| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2014 10:13
- Nahlásit
Xerxová
ještě jsem si vzpomněla - kdybyste se nudili a Číííf si chtěl vyzkoušet fotografický stůl (nějak to prý na "kachní" procházce probírali - na focení lesklých předmětů), tak dej vědět a kdykoli se může stavit.
jéééé děkujem já to čífoj vyřídím...on se teda nenudí ale s tím focením lesklejch věcí se pere furt tak si tak myslím, že to asi možná někdy využije ...ale vidím to tak až po vánocích v lednu bo ted nestíhačka a o vánocích už letost fakt dodržíme pracovní klid...( nebo čífa už zbušim )
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2014 10:17
- Nahlásit
Xerxová
my tady
Aach, me rodne mesto. klasicka zatka nad nim.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2014 10:17
- Nahlásit
Fajka to vůbec nehroŤ - svátky si nekaž. Stůl máme doma, když budete v Liberci třeba někdy potřebovat "vykrýt" čas, tak se ozvi i předem nedomluveně...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2014 10:18
- Nahlásit
Fajka
já si přeju aby těm zlodějům zlodějským ničitelským upadly ruce
jo, tak to já taky, policajti se smáli, páč já jsem se rozplamenila a vyhrožovala tam zpřerážením hnát a vraždou, což okomentoval Brtnik, že v přítomnosti policie ČR není úplně asi dobrej nápad. pak mě nechal zatknout a vodvézt na služebnu a sám si vopravoval zámky!
ad ten šenkr - mně to napadlo, jestli by to nebylo jednodušší apřípadně i levnější. Nevím, jak je to cenově - možná ale, kdybys řekla, že to je pro kolegu???? ale nevím, no. je to jen nápad. a že bys nemusela na počtu.
ted to čtu, já ci takýýýýý... a nic nic nic...
vy to tak máte chudáci pořád, vždycky když začneš vykřikovat, že uuuuž, tak zas prt . Je toho hodně?
tak mě jel metr za zadkem a nedával mě žádnej prostor
fakt je to tu samej idiot! včera při návratu taky dost nebezpečnej týpek - teda týpková, co ta dělala!! byla jsem ráda, když opustila silnici.
Fifi
Fakt. Se pokochej.
tjo, no ničehož neviděti, v tom se dobře jede teda
Xerxová
flákám se, obcházím zahrádku, vyřizuju poštu, piju kafíčko...
a balím si věci do koberce!
Fifi
Ja je koupim vsude, i v nasi vesnicky samoobsluzne.
super, díky moc
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2014 10:20
- Nahlásit
Xerxová
to vůbec nehroŤ - svátky si nekaž. Stůl máme doma, když budete v Liberci třeba někdy potřebovat "vykrýt" čas, tak se ozvi i předem nedomluveně...
Ok díky moc dala bych určitě včas vědět
to se teším, že zatím co číf se bude prát s focením já si budu moct pohrát s Najtíkem dyž sem na prochajdě krz pruhatici neměla šanci ...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2014 10:23
- Nahlásit
Fifi tak tys rodák bydlíme o kus výš (než je ta počasová kamera na letišti), tak u nás je úplně jasno. Naplnila jsem všechna krmítka slunečnicí a kochám se nájezdy - brhlíků, zvonků, vrabčáků, čtyř druhů sýkor... Nic - jdu vařit oběd - snad dorazí Pepa včas a stihneme jít na chvilku někam do hor
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2014 10:24
- Nahlásit
Fajka
vypadá to jako moře štve mě že sem v práci a nemám čas to fotit.
Vybehni a nafot.
PetraK
super, díky moc
Nz, mne je pripomnela Mathea, kdyz sem lovila vetrelce v chodbe. Kdysi jsme je meli a byly skvely, jen nektery drobnejsi kousky to de facto dekapitovalo.
tjo, no ničehož neviděti, v tom se dobře jede teda
Bylo to labuzo, este po tme rano. A samoze jak na potvoru prede mnou zadny auto, i kdyz cestu znam, bylo to neprijemny. Snad se to zvedne, odpolko zase musim vyrazit.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2014 10:25 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Xerxová
tak tys rodák
Ja ja, Reichenberk.
Naplnila jsem všechna krmítka slunečnicí a kochám se nájezdy
Nadopotme, lojovky visej, slunecnici si cpou pipiny zobaky a Skritek mlsne kouka, koho by ulovila. A sykory jsou vubec oprskly, ty si sednou dycky na vetev nade me, kdyz to plnim a vriskaj a nadavaj, at pohnu. Ony jich jsou 4 druhy? to se musim mrk, taky jich tu poletuje vicero zrejme.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2014 10:25
- Nahlásit
PetraK
šenkr - mně to napadlo, jestli by to nebylo jednodušší apřípadně i levnější. Nevím, jak je to cenově - možná ale, kdybys řekla, že to je pro kolegu???? ale nevím, no. je to jen nápad. a že bys nemusela na počtu.
já du i na počtu i na šenkra zejtra...tak je mě to fakt jedno... zkus se zeptat Brtníka esi když bych to tam u někoho nechala tak je schopen si to nějak spolehlivě přes někoho stáhnout k sobě? (což by teda mohlo bejt uplně bez poštovnýho...ale aby se to někde neztratilo žáááno ).... kdyby s tím byl nějakej problém tak to pošlu poštou balíkem do ruky..ten snad do pátku vám dojde
to tak máte chudáci pořád, vždycky když začneš vykřikovat, že uuuuž, tak zas prt . Je toho hodně?
nééé tak dva dny práce ale já se už tak těším že je letos konec a pořááád mě ten konec nějak ujíždííí
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2014 10:28
- Nahlásit
Fifi
Vybehni a nafot
nooo nemůůůůžuuu bo sem v jablonci v kancluuu buuuuuu
Xerxová
Naplnila jsem všechna krmítka slunečnicí a kochám se nájezdy - brhlíků, zvonků, vrabčáků, čtyř druhů sýkor...
to já už předevčírem a už sem dneska doplňovala bo sežrali dvě lojovka a krmítko zelo prázdnotou..musím dneska koupit slunečnici, tohle bylo zásoba z loňska
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2014 10:29
- Nahlásit
zajimavej web mozna pro kachna_ ale i ostatni
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2014 10:32
- Nahlásit
Fifi sýkor je víc druhů - já mám standardně modřinky a koňadry, letos i uhelníčka a parukářku. Čekám, že se objeví ještě v téhle sezóně neviděná babka. Tím, že máme zahradu dost zarostlou, máme tu ptíc velké množství. A na krmítka jich chodí přes dvacet druhů. Když teda započítám i paní krahujcovou - ta mívá jako menu většinou kosáka...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2014 10:38
- Nahlásit
Fajka
to já už předevčírem
Hec, ja uz minulej tejden, jak byla ta ledovka.
nemůůůůžuuu bo sem v jablonci v kancluuu buuuuuu
beeeee
Xerxová
sýkor je víc druhů -
Jj, uz sem na ne kukala, par druhu tu taky teda bude, ja se v nich nevyznam. Ale krmi se tu fura i jinych poletuch, tim, jak sem nelezou (vetsinou ) kocky, maj to tu coby celkem bezpecny stanoviste. I strakapoud se sem chodil krmit, kdyz byly mrazy velky. Vrabcaci maj ubytovnu primo na baraku, takze tech na krmitko nalitavaj doslova desitky. Pak naky zvonci, kosaci, hrdlicky atd, vyjimecne i sojka.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2014 10:41
- Nahlásit
Fifi
mne je pripomnela Mathea
takže vivat Matheaaaa!!
a díky ještě jednou za ten tlf. jsem zvědavá, co z toho vypluje, ešivá enem hladovec a nebo něco virovýho, jak jsi říkala. Byl včera k nedožrání pupík. A Bubi taky. jenže ta v pase přibejvá i po vzduchu. A oba tak rááádi papaj
znam, bylo to neprijemny
hlavně, žes dojela v pořádku !
kdyz to plnim a vriskaj a nadavaj, at pohnu.
jooo, přesně!! U nás na chalupě taky a doma na balkoně, sedávají na keři hlošiny a poskakujou. Já vždycky vyjdu ven a svolávám je pískáním a pak tam mám daf!
K mámě chodí jedna - to je prej děsnej skřítek bordeláříček vždycky se najde jedinec, kterej tam hrozivě hraboší a rozmetává to
4 druhy:
Sýkora Koňadra, modřinka, babka, úhelníček a nejni ešče něco?
Sýkora babka se s námi chtěla s brtnikem prát o jablíčka, když jsme je jednou na podzim česali seděla fakt v tý malý jabloni a nadááááávala hrozivě, kousek od mojí hlavy
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2014 10:42
- Nahlásit
Fifi
Hec, ja uz minulej tejden, jak byla ta ledovka
no to u nás bylo právě krásně a teplo že ještě lítali mouchy tak sem si říkala at si nachytaj
ale jináč teda ted lítaj jako vzteklý...psiska taky žerou mocně ...chtěli by i třikrát denně snad
zima je asi fakt přededvěřma...akorát mě neštymuje k tomu to že jelito žere jako prase a přitom shazuje kožich
je divnej ...
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2014 10:43
- Nahlásit
Zdravíčko všem
PetraK
Zloději jsou svině. Je to bezmoc, když člověk nemá jak by se účinně bránil.
Pani, furt vám řikám, že trápíte zrzounky hlady. Bacha abyste nedopadli jako s otesánkem - a máte hned 2
Tak už jim dejte najíst
Snad bude Rumíček v pořádku a byl to fakt jen z hladu.
Nemám šanci na víc reagovat.
Jen by mě zajímala nemoc Fifi a Denyka - s těma klubama - co to máte? Mě trápí bolesti kloubů na rukou, pomáhá vám něco?
Kachna
Není to kluziště na tom obrázku?
Už nás nenapínej - nebo jsem to přehlídla a už bylo odtajněno?
Mizím......... Hezký den
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2014 10:44
- Nahlásit
miziiiim tak zatim
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2014 10:53
- Nahlásit
PetraK
Byl včera k nedožrání pupík.
Taky chudak malej, kdyz ho nenakrmis poradne. No uvidis, treba zadna sracicka nebude, jen vetsi pridel hamani najednou, konecne...
vždycky se najde jedinec, kterej tam hrozivě hraboší a rozmetává to
Fakt? Tak tady sykory dycky dobnou jedno seminko a odletej si to vyloupnout nekde na vetev jinam. Pelesej se v tom jiny exprti.
Darenka
Už nás nenapínej - nebo jsem to přehlídla a už bylo odtajněno?
Napina!!! Nic nam nerekla!
Minimalni vosery v praci vinsuju.
Fajka
že jelito žere jako prase a přitom shazuje kožich
Nebude harat?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2014 11:06
- Nahlásit
Fifi
Tak tady sykory dycky dobnou jedno seminko a odletej si to vyloupnout nekde na vetev jinam. Pelesej se v tom jiny exprti
jo, mě se v tom rochní kosák a dycky vyhrabe půlku krmítka ...blbec jeden
Nebude harat
no mám pocit že hárá už půl roku nepřetržitě.. bo je na zabití už potřebuju to volno at ho můžu řádně vylítat nebo se z něj zvencnu
jo a včera jsem z něj udělala brtníka páč jak sem ho vyčesávala a padal ten sních, tak jsem si vzpoměla na ty sněhový koule co se mu dělaj na kalhotách, tak sem mu je střihla a udělala z nich kraťasy
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2014 11:13
- Nahlásit
Darenka
a máte hned 2
Tak už jim dejte najís
fčéra z bezpečnostních důvodů jsem je přežrala hlavně Rumenigeho ten měl obr večeři, pak dezertík a pak ešče nášup. Byl spokojenej
že jelito žere jako prase a přitom shazuje kožich
Nebude harat
: jooo, to bude vono! Fajfka bude radostná!! Může množit jelito !
sem z něj udělala brtníka
udělala z nich kraťasy
vole!
Fifi
Taky chudak malej, kdyz ho nenakrmis poradne.
jasně, vono krom normální žrádla ho furt člověk něčím furtuje při cvičení, takže nedostává vůbec nic , chudera
No uvidis, treba zadna sracicka nebude, jen vetsi pridel hamani najednou, konecne..
taky si říkám, že to může být z toho, huž se nenervuju.
Fakt? Tak tady sykory dycky dobnou jedno seminko a odletej si to vyloupnout nekde na vetev jinam.
no já mám zkušenost, že vždycky jeden bordeláříček je. Vlítne tam, ubytuje se, rozhrabává, cpe si tam bachor, hopiká, poskakuje, vykopává a nehodlá opustit prostor
Pelesej se v tom jiny expr
taky zvonci a brabčáci jsou v tomhle exprti
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2014 11:33
- Nahlásit
Nemám dočteno ale ... jsme byli před chvílí venku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2014 11:34
- Nahlásit
denyk
to snad není pravda a tady šedivák jak prase, to je nespravedlivý
jde vám kosmas.cz? jen abych věděla, jestli je to zase tady nějaká naše vymoženost, že některý stránky nejdou načíst
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2014 11:44
- Nahlásit
denyk
Neser s tim azurem!!!
Hej, a Bukvicka vypada jak kulturiska, hrudnik a nadra jak nafoukly, pas jak vosa!
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2014 11:45
- Nahlásit
Fifi
Minimalni vosery v praci vinsuju
Jj, díky, už to nějak vstřebávám. Ono se to poddá.
Atmosféra stále hustá, jak se 3 kohouti na smetišti obcházejí. Ale snad se poddá i to a bude už klidnějc.
denyk
Bukííííííísek ♥ - krásný fotky
U nás mlhavo a ziiiiiimááááá.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2014 11:50
- Nahlásit
Fifi
Maya
to říkám pořád, že tadyk u nás ráj na zemi
Foceno novým tydlifounem a místo, za bytovkou
Fifi
Hej, a Bukvicka vypada jak kulturiska, hrudnik a nadra jak nafoukly, pas jak vosa!
blbáááááááááááááá njn von je taková vejtřaska no
Darenka
snad tě aspoň trošku potěšil
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2014 11:52
- Nahlásit
tu taky mlha, námraza, a kosááá - teď jsem byla s holkama plnit krmítka pro sýkorky, to je slet snad z celýho okolí
ad kretýýno za volantem - ano, mohu potvrdit, aneb náš páteční návrat z předvánočního koncertu - v Hradci na semaforech zelená, debil(ka?) přede mnou nepochopitelně zastavil tak jsem taky zastavila. auto za mnou to stihlo taky, ale ten za nim už ne, a tak jsme poskočili všichni samozřejmě ten přede mnou, kvůli kterýmu to vše vzniklo, si tradáááá odjel, aniž by tušil, co se za nim stalo naštěstí mam tažný, takže na autě nic, a pánové za mnou to šli sepisovat no ...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2014 11:54
- Nahlásit
Xerxová
stihneme jít na chvilku někam do hor
já cííí taky do hor !
k nám na balkón se ptíci bojí, tak nekrmím.
Ale na Štědrý den jim půjdu něco pověsit do lesíčka na strom,
mrkvičku, jablíčka atd....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2014 12:03
- Nahlásit
Janiii
to je slet snad z celýho okolí
Tady byl slet prerusen, neb cubky sly do baraku se nahrat. Ted je poustim a pod krmitkem kocka??! Jako mela obr kliku, ze po ni vystrelil jen Skritek, stihla zdrhnout.
tak jsem taky zastavila. auto za mnou to stihlo taky, ale ten za nim už ne, a tak jsme poskočili všichni samozřejmě ten přede mnou, kvůli kterýmu to vše vzniklo, si tradáááá odjel
To je radost teda. Fakt clovek nikdy nevi, muze predvidat sebevic. Ja si teda nechavam rozestupy velky, radsi, ale nekdy ani to stacit nemusi.
denyk
njn von je taková vejtřaska no
Njn, ho oblikas doma a venku nechas courat nahyho...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2014 12:03
- Nahlásit
denyk
Nemám dočteno ale ... jsme byli před chvílí venk
UŽ JSTE JÍ STIHLY ZABÍT VY, NEBO TO MÁM UDĚLAT JÁ?
Fifi
Bukvicka vypada jak kulturiska,
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2014 12:04
- Nahlásit
denyk
říkám pořád, že tadyk u nás ráj na zemi
no jo, to se tak někdo má
|