Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2016 11:49
- Nahlásit

Xerxová
500 podpisů a 500 razítek
a nemůžete používat razítko s parafou?
Ale je fakt, že osobní podpis na dokumentu má jinou váhu.
zvládám pravou - ale ta načatá levačka
musíš to zvládat levou zadní
500 podpisů
Jak máš dlouhý podpis? Já si vzpomínám, když jsem takhle začala zapisovat, že jsem začínala u celého podpisu a u patnáctého - dvacátého králíka, už zbyla jen parafa.

birma
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2016 12:32
- Nahlásit

cernej caj
v cem je zajimava?
chovatelský potřeby a plat
v tvym pripade i nenalita
ti dík

Maya
ja myslela ze ses v praci spokojena?
jsem, ale začínám mít pocit, že už mě to nikam neposunuje A navíc větší peníze by mi nevadily nijak nehledám, ale inzerát mi přeběhl přes cestu, tak proč to nezkusit
mozna zkusim treba dva tri schody dolu jednou za cas aby vedel vo co go
tak jsem to myslela, žádný dlouhý seběhy nebo extra chválení, jen aby se seznámil s tim, že si na tom nemusí nabít tlamku a bát se toho

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2016 12:50 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Jinak jsem se dneska bála pokuty. Zastavila jsem na placeném parkovišti, přímo před automatem, ale automat nefungoval. Přijdu a před mým autem stojí městský policista, na automatu nápis "vhoďte mince". Naštěstí nepokutoval, ale opravoval automat . edit. teď mě napadlo, možná si ten automat příště vyfotím, že fakt nefunguje.

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2016 13:04
- Nahlásit

kachna
no to asi neni spatnej napad
birma
prodavat ve zveraci by mi taky nevadilo ale ze by to cloveka nekam posunovalo? tim samozrejme myslim karieru ne penize k prnezum mozna jo

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2016 13:11
- Nahlásit

Kachna dopis o přijetí/nepřijetí je ze zákona úředním dokumentem - s kulatým razítkem a to si fakt nemůžu dovolit nepodepsat. Dokonce i podpis bych měla držet podle podpisového vzoru (no - občas už to bylo dost vzdálení ) ... Je to nárazová práce - ale udělat se to musí - a vlastně najednou...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2016 13:12
- Nahlásit

kachna_
tak uf a automat si vyfot, to je dobrej napad

Maya
ne kazdej touzi k posunu v kariere ale vic penez chce vetsina lidi

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2016 13:23
- Nahlásit

Xerxova
petsetkrat za trest
cernejcaj
ale tak ze to posunovani nekam zminovany birmou vnimam jako karieru
mi to pripomneko myho brachu ktersk ored lety hlasal ze clovek by v jedny firme nrmrl delat vic jsk 5 let jinak zakrni a nikam se neposune holt to jsou ty mladicky idealy tusim v ty dnesni firme drepi uz minimalne 15 let

birma
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2016 13:37
- Nahlásit

Maya
prodavat ve zveraci by mi taky nevadilo ale ze by to cloveka nekam posunovalo?
ona je to manažerská pozice ;)

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2016 13:43
- Nahlásit

birma
a to si zatajila
a bvdes mit slevu to by se mi asi libilo nejvic

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2016 13:47
- Nahlásit

Maya
tak muj sen je zustat naveky veku delat svoji praci, protoze me desne bavi

birma
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2016 13:57
- Nahlásit

Maya
to posunovani nekam zminovany birmou vnimam jako karieru
pro mě to nemusí bejt kariérní růst a vyšší pozice, ale chci si vyzkoušet něco novýho a učit se nový věci, ne jen opakovat jako papoušek to stokrát omletý...

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2016 14:16
- Nahlásit

cernejcaj
kazdyho jeho prace prece desne bavi ne?
birma
vsak jo si to uzij kdyz jsou k tomu vhodny podminky a jeste se ti chce neni moc lidi kterejm by podobna idea vydrzela celej zivot, tskze co v mjadi nezkusis to uz pak nedozenes

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2016 14:31
- Nahlásit

Maya
no znam dost lidi, kteri tam chodej jen proto, aby si vydelali

birma
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2016 14:32
- Nahlásit

Maya
kdyz jsou k tomu vhodny podminky a jeste se ti chce neni moc lidi kterejm by podobna idea vydrzela celej zivot
věřim, já se prostě celoživotně nesmim nudit, pak mám roupy a dělám hovadiny. A to že jsem blíženec asi věkem nepřejde Ve chvíli, kdy se vzbudim a vím, že se mi do práce nechce a není to tím, že bych byla zrovna akutně nevyspalá, tak se začínám pomalu rozhlížet jinde Změnit by to mohla možná výše platu, ale na to, abych se pak chovala jako hovád by to asi vliv nemělo...

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2016 14:38
- Nahlásit

birma
na druhou strsnu jestli to mas fakt trvaly tak to mas zase docela blby protoze v padesati se ti to bude prakktikovat dost blbe a lip na tom budou ti zvyknuti uz z mladi vsak co se v mladi naucis

ale tak neco pro zasmani

Fitness, den 1:
Našla jsem si fitko 1400 metrů od domu. Bolí mě všecko, jsem zadýchaná, ale nevzdávám se! Už zbývá jen 400 metrů a jsem tam.

birma
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2016 14:47
- Nahlásit

Maya
na druhou strsnu jestli to mas fakt trvaly tak to mas zase docela blby
no to mám rozhodně blbý, protože zároveň z práce nerada odcházim schizofrenie v praxi... ani ten věk k tomu, aby mi to dělalo problémy, nepotřebuju (hlavní průšvih to bude, jestli se mi povede se odstěhovat do nějakýho zapadákova, kde nebude za co měnit, žejo)
neco pro zasmani

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2016 14:49
- Nahlásit

Maya
jestli to mas fakt trvaly tak to mas zase docela blby
to já myslim, že v dnešní době už se to dá v pohodě skloubit se životem.
ale tak neco pro zasman

birma
A to že jsem blíženec asi věkem nepřejde
to je nádherná definice. Pošlu kamarádovi. On jest stejně postižen a je to teda síla docela!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2016 14:59
- Nahlásit

Maya
ten je dobrej

birma
ale nejaka prace co nema jakoze stejnou napln by se mohla najit

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2016 15:02
- Nahlásit

kachna
jsem to myslela ze v padesati uz bude mit dost problem sehnat jinou praci jdyz nrni nejaky zadany odbornik a stejne si na tu rutinu jedny prace bude muset zvyknout pokud nebude chtit chcipnout hlady jen to bude mit daleko tezsi nez nekdo mladsi

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2016 15:04
- Nahlásit

birma
v zapadakove na fluktuaci zapomen stoprocentne, sle zase bez prace s donkem a zahradkou neumres hlady

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2016 15:13
- Nahlásit

Maya
nech mi prosím moje iluze o tom, že až to za pár let budou mít padesátníci lehčí než dnes!!!

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2016 15:26
- Nahlásit

kachna
my katastrofisti vime ze vzdycky je vsechno jenom horsi :

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2016 15:31
- Nahlásit

preziram se tu kyselejch zizal a premejslim jestli tu dneska zustat dyl a v patek jit drjv a nebo se na to vybodnout
taky jsem zjistila ze nsm vecer pridali autobus tak ted se jeste presvedcit ze ty indivindi jazykovy kurzy nejsou tak drahy jak to vypada a bych mohla si i nejakej objednat
nastesti doufsmam ze selskej rozum zvitezi

birma
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2016 15:32
- Nahlásit

kachna_
On jest stejně postižen a je to teda síla docela!
To je! Fakt zazlívám mamce, že mě neporodila o tejden dřív jako býka, ti mají takovou celkem fajn povahu

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2016 15:38
- Nahlásit

birma
a co je na blizencich tak strasnyho? ani zadneho snad neznam

test lancmitum
https://www.novinky.cz/domaci/411702-velky-test-lu nchmeatu-tohle-cteni-chce-silny-zaludek.html

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2016 15:39
- Nahlásit

Maya
tak ta moje je rutina do jistyho ohledu, protoze porad musim delat navrhy a testy, ale na druhou stranu porad sou to novy veci, takze je to sice jako bys po ste sila saty ale pokazde si zkousela jinej strih a latky a k tomu sem tam novej sici stroj

birma
co znam byky, tak sou casto ehm, byci

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2016 15:41
- Nahlásit

birma
cmku hleda pracovnici plemenky

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2016 15:47
- Nahlásit

cernejcaj
tak to ma v kanclu asi kazdej ale ono casem je rutina ze vseho protoze furt je to variabilita v ramci nejakejch mantinelu
nejde o to ze sijes pokazdy jiny saty ale o to ze k jejich usiti pouzivas plus minus stejny ukony ktery se ti stanou rutinou

birma
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2016 15:48
- Nahlásit

Maya
preziram se tu kyselejch zizal
závidim! Já si dneska zapomněla peněženku v koloběžkovym batohu a v zásobě a tak tu mám jen železnou zásobu - lisovaný konopný slupky (ve většim balení se prodávaj pro koně) a pak kukuřičný křupky

birma
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2016 15:54
- Nahlásit

Maya
co je na blizencich tak strasnyho?
pokud ti nevadí mít v hlavě průměrně 2-3 hádající se lidi, tak nic
cmku hleda pracovnici plemenky
dík, moje poslední info bylo, že čmku mizerně platí, ale mrknu na to

cernej caj
co znam byky, tak sou casto ehm, byci
býka jsem měla jednoho ex a to byl fakt skvělej chlap

<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání