Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2016 14:50
- Nahlásit

cernejcaj
zeru si onylem data ze si zapomenu doma orepnout na wifinu a pustim si na hodku spotjfy a jsou fuc
nemam wifinu zaonutou cekej den zralo by mi to zbytecne baterku
nfc nalepka ti dela s tlf to co chces tudiz jde si ji treba nalepit doma nekam kde clovek vyndava mobil a mit na ni nastaveno treba aby mi vypla mobilni data a zapla wifinu
muze ti zapinat budik nebo proste cokoliv staci jen projet kolem nalepky mobilem tudiz proto me napadlo ze to komunikuje pres bt
proste idealni pro nas zapometlivy blbce
chci si koupit tablet a ted jsem koukala ze 3 nalepky stojej dve stovky tak to asi vyzkousim
akorat se bojim ze permanentne zapnutej bt mi bude zrat baterku stejne jako wifina a tim padem to bude tak nrjak k nicemu

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2016 15:08
- Nahlásit

Maya
kdyz mu reknu myska chyt ji

no to si u nás nemůžu rozhodně dovolit, ji k tomu ještě popouzet , náš plán na přespříští víkend zní - budeme se v rokli učit, že myšky se neloví. Tomu říkám víkend plný frustrací

birma
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2016 15:20
- Nahlásit

Právě mi přišlo do mailu potvrzení, že převoz psa na start není problém a vyspat se se mnou v tělocvičně taky může, takže plán na poslední říjnový víkend je dost jasný http://blk.websnadno.cz/BLK---100-vka.html

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2016 15:48
- Nahlásit

PetraK
no tak vis co neloveni muzes naucit i na povel myska chyt ji

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2016 15:53
- Nahlásit

petrak
ale vsak to nerikam ani n proi tomu ze to nechces delat a nevyvracim ti tvuj nazor, jen sem doplnila co sem slysela od lidi, co se venujou coursiingu i se psem, co jim venku sel/jde za zveri, takze si myslim, ze s tim coursingem to nemusi byt vzdy jen nevyhoda ale samozrejme naprosto chapu tvoje duvody a nemelo to byt na vyvraceni

maya
nfc nejde pres bt to je nejakek nfc cip v telefonu a podle me je tam nejaky elektormagpole a kdyz se ten cip dostane do toho pole tak to zacne komunikovat . jestli je nfc "aktivni" automaticky nevim a kolik to zere taky nevim ale dik za objasneni na pouziti trch stitku

ja data zapinam/vypinam vzdy pred/po internetu takze doma automaticky zapinam wifi

birma
to zni dobre

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2016 16:05
- Nahlásit

cernej caj

tvoje duvody a nemelo to byt na vyvraceni

joo, jo jo, já to chápu Pokud to vyznělo nějak razantně, tak to tak vyznít rozhodně nemělo ta moje reakce. Je to jen vysvětlení toho, jak to vnímám já.
Já ji naopak potřebuju naučit nevyrážet po všem co jí prudce vyrazí před čumákem - což střapec na coursingu je.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2016 16:08
- Nahlásit

maya
tak sem se divala a v nastaveni mam nfc - android beam zapnuto, takze pokud to mas by default zaply uz ted jak ja tak to asi moc nezere

petrak
vyznelo ale je to dduvod proc sem to nesla zkusit s feri to co rikas s tim jak mame malilo prilezitosti v realu aby ji to neposililo to behani

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2016 16:16
- Nahlásit

cernej caj

vyznelo

ejch tak to jsem nechtěla v žádným případku.
Já vím, že to coursingáři říkají - nicméně já žádnýho z těch psů v reálu pak neviděla, jak se těm lidem chová v lese, v polích. Lidi mají různý nároky/požadavky jak fungujou se psem. Já prostě podle toho mála co vím, bych rozlovený zvíře s coursingem neseznámila. Jedině bych ho použíla k nácviku klidnění se právě před tím, co mu vyrazí před čumcem - což časem taky s Talířem zkusím. otázkou je, jak šikovnej bude Brtnik pomocník , pokud nám to půjde- tak jak to mám v plánu já, tedy psa mám v rukou na stopce a učím ho klidu a ovládání se u střapce, pak by nám to mohlo pomoct, ale to je otázka daleký budoucnosti. Každopádně to bude přesný opak toho, jak coursing funguje.

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2016 16:27
- Nahlásit

Tak já si jdu po práci trošku zaposilovat , jdeme s Talinkou pracovat. Včera se prvně představila Ajšovým....... pravili , že už se nediví mým vykloubeným ramenům a rozbitým zádům a to se ještě chovala překvapivě vzorovaně.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2016 16:29
- Nahlásit

petrak
tak su zvedava co na ni ajsadlo rekne

Xerxová
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2016 16:32
- Nahlásit

uffff - jsem doma (pondělí mám pracovně nacpané nejvíc). A mám hodného psíčka (ne docentku Talířovou) a tudíž nemusím na dlouho ven - zatím jsem jen musela běhat s míčem kolem baráku. A to mi neva...

denyk
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2016 17:14
- Nahlásit

cernej caj tak to ja nefim, jak rikaji houbam v Brne Fajka dokud jsi nenajdes cedulku u palce na noze tak jsi jiste ziva :-D

denyk
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2016 17:20
- Nahlásit

PetraK uz dlouho mam obcas buseni srdce jako kdyz sprintuju...posledni dpbou casteji, cca 1x do tydne. Obcas doma, to je ten lepsi pripad. Horsi je to na prochazce, to pak sednu a cekam kdy to prejde, nohy tezky no proste blbej pocit. Byla to kamoska vrchni sestra z nemocnice v Lbc a zrovna se mi to stalo, puls cca 160. Tak bych s tim mela neco.delat pry, tak delam, ale samo mam to na 24hodin, byla jsem temer 3hodky v lese, delala psi kusy, doma uklid! (z toho se mi taky kupodivu neudelalo blbe takze asik nic nezjistej....jeste mi rikala, ze kdyz nic, zebych pak musela do Lbc a tam mi pujcej neco modernejsiho na mesic, to se jen prilozi k hrudniku, kdyz ti je zle a ono to jejalym spesl mobilem odesle zpravu mudrum...ja bych to moc neresila, ale na jare operace, takze bych se rada esce probudila

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2016 18:42
- Nahlásit

denyk
tak su zvedava, zda vyctou aspon neco z toho dnesniho zaznamu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2016 19:36
- Nahlásit

fotky kamarada honzy z ME v canicrosu pro zajemce. doporucuju, ja se dost nasmala

HaZa
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2016 19:54
- Nahlásit

třeba se někomu hodí - spokojenypes má do pátku 10% slevu
kupon : ONA-SPES-216
a poštovné od 499,- zdarma

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2016 20:16
- Nahlásit

cernej caj
ak sem se divala a v nastaveni mam nfc - android beam zapnuto, takze pokud to mas by default zaply uz ted jak ja tak to asi moc nezere
to se teda mrknu, ale já všechno nepoužívaný v tlf vypínala, ale když to nežere tobě, tak mě taky nebude
akorát teda že bych musela mít doma nějaký elektromagnetický pole, no nevím, budu to muset teda ještě prozkoumat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2016 20:46
- Nahlásit

Maya
ono to je na malou vzdalenost, treba 5cm. tzn v telefonu mas aktivni vysilac, ktery je dost vykonnej vybudit el. pole v tom pasivnim stitku, takze stitek posle info. ale nema to moc dosah... pokud ti nevadi v dome wifina tak tohle taky nema smysl resit.

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2016 20:53
- Nahlásit

cernej caj
jj, už jem to taky našla, jsem koukala, že to používaj i výletníci na přenastavení mobilu, že se ti zapne gps, trackováni, endomondo a tak a nemusíš to zapínat ručně
se to používá už i na bezkontaktní platby, ale teda k placení mobilem jsem ještě nenašla odvahu
na tu wifinu by mi to bodlo, asi to zkusím, já mám net zapnutej pořád a pak když to doma zapomenu přehodit, tak mě to štve, protože třeba konkrétně to spotify žere dat fakt hodně

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2016 20:54
- Nahlásit

Maya
jj tam de asi naprogramovat cokoli. tak su zvedava jak se ti to osvedci

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2016 21:12
- Nahlásit

cernej caj
no to nebude hned, vezmu to s tím tabletem a to ještě na něj musím trochu pošetřit, žádnej levnej už nechci, ten muj za dva tácy už je po pár letech skoro nepoužitelnej

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2016 21:16
- Nahlásit

Maya
ja bych nesazela na to, ze to bude vyrazne lepsi.. zkus "hard restart" a ne neni to tosamy co tovarni nastaveni

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2016 21:33
- Nahlásit

cernej caj
a co je hard restart?
ono jako je problém, že už tam nefunguje ani půlka apek, wifinu to skoro nechytne, prohlížeče padaj a vůbec je už fakt celkem nepoužitelnej
mám v plánu koupit Samsung s androidem 6, 8 jadrovej a tak, tak tipuju, že to bude o dost lepší, rychlejší a mělo by to x let vydržet, mobily od Samsungu taky celkem držej

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2016 22:02
- Nahlásit

kdo vyzkouší?
https://www.novinky.cz/internet-a-pc/417793-uchvat ne-3d-mapy-si-diky-nove-platforme-muze-vytvorit-ka zdy-a-to-i-zadarmo.html

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2016 08:16 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Maya
clanek o hard rst - najdi si na google navod pro tvoje zarizeni, jak to udelat. zalohuj si data a zkus to, mohlo by to pomoct.

pokud se ti ale sere treba ramka tak to pomuze jen na chvili nebo vubec ale pokud to stejne uz ted nefunguje tak zalohuj a zkus.

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2016 08:27
- Nahlásit

Mám radost, propojila jsem si kalendář s poštovním klientem. Jipí

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2016 08:40
- Nahlásit

kachna
ja myslela ze kalendar je v outlooku automaticky? ale oravda doma to nepouzivam tam sem outlook asi ani jeste neotevrela
cernejcaj
si to prectu dik jako pravda ze horsi uz to asi nebude data tam ani zadny nemam jen nainstalovany nejaky apky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2016 09:33
- Nahlásit

kachna_
sikovna

ja musim vyjednavat at mi nechaj telefon, jinak sbohem mapy a internete

Maya
podle me kachna nemysli outlook kalendar ale treba google kalendar s jakymkoli mail klientem, mozna outlookem a mozna jinym...

ja nepouzivam kalendar v hlave. co nemam v hlave neni dulezity

tak to zkus. mohlo by to oddalit nutnost koupe na pozdeji

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2016 10:00
- Nahlásit

cernejcaj
tsk si koupus kdyz tak vlastni tlf ne?
js pouzivan v tlf ten google kalendar a je to teda des moc mi to nevyhovuje ale jsem lina hledat jinej kterej by se mi taky synchronizoval s google uctem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2016 10:06
- Nahlásit

Maya
no... jako tlf z pracaku za 10t si nekoupim (to bych si nekoupila ani s platem) a telefon za dva s malou ram kde se budou mapy sekat je mi na dve veci...

<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání