Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2016 13:01
- Nahlásit

PetraK
a vis alespon cim ses tak priotravila?
ja teda zase nedam dopustit na smectu tak mozna idealni kombinace by byla smecta rozpustena ve vincentce?

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2016 13:11
- Nahlásit

Maya

a vis alespon cim ses tak priotravila?

hooooubičky.

by byla smecta rozpustena ve vincentce?
ty jo já v tom nejhorším nemohla vůbec nic, jen jsem trpně čekala, až tělo vyndá i to co vyndat nejde, v druhý fázi jsem čekala, až trochu začnu dejchat a pak teprve mohla přijít na řadu ta vincentka. Představa čehokoliv jinýho - i nějak zahuštěnýho - takže i tou smectou - byla pro tělo naprosto nepřijatelná. Pak jsem musela jen pít a pít, doplňovat tekutiny a doteď to není vyrovnaný, furt mám málo.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2016 13:14
- Nahlásit

PetraK
jako ze sis dala nejaky blby houby?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2016 13:20
- Nahlásit

hadejte co cajicek je jeste chvili zamestnan

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2016 13:28
- Nahlásit

cernejcaj
tak to gratuluju
takze si nekoho nechavaj?
PetraK
ake teda houby nejsou zadna sranda zrovna nedavno jsem cetla jak ti muzou odrovnat jatra a ze to poznas treba az za rok bejt tebou tak si asi zajdu k doktoroj na nejaky testy
Brtink je nejed stastlivec.?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2016 13:31
- Nahlásit

Maya
zatim jo. do dalsi vlny...

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2016 13:46
- Nahlásit

cernej caj

jako ze sis dala nejaky blby houby?

ani ne tak druhem, to vím, že byli kozáci a klouzci, ale spíš asi stavem??? I když to moc nechápu, houby byly čerstvý.

GRATULUJU K ZAMĚSTNANOSTI

Maya
nedavno jsem cetla jak ti muzou odrovnat jatra a ze to poznas treba az za rok bejt tebou tak si asi zajdu k doktoroj na nejaky testy

já vím, no . ale se mi nechce úplně. Brtnik houby nejí - jen v polívce a tu jsme ten den nejedli.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2016 13:57
- Nahlásit

PetraK
tak hlavne, ze vis jiste, co to bylo a nekdy se stane.

diky

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2016 14:24
- Nahlásit

PetraK
no teda ale jeste ze houby taky nejim
vcera jsme okukovaly s mamou plantaze asi vaclavek a psk jsme to tam radsi nechaly protoze jak clovek nema stopro jistotu...

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2016 14:47
- Nahlásit

Maya
no ne do václavek bych nešla - i když je máma sbírala, ale já nemám tu jistotu. Seberu fakt jen hřib, babku, lišku, ,kozáka, křemeňáka. Nejdu ani do bedly, masáka.
Tady to nebylo o druhu - ten byl jasnej, všechno kozáci a pár klouzků. Spíš možná jak je vlhko, tak jesli bylo něco nějak načlý? Jinak si to neumím vysvětlit. No nic, hlavně, že už to mám za sebou.

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2016 15:42 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
o druhu - ten byl jasnej, všechno kozáci a pár klouzků. Spíš možná jak je vlhko, tak jesli bylo něco nějak načlý? Jinak si to neumím vysvětl
ty jova, lity lity pani fuj...
a neměla tenkrát něco podobnýho Fifijová? po bedlách či čem???

Mě napadá jestli to bylo dostatečně tepelně zpracovaný, jako že jestli byli dost provařený za vysoký teploty?
to si myslím že se řiká že když to není pože se pak čék při to..při votrávit

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2016 15:50
- Nahlásit

Jo ted jsem se konečně dostala k odpovědi pro ENYKY DENYKY

má repláj v mailůůůů.
Já furt nějak nestíhám ...a záftra už zas Dípíháčko ...grrrrr

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2016 16:00
- Nahlásit

Fajka

velmi sem na Fifijovou vzpomínala. kupř. ve dvanáct v noci, v jednu, ve dvě a pak už pořád, pořád až do sobotního rána , myslim, že si o víkendu moc neodpočinula

tepelně opracovaný by měly být dobře - na to si dávám pozor. nevím, možná to byla souhra náhod, že se sešly houby a třeba zrovna v tu chvíli mě přepadla střevní křípka a tak to iniciovaly jakoby ty houby?? to je taky možný, nevím, ale podle toho co se se mnou dělo to netipuju jen tak na křípku.

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2016 16:14
- Nahlásit

PetraK
myslim, že si o víkendu moc neodpočinula
šmarjá to se asi uškytala

možná to byla souhra náhod, že se sešly houby a třeba zrovna v tu chvíli mě přepadla střevní křípka
může to bejt no to už čék pak nerozklíčuje ...a znám to dobře.... já třá rybičky v majonéze z těchto důvodů nejím od svých cca 12 let...páč prostě to nejde..to bylo taky tak strašný, že už je asi nikdá nepozřu...ryby jo, majonézu jo..ale dohromady prostě nééé, a i jsem to zkušela ale záklopka se zaklopí, hrdlo sevře a nepozřu to dodneška páč hlava to prostě nedá

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2016 18:31
- Nahlásit

cernej caj
ping mám nechutně vysokej normálně, zkusim pořádně zresetovat ten modem.
PetraK
z hub mi bejvá špatně i normálně. Ale letos prvně po letech nebylo,
Fajka
nepozřu to
Michal to má stejný s tuňákem

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2016 18:32
- Nahlásit

Rrumstajn!
PetraK
Jesis, fuj, velky lity, tos musela zazit peklo. Ja to mela z bedel nakych zahradnich, neco jako alergicka reakce, plno lidi je bezne ji. Napada me, jestli ty vase houby nemohly bejt uz premrznuty, prece jen nedavno bylo uz pod nulou a mohlo ti to hnout se zazivanim. No hlavne, at je ti lip uz! Precetla sem si Rumicka vedle, libeznickovi posilam blemcanec! A hodne sil na talinskej rybnik, at se koza blazniva postupne zklidni - ono to muze prijit po prvnim harani (ktery vam teda vuuubec nepreju a nezavidim), ale nektery trestidla se drobek zpomalej.
Fajka
já třá rybičky v majonéze z těchto důvodů nejím od svých cca 12 let...
Ja papriky - jako mala jsem je milovala a po problity noci, kdyz jsem se jich precpala, je nemuzu ani citit, nikde. Syrovy, vareny - fuuuj, jen to pisu, mam husi kuzi.
cernej caj
Cajdo, to jsem rada, ze zustavas v praci! Bezva! A dle nenapadnych indicii si dovoluji, mila pani kolegyne štířice, poprat vse nejlepsi k narozeninam? Hlavne zdravi, pani, to ostatni prijde nejak samo. A at vam to dalsi sezonu dobre slape s psiskama po vandrech a tak.

Jinak - ehm, opravdu nikdy nebudu rikat takovy to "To by se mi nikdy stat nemohlo!" To vam byl pocit, kdyz odemknete a vitaji vas misto dvou tri cokle!!! Drzte palce, aby za zhruba tri tydny nic na sonu u Kremyla nenasli... I kdyz ja teda doufam a verim, ze k nicemu nedoslo - zatim spolu jsou pod dohledem uplne v klidu, zadny velky haraseni se nekona. Ta krava stara cerna douchova totiz preskocila znovu mriz??! Omluvou a ke cti ji budiz, ze mela srajdu a nechtela si nakadit do "svyho" - prchla s tim do patra... A dle stavu kydance ulozenyho hned vedle topeni, doufam si odhadnout, ze slo o cerstvou akci (nic nebylo zaschlyho). Takze, vazeni, panbuh s nami a zle pryc, drzte palce!!! To by byl panecku materyjal, matka prvnicka v 11,5 s labilni povahou, Pruhy pohrkany este vic... Mamma mia.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2016 18:53
- Nahlásit

fifi
no zrovna sem vam pani vrano chtela psat to same i kdyz taky nevim, zda ste rijnova ci listopadova vrana tak hlavne hodne zdravi a zadny stekanatka nejen pro tebe ale i pro kremylka a budu na vas moc myslet a jinak teda snad jen nejaka nahla nevolnost a nic zavaznyho...

kachna
tak uvidis a pripadne jeste otravuj na o2 at ti aspon poradej

s tim jidlem to mam taky, kdyz je v necem majolka/tatarka i podle chuti tak to mam spojeny s prujmama a nedam to i kdyz vim, ze za to nemuze

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2016 20:03
- Nahlásit

Fifi
cernej caj
tak oběma všechno nej ne, Fifi žádný štěňátka čaj nějaký štěňátko jooo
já teda houby, majolku, tatarku vůbec nejím, protože mi to nechutná a tyhlecty stavy mám akort po mlíku, a to jsem se ho jako dítě napila až až ještě teplý přímo od krávy, ale pak holt šmytec

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2016 20:08
- Nahlásit

maya
dik ale stekanatko neèe

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2016 20:21
- Nahlásit

cernej caj

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2016 20:22
- Nahlásit

Xerxová
doufám, že to uvidíš, bys taky mohla přispívat
https://www.facebook.com/GDChronicles/media_set?se t=a.1328675770506747&type=3

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2016 20:28
- Nahlásit

cernej caj
Nejsem zadna vrana, sem stir rijnovej! Proc vrana?
a jinak teda snad jen nejaka nahla nevolnost a nic zavaznyho...
Kremyl ci Esuska? Kremyl je dobytek, zase zrala naky hnusy venku, to je pak hned. Zeleny drstky spucla temer na jeden nadech, nic ji neni.
Maya
Dik.
Fifi žádný štěňátka
Co ja? Kremyl!

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2016 21:02
- Nahlásit

Fifi
Kremylek by ti je brzo hodil na krk

nějaký fotky jsem dala na fb, tak snad se vám to ukáže
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1116369351 813910&set=ms.c.eJxFzsENwDAIQ9GNKgyGwP6LVQ0puT6ZLw CERZkjYQV5cIDJFF9rIBxcSv2B2GCzoO6G2AAbMFA7GtNwacCF 7yTLB9hwF~%3B2H6guzQCWK.bps.a.1003674579750055.107 3741835.100003225677839&type=3&theater

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2016 21:08
- Nahlásit

větší Trpajzlík spí jak špalek, a mrňavka si hraje a nechrápe... Přitom dopoledne s Pepou byli na Zvířeticích, odpoledne jsme byli plavat (a v bazénu bylo maličko lidí) a teď si hráli a řádili... Ta je nezničitelná... Night vzorný - jen když jsem četla pohádku a jeho vyhostila před pokojík (nevejde se) tak roztrhal svůj polštářek... To dělá když chce pozornost. Žárlivec...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2016 21:10
- Nahlásit

Fifi ufff - štěňátka bych ti fakt nepřála... ale zas bys asi měla rozhodnuto - kastrovala bys po sonu...

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2016 21:26
- Nahlásit

kdesi v Německu, to by se to spinkalo, co?

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2016 21:44
- Nahlásit

Xerxová
ale zas bys asi měla rozhodnuto - kastrovala bys po sonu...
To jo. Ale dle mych zkusenosti opravdu ke "vpichu" nedoslo, troufam si rict, to se pak fena chova jinak. No nic, aspon si jen ctouci ctenari pocetli, co se vse muze stat. Ze i duchodkyne kropackova kvuli srajde preskoci mriz - a kdyby bylo kvuli tomuhle na stenata zadelano, bylo by to opravdu legracni. Kastrovat se muset nebude, stenata nebudou a tecka a basta fifi.
Ta je nezničitelná...
To je ta blondata? Ta vypadala tak nejak krasne zarputile uz driv dle fotek.
To dělá když chce pozornost. Žárlivec...
Mamanek, chtel si taky pohadku poslechnout.
Btw, me dostava Troldas s jeho heslama na curani. Kremyl prijde, sedne a vyznamne pohledne cloveku do oci, ze ho od pc odtrhne a mlaskne a stoci oci smer dvere - jasny. Bajitko inteligentne zaskrabe rovnou na dvere ci knikne - jasny. Troldik prijde a hemzi se... hemzi se - nekdy chce jen podrbat, jindy zbavit bubaku na okne (ou maj gad, zase tam byl novej truhlik). A jak je tapackovatej, tak tapackuje prednima pri vsech techto cinnostech. Tak ted sem ho, ani nevim jak, naucila, ze prijde a curani zacal hlasit vyraznym polozenim predniho tapacka na moji nohu, na nart. Takovej netredicni target na curani, no...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2016 21:50
- Nahlásit

Fifi jo - ten blonďatý mrňavý andílek, co se narodil jako ředitelka. Fakt. Ale už spííííí. Dneska byli oba skvělí - žádný problém, prostě paráda. Škoda že má dopoledne dost pršet, chtěli jsme všichni vyrazit do Jizerek. Já musím být odpoledne ve škole, a bojím se bojím,že novou dětskou naučnou stezku na Královku nezvládneme.

Troldík je truhlík No - on Night taky moc rozumu nepobral...

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2016 22:33 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Jsem teď psala vedle - pánbůh ví, kdy přestat natahovat na skřipec, aby jednomu už nešvihlo. Dnešení den, byl od božího rána /tedy od pěti hodin/ až doteď NEUVĚŘITELNĚ KYNOLOGÍČESKY POVEDENEJ!!! Od rána byla Taly na příjmu. Chápete to!! Byla na příjmuuu!! Ráno jsme hezky civilizovaně odešli od malýho psejka /malý ty nám jdou pěkně /, neurvala mi ani jednou záda a chodily jsme si tady jako normální venčící člověk a pes - dokonce i na prodloužený trase!! A odpoledne jsem to naplánovala tak, že jde nejdřív s Brtníkem a měli nakázáno jen a jen si hrát, žádný cvičení, nic, aby nebyla unavená a udržela pozornost. Poslechnul a když jsme se potkali v polích, tak Taly nás s Rumíčkem přiběhla přivítat na zavolání /furt za sebou tahá vodítko/ a když jsme se rozdělili, tak jsme krásně cvičili soustřeďování se na to závaží na druhým konci vodítka a pak volné následování toho závaží v prostoru!!! Když pak začla myškovat, stačilo v tichosti k ní dojít, vzít do ruky vodítko, klidným hlasem říct ne! a Taly jdeme. A šla. V klidu a pohodě, neurvala mi půlku těla. Z polí jsme domů šly skorem bez tahání - jen jedno napachovaný místo jsme trošku musely prochodit, ale bylo to neuvěřitelně na pohodu a! To nejlepší teprve mělo přijít. Na začátku civilizace jsme potkaly výmaráka a panička souhlasila, že nám udělají fižiranty! Mohla jsem Taly ukázat, že když se bude chovat civilizovaně, ke psu se pak dostane a navíc si může i pohrát (je to teda o strach, koho zabije svým pohybem v prostoru, kupodivu to záda ustály, jí v takovým prostoru a ve tmě nemůžu pustit bez rizika). Podařilo se mi navíc, že mě uprostřed hry vnímla, PŘIŠLA SI PRO ODMĚNU A HLAVNĚ MĚLA ZE SEBE OBŘÍ RADOST - takže mě pohryzala. Byla skvělá, radostná, tak jsem velice zariskovala, zkontrolovala si, že fakt nikdo nikde, auto nikde a s vodítkem jí pustila, aby mohla tu radost vypustit. Vylítla a okamžitě valila zpátky!! Její největší odměna je - moct volně letět. Což jí bohužel bohužel můžu dopřát málokdy. Bylo to celý dneska super. A! Doma se taky chovala jako normální pes, neškodila, prostě byla normální. Já sem tak ščastná!!

Fifi

jsi volala zpátky, viď? Já už pak nemám šanci na tydlifounování, protože po příchodu domů mám utrum, před chvilkou jsem dověšela prádlo, ještě jsem se nezastaviia a valím do peří, protože jsem grogy. Zkusím cinknout zítra přes den, když to půjde.

ty jo - palce držím urputně, aby si Křemýl doslova nepos..ala klidný důchod, páč vono jako být matka a zároveň rovnou i babička - to je myslím nářez, o to víc, pokud otec je ještě skorem pod zákonem .
Si dělám srandu, ale je mi jasný, že až tak ftipný to rozhodně není.

Xerxová
Fifi
Troldík je truhlík No - on Night taky moc rozumu nepobral...

no, myslím, že Talířová jim může bez obav šéfovat. U ní pánbůh zapomněl, že živočich potřebuje mozek, aby mohl fungovat.
Mně z ní jednou povezou, fakt.

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2016 23:17
- Nahlásit

PetraK
U ní pánbůh zapomněl, že živočich potřebuje mozek, aby mohl fungovat.
Mně z ní jednou povezou, fakt.

Jako nadelili ste si si teeezkou sichtu po libezny Blanokridle vile (jsem tuhle potkala nakou vizli babicku, ale prosvisteli kolem, ani sem se nestihla nadechnout na otazku), ale ma to tak bejt. Tika mi voko, jen ctu ten posledni report tvuj, nicmene jsem si fakt jista, ze za pul? roku, i driv bude Talir zcela jinej. Mne by z ni prdla cevka uz davno, a to jde o oharisko spolupracujici s clovekem? Ted si predstav ve stejnym veku perdela kotcovyho, s tim bys nenadelala uz nic moc, troufam si rict. Teda jako jo, v ramci naky vychovy a mantinelu, ale jinak... Takze proste by mohlo byt porad hur, Talinak jen potrebuje cas.
Kdyz budes cinkat, mozna se zase minem, ja mivam mobil ztlumenej - uvidime, treba se protneme.
aby si Křemýl doslova nepos..ala klidný důchod, páč vono jako být matka a zároveň rovnou i babička - to je myslím nářez, o to víc, pokud otec je ještě skorem pod zákonem
Pripadnymu otci uz 15 bylo. A ja si z toho taky delam prcu, protoze to jinak proste nejde. Ted lezi matka, syn, otec, babicka vsichni pohromade, naprosto v klidu zase dvojcatka pulkou tela na sobe, bez erotomanie - to me opravnuje k nazoru, ze ke styku zkratka nedoslo.

<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání