že ještě šlape
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2016 19:18
- Nahlásit
cernej caj
my videli blesule
prosím Tě ty už ty blesky vidiš všade
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2016 19:22
- Nahlásit
chicht - smějeme se tady právě s Pepou, že jsme jak dva důchodci - není v tom Křemyl sama - když se zvednul od počítače- tak evidentně pajdal... já taky vím o nohách... jen psisko spí jak zabitý - ale jakmile se někam přemístím - stěhuje se za mnou... prostě musím být doma pod dozorem.... únava neúnava. Ale on má ještě na únavu čas
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2016 19:23
- Nahlásit
Fifi
Zkratka psi duchodkyne, tu ji loupne
no jo, když ona jako důchodkyně vůbec nevypadá a ani se tak nechová , klame tělem Křemýl jedna.
Maya
že kdyxž tu nejseš, že už si užíváte na horách
hm já si místo toho užívala od čtvrtka od rána postel
mám podezření, že nás někdo fakt zaklel. Nejspíš Růžovka, za to, že jsem si tehdy vybojovala tu dovolenou.
Xerxová
Srnčí několikrát, pak jeleni, následovalo dvakrát stádo daňků (tmavý hřbet mají myslím oni - musím se podívat na jejich zimní oděv) A zajíci. Dost zajíců
hmmm a to by se mi líbilo moc, moc nejvíc.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2016 19:24
- Nahlásit
cernej caj
znáš?
http://www.zelenebrno.cz/re-use/
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2016 19:25
- Nahlásit
PetraK
vono to máte asi ty moje nemece, když nad tím tak přemejlším, tak já neměla žádný nachlazení od podzimka nebo tak nějak, tak na někoho skočit musej
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2016 19:27
- Nahlásit
Maya
no a nemohli bychom si to trochu poměnit? Nic moc, jen trochu, nebo aspoň teda v jinou dobu, kdyby to bylo.
Bude ta lapinka?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2016 19:31
- Nahlásit
Mě vždy moc pomůže moře - nemusí být na koupání, může být i studené - ale ten jód všude kolem, jiné klima... Týden mořského vzduchu mi fakt na imunitu pomůže. A když občas vlna propláchne dutiny... pak je to vůbec skvělé. Přesně poznám, kdy jsou naše dovolené bezmořské a kdy mořské.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2016 19:33
- Nahlásit
PetraK
no lapiny se maj narodit za měsíc, tak uvidím, fenka březí je
to jsem zase narazila na obchod, si tam snad budu muset něco koupit
rozprašovač například
http://www.pylones-eshop.cz/shop/rozprasovac-medor -ruzovy
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2016 19:40
- Nahlásit
Xerxová
Týden mořského vzduchu mi fakt na imunitu pomůže
já vím. se přiznám ale, že teď už si s Bubi takovou šterku nelajsnu.
Maya
no lapiny se maj narodit za měsíc, tak uvidím, fenka březí je
takže - držím palce ať se narodí hnědáček a chlapeček je to. jo?
si tam snad budu muset něco koupit
si taky pěknej svěrač, co?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2016 19:44
- Nahlásit
PetraK chápu tě. Taková klika - jakou jsme měli s Betkou - že ji to neuvěřitelně pomohlo - se rozhodně opakovat nemusí. A navíc Bubitka je opravdu kmetka letitá.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2016 19:47
- Nahlásit
PetraK
takže - držím palce ať se narodí hnědáček a chlapeček je to. jo?
jj, třeba to pomůže, stát se může všechno
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2016 20:14
- Nahlásit
PetraK
prosím Tě ty už ty blesky vidiš všade
Ses na cajdu zla, zla.
Maya
lapiny se maj narodit za měsíc, tak uvidím, fenka březí je
At se urodi neco presne pro tebe.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2016 20:15
- Nahlásit
Maya
zase neználkůf dotaz vidím tam ikonku na stažení do mobila, nebo to je něco jinýho? Pokud jo, tak co dál?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2016 20:19
- Nahlásit
Fifi
Ses na cajdu zla, zla.
že jo? Pak se mám divit, že mám zakletou dovolenou
|