| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2016 14:18
- Nahlásit
denyk
voe
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2016 14:49
- Nahlásit
denyk
woe
cernejcatmj
a jak je to teda s tim poklopem? ze jako zmry diry do kanalu jsou taky kulaty?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2016 14:54
- Nahlásit
riejer ma v novinkach zatepleny kozacky tak jsem si je objednala a fakt jsem se udrzela a nejoupila k nim ani ponozky
oak si jdu objednat do antikvariatu tu Lod do Gronska a najednou mam v kosiku dalsi asi 4 knizky
budu mit pro pobaveni radce ceskeho rolnika z 20.let dva cestipisy laponskem a neco o psech od kiplinga od prirucky vycviku policejniho psa z 30.ket me uchranilo jen to ze za to chteli 12 stovek
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2016 15:24
- Nahlásit
maya
rijnovy jezisek?
ja nevim jak to je samo, nevim zda to ma spravnou odpoved : D
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2016 15:40
- Nahlásit
denyk
tvl tys spadla do žumpy?
já ne, ten poklop.
Já už to tu psala. Rozhodla jsem se vyžumpit žumpu. žila jsem tehdy sama, jenom s Vendulkou, ani Besinku jsem ještě neměla. Natáhnu čerpadlo, elektriku, vytáhnu žumpu asi do 30 cm, vyndám čerpadlo, smotám elektriku, usadim poklop. Pyšně. Pozoruju poklop jak dopadá o několik mm míjí rantl a propadá do žumpy, bez šplouchnutí, páč žumpa je dole hustááááááá, kalná, tmavá. (svině poklopí skoročtvercová)
Ničím jiným to zakrýt nejde, přecijen, Vendulka je pitbul, rychlej pitbul. Když běží, nemyslí. Tyto dvě funkce zároveň nefungují.
Asi půl hodiny se pomocí různých k tomu ne moc vhodných věcí pokouším vyndat poklop.
Potom rozmotávám kabel, zprovozňuju čerpadlo a usosávám dalších cca 5 cm hmoty.
Mezitím se oblékám. Holinky nemám. Mám kanady po Pedrovi. Dvě. Každou jinou. Cca o 4-5 čísel větší, než mám nohu. Pláštěnku. Nemám. Beru si kongo po Pedrovi, vojenský. Vzor 60. Pod tím mám kombinézu. Taky po Pedrovi. Měl o 30 cm víc než já a byla mu dlouhá.
Rukavice. Mám. Jednu. Růžovou. Aspoň je dlouhá.
Nádech. rychle dovnitř, ať se nemusim nadechnout. Doprčic, to nedám. vylezu o kousek ven, nádech.
vidlema zvedám poklop, vylézám i s poklopem.
Veleopatrně usazuju poklop, opět uklízím čerpadlo a elektriku, vyhazuju oblečení.
Přišlo mi to tenkrát jako strašná sranda.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2016 16:01
- Nahlásit
kachna
to je teda historka
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2016 16:06
- Nahlásit
no nevim me by takovyhle otazky dost konsternovaly
http://www.lidovky.cz/chytaky-u-pracovniho-pohovor u-zkuste-si-odpovedet-sami-p2i-/redakce.aspx?c=A10 0223_162158_ln-zajimavosti_glu
http://www.vkancelari.cz/2013/%e2%80%9ekolik-je-na -svete-ladicu-pian-dalsi-kuriozni-otazky-pohovoru/
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2016 16:09
- Nahlásit
Co má Koláče?? Co má Koláče?? Krom toho, že má vytahaný ruce?? No??
No a no, má lístky!! Jednou do Prahé a jednou do germánska. A juichéé!
kachna_
no ty máš teda zážitečky, blebleble, kolik jsi potom vypila panákůch, abys odsmradila útroby?
denyk
Supraventrikularní paroxysmální tachykardie
eh? No a co to obnáší - jako pro život?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2016 16:31
- Nahlásit
kráááásně bylo v lese - úplně překrááásně - slůňo, listí se barví, všude kapky vody (docela hodně dneska pršelo)... moc hezká prochajda.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2016 17:04
- Nahlásit
tak jako nic moc no. test sem nevyplnila pac si vubec nepamatuju nejakou teorii jak se cemu rika, pohovor na prd a kamoska rikala ze uz mym strohym naprd zivotopisem sem uz predurcena k neuspechu podle toho jak se na nej tvarila jeji kolegyne - pani co me pohovorovala.
no proste fiasko
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2016 17:10
- Nahlásit
kachna
desna historka teda ses odvazna
petrak
na hosicky?
ja si jedu dat vodnici su totalne vyklepana a vystavena z toho nemam tohle rada. staci hodina a clovek zjisti ze toho umi jeste min nez po mature, pac uz si ani nepamatuje ty veci ze stredni... no asi sem si ale zrealizovala tu moji pozici na trhu prace
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2016 17:30
- Nahlásit
cernej caj
ale ten druhej životopis je dobrej!!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2016 17:32
- Nahlásit
kachna
no rozhodne z nej musim oddelat ten certifikat pac sem u toho testu zjistila ze si nic nepamatuju
|
HaZa
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2016 18:50
- Nahlásit
cernej caj naprd zivotopisem sem uz
písni mě (radši do mailu) co umíš a co hledáš za práci ... u manžela v létě hledali někoho .. ale neptej se mě koho .... něco s programováním ....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2016 19:05
- Nahlásit
haza
dik, reogramovat ale neumim tak asj nic ja su testr
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2016 19:36
- Nahlásit
cernej caj
milej čajíčku, certifikáty se nedělaj kvůli znalostem, ale kvůli certifikátům. Když už, tak k němu můžeš přidat rok, aby bylo vidět, že už je to pár let, cos ho dělala
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2016 19:50
- Nahlásit
kachna_
je videt, ze se v tom vyznas je ale fakt, ze kdybych neposlala tu verzi, co tys mi neschvalila, mohl byt prvni dojem uplne jinej a tak diky tobe ten pristi prvni dojem bude urcite lepsi + zkusim nasprtat nejakou teorii z toho kurzu abych zas nebyla zaskocena slovickarenim (pac to sou takovy ty testy kdy sou vsechny odpovedi dobre ale jedna je dycky lepsejsi pripadne napis 5 veci a ty dokazes pojmenovat 2 i kdyz jich delas vsech 5 ale nevis, jak se to oficialne jmenuje
ale tak su v klidu, pac na linkach maj furt lidi malo takze nezoufam. az budu na pracaku pul roku, zacnu zoufat, ale zatim praci mam
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2016 20:16
- Nahlásit
cernej caj
no ono taky neznám nikoho, komu by vyšel hned první pohovor, takže teď už to bude jen lepší a lepší
a to už vás v práci vyhodili ofiko s výpovědí? však taky musíš dostat odstupný ne? a pracák se ti počítá až potom
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2016 20:21
- Nahlásit
Maya
jeste ne, ale tohle bylo na doporuceni pres kamosku, takze to ani nebyla uplne moje aktivita jakoze spis se mi ozvali oni protoze ona jim o me rekla, takze mi ji je ted lito
jinak jasny, odstupny/pracak pocitam ale tohle bylo fakt spis necekany.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2016 22:41
- Nahlásit
cernej caj
tak sis to alespoň vyzkoušela
hele místo čelovky
http://www.priceorcan.cz/sport-c163/apt-outdoor-5- led-i2325/#_=_
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2016 05:48
- Nahlásit
hustyyy pro nas ksiltoflare
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2016 06:48
- Nahlásit
ráda chodím potmě bez světla... mám solidní vidění ve tmě, málokde je tak temno, že by se člověk po chvilce nerozkoukal...
Vím, že je to mimo téma - že na noční trek je čelovka nutností, jen jsem si vzpomněla... S Xerdou i Betkou jsem často chodila hodně brzo ráno ven - s Nightem je to složitější - jemu tolik nevěřím (aby mohl být svobodně a já neviděla), jednak se mnou nevstává - válí se v pelechu a prý v pět či půl šesté si můžu jít ven sama...
Je čtvrtek, takže už sedím ve škole... Jsem tu o chvilku dřív, neb Pepa ráno veze neteřku na stehy (neb její tatík je služebně mimo...) a tak je to logisticky náročnější
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2016 08:34
- Nahlásit
mame vysledky jazykoveho testu
ja B1 kolegyne s kterou jsme chodili do stejnyho kurzu a umi tak bajvoko jsko ja C1 ciz je blby ze uz nebudem chodit spolu a ona se desi ze v pokrocilejsim kurzu bude za blbce a kolega kterej mluvi plynne a kouka na filmy a cte knihy v angline B1 jako ja co sotva neco vykokta
neni nad prukazne adaptivni jazykove testy
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2016 08:39
- Nahlásit
Xerxová
je fakt, ze dost casto se da jit dobre potme ale problem asi je kdyz mas jit po znackach, ktery ve tme vazne nevidis. doma to znam a chodim po tme bezne, ale v cizim terenu kdy potrebuju nekam dojit, tam ne...
tyjo, co se stalo neterce?
Maya
jen skoda ze to je na placaty baterky a ne na tuzkovky bude to mit minimalni vydrz a spis na nejaky rychlovky.
no me taky anglictinarka rika ze su B1 ale pritom nedokazu precist ani nejakej anglickej clanek proste to ze se ti podari nekam trefit zrovna spravnej tvar v testu neni vypovidajici si myslim ale zas se treba kolegyne neco nauci
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2016 08:57
- Nahlásit
cernejcaj
s tou vydrzi bych se nebala ledky moc nezerou moje mini klicenkova led baterka kterou svitim denne a v ktery se ani neda vymenit baterka mi v pohode vydrzi nekolik let
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2016 09:26
- Nahlásit
RRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
To vám byl fčéra pěknej den Alberti. Ponejprv mě teda dostala máteř moje, která, když jsem jí volala, po čerstvém přesunu do sanatoria (tam co jsem ji chtěla tehdy před rokem poslat já), že na mě nemá čas, protože musí jít do kantýny!!! Totálně mě rozbila. Neměla ani čas si sepsat věci, který chce přivézt . Doufám, že jí to vydrží a užije si to tam, zatím to vypadá slibně. Pak jsme si doma vyrazili s Rumíčkem spolu ven a že půjdeme na hřiště, tam už byla nějaká paní s dcero a dvěma bírdedkama, přinesly si tunel a že budou trénovat. Tak jsem zaváhala, ale pak jsem si říkala, že to tam je veřejný, že tam taky můžeme, Rumíček byl velevzornej, psů si vůbec nevšímal, potrénovali jsme kruh, kladinu - ta mu teda moc nejdřív nešla, páč se cejtil bejt rozptylovanej jak pyl a nabíhal na ni ze strany, seskakoval... ale pak se mu to pěkně povidlo a tak jsme si šli házet míček. Brtnik byl tou dobou v polích s Tálinskym rybnikem a tak jsem mu zavolala, kde se nacházej, že bychom nakonec dorazili za nima. Byli už na konci polí a tak jsem si díky tomu s Rumíčkem skvělě, ale fakt skvěle zaběhala!!!!!!!!! Nějak nám sednul povel běžíme, nasadili jsme supr společný tempo, proběhli jsme kus sídláku, vběhli do polí, proběhli je a doběhli na louku na konci trasy. zavolala jsem Brtníkovi, který se vrátil a vypustil Talířku. Srdce mi bušilo jako kráva, jak to dopadne. Uuuuutykaláááá uuuutykaláááááááááááá a doběhláááááááááááááááá za mnouuuuuuuuuuuu!! Krásný to bylo, běžela fakt na velikou vzdálenost, mohla si odběhnout do louky,a le doběhla pěkně ke mně. Brtnik s ní celou tu dobu pěkně pracoval, hráli si s míčkem, učili se chodit spořádaně s člověkem, sedět, čekat a tak jako podobně. Byl spokojenej, a ta flekatá důra taky. Doma se pak taky dařilo, protože poprvé za tu dobu co je u nás se podařilo docílit klidového režimu, kdy se prostě jen tak leží na pelíšku a !!!! spinká!!! sasrak největší!! Ráno to taky bylo o klidu,nespratkovala a chovala se už trochu jako normální pes a ne urvanej cirkus. Chvilinku jsme si potrénovaly v pokoji, pak dostala kong, šla na pelíšek a my s Rumíčkem ven, venčit,c vičit, hrát si a pak šup obráceně, Talinka byla při návratu vzorná, nekravila, mohla jsem v klidu utřít Rumoušovi tlapátka, poslat ho na místo, dostal kong a Talinka šla ještě na druhou krátkou procházku. A!! ŠLA, opravdu šla nelítala, nervala mě vejpůl, šly jsme pěkně spolu, ona si počuchala v klidu, bez nějakýho hektickýho pošahanýho lítání, vyčůrala se, hodily jsme třikrát balonek a šlo se spořádaně domů. NORMÁLNÍ PROCHÁÁÁÁÁÁÁÁZKAA!! Vrátila jsem se celá, nevopocená a živá . Jsem ščastná blecha.
cernej caj
no proste fiasko
je to první pokus, příště se právě připravíš líp.
su totalne vyklepana a vystavena z toho nemam tohle rada.
tomu naprosto rozumím, mě by to rozbilo totálně.
na hosicky?
na DM hošíčky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2016 09:26
- Nahlásit
Maya+hele místo čelovky
hééééééééééj to je dobrej nápad,!! díkec!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2016 09:55
- Nahlásit
Rumštajn,
já nestíháááááám ale Enyky Deniky má replááááj v emailuuuu...a du zas dohánět všecky resty...a že jich je, tak tu nezlopte
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2016 10:01
- Nahlásit
tjooooooooo, kolegyně mi dala medovník od babičky. Pláču tady slastí to je výýborný!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2016 10:10
- Nahlásit
PetraK
, kolegyně mi dala medovník od babičky. Pláču tady slastí to je výýborný
sežen recept !
já jsem momentálně nedožera... co vidím i nevidím to sežeru takovej recepis by se hodil
|