| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2016 10:45
- Nahlásit
birma
kamarádka šije takovýhle jednoduchý
to je vončo, týjo, na to tady i mám materiál! Jestli to vyjde, tak ráda pošlu malý obnos za inspiraci , jestli ne, objednám
cernej caj
my prave kvuli vdsl museli kupovat novej modem protoze starej neumel vyssi rychlosti
jj, včera jsem ho kupovala
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2016 10:57
- Nahlásit
birma
hmmm a kamoska to prodava i na fleru nebo spis jen doma? bych asi mela o par kousku zajem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2016 11:49
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Včera jsme zažili neuvěřitelný luxus majne líbe Kindr. Ještě stále nejsem schopna si uvědomit, že se to doopravdy stalo . My si s Brtníkem mohli sednout a udělat si televizní večer??? CHápete to??? V bytě nevybuchovaly granáty, nejezdila kavalérie, nelítaly stíhačky . V bytě panoval klid a mír. Za to mi to ranní vstávání v pět a učení Talinky, že je fajn býti také v klidu docela stojí. Po návratu z nákupu jsme ošéfovali jídlo pro všechny, Brtnik upeknul chleba, psi tam byli s námi, prostě jen tak, normálně jako normální psi , Talířek teda málem sežrala malokonga, takže Rumíček teď z něj má už jen půlku a já překonala infarkt, když se mi to podařilo z ní vypáčit, páč to co uhryzla by neprošlo, pak Talířka rozpárala pletenou myš a pak se oba uložili na pelíšky a my si mohli pustit tydlevízi a špuntnout žampuňský. CHápete to někdo?? Já ne, já ne, já stále ještě ne. Čas od času se Taly dala do pohybu, že půjde škodit do koše na papíry, stačilo ji v klidu vzít za obojek, beze slov vrátit jemně na místečko, pohladit ji po hlavě a ona si zas lehla a chrupala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Stále ještě jsem bez dechu, čekám kdy se udusim
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2016 11:50
- Nahlásit
PetraK
no to nedoporucuju dusit se ted, kdyz se muzes cumet na telku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2016 12:00
- Nahlásit
birma
pohled na Alpy přes Šumavu
žiš to je krása!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2016 12:19
- Nahlásit
PetraK
ta je uplne bozi, ze jo. Ja bohuzel alpy nevidela krz pocasi kdyz sem byla na sumave a birme to zavidim jak svina
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2016 12:20
- Nahlásit
cernej caj
nám se to člověče nepovedlo ani jednou, byli jsme tam víckrát. Ta fotka je fakt nádherná. žiš venku je moc hezky, doufám, že víkend vyjde, abychom si to užili.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2016 12:33
- Nahlásit
PetraK
jj, je naprosto bozi
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2016 12:41
- Nahlásit
cernej caj
kamoska to prodava i na fleru nebo spis jen doma?
tohle je ona, nemá je tam, ale zkus jí napsat
ta je uplne bozi, ze jo. Ja bohuzel alpy nevidela krz pocasi kdyz sem byla na sumave a birme to zavidim jak svina
My je málem taky přehlídli
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2016 12:43
- Nahlásit
birma
nedivali ste se tak vysoko co
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2016 13:01
- Nahlásit
cernej caj
no hlavně to byl fakt úzkej proužek. Tady je to vidět - za Petrem celá krajina a jen ten nepatrnej proužek nahoře jsou Alpy. No a pak jsme taky chvíli nevěřili vlastním očím
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2016 13:07
- Nahlásit
stejně, jako když jsme v oboře hledali vlky - asi 20 minut jsme to tam propátrávali a nic a pak jsem náhodou zahlídla prvního a pak tam courali úplně okolo tý stezky a sledovali jsme je snad dalších 20 minut, než se přemístili Jen teda byli všichni neskutečně vyžraní...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2016 13:11
- Nahlásit
video o CM a pozitivce a tak vůbec - pro anglicky hovořící
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2016 13:14
- Nahlásit
birma
jee to sem ani nepoznala ze ste sli kolem ty vlci ohrady kde to tam presne je
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2016 13:16
- Nahlásit
cernej caj
poslední den, jsme tam byli. Takhle byla trasa
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2016 13:56
- Nahlásit
birma
ty zavidim uplne nejvic. budou i fota od kamosky? mela nejaky delo podle velikosti
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2016 14:10
- Nahlásit
cernej caj
fotky od kámošky už jsou, ale má je jen pro přátele...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2016 14:19
- Nahlásit
birma
aha skoda
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2016 15:42
- Nahlásit
HÁÁSKEJ DLOUHEJ VÍKEND VŠEM
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2016 15:46
- Nahlásit
PetraK hlavně tobě trošku klidu s docentkou Talířovou...
Já teď zkoušela klusat s Nightem na výstavním špagátku jinde, než máme natrénováno... Fiasko, mělo jsem ho opět na hlavě... Jupíííí - běháááá, paničká běháááá Asi si zaplatím bonitaci doma - u plotu krásně umí stát a mezi kompostem a vraty hezky běhá
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2016 17:19
- Nahlásit
začínám mít krapet v kalhotách. Zítra večer startujeme náš historicky první pokus o nonstop stovku. Řeknu mamce, aby vám sem pak napsala kdy a kde bude pohřeb
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2016 17:39
- Nahlásit
birma a kudy povedou tvé kroky??
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2016 19:29
- Nahlásit
birma
optimisto bych rekla ze tvoje ostatky uz nikdo nenajde
no v kazdym pripade at se ti to libi a drzim palce, at zvladnes co nejvic. U tebe zrovna verim, ze to dat muzes
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2016 19:44
- Nahlásit
Loki je ubezdušen, zahrabán, darován do útulku nebo tak něco dneska sežral svojí první botu, cizí!!! boože mě bylo tak trapněěě a za to co mě to stálo bude měsíc o chlebu a vodě
už ho tady nikdy nebudu chválit, pak to takhle dopadá
to že si pak jako zákusek dal náš pantofel a cestou z města poblil nejen deku, ručníky, ale i mě, to už byla prkotina, protože naštěstí nepoblil auto, asi budu muset koupit ty blicí pytlíky
dovolená jak má bejt
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2016 19:49
- Nahlásit
Maya
tyjo, komu sezral botu? aspon se s nim nenudis ale jinak lity lity ze zrovna cizi
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2016 19:59
- Nahlásit
Maya pokud to nebyla osoba blízká (což nebyla), tak to řeší pojištění odpovědnosti...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2016 20:01
- Nahlásit
cernej caj
samozřejmě návštěvě, ale jako jo, byla to moje blbost, pustila jsem psy z kotce když návštěva zalezla do baráku a nevšimla jsem si, že nechali boty venku, ale i taaak
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2016 20:06
- Nahlásit
birma
náš historicky první pokus o nonstop stovku.
Silenci, fakt. Tak at to Adamitovi a tobe dobre tape.
Maya
dneska sežral svojí první botu, cizí!!! boože mě bylo tak trapněěě a za to co mě to stálo bude měsíc o chlebu a vodě
Az dneska? Hodny stenatko! Nejaky drahy lodicky znackovy? Nechci bejt skodoliba, ale vsechny jste se mi tu chechtaly, kdyz Kremyl sezral vysocinu...
Xerxová
Bude kroceni mustangu, kdy to vlastne mate? Bonitaci slavnou - mohl by panicek pro nas i natacet?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2016 20:14
- Nahlásit
tak si mooooc uzijte prodlouzenej vikend, ja teda budu mit vikend bez psi, bude je doma hlidat muz a myslim, ze nevylezou s postele
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2016 20:17
- Nahlásit
Fifi
kdyby sežral mojí botu třebas i značkovou, bych to přežila líp
paní se dušovala, že jde o boty z tržnice, ale tak jako stejně jsem jí vnutila tisícovku, jako prachy vem čert, ale ten trapas
Xerxová
tak na bonitaci snad super předvedení bejt nemusí? co já viděla u špiců, to by taky do výstavního kruhu nemohlo
|