Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2016 23:11
- Nahlásit

Xerxová
máš tady nasušeno... neboj.
Dekuju!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2016 05:49
- Nahlásit

jdeme na Sněžné věžičky (a nejen je) - skoro vždycky jsme na nich měli mlžno (viz nedávno použitá fotka Betky v mlze) - tak dneska by mohly být nejen bez sněhu, ale i bez mokra...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2016 08:06
- Nahlásit

Fifi
tak at brzo prestanou svedit

Xerxová
uzijte si jizerky, ma byt hezky

Maya
krasnej trek, bych si dala libit ta moje znama jezdi do finska, co ses chystala cvicne prelozit clanek

rekuperace je ze nesmis otvrirat okna? to by se mi taky nechtelo...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2016 10:07
- Nahlásit

Fajka
prosimte mam na tebe prosbu - zkusim asi ty paradni novy tevy co jim upadla podrazka na 5tym km a lepeni od sevce vydrzelo celych 20 asi poslat zpatky do nemecka na reklamaci, ale moc si nejsu jista, jak s nima mam komunikovat. Kdyby nahodou byl AJ problem, nenapsala bys mi prosim nemecky nejak ten reklamacni kec? nemam s tim vubec zkusenosti s timhle sem nikdy nic nereklamovala a kdyz, tak sem donesla na prodejnu, ukazala doklad a bylo vyreseno...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2016 13:30
- Nahlásit

hezky bylo. Jen jsem zpátky blbě zvolila cestu - bylo tam nějak moc asfaltu a cyklistů na můj vkus. Zato Night se dobře učil zcela ignorovat kolisty

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2016 19:38
- Nahlásit

Lokinek si začíná hlídat některý jídlo, dneska po večeři dostali sušenou kuřecí tyčku a mě se zdálo, že je na tom kus igelitu ještě, tak jsem mu to chtěla vzít a to bylo vrčánkování nakonec dostal dvě, ale příště si musím vzít maso nebo sejr
a ani nechtěl dneska plavat, asi už se mu nezdá takový vedro nebo co
Dorinek včera dobral atb, takže si válel šunky doma na gauči

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2016 19:42
- Nahlásit

Xerxová
hezky bylo. Jen jsem zpátky blbě zvolila cestu - bylo tam nějak moc asfaltu a cyklistů na můj vkus
Zadny dobrodruzo slanovaci jak posledne? Ale asfalt jiste jeste rozteklej nebyl a uzili jste si to.
cernej caj
ty paradni novy tevy co jim upadla podrazka na 5tym km a lepeni od sevce vydrzelo celych 20
Ty mas taky ale strasnou "kliku" na ty boty, setrvale. Snad ti to vezmou nejak, i kdyz to bylo lepeny.

Ja varim uz skoro 5 hodin polivku, ta bude vydatna a poctiva. Puvodne z toho mela byt jeste coby bonus slepice na paprice, ale to nebyla nejspis slepice, ale nakej pterodaktyl.

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2016 19:51
- Nahlásit

Maya
Lokinek si začíná hlídat některý jídlo, dneska po večeři dostali sušenou kuřecí tyčku a mě se zdálo, že je na tom kus igelitu ještě, tak jsem mu to chtěla vzít a to bylo vrčánkování nakonec dostal dvě, ale příště si musím vzít maso nebo sejr
Dobra nevyzadana rada, nauc ho s tim prijit a pak teprve vymenuj. Nechtej mu to brat, neshybej se nad nim a tak. Lepsi, at na privolani sam prifordi s tyckou a v klidu probehne vymena.
Taky jsem mela po strasne dlouhy dobe nejaky huuuu a vrrr vuci svy osobe od Kremylka. Musela jsem opet smikat drapy, Bazuna je po svy maticce jak medved grizzly a musi to bejt co mesic. Svina Kremyli zarlila, samoze, tak pak sla na radu. A jeste venku jecel Troldak na sousedky, tak mela asi adrenalina nejak vysoko. Placla se na gauc, ukazala nohu, zacnu smikat (u ni jen asi tri drapy, jak smajda) - a ono huuuuvrrrrr, pomerne hnusny?!
Smiknu ten danej paznecht, dam ji prostor, at si rekne, esli chce pokracovat ci prchnout... a ona se vyvali na zadech s takovym uchechtanym xichtem, jooo, pokracuj. Ale kdybych na ni v tu chvili zvysila hlas, ci pritvrdila, skoncim asi na ARU.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2016 20:14
- Nahlásit

Jinak nevím, jestli se někde smeknul na skále u Sněžných věžiček a nebo si to odřel o asfalt - ale Night dneska ubrousil jeden dráp do krve... Ale neřeší to - teklo to jen u auta, doma už vůbec

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2016 20:21
- Nahlásit

Fifi
tak já tohle s jídlem nikdy řešit moc nemuela, jen jednou mi Kim nechtěl dát myš jako přivolání s tyčkou asi ještě dlouho nebude, ale předpokládám že se začne výměnou z huby do ruky v klidu
co dělat když to nebude chtít vyměnit ani za maso nebo pískací míček budu asi řešit potom
stejně mi jednou přivodí infarkt a pak to bude jedno
teď před chvíli sleduju výjev z okna kocour v bazénku a Loki leží vedle, nic se neděje a najednou řev, ne už štěněčí siréna, ale řev jak od medvěda, letím tam a co myslíte? Loki zřejmě kousal ten okraj bazénku a zahákla se mu dolní čelist jak je na tý rovný straně taková podlouhlá díra za kterou se to nosí, takže tam ležel a řval, by mě zajímalo co by bylo, kdyby se mu to stalo když nikdo není doma, jako stačilo samo jen pohnout hlavou, ale on se ani nehne a ječí

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2016 20:22
- Nahlásit

Xerxová
tak snad to bude mít dobrý, zase nemusíš šmikat

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2016 20:25
- Nahlásit

Maya
jako stačilo samo jen pohnout hlavou, ale on se ani nehne a ječí
Vitej ve svete psich hysterickych pindouru.
Xerxová
ale Night dneska ubrousil jeden dráp do krve... Ale neřeší to - teklo to jen u auta, doma už vůbec
Na ktery noze? A krasny fotos!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2016 20:29
- Nahlásit

pravá přední - malíček...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2016 20:42
- Nahlásit

xerxova
tak dobre, ze to neresi a ze to nekrvaci a nadherny fotos, hlavne najt v ty cide zepredu je nezvyklej kukuc

maya
a zabrali atb tak, ze nic jinyho nebude treba?

fifi
tak to mas koukam z vteriny na vterinu nebezpecnyho/hodnyho psa

startrek byl paradni

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2016 20:56
- Nahlásit

čaj to na nás hučel - ať sebou hodíme a nezdržujeme focením... On často vydává srandovní hůůůůůůůhuhuhůůů - jak lodní siréna - třeba nás tím vítá, když dorazíme domů

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2016 21:03
- Nahlásit

Fifi
jako Kim byl taky hysterka jak vyšitá, ale do takovejhle situací se samovolně nedostával
cernej caj
a zabrali atb tak, ze nic jinyho nebude treba?
jj, už je v pohodě, ale prej se to rádo vrací, no tak když nic jiného, tak alespoň už příště budu vědět alespoň co to je
Xerxová
to bych chtěla slyšet hučet dogu

asi tady budem mít časem pěknej hiphop, lidi už se probrali a začínaj si stěžovat na bobry i ofiko, i když teda tipuju, že každýho odpálkujou s poukazem na chráněný zvíře

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2016 21:10
- Nahlásit

Xerxová
pravá přední - malíček..
Nebudu rikat, ze jsem nejakej krajni prst na predni tipovala A rozhodne te nechci do neceho uvrtavat, ale jestli by nestalo za to ho nechat rozmasagovat a porovnat u sikovnyho psiho dornovaka, v LBC a pobliz jich je dost. Uz mlcim, uz mlcim.
cernej caj
startrek byl paradni
Pokochana, nabazena...
Maya
hysterka jak vyšitá, ale do takovejhle situací se samovolně nedostával
Co kus, to original.

birma
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2016 22:24
- Nahlásit

Xerxová
nádherný fotky! Kdybychom zejtra neodjížděli, tak mi snad i slza ukápne

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2016 07:58
- Nahlásit

Fifi tak ono to při jeho typu pohybu a vybočené tlapě ani jinak snad dopadnout nemohlo. A já moc dobře vím, jak blbě chodí. Ale dokud nemá vůbec žádnou potíž, nemá problémy se vstávání po velevýletu, nemá problémy po dlouhém pochodu ve velmi náročném skalnatém terénu, nekulhá, nic ho nebolí, řádí po námaze a krátkém odpočinku jak tajfun (večer řádil s míčkem po zahradě)... tak to já řešit nebudu. Znám i případy, kdy "narovnání či rehabilitace" rozhodilo psa (nebo i člověka) a navíc tak nejsem nastavená - nerovnáme ani sebe (a máme věk i bolístky, kdy by to už kdekdo dělal).
Takže nemusíš mlčet - já si tě ráda poslechnu (a popřemýšlím - to zase jo) , ale zatím to nechám být. Uvědomuju si, že silně spáditá záď (a s tou nic nenadělám, sklon je geneticky daný) se na něm podepisuje - a on si ulevuje třeba tím poměrně častým mimochodem, ale nevypadá, že by jakkoli trpěl. A tak ho nechám žít, jak ho baví.
ehmmm - a hrozná poznámka na závěr - ale je to bohužel fakt - doga umře většinou výrazně dřív, než ji fatálně dostihnou následky drobných pohybových obtíží...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2016 08:12
- Nahlásit

birma užijte si s Adamem tábor. Volala jsi do toho Podmitrova ?? Mají místo ?? Nebo volíš jinou lokalitu ??

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2016 08:13
- Nahlásit

maya
tak to je fajn a snad teda se to nevrati

fifi
nojo, proti tomu minulymu o tridu jinde

tak sme chteli dneska na vylet, predpoved sice spatna ale v brne sme se rozhodli, ze to nedame. normal dest strida dest se silou privalaku, uz tak sme s kamoskou ttochu nachlazeny po tech zmenach replot a pred rakouskem se asi neni treba dorazit a nebudu rikat, jak se na to tvarej pso kdyz zjistili, ze vebku prsi

a nutne potrrbuju waflovac, od rozhodnuti k wafli je 5 minut kdyz ma doma clovek vejce, mouku, mliko, kypridlo...

birma
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2016 09:29
- Nahlásit

Xerxová
Volala, maj agi tábor a jestli budou mít volnou chatku budou vědět v pondělí ráno

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2016 11:23
- Nahlásit

birma že bys ještě dala vložený trénink

když přestalo pršet, zajeli jsme do lesa. Aut hodně, včera hezky, neděle deset hodin... a stejně jsme přinesli spoustu pravých hřibů... Na jednom místě (na cestě) jich bylo čtrnáct... Fifi - kdy že to budeš mít cestu do Liberce ??

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2016 11:41
- Nahlásit

a poznámka k drápku - i když měl Night nohy mokré a šli jsme od auta i k autu zhruba půlkilák po asfaltu... a v lese řádil jak tajfun - tak dráp zůstal zatažený.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2016 12:33
- Nahlásit

pojdu dneska hlady, akorat sem si sla delat obed a psal tatinek, jestli nemuzu o hodinu driv prijet, takze rychle nahazet veci na tancovani do batohu, vybehnout hladova na autobus, u nasich k jidlu nic nedostanu zato pak budu v brne dve hodiny cucet, samo posledni prachy sem utratila za ten nakup na obed asi mi bude brucet v pupku na cely brno, nez se dostanu v 8dom si konecne udelat ten obidek

pritom by stacilo napsat o pul hodinu driv, abych vedela, ze s tim obedem musim spechat

birma
tak snad to klapne

Xerxová
to je dobre

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2016 19:32
- Nahlásit

Rrrumstaajn, prselo v noci, prselo dopoledne - jen to zasycelo, klidne at este zaprsi.
Xerxová
Znám i případy, kdy "narovnání či rehabilitace" rozhodilo psa (nebo i člověka)
Jo, to se stalo mne, nicmene to byla moje blbost a mela jsem si o ty "maserce" zjistit vic. U speciality byla naopak uleva okamzita. Nicmene zcela chapu a respektuju, ze:
tak to já řešit nebudu.

a hrozná poznámka na závěr
To je dost des, ale treba bude Najtik ridka vyjimka, musi bejt!
Na jednom místě (na cestě) jich bylo čtrnáct... Fifi - kdy že to budeš mít cestu do Liberce ??
Uaaaaaaaaa, to je tejrani! Ty ja se obavam, ze driv nez po vasi dovoleny to nebude, mam toho ted nejak prilis...
cernej caj
pojdu dneska hlady,
Teda, chudaky hladovy! Snad sis aspon neco dobla u vasich a nehladujes az doted.
birma
Peknej tabor preju, at klapne pocasi.

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2016 19:48
- Nahlásit

tak u nás v noci a dopoledne deště, ale odpolko krásných slunečných 21, tak jsem vzala Lokiho u k rybníku, zaplaval si zatím na vodítku, tak nevím, je mozný takhle malý štěně pustit do vody na volno, kdyz ho z vody neprivolám? Aby neodplaval někam doprosted rybníka.
Synovec celý odpolko kolem pobíhá fotákem, ještě ted venku fotí, tak budu mít asi milion fotek

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2016 19:54
- Nahlásit

Fifi však suším, suším a zase suším... I když hodně toho sníme, hodně rozdám - snažím se minimalizovat zásoby

Chicht - dovolená se blíží - dva a kus týdne nás už jen čeká. Právě jsem dokončila velepodrobný plán prvních tří dnů. Sice Pepa tvrdí, že stačí mít vše v mobilu... ale já mívám jednu verzi raději vytištěnou - a bez odkazů. Nesmírně se bavím překladačem... Raději jsem popisy výletů vložila v angličtině (švagrovka spolucestující je angličtinová profesionálka a i ostatní umí), neb překlad tras nemá chybu A taky jsem u těch krásně udělaných výletních stránek našla recenze "předchodců" - a to taky nemá chybu. O bahně v botách, o šílených bíglech z ovcí (končí doporučením nebrat psa štěkajícího na ovce do Skotska ) ... bavím se a těším se

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2016 20:09
- Nahlásit

Maya
tak nevím, je mozný takhle malý štěně pustit do vody na volno, kdyz ho z vody neprivolám? Aby neodplaval někam doprosted rybníka.
Na Orliku ci Slapech bych se asi bala, ale nekde na rybniku? Jen at plove a aspon se nauci privolani, dokud je to prcek. V nejhorsim pro nej doplaves, ni?
Xerxová
snažím se minimalizovat zásoby
Tak treba neco zbyde...
bavím se a těším se
Budu tu slintat, jestli nas obcas primo z trasy budes informovat. Tes se, tes a moc si to uzijte. I to planovani.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2016 20:14
- Nahlásit

Fifi jojo já jsem plánovačka - na každý den trasa dlouhá i náhradní krátká. Vycpávkové zajímavosti - kdyby chvilka zbyla. Jiný výlet pro slůňo a jiný pro mlhu... Baví mě to baví... a zatím to vždy klaplo. Sice "nejsem překvapená" - ale zase mi málo zajímavostí uteče, než kdybych nepátrala...

<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání