| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2016 10:11
- Nahlásit
cernejcaj
za dva asi ne ale tak za 4 se uz da jouput skusnej
a nebo nejajej bazar
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2016 10:16
- Nahlásit
Maya
jasne, ale me se do bazaru u chytrejch telefonu moc nechce, protoze kdyz nebudou moc stary, budou dost drahy a kdyz budou levnejsi budou dost stary a sama vidis co znamena u chytryho zarizeni stari 2 roky. to kupujes smrtak v podstate...
Jako nejakej bazar za 200 jak sehnal muz vero, to by jeste slo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2016 10:32
- Nahlásit
cernejcaj
no to je fakt
ale tak treba ti ho nakonec neseberou
celkem pricetnej clanek
http://m.vitalia.cz/clanky/z-vyzivovych-stylu-se-s tavaji-nova-nabozenstvi/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2016 10:37
- Nahlásit
Maya
to vis ze seberou ale necham si tu spehy a mozna se to tu bude pak rozprodavat
na clanek mrknu
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2016 11:27
- Nahlásit
cernej caj
Netopejr má firemní tel.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2016 11:30
- Nahlásit
cernej caj
se mi teda ale neseká ani lg Optimus cca za dvojku. Pravda jako bez karty se toho tam moc nevejde.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2016 11:42
- Nahlásit
kachna_
tak to ja cekam, jestli se mi nekdo ozve vubec
karta tam dat ani nejde? pac jen mapy cr maj skoro giga...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2016 11:50
- Nahlásit
cernej caj
karta tam dat ani nejde?
jde, ale musíš jí mít
jestli se mi nekdo ozve vubec
dyk je úterý teprve.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2016 12:58
- Nahlásit
kachna_
no vsak jo, uvidime
tak to ja mam starou gigovku, takze to by bylo v poho, aspon na cr mapy
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2016 13:54
- Nahlásit
budka pro jezky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2016 14:00
- Nahlásit
birma
jinak sem prozkoumala trasu ty 100 a teda tesim se na fotky, nektery mista budou asi paradni ale muj hrubej odhad je 50% asfalt
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2016 14:24
- Nahlásit
Čauky ve spolek, včéra zase houbové nadělení a huš mám aj maso na zimu, srnečku, celou celičkatou, doufám, že se ještě poštěstí kus rochňátka
cernej caj
kachna_
tvl, já vůbec nefím vo co tadyk go
Fajkanezapomnělas juknout v emila?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2016 14:25
- Nahlásit
cernej caj
co se týče ježků, tak mě napadá, že poslední dva roky jsem nezahlédla žádného
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2016 14:56
- Nahlásit
denyk
asi byly schovany?
mas uz vysledky?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2016 14:57
- Nahlásit
denyk nebyli ježci u nás asi tři roky - a letos máme Night na něj vždycky nejprve dělá cukrbliky a radostně kolem poskakuje, pak ho seštěká, že nereaguje a nechce si hrát... a pak si jdou každý po svém...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2016 20:13
- Nahlásit
Xerxová
my letos ježky zatím teda vůbec a to k nám nějakej leze jinak každej rok
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2016 06:14
- Nahlásit
taaak a dneska pohovor. prej stacej lepsi gate (musela sem koupit v sekaci po fiasku s pohrebnima) a tricko obyc pes potisku s rukavem (musela sem taky koupit pac mam jen tilka anebo s potiskem).
mam k tomu moje paradni turosticky keeny protoze ma celej den prset taky sem nasla asi rok starou nenacatou rasenku a kterej blbec si saha do oka? dalsi rok ji nebudu potrebovat
no a na pobaveni, kdyz sem premyslela co s myma oblibenyma maturitne pohrebnima kalhotama, zjistila sem, ze sem tam uselala zasevky na ktery sem svorne zapomela tak pred 10lety takze ale uz sem nemela silu to parat a hleedat k tomu odpatky at to netaham po zemi + teda ten dnesni dest...
na te cerne sou desne videt psi chlupy
tak si cvicne vyzkousim pohovor, uplne me nelaka ta prace tam ale zadni vratka se hodej + si natrenuju jak se delaj ty pohovory
segra se vcera smala, kdyz zjistila ze sem byla v zivote na jednom a v lednu to bude 9 let
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2016 07:16
- Nahlásit
cernej caj
Moc držím palce!!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2016 08:21
- Nahlásit
birma
dik ono se taky jinak vyjednava, kdyz clovek vi, ze by o nej byl zajem nebo vi, ze nebyl a pak je rad za kazdy lano
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2016 08:25 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
[imgs]https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q= tbn:ANd9GcSnf1KEph9-ign8Wf_xsIMio5OWAp7J8DyFEiqyZ4 noFnaZ_UOg[/imgs]
Nudíte se??? Nekupujte si medvídka mývala, pořiďte si Talinku. Ty jo včera čtyři hodiny čistýho adrenalinu . Vyrazili jsme do Unhoště a Nouzova. Je to tam v sevřeným údolí, takže mnohem lepší podmínky, než otevřené pole a tak mohla Taly dostat řízenou volnost - s courajícím se vodítkem. Ale byl to nářez. Pro všechny zúčastněné tedy. Protože pořád akce. Brtník místy nedával, nestíhal a pak dostával ode mne čočku (opravdu bych nemohla nikde nikoho nic učit ) Každopádně musím Taly pochválit, protože se snažila. Její příchody zatím vypadají tak, že přiletí -letí s úmyslem se tak nějak volně dostavit k nám, je nadšená, letí, letí, proletí , protože to nedobrzdí, otočí to a zase letí. Pískací Kong balonek je prý dobrá věcička, dá se s ní užít prima legrajda, ale není tak dobrá, jako kachny na rybníku. Takže jsme si pak následně pěkně potrénovaly. Ale venkoncem to byla myslím přínosná procházka s velmi, velmi intenzivním programem. A my se pak šli odměnit do hospody na vepřový hody - jelítko a bůček s lepenicí a šťouchanejma bramborama a dobrým pivíčkem . Mňááám. No a dneska ráno jsem zažila moc pěknou prochajdu, kdy byly Taly poprvé opravdu na přijmu, Za barákem jsme si daly krátkou sekvenci chůze Se mnou, za druhým barákem jsme si daly párkrát sedni, a pak na vodítku si pohrály s míčkem. I MI HO PŘINESLÁÁÁÁÁÁÁ!! Poprvní, poprvní. Bože kdybych já jí dokázala co nejrychlejš přesvědčit o tom že společná hra je lepší, než její samostatnost, byl by to ráj.
A jdu na germánštinu, tak tu nezlobte, pak vás dočtu
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2016 08:25
- Nahlásit
Morgen,
tak u nás chcanec . Včera Bukáč za bytovkou trochen pohonil kunu . On prostě ta malá zvířátka jako veverky a kuny nemusí. Veverka zdrhne na strom, ale kuna moc nestíhala.
Byli jsme nakoupit v NDR, tak mám zásoby na zimu. Sušená rajčátky v oleji (k panence), brusinky (k srnce) jen bohužel šípková marmoška není.
cernej caj
výsledky pošlou zhruba do týdne k obvodní, ale byla jsem trochen vytočená, bo jsem tam přišla, byl tam i doktor, sestra mi to sundavala, tak jsem říkala, že tam určitě nic nebude, páč mi srdce zrovna netlouklo, ale že jdu na tu operaci, tak jak mám postupovat dál atd...a doktor ani nezvedl oči od pc takže mi odpovídala sestra. No prostě trapný no.
Xerxová
tak to je Night asi jeden z mála psů, kterému ježci nevadí.
Ikdyž Bukísovi taky moc ne. Ale když jsi vzpomenu, jak tu psala Fifina o skalpovaném ježkovi
cernej caj
tak držím palce paní
kterej blbec si saha do oka?
a pohřební gatě mě taky dostali
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2016 08:47
- Nahlásit
PetraK
a co ajsadlo rikalo? nebo to nebylo vcera?
jinak teda supr, ze uz zacina nosit, to se zlepsi a podvoli uzij si germanstinu
ps co je lepenice
denyk
tak sipkovou sezenes jinde, ne? nebo ti koupim v brne a poslu zasilku na vanoce
no tyjo, dost naprd ono se to nezda ale zas do unora uz taky neni az tolik casu
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2016 08:57
- Nahlásit
cernej caj
díky za nabídku, přítel jezdí po Evropě, takže určo sežene
ještě mám v záloze kámošku co dělá v nemocnici v Lbc, tam mají tytok přístroje modernější a půjčí ti ho na měsíc, ti zrovna tluče srdce, přiložíš a hotovo
v kolik valíš a pohovor?
PetraK
Vyrazili jsme do Unhoště a Nouzova
máš dovču? Jsem nepostřehla...
ale není tak dobrá, jako kachny na rybníku
tak to je snad jasný
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2016 09:02
- Nahlásit
denyk
tak aspon ze ji tam mas, nekdy je to fakt des.
odpo po praci.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2016 09:11
- Nahlásit
PetraK to je fajn, že pokračujete mílovými kroky... Brtníka spíš chval - nezapomínej, že pozitivní výchova je výhodnější, než ta tvrdá
V lese včera Najťoun převzorný - uvidíme, jak bude reagovat v zimě, když bude jelen či laň za každým houštím... Zatím jich dolů z hor moc nesešlo...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2016 09:14
- Nahlásit
čaj držím palce. Třeba nakonec si tě firma nechá . On málokdo kupuje firmu, aby se zbavil "dělňasů" - většinou se mění vedení...
denyk hmmmm - raději bych být tebou se v tom Liberci dohodla na objednání...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2016 09:22
- Nahlásit
cernejcaj
drzim palce s pohovorem ja byla cvicne na nekolika asi pred 10 lety a byl to des a to prej jeste nebyla takova hruza jako dneska kdy je orej bud vyberko s psychotestama a nebo se minimalne ptaj debility jako kde se vidite za 5 let a cim budete orinosem pro nasi ffirmu me by asi nikde nevzali
uz mi poslali ty vykrajovatka
PetraK
teda mam takovej dojem ze ty si to i uzivas ja uz bych byla v blazinci me uplne staci Loki vcera nechtel jit z baraku jak by tsky jo kdyz v kuchyni se podavaly livanecky a jeste na me drzkoval
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2016 09:34
- Nahlásit
Xerxová
no nas se delnasu zbavi.Oni nas k nicemu totiz nepotrebuji...
jako pokud obchodni retezec koupi jinej, je jasny, ze ty prodavacky tam musi zustat sedet za pokladnou, jen si vemou jinej svetr. Ale kdyz firma, vyvijecici software pro 200 milionu zakazniku koupi jinou firmu vyvijejicici software pro svych 200 milionu zakazniku, tak se zbavi vetsiny zamestnancu protoze ono uz nepotrebujou ani cloveka navic, aby misto 200 milionu meli 400. V uvozovkach samozrejme. Koupili nas proto, ze uz nemeli kde brat zakazniky a tak jediny reseni bylo koupe konkurence. Lidi k nicemu nepotrebujou, ty maj totiz svoje.
ne, ze nase firma by to nedelala v minulosti uplne stejne, ze...
jinak sem mela za to, ze nedavno ste potkali zvere i celkem dost, to furt srnka tuhle a srnka tamhle aleje pravda ze asi na vaze zimni pomery je to ted slabota
Maya
no ja se radsi na nic nedivala jak se pripravit, proste budu prirozena a bud budou nebo nebudou chtit navic kachna rozhodila site, takze se mi mozna ozvou z jine firmy a ta vypada o 100% lip, takze tady si to jdu natrenovat, at pak udelam dojem
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2016 09:59 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
cernejcaj
kdysi v devadesatkach jsem byla na pohovoru ve fotobance barak zsmcenej nikde zadnej zvonek mobily nebyly na moje postezovani si jsk je tezky se k nim dostat prej je na kazdym jak si s tim poradi asi chteli jen jreativni lidi co vysokhaj po okapu nebo fakt nevim jako clovek nikdy nevi ceho se pri hledani prace nadeje
v jiny firme celkem znamy jen tak mimochodem v prubehu hovoru utrousili ze jako krome ty prace kvuli ktery tam jsem budu delat jeste mzdy a strasne se divili ze se mi to nelibi
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2016 10:01
- Nahlásit
Maya
tak chtit pak jinou praci nez clovek chce/de je naprd, hlavne pak kdyz o ni nic nevi a nic mu nereknou dopredu a plytva tak obojim casem...
holt asi muze clovek narazit na ruzny veci. sem taky slysela, ze se prej v googlu ptali proc neni poklop od kanalu hranatej
|