Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2016 21:55
- Nahlásit

kachna_
éé, jen pobavená narážka na to, že byli dost plodní u vás.
no tak průměrem 5-7 živejch dětí, to bylo podle mě normálka všude
na O2 nadávaj všichni jak na net tak na telefon, známá byla dva tejdny bez netu než jí to opravili, to by mě kleplo
u telefonu navyšování ceny tarifu bez upozornění, to na mě t-mobile zkusil jednou a víckrát už se nedovážili, O2 to prej dělá běžně a ničeho se člověk u nich nedomůže, asi jsem ráda, že u nás nemaj signál

birma
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2016 22:03
- Nahlásit

a jedna fotka ze zámečku pro kachnu

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2016 23:05
- Nahlásit

Maya
na O2 nadávaj všichni jak na net tak na telefon, známá byla dva tejdny bez netu než jí to opravili, to by mě kleplo
Ja teda nevim, zrovna O2 mam net pres pevnou pres tri roky, konecne spolehlivy a rychly pripojeni. Blblo to jen pri porizovani, asi dva tydny jim trvalo, nez to doladili v nasi perdeli - a za to mi jeste odecetli neco, ze jejich vina. Ted zase sleva na modem. Dle myho pomerne fer jednani, ja tedy osobne nadavat nemuzu. Co se telefonu tyka, tohle ted udelal prave vodafone, sice s upozornenim, ale bud ber nebo neber? Tak brat nebudu a budu to mit po 150 levnejsi, neomezene u kysliku. Treba se u nich taky casem spalim, ale rozhodne se neradim do tech rad "vsech, ktery nadavaj". ;

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2016 23:14
- Nahlásit

Fifi
tak buď ráda, že ti to s nima funguje, jako lidi nadávaj na všechny tyhle operátory, ale co tak slyším kolem, tak na O2 fakt nejvíc
no mě nakrkli už před lety, když jsme ještě měli pevnou, jak furt volali nabízeli O2 TV a net přes pevnou ačkoliv moc dobře věděli a byli i mnohokrát upozornění, že jelikož jsme 10 km od ústředny, tak TV u nás nejde a net by byl pomalej jak šnek
holt máš štěstí, že ti to běhá, ale je spousta lidí, kteří platěj stejný prachy za mnohonásobně pomalejší net, protože prostě O2 to nezohledňuje jak rychle to komu běhá a musej platit všichni stejně
tenkrát se naotravovali tolik, že to jen urychlilo, že jsme tu pevnou radši zrušili

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2016 23:33
- Nahlásit

Maya
my to máme pomalý, ale spolehlivý. Spokojená u nich nejsem, ale lepší alternativu jsem nenašla.
birma
jéééé

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2016 23:38
- Nahlásit

vybarvovací trička, kdyby se někdo chtěl realizovat, škoda, že nemají dětský, to bych určitě neteři koupila
https://www.dedoles.cz/colorwear

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2016 23:38
- Nahlásit

máme hodnou Talinku, máme hodnou Talinkůůůůů, mohli jsme se i dívat na televííízííí!! Trochu prudila, pravda, ale stačilo ji beze slov vráti na pelíšek, mazlit a bylo to /a ne jako Brtnik ji furt direktivovat / a venku při venčení byla velehodná. Už ví, že je tam s ní člověk, heč!!

kachna_

takové ty "studny početí", že kdo se napije, do roka otěhotní

aby ne, páč jak se ohne, že se napije.....

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2016 23:39
- Nahlásit

kachna_
já jsem ráda, že se u nás podařilo zařídit wifinu
u vás v okolí někde není? stačí pak když se přihlásí pár baráků a tu anténu vám tam šoupnou

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2016 23:41
- Nahlásit

PetraK
aby ne, páč jak se ohne, že se napije.....

Lokin byl taky dneska mega hodnej a taky konečně neprudil v baráku s tim všechno musim vidět a ochutnat a odnést a přenést
a taky jak jsem ho pomluvila, tak dal dneska prvně pac
asi už skončily ty erupce na slunci

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2016 23:48 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Maya

musim vidět a ochutnat a odnést a přenést

buď v klidu, dokud neřešíš psa na lince.....

Ne já jí musím musím, páč si to fakt zašlouží, pochválit. Už se nechová jak debil, už je to jen magor . Ne prostě fakt od pondělního rána byla zlatá. Neřeším to že zlobíl prudí šlkodí... ne musí si projít obdobím štěněte ve velkým těle. Blbý bylo to, že si jela vlastní stopu. Ve všem. Teď už ale vnímá, že jsme tady s ní a to je super.

tak dal dneska prvně pac
asi už skončily ty erupce na slunci

no a vidíš, pak půjde i chůze u nohy a další!!

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2016 23:50
- Nahlásit

PetraK
buď v klidu, dokud neřešíš psa na lince.....
na to on je naštěstí moc mrňavej

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2016 23:51
- Nahlásit

PetraK
no jo, taky to budete mít už jen lepší, však on jí asi doteď nikdo neukázal k čemu ti lidi vlastně jsou

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2016 23:53
- Nahlásit

Maya
naštěstí moc mrňavej

to je mi jasný,
já se těšíim na budoucnost - doufám blízkou, kdy ji budu moci nechat kdekoliv a ona nic nezničí

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2016 23:55
- Nahlásit

Maya

no jo, taky to budete mít už jen lepší, však on jí asi doteď nikdo neukázal k čemu ti lidi vlastně jsou

jo já doufám. doufám, že se to do jinam obrací, protože ona už sama má zájem - i venku - být v kontaktu a to je pro mě to nejdůležitější. páč je hezký, když pes poslechne na buřta, ale... lepší, když poslechne i na slovo

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2016 06:16
- Nahlásit

PetraK jsem ráda, že se daří

Jsme u "kyslíku" všichni už od pravěku - a spokojenost. S připojením i s voláním.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2016 07:16
- Nahlásit

Maya
no rikal tatinek, ze treba za jeho rodicu nemohli mit deti driv jak v 21 letech, nedavno sme totiz spekulovali kolik bylo muzi babicce kdyz zemrela, pac muz nevedel a parte sme nemeli a odhadovali sme dle veku tchana + ze pod 21 ji byt nemohlo coz mi prislo docela zajimavy.

PetraK
tak to je skvelaaaa talinkaaa

Xerxová
my teda zkusenosti mame takovy prumerny, na druhou stranu nutno dodat, ze ac nejsou nejak echt dobry, nejsou ani echt spatny a bohuzel od prumerne konkurence k nerozeznani.

Jinak kdyz sme bydleli ve meste, tak sme vedeli ze v zari uz tam nebudeme bydlet a podali sme tenkrat nejakou zadost o ukonceni internetu k 31.8. ale podle podminek se to muselo tenkrat delat nejak 2 mesice dopredu, takze sme ji dali 1.7. Oni nam 2.7 ten internet odpojili a kdyz sme tam volali ze to jako furt platime a chceme to k 31.8 tak nam rekli ze za znovuzapojeni 500 a ze na to maj do 3 mesicu cas. Nebo sme meli o ulici vedle nejakej unik plynu, chodniky se vlnily a nam prestal jit uplne telefon/internet. Maminka tam volala z mobilu a oni ji rekli, ze ten unik plynu poskodil linku a ze to bude trvat pul roku, nez to opravej. Tak obehla barak, kde to vsem fungovalo, tak ji jeste 3 dny tvrdili, ze to je poskozenej kabel a kdyz uz teda byla rozpalena do bela a rekla jim ze vsem kolem to funguje aze to je blba vymluva, sup a hned nam to taky fungovalo, ze jo...

K tomu samozrejme ze novy zakaznici maj neomezeny tarify levneji nez stari zakaznici, takze muzi odmitli dat na tarif slevu, tak ho musel zrusit, koupit si simkartu jinde a kdyz jakoze prechazel, tak mu to tam dali za ty levny penize s tim, ze k tomu byl jeste desnej voser novy/stary cislo.

jinak ale samozrejme stejne tak ve meste sme nemeli jinou volbu a ani ted nemame jinou volbu nez o2 takze to berem tak, ze lepsi neco nez nic, ale nekdy to jednani je fakt strasny.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2016 07:17
- Nahlásit

Maya
tak kup tricko s tabuli

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2016 08:36
- Nahlásit

Maya
no jo, jenže já jsem ideální zákazník. Zapamatovat si výročí závazzku je pro mě smrtelný. Budu si to muset hodit do upomínek.

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2016 08:57
- Nahlásit

Osekávají služby směrem, který mi silně nevyhovuje, nulový tarif z nich už člověk nedostane... A když jsem o něj žádala, dostala jsem nabídku na neomezený volání za 400 z našich dvou tarifů, kde nevypotřebujeme ani základní nabídku.
Podmiňování slev kreditní kartou mi přijde extra zvrhlý.
Teď jsem volala na jejich linku - když nezadáš číslo přípojky, nespojej tě s operátorem, O2 pomoc s připojením - technik za úplatu nebo techzona.
Nastaveni smtp odchozího serveru v Mozile je tak na dvě tabulky čokolády (jedno volání, kdy ze mě technik udělá naprostýho debila a je asi fakt spokojenej, jak je dobrej a vtipnej asi a pak druhej, kterej mi poradí, jak se tvoří ten zatracenej outúáckej mail). Už se mi to stalo dvakrát
Připojení internetu nám trvalo půl roku. A to by bývalo stačilo, kdyby nám někdo na tý jejich slavný lince nadiktoval barvy drátů, jak je máme propojit. Místo toho se s náma odmítli bavit, neb nemáme aktivní službu a tu nám O2 nebylo schopný spustit (vyslat techniky, co by připojili krabičku). Wifi tu v té době možná nebyla.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2016 09:01
- Nahlásit

kachna_
to mluvis o o2 ? jinak s tim cislem pripojky to je taky naprd. Uz to mam nekde ulozeny v pc nebo napsany zespodu na modemu protoze pokazdy ten papir hledat je des...

u nas je to s nima stejne hrozny jako s vetsinou konkurence a to, co hrozny neni to u nas neni clovek je rad, ze vubec tu moznost ma ale nekdy je zdesen, za co plati

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2016 09:35
- Nahlásit

cernej caj
jj o O2
clovek je rad, ze vubec tu moznost ma ale nekdy je zdesen, za co plati
asi tak nějak

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2016 09:41
- Nahlásit

Hele, hledám pytlíky na opakované vážení ovoce a zeleniny, protože jich máme na můj vkus děsnou spotřebu. I když je recykluju, spokojená nejsem
Našla jsem:
http://eshop.cesky-zapad.cz/eshop/index.php/zbozi- rozdelene-podle-druhu/pytliky/pytliky-na-zeleninu2 014-02-20-10-19-57
ale nevim, jak moc je to těžký?
Nevíte někdo o pevných plastových nebio neeko průhledných taškách?
Páč to je jedna na rohlíky, jedna na chleba, jedna na banány, dvě tři čtyři na další ovozel a ouplně zbytečně.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2016 09:45 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

kachna_
jako chces jednu velkou plastovou obri tasku na vsechny ty veci? nebo jako ze spotrebou myslis? a co takovy ty

klidne jim napis, at ti treba reknou, co to vazi. Ja myslim, ze by to hrozny byt nemuselo.

a co neco takovyhohle? to sou takovy pevnejsi tasky ale lehoucky a skladny a myslim to maj v kazdy vetsi drogerce dneska

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2016 10:12
- Nahlásit

cernej caj
já jedu v pondělí do Prahy s Luckou na oční, takže se na ty pytlíky podíváme.
Tohle právě není průhledné.
Nakupuju tak, že autem dojedu ke Kauflandu, tam vyploncám 6-7 pytlíků, které doma z 1/2 musím vyhodit. Zbytečně a řešitelně. Potřebuju 6-7 pytlíků, které budu moc používat opakovaně.

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2016 10:15
- Nahlásit

Add. O2 - o tomhle mluvim:
25.10.2016 jsme dostali Váš požadavek na zrychlení internetu. Místo doteď používaného připojení (ADSL) Vám nastavíme rychlejší a modernější VDSL.
Co bude následovat:
1. Do 2 týdnů Vaši přípojku převedeme na VDSL. Úspěšný převod vám potvrdíme SMS zprávou.

Jediná práce, co s tím mají, je podle toho prodavače na prodejně to, že někdo musí fyzicky přepnout čudlík... a potrvá to dva týdny.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2016 10:26
- Nahlásit

kachna_
ahaa ty chces pruhledny, to sem prehlidla. Jinak se prodavaj i klasicky sitovky a to napul pruhledny asi je taky, ne?

tak su zvedava, jak se ti budou zdat a pak poreferuj.

no a mate na vdsl modem? my prave kvuli vdsl museli kupovat novej modem protoze starej neumel vyssi rychlosti. Jinak oni maj na vsechno milion casu... ale je zas pravda, ze kdyz nam ten modem zdechl (vdsl) a muz mel doma starej adsl a potreboval to zkusit, ze mu to prepli prakticky na pockani, protoze ten starej modem by to nedal vubec... takez ono asi jak se komu dovolas...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2016 10:35
- Nahlásit

kdo ma zkusenosti s ryanair? muzu mit na palubu dve zavazadla kdyz splni rozmery. Ted sem se dozvedela, ze i kdyz splni rozmery obe, ze mi to vetsi muzou zabavit a dat do podpalubi

birma
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2016 10:35
- Nahlásit

kachna_
kamarádka šije takovýhle jednoduchý
kdyžtak mi řekni počet a rozměry a já se jí zeptám na cenovou kalkulaci

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2016 10:36
- Nahlásit

birma
jee to vypada dobre

a je to pratelny pripadne?

birma
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2016 10:43
- Nahlásit

cernej caj
určitě

<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání