Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2016 09:13
- Nahlásit

cernejcaj
tak nejakou anonymni koupi v krame si tam dohledaj tezko a pak asi musis mit svedka
ale fotit si uctenky me fakt nenapadlo
birma
Adus sla sama mid nebojak kdyz Fajka long? uz se v tom nejsk ztracim

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2016 09:14
- Nahlásit

denyk
mlha je vsude nejen ve vybezku
ale o vikendu bylo super

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2016 09:23
- Nahlásit

denyk
mozna pozustatek jak to babi s dedou ucili maminku... taky tuhle rikal deda, ze prej chtel byt v brne 6 let nez se vrati na slovac, aby uz maminka zacala chodit do prvni tridy tam... no prej to bude pristi rok 60 let, co tu zije

Maya
jasne, jen tim chcu rict, ze kdyz by melo stacit toto, tak fotka je paradni napad

u nas mlha neni

birma
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2016 09:39
- Nahlásit

Maya
My třeba dohledáme, když víš aspoň přesný datum (což zas jde dohledat přes bankovnictví, pokud to člověk platí kartou)

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2016 09:39
- Nahlásit

birma
Info z fb - v cíli se našly hůlky, jsi v podezření, že jsou tvoje.
dík za upozornění,
nejsou já ty svoje mám, ale vím koho asi jsou
Erika s Fredym, šel s náma v noci kus a říkal že tyhle jsou uříznutý lyžařský a že je vyhodí a koupí si na novou sezonu nějaký nový profi .... tak si myslím že to budou jeho

Maya
Adus sla sama mid nebojak kdyz Fajka long? uz se v tom nejsk ztracim
nééé ona nešla vůbec, jen se mnou byla na vyhlášení

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2016 09:44
- Nahlásit

birma
aha ted na to koukám na foru že jsou z občerstvovačky..tak to asi nebudou toho Erika...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2016 10:23
- Nahlásit

birma, Fajka a to byly Jizerky a nebo Krkonoše a nebo Ráj... když to Fajka měla za humny ??

birma
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2016 10:25
- Nahlásit

Fajka
ted na to koukám na foru že jsou z občerstvovačky..
na FB psali že z cíle

Xerxová
severní část Ráje

Xerxová
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2016 10:29
- Nahlásit

birma tak to opravdu měla za humny. A máme to asi i my dobře prochozené...

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2016 10:50
- Nahlásit

Xerxová
Krkonoše a nebo Ráj... když to Fajka měla za humny
start byl Malá skála, pak se šlo na Kopaninu, šlo se dokola pozelené přes Bobov nahoru a počervené přes Vranov dolu (člověk si mohl vybrat kudy to veme) pak z Malé skály do Líšného, pod Suché skály, Kolem Tůňky, odtud na zelenou okruh kolem Zbirohu, pak jsme se motali přes skalní město Kalich přes pánovo pole po žluté přes vyhlídky, pak na Besedice, z Besedic po modré do Koberov, z nich přes Hamštejnský hřeben po červené na Vzdychánek pak po modré pod radostnou studánku po žluté hurá na kozákov, z kozákova po zelené do Semil, a zase okruh riegrovka x a Kamenického stezka (zase si člověk mohl vybrat kudy to veme) kolem Viaferááta, krpálem že i Sněžka je proti tomu rovina na vyhlídku na krkavčí skálu pak po zelené zpět na Vzdychánek, znovu červená na Kozákov a těsně pod ním po červené na drábovnu, pak jsme se o půlnoci skutáleli po červené do Vesce, od Fialníku na Rotštejn přes klokočky, k Postojně, zpět na červenou na zdenčinu vyhlídku a zpět na červenou a do Dolánek k Dlaskově statku, od něj kousek nahoru, tam byl takovej lesní okruh odnikud nikam jen fáborky k předposlední kontrole zpět na červenou a nahoru k Drábovně směr Frýdštejn, poslední kontrola vyhlídka na vranov ale na frýdštejn už se nešlo hned na cyklo se to vzalo zpět dolů a po modré jsme se všichni dokutáleli do cíle do kempu na Malé skále.... po probdělé noci to kutálení z toho krpálu už bylo celkem zajímavý už se tam dost padalo na ústa , ramena a tááák

birma
na FB psali že z cíle
aha jdu tam napsat...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2016 10:56
- Nahlásit

Fajka
vypada fakt paradne, by taky chtelo vandricek

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2016 11:01
- Nahlásit

cernej caj
vypada fakt paradne, by taky chtelo vandricek
určitě, doporučuju, je tu krásně..hlavně doporučuju ten krpálek kolem viaferááta, ten jsem neznala a myslím že Točník ze šeráku a Krkostěna z Fryštáku před ním bledla závistí...
tomu řikám kopec a s tím batohem na zádech jsem měla chvílema pocit že přepadnu dozadu, skutálím se a poplavu si v Jizeře

birma
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2016 11:09
- Nahlásit

Fajka
hlavně doporučuju ten krpálek kolem viaferááta, ten jsem neznala a myslím že Točník ze šeráku a Krkostěna z Fryštáku před ním bledla závistí...
jak nesnášim kopce, tak tam jsem byla ráno a šel se mi parádně. Dvakrát jsem se na něm zastavila, nadechla a dobrý. Doteď to nechápu

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2016 11:15
- Nahlásit

birma
asi ze ranni ptace dal a tim padem vejs doskace

birma
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2016 11:17
- Nahlásit

Maya
To asi ne, den předtím jsem na Kopanině ráno skorem vypustila duši

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2016 11:22
- Nahlásit

birma
tak tam jsem byla ráno a šel se mi parádně
tak odpočatá po bivaku ráno se šel asi fakt líp než my večer po tmě po 50 km v nohách... hlavně v tý uplný tmě sem měla pocit že čučím do hlíny a už sem mrtvá

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2016 11:33
- Nahlásit

Fajka
no to je napad, nemels to rychlejsi obplavat?

birma
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2016 11:44
- Nahlásit

Fajka
ráno se šel asi fakt líp než my večer po tmě po 50 km v nohách...
to stopro
v tý uplný tmě sem měla pocit že čučím do hlíny a už sem mrtvá
o tom jsme žertovaly na Máchovi se Zuzkou, na půl hodinky jsme si schruply odpoledne u posledního kostelíka nejspíš na zrušenym hřbitově. Stačilo nás už jenom zaházet

Xerxová
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2016 12:20
- Nahlásit

hezká trasa. Jsem ráda, že ji chodíme tak na desetkrát a ne najednou

Xerxová
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2016 12:25
- Nahlásit

ufff před deseti minutama jsem doučila v laborce, teď si rychle početla při obědě (studený párek a houska) a letím přednášet... Ať žije grafické zpracování dat a úvod k normalitě (dat - aby bylo jasno )

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2016 12:32
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

myslim, že budu první člověk, kterej má rád pondělí.
Proč? Protože jen v pondělí, kdy je ta koza vyřízená mám šanci se hezky v klidu vypravit do prasé, užít si čistě venčíci procházku bez krocení divé zvěře a tak jako podobně.
A někdo by měl vysvětlit tomu zajícovi a tý srně co jsme na ně narazili v sobotu, že Talinka podle původních majitelů rozhodně nejeví zájem o zvěř, ona totiž prý ani toho zajíce neprožene..........., škoda, že tohle ona neví, kdyby to věděla, byla by moje záda rozhodně spokojenější. O lokti a rameni nehovořím. Plus je, že pak po určité době, kdy jsem ji musela fakt hodně klidnit, byla schopná i mě vnímnout, že jsem tam taky. Sednout si a podívat se na mne, ale byla to fuška. Tak už zvládne jít po cestě za zahradou a být tam se mnou, nelelkovat, nechtít být támhle a támhle.... - úsek asi tak dvacet metrů .
Maya si stěžuje na Lokiho u slípek - vyměním Talinu u myší. Slípky mají tu výhodu, že jsou na omezeném prostoru. Myši jsou všude po celé zahradě, kdyby šlo pouze o kopání jam, tak to ještě nebude tak zásadní, blbý je, že ona je i loví, což pokud bych ji nechala, půjde v celým procesu proti nám, takže další omezení, do doby, než ji dovedeme k tomu, že má na myši zapomenout. Je toho dost a dost k řešení.

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2016 12:35
- Nahlásit

denyk
byla jsem si pro EKG holte

co blbneš osobo?? Tak držím palce, at se brzo srovnáš!

U nás zasejc patnáct kozáčků velkých pěkných - na tom stejným místě přesně po týdnu.

Fajkabirma
a koukám, že jste si pěkně zašlapaly!! Gratuluju.

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2016 13:18
- Nahlásit

PetraK
zak u nas jsou slipky vsude krome zahrady
fakt myslis ze ji odbaucis lovit ty mysi i kdyz bude na zahrade sama bez dozoru?
ja teda nevim ale neni to tak ze kdyz tteba coursing nepodporuje loveni tak ze by chytani mysi nepodporovalo loveni zvere?

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2016 13:23
- Nahlásit

pouzivate nekdo nfc nalepku? by me zajimalo jestli se to nacita pres bt to by se mi nechtelo mit moc furt zapnuty ale uz fakt o ty nalepce uvazuju zase jsem si omylem doma sezrala pres 50 mb dat

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2016 13:26
- Nahlásit

zde nas trenink
https://www.dropbox.com/s/llkfmewklwcdx0b/20161009 _151222.jpg?dl=0

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2016 13:34
- Nahlásit

Maya
k ze kdyz tteba coursing nepodporuje loveni tak ze by chytani mysi nepodporovalo loveni zvere?

já si právě úplně nemyslím, že by coursing nepodporoval lovení. Já osobně, když psa nemám v ruce, tak do coursingu nejdu.
Lov myši = lov malý kořisti. Navíc ona je tím úplně posedlá, nevnímá, je v transu a to stejný v poli - myši, myši, myši - nula příjem, trans a pokud ji v tu chvíli vystřelí před nosem zvěř, má rozjetý lov a plynule přejde z jednoho do druhýho. Takže ne. žádný z našich psů neměl z tohodle důvodu lov myší povolený a to nebyli takovýhle magoři. Otázka je, jak úspěšná v tom přehrání toho, co už nahráno má, u ní budu. S Bubi jsem měla velkou výhodu těsný vazby na sebe, ta tady není. Tady jdu úplně proti jinýmu proudu.

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2016 14:02
- Nahlásit

PetraK
takLoki cucha mysi u der tak nejak normalne a zasekne se vzdycky nekde kde nic vjditelne neni a tsm cucha nejaky prazdny misto

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2016 14:09
- Nahlásit

Maya
netusim co ta nfc nalepka jako ma delat a jak to zabrani zrani dat? jak si muzes omylem zrat data?

PetraK
to zni dobre, tak kez by bylo pondeli porad, ze by byla talinka pouzitelna

jinak sem slysela od lidi, co maji obcas problem s loveckym pudem, ze po coursingu se jim to nezhorsuje a nekdy naopak je to zvire vybehany kde muze a tudiz ho to tak nerajcuje kdyz by nemel. asi ale zalezi od majitele a psa...

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2016 14:28
- Nahlásit

cernej caj

je to zvire vybehany kde muze a tudiz ho to tak nerajcuje

tak vyběhat jí můžu jinde jinak, já prostě to lovení - čehokoliv - teď podporovat nebudu, páč to bych podporovala magora v magoření . A myši už fakt vůbec ne.

Maya
zasekne se vzdycky nekde kde nic vjditelne neni a tsm cucha nejaky prazdny misto

jo Rumíček si taky bádá a pak poslouchá nad zemí, co tam pod ní probíhá. To mi nevadí, Taly ale loví hrabe, hrabe s účelem ulovit. Takže ne.

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2016 14:36
- Nahlásit

PetraK
Loki hrabe orotoze ho to bavi jako rozhrabal par mysich der ale v celkovym mnozstvi vyhrabanych der je to par promile
lovi tak ze narve hlavu do trsu travy a dela sochu nekdy i jakoze trochu rozhrabe tu travu a hned jde znechucene pryc kdyz mu reknu myska chyt ji tak jde znechucene pryc ihned a jeste na me dela ksichty
myslim ze mu nefunguje podzemni radar on proste potrebuje to videt
jo byli jsme na oveckach dokud postavaly tak dobry jak se rozbehly letel by taky a samo bez jakykoliv reakce na me

<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání