| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2016 11:48
- Nahlásit
kachna_
kde se to da koupit?
jinak si myslim, ze kazdej chlap na to ma radar ale vetsina jo
muj muz ma vsechny tyhle veci rad a pohance treba i dava prenost pres kuskusem
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2016 12:58
- Nahlásit
cernej caj
Je z Kauflandu, ale za plnou cenu bych ho nechtěla. Jmenuje se to tvarohový krém s pohankou a pažitkou.
Fakt to je jen tvaroh (Kauflandí, vaničkový), vařená pohanka a dochucené pažitkou a samozrřejmě sůl, možná i jiné koření.
pohance treba i dava prenost pres kuskusem
u nás vede jednoznačně kuskus. Jáhly a pohanka jsou považovány přinejmenším za sprosté podezřelé.
Dokonce děti ani nejí sladké jahelníky a podobně. Dneska mi ale sežraly brambory na loupačku (páč tu je i Áňa na návštěvě) a ještě k tomu Lucka dočerpala mojí dávku trpělivosti s jejich nepořádkem.
Co tam dneska večer najdu neuklizeného na zemi, to seberu
A přemýšlím, kam pojedu s dětma na výlet zítra - na 2-3 hoďky, aby tam šlo vzít ideálně psa, bylo to zajímavé a kousek od domova, abych se stihla vrátit, vyhodit psa a vyzvednout v Mělníce Kačenku na příměstském táboře.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2016 13:03
- Nahlásit
kachna_
Dokonce děti ani nejí sladké jahelníky a podobně.
Fakt? Ty já miluju!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2016 13:06
- Nahlásit
kachna_
tak zajimavy chute, no. snad se ti podari vylet vymyslet
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2016 13:42
- Nahlásit
tak mam paradni plan na podzim spani po chatach takze nalehko, paradicka
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2016 13:46
- Nahlásit
cernejcaj
ksm to bude? se mi to neotvira
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2016 14:34
- Nahlásit
Maya
orlicky z nachoda do mladkova na 3dny asi 70km
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2016 14:47
- Nahlásit
cernejcaj
v Nachode jsem byla kdysi davno kupovat knizky busem tusim je to od nas nejmin 4 hodiny v buse
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2016 14:51
- Nahlásit
Maya
tak od nas vlakem jen cca 3 ale taky sme kdysi jeli busem asi 5h ze tam nebyl rozumnej vlakovej spoj v nas de n
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2016 14:56
- Nahlásit
cernejcaj
jo kupovala jsem ted grsnule na granule.cz a daki mi zadara pipetu fyrpyst nebo tak nejak
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2016 15:33
- Nahlásit
apja Na kole i pesky na me ted vykoukla treba by se nekomu libila
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2016 16:28
- Nahlásit
fypryst ma stejnou latku jak frontline a psi se mi po tem desne drbou
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2016 16:35
- Nahlásit
cernejcaj
no ja jsem koukala ze stejnou latku ma i pipeta co jsem dostals na Lokiho a nazev vubec neznam jeste jsrm ji na nrj nedalamel zatim jen 2 klistata
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2016 17:31
- Nahlásit
ráno mi Adam naložil Byli jsme chvíli doma, já uklízela chodbu a vzala do ruky vodítko - ten hovád byl hned u mě a ptal se, jestli jako jdeme ven a proč jsme tak dlouho nikde nebyli příště ho zabim
pro ty ne FB - takhle vypadal krátce po dojití k autu happy dog
cernej caj
mam paradni plan na podzim
to mi nedělej, podzim mám plnej a nejspíš úplně
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2016 17:42
- Nahlásit
holt extremistka ma extremistu
samy dr?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2016 17:54
- Nahlásit
Night mrtev - k sousedce přivezli ridžbečku "na prázdniny u babičky". Ta dvě hovada se vydržela snad hodinu honit podél plotu - oba vrtichvostí, pískají... Ani snad nepůjdu na večerní procházku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2016 18:35
- Nahlásit
Xerxová
tak si najtik zaradil s kamoskou
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2016 18:43
- Nahlásit
cernej caj
holt extremistka ma extremistu
jaká extremistka??? Já jsem lenoch líná, ale když se flákáme, tak Adam žere lidi. Hajzlík ví, jak mě donutit se pohnout
samy dr?
no ještě jsou tři a moc mi to na víkendy nevychází... Ještě na to doma mrknu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2016 18:55
- Nahlásit
birma
se divam, ze ani neumim napsat dt aha takze v listopadu tri treky, to je docela masakr
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2016 18:59
- Nahlásit
cernej caj
takze v listopadu tri treky, to je docela masakr
nene, tři jsou září + říjen, listopad už nic, ale to je Jíťa v Bhútánu asi na 2 nebo 3 týdny, takže soboty budu dělat...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2016 19:05
- Nahlásit
birma
aha takhle, ale ber to z ty lepsi stranky, v listopadu bude hnusne, horsi kdyby jela v zari
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2016 20:10
- Nahlásit
cernej caj
Já listopad miluju. Snad aspoň jeden volnej víkend tam urvu, protože bych chtěla na Šumavu, i jsme o tom mluvili s Martinem.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2016 20:11
- Nahlásit
Xerxová
Se má Najtík. Loki tu má borderáka, ale ten si s ním hrát nechce, tak ho akorát okusuje.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2016 20:55
- Nahlásit
birma
ale bych rekla, ze zari je lepsi v ohledu mit tam vic akci pac listopad casto byva celej destivej a to ja zas nemusim byt furt promocena
sem si dala tunu prace a predelala celou duklu na novej web ve vetsim rozliseni a du umrit
Maya
chudak loki
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2016 21:09
- Nahlásit
cernej caj
Já tu Šumavu chci s minimem turistů, to září nebude. Plán je penzion a výlety, takže klidně promočená budu, hlavně když nebude metr sněhu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2016 05:46
- Nahlásit
birma
yo zni dost dobre, by se mi taky libilo, ale nemam dovolenou a 7h cesty je na vikend pase
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2016 06:43
- Nahlásit
já mám dneska den volna - tak jsme teď s Najťounem dorazili z procházky v lesoparku. Hezky bylo...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2016 07:09
- Nahlásit
Xerxová
tak to zni paradne, konecne nemusis ve volnu dodelavat pracovni nutnosti, tak si to krasne uzivejte, prodlouzeny vikend
me dneska nejak boli hlava, asi jak sem ted 3dny spatne spala, ale to je asi kombinace uplnku plus jeste toho nevyspani po akci zubar. Nicmene dneska uz muzu skoro dokoran otevrit pusu a uz pant boli jen malinko
Maya
jabka: maj tmave hnedy jadrince, ze stromu jeste "snadno" otocenim sundat nejdou. Bohuzel uz zacali trochu padat ale jinak ty cerveny vypadaj, ze to bude OK. Jist teda malinko by jeste mohli dozrat ale jinak bych rekla, ze sou na 85% bezne chuti, takze to budu sledovat a pripadne akutne povolam trhace, pokud doma jeste trochu dojedou.
Zeleny mi hnijou na strome nevim, zda muzou byt nabodnuty vosama nebo neco spatne v ty jabloni
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2016 08:19
- Nahlásit
cernejcaj
nabodnuty vosama bys poznala delaj se tam tskovy hnedy fleky ale klidne to muze byt uz spatnym stromem pockala bych jeste na pristi rok a kdyz by to bylo stejny tak strom pryc a zasadit novej
Xerxova
to se mas zavidim
tak ja budu alespon v pondeli driv doma orotoze u zubaremam bejt v poledne takze nrjdu do prace
a dneska msm v planu jit taky o hodku driv tak doufam ze to vyjde a nebudou zacpy po ceste
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2016 08:52
- Nahlásit
Maya
myslela sem zda to jabko cely neshnije casem od toho fleku, protoze je nekontroluju kazdej den. Hnije jich par, dost teda uz padaj pak i nahnily dolu...
tak snad se ti zadari driv vypadnout
ja du do kina na startrek o vikendu, jupijajou
|