Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2016 10:56
- Nahlásit

Maya
tak ty moje nebyly uplne cerny ale svetly, kdyz sem to jedla ale prislo mi ze uz skoro jo...

overim, diky"0

kachna_
me prislo, ze slo snadno ale je fakt, ze sem jakoby zatahla, jak su zvykla u vseho, tresti, merunek, svestek...

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2016 11:03
- Nahlásit

cernej caj
me prislo, ze slo snadno
to stačí, ono se za ně netahá, abys jim nevyškubla šťopku, pak se rychleji kazí.

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2016 11:12
- Nahlásit

cernej caj
tsk kno taky jak ktery jabko nektery odoadne v podstate samo a jibymu musi slovek trochu pomoct jde jen o to ze jsbks se od stronu nervou

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2016 11:20
- Nahlásit

cernejcaj
vysla kniha Paleo vareni snadno a bez namahy.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2016 11:44
- Nahlásit

kachna_
aha, a se stopkou teda pomalejc, jo. to sou pro me novinky

Maya
tak to ja taky nervala nejak nasilim a sly snadlo, ale pravda ze mozna muzou jit jeste snadneji

diky, na to se podivam obecne se mi low carb strava libi, takze by tam mohli byt fajn recepty a blizim se k uzavreni nove dohody na kuchyn

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2016 12:04
- Nahlásit

cernejcaj
zase autoskola?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2016 12:08
- Nahlásit

Maya
ale nevim, pac muz furt chtel druhou sanci, ale myslel si, ze dostane zas pul roku na to, co nedodelal a ja rekla ze smula, ze kdyz druha sance, tak kdyz prvne neudelal co slibil, ze to nefunguje tak, ze dodela jen zbytek ale dostane k tomu dalsi veci. a on mi rekl, ze uz ani nechce, abych tam chodila tak nevim
ale nakonec mozna se dohodnem na dodelany kuchyni do konce listopadu rekla sem rijen, muz prosinec, ja listopad ale jeste sme to teda definitivne neschvalili

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2016 12:09
- Nahlásit

ale ted kdyz sme ta burzoazni rodina se trema autama (to posledni sme koupili za 1000kc + teda 3000 eko dan, 2000 technicka a 2000 oprava neceho, aby to na technickou mohlo, takze ono to v principu stalo stejne jako nase ostatni auta

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2016 12:19
- Nahlásit

cernejcaj
takze on mozna dodela kuchyn ty nemusis di autiskoky ale mate 3 auta na jeden ridicak, pochopila jsen to spravne?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2016 12:26
- Nahlásit

Maya
no jestli dodela, tak pudu do autoskoly, ale jako jo, chapes to spravne ale zas muz najezdi 45 000 za rok tak tu zatez aspon rozlozi

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2016 12:30
- Nahlásit

cernejcaj
jestli by se vam uz nevyplatilo kouput jednoporadny auto
tskze to samy co loni, bude kuchyn bude autoskola?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2016 12:39
- Nahlásit

čaj bála bych se, že budeš mít zarovnanou nejen domácnost, ale i dvorek a zahradu pro změnu vraky aut. Chápu dvě stará - kdyby se jedno rozsypalo. Ale tři už mi připadá nesmyslné na jeden řidičák.
Já totiž nemám ráda krámy nepoužívané a staré a binec dělající... Ale chápu, že priority má každý jiné a co vadí jednomu, druhý nevnímá a štve ho zase něco zcela jiného

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2016 12:40
- Nahlásit

Maya
jj, to samy co loni

tak ono nejde o "jedno poradny" ale muz potrebuje velky auto na aparat a zas kdyz je to velky, vic to zere a dementne se s tim v brne parkuje a navic musi furt aparat stehovat ven. Takhle muze do mesta/do prace jezdit s tim cim snadno zaparkuje a ma mensi spotrebu. ono by bylo jako v cem lepsi jezdit obrim autem s velkou spotrebou furt? navic dame si priklad: 1 auto v plny zatezi vydrzi 6 let, 2auta s rozdelenou zatezi vydrzi 12 let. Neni v principu jedno mit dve auta s tim, ze kdyz nahodou pruser, tak neresis, jak se dostanes do prace, nez teda jedno 6 a pak druhy taky 6? OK, nevyhoda, ze musis na obe platit pojistku, ale zas to je na rok rozdil v litru coz podle me uz je bezpredmetny zas.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2016 12:42
- Nahlásit

Xerxová
no tak ono to spis doslo nahodou, ze sme ho dostali na nahradni dily a do srotaku, ale muz si rekl, ze s nim pude na technickou a kdyby bylo dobry,tak by s nim chvili jezdil a pak vymenil za jedno z tech dvou starych, pripadne pak prodal, az by omeril spotrebu a tak. Minimalne kupni cenu dostane v pohode zpatky.

jinak dostal nuz na krk, takze se musel zbavit fiatky na nahradni dily sem rekla, ze 3 auta tolerovat budu ale 4 ne a jestli koupi feldicku, tak nahradni fiatka de z domu tak sla

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2016 13:05
- Nahlásit

cernej caj
spravne musis ho drzet zkratka protoze ten chlapskej schanclivej gen je mbohem horsi nez zenskej

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2016 14:12
- Nahlásit

Maya
jj to je pravda no

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2016 14:58
- Nahlásit

Když žena říká „Cože?“, tak není hluchá. Je jen milá a dává muži šanci říct jeho názor lépe, neboli opačně..

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2016 17:49
- Nahlásit

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2016 20:22
- Nahlásit

a jak tu byla ta židle v lese a dotaz co kámoši, tak zde to samé pro skupinku .D

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2016 23:03
- Nahlásit

cernej caj
nějaký foto tutory zdarma
http://www.mikkolagerstedt.com/learn

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2016 07:32
- Nahlásit

Maya
dik, zkusim se k tomu nekdy dostat

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2016 08:15
- Nahlásit

dneska poranu teda kosa
v sobotu bude asi posledni teplej den

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2016 08:44
- Nahlásit

Maya
jj taky me to prekvapilo, ze ziminkaaaa

birma
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2016 08:55
- Nahlásit

Kosa jak sviň, před výcodem slunce jjsem měla triko s dlouhym + mikkinu a rozhodně bych ještě něco snesla

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2016 08:57
- Nahlásit

birma
a tos byla v zaprahu jeste... docela se ochladilo, po tech vedrech sem se i nad ranem budila chladem a to mam celorocne stejnou deku

birma
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2016 09:05
- Nahlásit

cernej caj
V zápřahu byl Adam, mě ofukovalo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2016 09:41
- Nahlásit

birma
sem myslela, ze na ni taky valis? tak to jo

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2016 10:06
- Nahlásit

birma
no ja po vychodu slunce v tricku a kratkejch kslhotach jsem kapku vomrzla

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2016 11:12
- Nahlásit

Myslíte, že mají osoby mužského pohlaví nějaký radar na to, odmítat produkty zdravé výživy?
Martínek vyloudil můj tvarohový salát s pohankou a pažitkou. Mně chutná, byl zlevněnej, jasná volba . Dávám prádlo do pračky a vidím Martina u záchoda, jak fluše do záchoda pohanku se slovy blééé blééé bléééé a samozřejně tam letěl i celý obsah misky . Pak ten záchod ještě zavřel a kdyby mohl, tak ho ještě zabarikáduje.

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2016 11:19
- Nahlásit

kachna

vi co je dobry a co ne vsak pohanka je hnus
to neni otazka pohlavi ale chutovejch bunek
skorat holt chlapi maj jiny vsak kde by na lovu prisli k pohance?

<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání