Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2016 19:29
- Nahlásit

Xerxová
jojo, bez nich bych do toho nesla - proste fotky bez popisku sou podle me na vyletnim webu uplne k prdu

no asi ste meli snezne mlzne vezicky tu tvoji trasu bych rada nekdy pristi rok, treba nam i s birmici nejak klapne termin

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2016 19:39
- Nahlásit

jo a muzou mi mistni znalci rict, zda jsou houby jedle?

ty "hriby" budou asi pravaci, ale radsi at se neji neco, co neni jistota... diky!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2016 19:51
- Nahlásit

čaj hřiby nejsou "praváci" - ale je to hřib hnědý (u nás se mu říkalo podhřib) Jedlá dobrá houba, na podzim běžná. Jen tu houbu na horním snímku vpravodole (jihovýchod) pro jistotu ochutnej. Jestliže bude mít hnusně palčivou chuť - pak je to hřib žlučový - sice jedlý, ale zcela nepoživatelný Ale může to být jen divným světlem na fotce - mívá růžový nádeh "spodku klobouku". Jeho chuť ho jasně prozradí...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2016 19:55
- Nahlásit

Fifi paní domácí mívala většinou jeden týden dovču a druhý na chalupě. Jak letos netuším...
Na "blatech" byla nejlepší Arona (ta úplně první naše doga). Ta totiž na jakýkoli pískavý tón (flétna, foukací harmonika) začala klasicky výt. Vystupovala i u táboráku - byla stoprocentní vyčka Ta mlhu na blatech dovedla i zvukově doplnit - stačilo slabounce pískat...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2016 19:56
- Nahlásit

Xerxová
diky moc segra asi mela dneska ulovek z lesa a bohuzel rodice se v houbach vyznaji, ale taky sme na houbach s nima nebyli dobrych 15let... tak sem ji to preposlala. Dostanes pickutek ;)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2016 19:57
- Nahlásit

Fifi
snad bude brzo po bliti a bude lip!

birma
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2016 20:20
- Nahlásit

hufff v práci šrumec, že jsem nejenom nenakoukla, ale ještě jsem zapomněla odejít domů

cernej caj
gratuluju k absolvovanýmu zubákovi

Fifi
Co Adamit a tlapatko?
vypadá to dobře. Z bouličky je takovej menší zatvrdlej stroupek V noci si to ještě rozblemcal, ale teď pohoda Ráno si přivstanem a vytáhnem opravenou kolobku za Prahu. Moc času na trénování už nám nezbývá...
cune pruhaty kradarilo kusy travy odpadany ze spodku sekacky, prej je to velka mnamka...
Asi měl málo vlákniny Tak snad ho to brzo přejde, blbečka

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2016 20:29
- Nahlásit

birma
tak to je uz teda dobrej pracovni zasek

dobre, ze tlapatko je dobry. snad vam to zitra pekne pofrci

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2016 21:07
- Nahlásit

birma
Asi měl málo vlákniny Tak snad ho to brzo přejde, blbečka
Vlakniny ma dost, ale travni shnilotiny byly okavidne lakavejsi. To dela i Kremyl, rekla bych, ze kdyby se oba dostali k nejaky silazi, ze puknou. Vyblil se dvakrat a uz pohoda.
Fajny, ze tapak je ok, at se vam to trenuje po ranu (fuj) dobre, zadny pro zmenu odreny polstarky!

birma
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2016 21:08
- Nahlásit

cernej caj
se mi občas povede, no Když se podíváš na hodiny a je jedna, pak chvíli pracuješ, máš za to, že jsou tak 4 a při pohledu na hodiny zjistíš, že jsi už 15 minut na cestě domů, tak je to fajn

birma
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2016 21:09
- Nahlásit

Fifi
Vyblil se dvakrat a uz pohoda.
To je dobře
zadny pro zmenu odreny polstarky!
To se mu překvapivě nikdy nestalo. Trochu trpí na ty puchejře, ale to neřeším, protože ho to zjevně vůbec nebolí. On je zas taková cíťa, že doma v klidu člověk velice rychle zjistí, když se objeví nějakej problém

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2016 21:13
- Nahlásit

birma
neni nad to, kdyz prace cloveka bavi, ze

Fifi
tak dobre, ze uz trolditko v poradku

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2016 21:22
- Nahlásit

Fifi
to je pako
Loki leze želvám do challupy a žere tam to jetý seno, ale neblil teda ještě
zato si dneska podal krabici s granulema, prej byla bez dozoru na lavičce tak 5 minut, v krabici dvě obrovský díry, naštěstí v pytli jen jedna malá, tak to šlo zalepit
cernej caj
jsem to četla na fb, to sis užila, to ti nedali ani blánu do pusy, aby tě alespoň nebolela ta čelist, že pak drží otevřená sama, takže se nenamůžou ty svaly
tak snad už to budeš mít brzo lepší a budeš se moct alespoň najíst, stejně po injekci se nemá pár hodin jíst, aby se člověk nepokousal
birma
tak zase dobrý, že všechno hned poznáš, když Adam nekamufluje

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2016 21:36
- Nahlásit

Maya
ale jo, dat mi ji tam chtela (sem to teda videla prvne v zivote) ale nakonec se ji to tam nepovedlo nasadit, protoze tam mela nejkou snad zubni objimku ci co a mozna ze to byla sedmicka, nebo blbej tvar zubu...

no ja zjistila, ze sem se pokousala i tak jak se treba polyka a tak... sem pri "zkousnuti" naprazdno obcas mela pocit, ze ten zub je nejak vysokej a jak to zacalo prichazet k sobe tak sem zjistila, ze sem si uz vokousala dasen

tak bud rada, ze je na zradlo, snadno motivovatelny zvire

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2016 21:54
- Nahlásit

cernej caj
já myslím, že se nedobejval na ty granule, jeho prostě baví trhat věci, co pěkně držej a ta krabice měla 18 kg,tak držela
ten pocit vysokýho zubu po injekci mám vždycky taky, je to blbý, že mám pak dojem, že mi to udělali blbě

birma
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2016 22:35
- Nahlásit

Maya
tak zase dobrý, že všechno hned poznáš, když Adam nekamufluje
To určitě Jako nepoznám to venku, tam ta euforie z toho, že jdem, převáží asi všechno. Doma nekňourá, ale pečuje. No a když už hodinu v kuse člověk v posteli poslouchá blemcání, je jasný, že se něco děje

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2016 07:53
- Nahlásit

Maya
tak ja byla domluvena, ze kdyby me to pak vadilo, ze na zbrouseni si tam na me skulinku najde, takze sem s tim nestresovala a mozna to neni uplne dobry, protoze ten starej zub mel jinej tvar a zda se mi, ze uplne nedokousnu ted na druhy strane ale ona podle papirku tvrdi ze zkus mam peknej

nojo, malej loki nicitel

birma
jo, feri to ma asi podobne, kdyz zajeci tak spis bolestinek ale jak se zacne opecovavat tak neco spatne

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2016 08:57
- Nahlásit

cernejcaj
tak uvidis za par dni ono to vzdycky chvili trva nez si clovek zvykne ze ma v puse neco jinak
malej Loki je tak malej ze uz se mi skoro nevejde na klin
a neumi chodit po schodech to se mi s zadnym psem jeste nestalo
nahoru jakztakz vyskace zabim stylem dolu ani omylem tak nevim jestli uz ho mam ucit a nebo jeszli je jeste moc brzo
jiny stenata jsem musela spis krotit aby po schodech nelitali

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2016 09:10
- Nahlásit

Maya
kolik ma, pul roku?
tak ale je vtipny ze neumi po nich behat sam

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2016 09:46
- Nahlásit

cernejcaj
jezis ne 24. mu budou 4 mesice.

birma
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2016 09:49
- Nahlásit

budíček ve 4 a ráno za svítání něco přes 13 km s kolobkou. Adam se mě snaží zabít Těch 40 nemáme šanci dát

Maya
neumi chodit po schodech to se mi s zadnym psem jeste nestalo
nahoru jakztakz vyskace zabim stylem dolu ani omylem tak nevim jestli uz ho mam ucit a nebo jeszli je jeste moc brzo

učila bych. Adam taky neuměl a vím o dost lidech, co si brali dospělého psa a řešili to pak taky těžce. Řídila bych se tím, že co se v mládí naučíš.... a nenechávala to na dobu, kdy bude paličatější a těžší a mít větší sílu

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2016 09:53 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Rumštajn...
prááce pitomá...ane v létě čék nemá chvíli klid...

Maya
já bych teda naopak ho ve 4 měsících nenutila na schody vůbec krz klouby a kyčle a byla ráda že ho nemusím hlídat že na ně sám nejde...já nosila Fajušu do půl roku po schodech a to jsme měli tenkrát kancelář v 5 patře bez výtahu....
těžko najdeš tvrdohlavějšího psa než je akita a Fajuš k tomu ale že by se nenaučila chodit po schodech a zanechalo to na ní následky že se to učila až od půlroka vejš..to teda určitě ne-e...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2016 10:05
- Nahlásit

Maya
ono to tak utika

birma
hustaaaa. to natrenujes a zbytek aspon dojdes, ne?

Fajka
jj, taky myslim, ze 4 sou jeste malo, ale v pul roce uz by to asi slo, prece jen to neni nejakej dlouhozadovec

birma
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2016 10:11
- Nahlásit

cernej caj
to natrenujes a zbytek aspon dojdes, ne?
za 5 hodin? No to nevím, jak bych docházela, vrtuli u zadku nemám Zejtra holt opět vstanu, naložím psa i kolobku a vyrazíme zas...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2016 10:12
- Nahlásit

birma
ses silena

birma
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2016 10:12
- Nahlásit

posílala jsem teď životopis na zajímavou práci, tak mi prosím držte palce

birma
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2016 10:13
- Nahlásit

cernej caj
šílená jsem byla, když jsem vyplňovala tu přihlášku Podezřívám se, že jsem musela bejt nalitá

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2016 10:21
- Nahlásit

birma
tak drzim, v cem je zajimava? no v tvym pripade i nenalita

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2016 10:59
- Nahlásit

Fajka
no me prave se to taky zda brzo
nahoru on snozmo jakztakz vyskace ale tak mozna zkusim treba dva tri schody dolu jednou za cas aby vedel vo co go
dolu ani moc nechci aby chodil protoze mu fakt hodne vytahly nohy a ma v nich trochu tresavku obcas kdyz sedne takze se to celkem hodi ze se na schody nehrne
birma
ja myslela ze ses v praci spokojena? kolobku urcite date

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2016 11:21
- Nahlásit

ufff - moje zápěstí dostalo zabrat - sice 500 podpisů a 500 razítek zvládám pravou - ale ta načatá levačka ty papíry otáčí... Ale autogramiáda (přijímací řízení druhé kolo) je za mnou

<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání