| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2016 22:43
- Nahlásit
cernej caj
tak ty poslední dvě neznám, mě se dost líbil ten střet kultur, nemožnej pes mě moc nenadchnul
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2016 07:17
- Nahlásit
kuk - včera jsem byla chvilku v Praze pokecat s pár Zvířetníky. A mezitím dorazili mládežníci - já se vrátila, když Trpajzlíci už spinkali, ale prý je Night opět zvládnul i docela klidně přivítat. (Dřív jediný problém byla příjezdová vítačka, kdy se občas neudržel a Trpajzlík vítání neustál )
JInak psisko kravilo a předvádělo se až do půlnoci... Teď ještě chrápe veškeré osazenstvo včetně psa
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2016 07:31
- Nahlásit
Maya
jo, ten stret kultur se mi taky libil a ten si urcite necham, asi to budu muset vsecko precist
Fifi
je to mor, co
Xerxová
tak to je najt sikovnej, ze uz se naucil trpajzliky klidne vitat tady by to taky chrapalo, kdyby mohlo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2016 19:11
- Nahlásit
Loki kraví už asi třetí den, lezou na něj hormony.
Dneska jsem ho vzala za zahradu na louku, abych viděla jestli trénink se slípkama se vede nebo nevede, tak vede alespoň v tom smyslu, že za nima nezdrhnul, co se nevede, je odchod domů, když se mu ještě nechce a chce si blbnou na louce. Tož zas bude mít utrum
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2016 20:49
- Nahlásit
Maya
Utrumem se problemu nezbavis, ne? Naopak to muze byt horsi casem a vekem, ted bych tedy ve stenecim obdobi tyhle situace navozovala naopak co nejcasteji. Neb cim vic mu bude nejaky kravnuti a blbnuti na louce vzacny, tim vic se bude sprajcovat pri odchodu domu...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2016 21:36
- Nahlásit
Fifi
to já vím, ale bude mít pořád utrum s chozemí tam s kýmkoliv xkrát denně s něčím pro něco neb je to náš pozemek a máme tam nějaký věci a chodí tam furt někdo a obvykle bere psy s sebou a holt tam bude zase chodit jen občas s přípravou, to je s obojkem a stopovačkou a nebo na vodítku, což ho vezmu jen já a to není tak často a naši vezmou když už tak jen Dorina
jako měl to tak doteď kvůlivá těm slepicím, jen jsem myslela, že už to pude a ono ne
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2016 23:00
- Nahlásit
Maya
Tak jestli se na nechtenym chovani podili vic clenu rodiny, to pak jo. Asik udelat instruktaz rodine a nemusi to byt stopovacka aspol pro stene, spis treba tohle vyuzit? Zajimaci pamlsky a trochu pohybu smerem OD stenete, privolani az k vam domu a za odmenu ho zase nechat vylitnout na ten pozemek? ... treba by Lokis nahle spolupracoval? A zmenit strategii zabehlou - jdeme tam a jdeme zpatky, slus - to by se mi taky asi nelibilo a snazila bych se ukrast co nejvic chvilek na ty "svobode". Konkretne pro Troldaka je nejvic mega odmena smejdeni podel plotu se dvema sousednima cubama. A ze v ty situaci je to opravdu kreten pruhatej s totalnim vypadkem mozku, chvili trvalo, nez me vubec byl schopnej vnimnout.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2016 11:26
- Nahlásit
trpajzlíci a spol odjeli... dáme rychlý oběd a vyrazíme do lesa...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2016 16:30
- Nahlásit
Jsme doma. Já jsem šnek, bála jsem se, že se tam zabiju, Adam na mě řval, že jsem pomalá a brzdim ho. Tak jsme došli na chvostu. Zato Fajka letěla jak kulovej blesk Bylo to tam nádherný. Samozřejmě karta do foťáku zůstala doma...
Adam vypadá, že by šel něco dělat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2016 16:43
- Nahlásit
birma
teda, s kartou to je mi lito ale aspon ste si zas uzivali prirodu a paradni vikend, vsak o tom to je prece, a ne kde dojdes. Ste skveli
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2016 17:18
- Nahlásit
Cauky, u nas se odpoledne udelalo krasne....mne teda taky, takze si jdu lehnout. Chjo snad to do rana prejde bleeeee Fajka poslano
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2016 17:49
- Nahlásit
denyk
paradni houbicky sem se divala
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2016 18:30
- Nahlásit
birma jaká byla zhruba trasa ??
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2016 18:56
- Nahlásit
Rumštajn ve spolek,
víkend snů
obrovská radost, strašná úleva, že jsem si splnila svůj sen ke kulatinám a ještě k němu dostala dárek ...i když se nesplnilo úplně všechno ale vzhledem k okolnostem to prostě nešlo. Zase jsem, ale nasbírala spoustu zkušeností a zážitků a kupodivu ani tentokrát jsem si nesáhla na svoje dno a došli jsme všichni s úsměvem
denyk
Fajka poslano
díky moc, ale musím se hned omluvit že na to musím mrknout až zítra...(nevadí???), páč já mám dneska prostě vygumováno totálně
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2016 19:18
- Nahlásit
Fajka
jakoze si mela narozeninovej trek? a jak sis ho uzila?
jinak teda gratulace ke kulatinam
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2016 19:28
- Nahlásit
cernej caj
jakoze si mela narozeninovej trek? a jak sis ho uzila
néééé ty jsem měla už v květnu ale jako dárek jsem si sobě dala že si udělám volno na všechny longy a zkusíme dojít všecky takže jsem si splnila svůj velkej sen páč se to povedlo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2016 19:29
- Nahlásit
Fajka
ajooo tak to je supeeer, ses skvela!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2016 19:51
- Nahlásit
Fajka
tak to gratuluju ke splněnýmu snu
denyk
copak nějaká virozka? tak se brzo uzdrav
Fifi
jsem to asi blbě napsala, já se fakt písemně vyjadřuju debilně, právě že nikdo jinej ho tam nebere kvůli tomu, že neposlechne, takže je mi to celkem líto, protože by si tam mohl poběhat mimo zahradu několikrát denně
utíkat od něj už nefunguje, to jsem samo udělala taky a on to právě zalomil na druhou stranu a hodlal odkráčet a jak mě viděl, tak tím spíš a samo na zavolání nepřijde v takovejhle situacích
jo poběhání se sousedovic psem u plotu to měl Kim a Dorin, jsem je vždycky chvíli nechala, ale soused už psa nemá, takže Lokin by kráčel dál a jak by obešel baráky, byl by na silnici, což jako nejde
jako přesně tahle nechuť jít domů a zdrhat měl Kim v roce, holt Loki to má kapku dřív
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2016 20:14
- Nahlásit
teda tohle jsem taky nevěděla, asi si udělám složku v mobilu a bude
https://www.novinky.cz/finance/417155-reklamovat-v adne-zbozi-lze-i-s-fotkou-uctenky-naprosta-vetsina -lidi-to-nevi.html
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2016 20:33
- Nahlásit
cernej caj prijeli znami z Usti, tak jsme vyrazili....hriby to nejsou, ale kosik naplnen Fajka sikulka jses ..ten postroj samo nespecha...Maya viroza ne, bolela me hlava uz od rana, pak me znamy vezl domu autem cca.2km, najednou mi zacalo byt na zvraceni, nevim co to. Rano jedu k doktorovi, ale s timhle to.nema nic spolecneho, uvidzim, snad bude lepe. Ted jsem spala 2,5hodky, hlava porad boli. Nemam rada, kdyz mi neco je
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2016 21:49
- Nahlásit
denyk tak my přinesli i pár hříbků - a taky kozáky a babky... vše mladé a zdravé...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2016 21:51
- Nahlásit
denyk
mě teda dneska taky od navečera bolí hlava, jestli nejsou nějaký erupce na slunci nebo tak něco, zvracení teda nechci, taky nesnáším když mi něco je a blbě to nesu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2016 23:30
- Nahlásit
třeba se někomu bude hodit
https://www.zaslat.cz/
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2016 23:38
- Nahlásit
Ani jsem se nepochlubila, že jsem dneska viděla Áduš a podrbala si Rezafku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2016 08:16
- Nahlásit
Maya
ohledne reklamaci sem i slysela ze bys teoreticky uctenku mit nemusela, ze obchod si to musi pak dohledat sam (rikala kamoska kdyz prodavala v textilu) takze s tou fotkou to dava smysl taky, vzit ji musi a aspon se ty neusis hadat kdes to koupila.
birma
jeeee, tak to je supr, zrzavka je uz velka, co?
denyk
no sou to houby = hribky (u nas se teda tak rika obecne i kdyz to "hriby" nejsou
doufam, ze dr zjisti pricinu a pripadne nic vaznyho
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2016 09:01
- Nahlásit
Fajka
Info z fb - v cíli se našly hůlky, jsi v podezření, že jsou tvoje.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2016 09:03
- Nahlásit
birma a kudy jste tedy putovali ??
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2016 09:04
- Nahlásit
Xerxová
Nascanuju ti v práci mapu, bylo to dost pomotané na popis
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2016 09:05
- Nahlásit
birma
i me ji pak muzes poslat
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2016 09:10
- Nahlásit
Morgen, tak ja uz doma od dr. byla jsem si pro EKG holter, uz totiz roupama nevim co by.... mlha v celem vybezku. Vzala jsem si pul dne dovci, takze vyrazime driv ven. Xerxová myslim, ze zase zacinaji rust . cernej caj tak na slovaci je to stejny taky mame "hríby" .birma fajka asi utykala tak rychle, az zahodila hole
|