| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2014 08:22
- Nahlásit
Xerxová
zase že by někdo nechal kříženci sekat ocas? možná nějaký nestandard spíš?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2014 08:29
- Nahlásit
další zvířetnický černý štěník (stejně starý jako Štajn) - je plodem přesplotové lásky maminky Cane corso a tatínka irského setra. A chovatelka jim všem usekala ocásky, neb jsou prý po mamince... Vzhledově vypadá jako o trošku menší Night - jen ten ocas mu chybí... Není tak kompaktní jako kaník a fakt mi u něj ten ocásek opticky schází.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2014 08:31
- Nahlásit
Maya
ono je asi s tim sekanim mozny kdeco...
no blby, ze vetsinou je rano vyhodi pac vstava driv, budu to muset nekdy prozkoumat jestli by sla snadno vyklepnout
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2014 09:08
- Nahlásit
pro ty, kteří objednávají dárky přes net - Česká pošta hlásí už teď dodací lhůtu do 10 DNÍ tak kdyžtak radši vyberte jinýho přepravce ...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2014 09:09
- Nahlásit
Janiii
tak to je husty, tak jestli si objednavala, tak snad dorazi zavcas
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2014 09:12
- Nahlásit
cernej caj
no právě mi to napsal pán, u kterýho jsem objednala - že má takový info od pošty, tak že prosí o trpělivost a omlouvá se za ně ... masakr ... ale snad to Ježuch stihne
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2014 09:13
- Nahlásit
Janiii
tak mě zrovna včera dorazily 2 balíky odeslaný ve čtvrtek, on to bude asi problém větších měst, že to asi nestačí roznést, mám v úmyslu ještě objednávat a poštou, tak doufám, že to dorazí, jinak mě klepne
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2014 09:14
- Nahlásit
zase budou měnit jízdní řády a zase nám po půl roce šoupli bus o 5 minut, tohle fakt nechápu, že jako 5 minut je tak důležitejch a já kvůli tomu abych zase jezdila o bus dřív a tím pádem chodila z práce o chvíli dřív, si člověk na něco zvykne a za pár měsíců aby zase překopával zajetý pořádky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2014 09:18
- Nahlásit
Janiii
tak drzim palce a o to vic doufam, ze nebudem muset nechat odeslat zpatky zasilku, co nam ceka na poste - je na spatny krestni jmeno a odmitaj nam to vydat a je to vanocni darek a pokud by to cestovalo do 10ti dni do obchodu a 10 dni zpet tak v lednu huraaa
Maya
no tak doufam, ze u nas nezmeni...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2014 09:20
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!
MRZNÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ JUCHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ.
Jen teda Koláče nebylo chytrý jako tady strejda Tilda a nevoblíklo se tak důkladně jako von:
takže tím pádem Koláček kapek mzne, ale to nevadííí, nevadííí, konečně mrzne!!
Rumíček váleček řádí jako blbeček. Bubinka truhlínka ráno mlátí Štajnínka. Kupodivu jsem celou noc spala a nečíhala, ešivá nebude Rumidla zvracetí. Těch dojmů bylo včera asi moc Ráno jsem si udělala nákup vánočně stravovací a udělala jsem ho nějak moc velký, asi ho neutáhnu
A Štajníček byl ráno převzorovaný, hráli jsme na babu, oběhli si hříště, přetahovali se, jedno si zaaportili a jednou hledali ztracený házedlo ukrytý ve větvích keře, byl žižškovnej. Aji s pejskama byl žižkoven. A Bubi si včera v noci užila samoprocházku sídlákem, páč jsem šla nejdřív se Štajnidlem, abych jim aspoň trochu vynahradila to že nebyla odpolední veleprocházka, ale jen venčení. Hásky chodil u nohy. No a Bubi si zamířila do "centra" takže jsme museli korzovat. Vona je typickej městskej péf, jí se tak líbí chodit městem a koukat do výloh. A rozesmály jsme kluka co na někoho čekal před hospodou. Nevšimla jsem si ho a vedla s Bubi rozhovor na téma: "Bubi hele zapomeń na tu hospodu, nepůjdeš tam, seš dáma, ta do hospod nechodí, důro jedna vypadniodtamahergotnebotakyužtěroztrhnujakhada!" a táhla jsem jí od tama. A Bubi hopikala rozradostněně po chodníku
Xerxová
a následně děsně krkal a prděl. Nervy. Fakt.
promiň, představila jsem si to v reálu vč. výrazu v jeho gezichtu
nene, to jsem ještě nevěděla, že se něco děje. Spíš je to buď z hladu - výživnost držtiček pro něj asi bude malá, takže přitlačíme v dávkování (jsem mu před časem trochek ubrala, protože se zasádloval ), neb večer žral jako prokopnutej. dostal dvě večeře a ešče hledal dědečka a babičku, který by slupnul krom tý mrkve a tvrdýho chleba, který byly mezi večeřema jako dezert. Naši večeři jsem musela hájit vlastním tělem neb Bubi Otylka taktéž naznale, ŽE JE TO MÁÁÁLO!! no a nebo to bude něco co řádí, páč ráno měl kapek řidší stoličku. Uvidíme. Každopádně jsem klidnější
denyk
tak Rumíček už je taky v klubu jo
jo, páč Rumíček je fšudezdejší, von je taková pohádková babička
ten lepek je bych řekla dobrej nápad.
Maya
kachna_
tak co to teda je???
taky jsem zvědavá
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2014 09:23
- Nahlásit
PetraK
tak priste uz vemes poradnej vatak
chudak typek asi se dost pobavil
ono asi je to blby jak roste to 100% korigovat, aby to neslo ani na jednu stranu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2014 09:24 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Xerxová
dneska si zase chlapec našplhal -
ooooo! on jest vzorňouch!! Štajnidlo taky tetkon včera večír a dneska ráno byl za hodňoucha. Stačilo tichý připísknutí a dořítila se nadšená zrzavá koule a uďáála hooopik. Do nosu to ty záda jsou možná kapek sofistikovanější , když teda by nebyly s razantcí Nýtkovou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2014 09:29
- Nahlásit
cernej caj
tak priste uz vemes poradnej vatak
nikdá! Miluju svou černou bundičku
nafásnu si do ní ještě jednu mikču .
ad bundička - šli jsme tuhle na oběd a kolega bundu pochválil, že mám pěknou bundičku - takhle doslova to řekl. a dodal s vtipným tónem - otevírajíc mi dveře: "Tak poď ty pěkná bundičko!" vzápětí mu vylezly voči a zača honem honem se ujišťovat, jestli jsem dobře rozumněla co řekl a nepřeslechla se, čirou náhodou,aby to nevyznělo blbě, kdybych mu náhodou nerozumněla. Tou dobou už jsem se válela smíchy, protože mi bylo jasný, jak ta situace skončí. A celou cestu na oběd jsem ho týrala dobré to bylo !
ste to 100% korigovat, aby to neslo ani na jednu stranu
no jo, tak tetkon na zimu přitlačíme kapek na pilu. Myslím, že hlavně ty držky, že ty mu nestačej.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2014 09:30
- Nahlásit
Ramštáááájn!!
tady je azuro slunko a jako v pohádce a já musim dřepět f práci páč si přijednou pro zboží a dovezou zboží... jo a taky sem se těšila že dneska doděláme tuposlední letošní zakázku a hádejte co??? no přišla nová co spěchá a chtěj ji do vánoc jak naschvál už asi rozmlátim fax a bé klit
PetraK
Bubi rozhovor na téma: "Bubi hele zapomeń na tu hospodu, nepůjdeš tam, seš dáma, ta do hospod nechodí, důro jedna vypadniodtamahergotnebotakyužtěroztrhnujakhada!" a táhla jsem jí od tama. A Bubi hopikala rozradostněně po chodníku
S touch chalupou to čtu až tedkonc chjo..to je v řiti (
Sim tě můůůžeš mě prosím hodit do maila adresu vaší...? já ji zas nemůžu najííít Díííík Dneska du na počtu tak ti tam hodim ty vozdoby, tak snad to ta pošta doručí ještě letos
Janiii
pro ty, kteří objednávají dárky přes net - Česká pošta hlásí už teď dodací lhůtu do 10 DNÍ tak kdyžtak radši vyberte jinýho přepravce
už koncem listopadu měli 7 dní...katastrofa..ale peníze chtěj zaplatit za balíky furt stejný
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2014 09:33
- Nahlásit
PetraK
mas novou prezdivku?
Fajka
snad to stihnete
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2014 09:40
- Nahlásit
PetraK když ty umíš s psisky hezky potichu. Já se sice snažím, ale když se leknu, tak řvu jak hysterka... Vadí mi to - leč jsem prostě hlučná... Alespoň psisko nemůže můj povel přeslechnout... On hezky reaguje na tichá slova - čekej, ke mně... pak se někde vynoří lidi a já stejně zařvu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2014 09:44
- Nahlásit
Fujtajxl vespolek.
Za mlhou hustou tak, ze by se dala krajet a mozna jeste dal... To je mliko tady, rano coby bonus -2 stupence, jela jsem s riti stazenou po tme, brekeke. Ted o nic moc lepsi, este naky pako chtelo predjizdet tiraka, zdalo se mu, 70 km/hod v ty sileny mlze je nizka rychlost. Mel co delat to strhnout zpatky.
Fajka
je azuro slunko a jako v pohádce
Laskave to posli sem!
a hádejte co??
Twe, kdy vy se zastavite?
PetraK
"Tak poď ty pěkná bundičko!" vzápětí mu vylezly voči
no a nebo to bude něco co řádí, páč ráno měl kapek řidší stoličku.
cernej caj
chteli po nem skousnout stolicky
Muz je teda mekon, ze pasticky vyhazuje. At ti je proplaci teda. To sem zvedava, kolik mysi pochytas, do jara mas co delat. A super, ze pasti fungaji.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2014 09:54
- Nahlásit
Fajka
á musim dřepět f práci
zajeď prosim Tě za Xerxovou a zmlať jí, páč vona je myslim jediná, kdo tam dřepět nemusí
chjo..to je v řiti
no jo je. ale mohlo to dopadnout hůř. Nestaly se nejhorší tři věci, dveře stihl Brtnik - zatímco já byla vyšetřovaná Vilma - poopravit, aby se to dalo zavřít. Nelilo, nemrzlo, policajti byli fakt fajn. Co víc si přát?
a co poslat balíček po firmě? To by nešlo? Nevyšlo by to líp? časově,finančně?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2014 09:55
- Nahlásit
cernej caj
snad to stihnete
já už nechci nic stíhat...her got už ...
Fifi
Laskave to posli sem
pošlu... chceš to s ledovkou a nebo bez?
To je mliko tady, rano coby bonus -2 stupence, jela jsem s riti stazenou po tme, brekeke. Ted o nic moc lepsi, este naky pako chtelo predjizdet tiraka, zdalo se mu, 70 km/hod v ty sileny mlze je nizka rychlost. Mel co delat to strhnout zpatky.
ty lidi jsou fakt debilové, to už jinak není možný
u nás teda azuro, ale jak včera tál ten sníh napadanej tak to přes noc vytuhlo a ledovka jako prase, silnice hladká až hrůza, a stejnak ten kretýno co jel za mnou (já krokem) tak mě jel metr za zadkem a nedával mě žádnej prostor jako kdyby to do mě narval tak vylezu z auta a normálně bych mu asi natloukla páč některý maj fakt vypatlaný mozky
Twe, kdy vy se zastavite
v hrobě....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2014 09:58
- Nahlásit
Xerxová
když ty umíš s psisky hezky potichu.
jehehééé si mě měla vidět tuhle v tom poli, jak jsem byla tichá, sem byla hlasitější než ta signální trumpetka, co ji tu tuhle propagoval psékus převlečenej za Matta
Fifi
To je mliko tady,
jo??? tu nic, kříšťálově čisto a rmazivo
dobrej kolega, co?
cernej caj
mas novou prezdivku?
naštěstí ne-e! ale řehtala jsem se strašlivě, ten jeho vobličej!! Šnek měl proti němu zapadlý voči
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2014 09:59
- Nahlásit
Fifi, čajdo,
cože je to za pastičky? a kde se kupujou?? źe bych teď preventivně do chalupy dala radši, když byla otevřená
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2014 09:59
- Nahlásit
PetraK
poopravit, aby se to dalo zavřít. Nelilo, nemrzlo, policajti byli fakt fajn. Co víc si přát?
já si přeju aby těm zlodějům zlodějským ničitelským upadly ruce
ale jináč joo mohlo bejt hůř, ale já mám dycky strach že se vrátěj že to byla jen sonda
a co poslat balíček po firmě? To by nešlo? Nevyšlo by to líp? časově,finančně
jak jako po firmě??? jako že Brtníkoj po šenkru? Mě to je fučík bo stejnak na šenkra zejtra něco povezem...tak si řekni
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2014 10:00
- Nahlásit
Fifi
no at zije recyklace ze
tak hlavne, ze se nikomu nic nestalo, sou to dementi.
Fajka
tak ja myslela, ze uz budete uzivat ty padla a furt nic, no
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2014 10:00
- Nahlásit
PetraK
zajeď prosim Tě za Xerxovou a zmlať jí, páč vona je myslim jediná, kdo tam dřepět nemusí
noooo tyjo, ta se mááááá ted to čtu, já ci takýýýýý... a nic nic nic...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2014 10:04
- Nahlásit
Fajka
ledovka jako prase, silnice hladká až hrůza, a stejnak ten kretýno co jel za mnou (já krokem) tak mě jel metr za zadkem a nedával mě žádnej prostor
Nektery lidi fakt nepochopis. Tady nastesti bylo sucho, tak to neklouze.
PetraK
jo??? tu nic, kříšťálově čisto a rmazivo
Fakt. Se pokochej.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2014 10:07
- Nahlásit
PetraK jojo - mám se - flákám se, obcházím zahrádku, vyřizuju poštu, piju kafíčko...
Fajka ještě jsem si vzpomněla - kdybyste se nudili a Číííf si chtěl vyzkoušet fotografický stůl (nějak to prý na "kachní" procházce probírali - na focení lesklých předmětů), tak dej vědět a kdykoli se může stavit.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2014 10:07
- Nahlásit
PetraK
cože je to za pastičky? a kde se kupujou?? ź
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_14113_86.html#29
Ja je koupim vsude, i v nasi vesnicky samoobsluzne.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2014 10:08
- Nahlásit
Fifi my tady: http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/kam/ prohlizec.html?cam=lklb
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2014 10:08
- Nahlásit
Fifi
Fakt. Se pokochej.
jo jo to je slušný mlíko ..my na to koukáme z vrchu jsme kousek nad hranou inverze..vypadá to jako moře štve mě že sem v práci a nemám čas to fotit. jsem zvědavá jestli to vydrží a nebo inverze stoupne a bude mlha až u nás.
Tady nastesti bylo sucho, tak to neklouze
ještě že tak, hustá mlha a namrzlo je fakt velký zlo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2014 10:10
- Nahlásit
Fifi
jj, ja je koupila v prvnich domacich potrebach v sekci zelezarstvi, kolem kterych sem sla 22kc/ks u nas a sou fakt bozi, jeste ze vas tu mam
|