| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2014 14:53 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Maya
ja s epodivam, jak to mam teda doma
jinak - kdyz das pravym na tu zalozku na panelu, tak to muzes pripnout/odepnout na rychly zpusteni a taky kdyz pustis napr IE a budes si ho chtit otevrit jeste v novym okne, tak zmacknes shift a kliknes na to IE v liste a nemusis to hledat na plose
zkus se podivat na "Right Mouse Click on the taskbar, go to properties and on the first tab, make sure 'Show window previews (thumbnails) is checked" ja to mam zasedly a nemuzu to prenastavit tak to neoverim
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2014 15:03
- Nahlásit
cernej caj
nemusis to hledat na plose
no já právě jsem zvyklá co nejvíc používat ty na tý liště, protože mám furt otevřený programy, takže je to rychlejší než když je to na ploše, která je furt zakrytá
a teď tu píšu na cz-pes a stačí strčit do myši a mám po psaní a místo toho vokno
zkus se podivat na "Right Mouse Click on the taskbar, go to properties and on the first tab, make sure 'Show window previews (thumbnails) is checked" ja to mam zasedly a nemuzu to prenastavit tak to neoverim
to já tam právě vůbec nemám, se obávám že nám to admini nějak osekali
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2014 15:34 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit
dneska si zase chlapec našplhal - byly jsme něco přes půlhoďku venku - krásně poslouchal na čekej i ke mně. Ba co víc, i když viděl bandu tří běhacích psisek, tak na "KEMNĚ!!!" podpořené mým odchodem na druhou stranu se rozeběhl... a napral mi to do zad... Opravdu dokonale provedený povel. Já měla vyražený dech a přesto jsem chválila a chválila. Jako odměna největší bylo nakonec to, že to byli spřátelení pudlajzové královští - a tudíž byla povolena honička. Ale i z ní se nakonec (když už kluci nechtěli lítat) dal odvolat a poprvé odešel zcela na volno. I cesta zpátky byla překvapivě klidná. Uvidíme, co večerní civilizační - ale bojím se bojím, že ho opět budu mít nad hlavou
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2014 15:46
- Nahlásit
Xerxová
jééé to je úžasný, jak je vzornej prťaveček jeden
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2014 15:57
- Nahlásit
birma
bereš od Wami procenta? (jsem nechtěla zabít vážnej problém vedle)
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2014 16:01
- Nahlásit
kachna_
bereš od Wami procenta?
asi budu muset začít když já fakt neznám nikoho, v koho bych měla takovou důvěru a je to vážně jedinej člověk, kterej třeba Adama umí číst líp než já (a to ho zas tolikrát neviděla)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2014 18:42
- Nahlásit
VYkradená chalupa a blijící Štajn- dobrá rozcvička na nervy
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2014 18:44
- Nahlásit
PetraK
VYkradená chalupa a blijící Štajn
No doprdele. Svine zlodejsky, co corli tentokrat? At jim ruce upadnou!!!
Stajnidlo bliticko jaky? Nutkavy, stavy, trava...?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2014 18:44
- Nahlásit
PetraK
teda, to je mi líto - obojí
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2014 18:52
- Nahlásit
PetraK to jsou ku*vy lidsky fakt. A chudinka Rumicek 😦
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2014 18:53
- Nahlásit
Fifi kdyz te tu tak vidim, je mozny ze by me 1,5roku potom co mi zjistili yersinii, mohly bolet klouby?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2014 18:54
- Nahlásit
PetraK no to je radost. Obojí. Tu chalupu vám snad vykrádá někdo stále stejný - ví, že tam přes týden nejste a tak si tam chodí...
Nevím jak v Praze, ale v Liberci je u psů hodně zažívacích potvorností - zvracení (dokonce i s krví), průjmy... Snad to mráz trochu zbrzdí - tady už docela přituhuje
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2014 18:58
- Nahlásit
denyk
je mozny ze by me 1,5roku potom co mi zjistili yersinii, mohly bolet klouby?
Ano. Vitej v klubu.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2014 19:00
- Nahlásit
Fifi ja vim, ze jsi mi tady kdysi o tom psala a ja ze me klouby nebolej ale bolej, kupodivu snad nejvic kdyz jsem v klidu. Ale to je asi taky tim ze se na to vic soustredim...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2014 19:10
- Nahlásit
denyk
Si najdi neco o reaktivni artritide. Ale moc se na to nesoustred teda, radsi.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2014 19:17
- Nahlásit
Fifi, denyk vy si umíte pořídit hnusobnosti... Ufff - tak ať klouby moc nezlobí
psisko blbne - Lítá po zahradě a nechce už delší dobu domů. Venku mrzne a on se kochá. Asi tím úžasným měsícem a hvězdičkama... Začíná občas hlídat (na vybrané lidi jdoucí po chodníku blafne), zatím vůbec neřeší první petardy.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2014 19:21
- Nahlásit
Xerxová
vy máte mráz a petardy?? u nás je furt podzim
PetraK
VYkradená chalupa a blijící Štajn- dobrá rozcvička na nervy
už zase?? ale vidím to u nás, ty opuštěný chaty a domky jsou pro zloděje jak magnet, Rumíček bude doufám v pořádku, ono tohle řádí i mezi lidma co tak vidím
denyk
nepomohly by nějaký chondra na klouby?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2014 19:21
- Nahlásit
Xerxová
Venku mrzne a on se kochá.
Jak kdyz maly dite z pleziru slape v kaluzi, takovy spontanni chovani.
zatím vůbec neřeší první petardy.
At mu to vydrzi, petardy hnusny. Nesnasim to, i kdyz cubam to je jedno.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2014 19:24
- Nahlásit
Fifi
šťávy. bobek normální, lítá tu jak podervanej.
Svine zlodejsky, co corli tentokrat
nic moc, ale roztřískali okno, vykopali a rozbili vstupní dveře do domu, do garáže i do sklepa. Prima strávený odpoledne. kdybych místo toho mohla se psema!'!! Ale policajti super, byla sranda. Někteří z nich tam již byli opakovaně:.
b]Xerxová[/b]
někdo stále stejný
pokaždý jiný modus operandi, takže nejspíš ne
já bych se tak neštajfovala s tím zvracením, jsou to jen šťávy, ale ..... straší mi v hlavě furt ta fusekle. Nicméně to bylo v pátek, od tý doby pětkrát žrádlo, který evidentně prošlo trávicím traktem. Je možný, že ta dávka zelených drštěk je mu málo a je to z hladu. Páč žere jako prokopnutej a sežral by cokoliv....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2014 19:27
- Nahlásit
PetraK
šťávy. bobek normální, lítá tu jak podervanej.
Je možný, že ta dávka zelených drštěk je mu málo a je to z hladu. Páč žere jako prokopnutej a sežral by cokoliv....
To klidne mozny je. Taky se ochlazuje, tak vyssi spotreba papanicka? Kdyby mel problem s fusekli, tak by nelital, neradil, nezral, nebobkoval... A myslim, ze bavlnenou handru jeho zaludek davno stravil, proste ma hladicek. Dej mu nasupa.
ale roztřískali okno, vykopali a rozbili vstupní dveře do domu, do garáže i do sklepa.
Bych byla asi hodne sprosta...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2014 19:29
- Nahlásit
Fifi já mám s reakcí na petardy (a taky bouřky) podivnou zkušenost. Žádná doga to neřešila jako mladá. Tak do čtyř pěti let. Vůbec. Pak jim začala vadit bouřka - ani jedna nebyla hysterická, ale byli neklidní. Za nocí bouřlivých nedokázali spát, přecházeli. Totéž petardy. Čím starší, tím horší. Loni BEta (jako sedm a půl letá) Silvestra kolem půlnoci viditelně špatně nesla. Dokonce se klepala - což byla u ní reakce nevídaná. Ale jen tu nejhorší půlhoďku kolem půlnoci. Uvidíme, co Night. Zatím klid. Ani to nevnímá.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2014 19:30
- Nahlásit
Fifi
Jak kdyz maly dite z pleziru slape v kaluzi
to je božíííí videjo
PetraK
oztřískali okno, vykopali a rozbili vstupní dveře do domu, do garáže i do sklepa
zabít málo
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2014 19:31
- Nahlásit
Fifi jo diky no ja se snazim nesoustredit ale ty dlouhy zimni vecery delaj svy. Nohy bolej to si rikam njn to je ta nadvaha...ale ruce z ceho 😯Xerxová u nas taky petardy, magori nemecky chodi sem do CR delat bordel 😠. Bukis taky neresi chodim s nim odmala na strelnici. Maya chondra nevim nevim 😐
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2014 19:32
- Nahlásit
PetraK fakt magori kdo tohle dela nemam slov.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2014 19:33
- Nahlásit
Xerxová
Tak do čtyř pěti let.
A nemohlo to byt tim, ze proste jen rychleji starnou? Je vlastne fakt, ze Agate taky v posledni dobe bourky neoblibuje, je mirne neklidna. A petardy vlastne jeste vic, vadi ji ty neprirozeny zvuky a svetla, taky zadna panika, staci, kdyz si lehne vedle me a je v klidu. Tak zadny spatny zkusenosti hlavne, aby naky pako nehodilo neco psovi pod nohy.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2014 19:37
- Nahlásit
Fifi
Dej mu nasupa.
jo jo, už dostal. O dost větší večeři a před spaním ještě trochu dám. mám to připravený. Myslím, že se dal zase trošku do růstu a tak taky tělo potřebuje víc, myslím, že ty držky musím dávat ve větším objemu. Se uklidňuju tím, že jsou to jen šťávy a bobek je normoš
Bych byla asi hodne sprosta
policajti se smály, páč ono mluvit před nima o zpřeráženejch hnátách a vraždě...... . Pak si mě odvezli na služebnu
Hrozně se jim u nás líbilo, probírali jsme, s technikem sympatickým maníkem, jak by se to vyšetřovalo v létě, při grilovačce - jsem říkala, že můžou přijet i tak
|
Fifi
Člen |
- Nahlásit
denyk
Nohy bolej to si rikam njn to je ta nadvaha...ale ruce z ceho
Ja se o tom bavila s MUDrem moudrym. Esli si nacetla, tak vlastne vis, ze nejak neni moc, co s tim. Mam si slehnout brufac a bejt v klidu, az to prejde. Nechat se vic zkoumat a tak - to nehrozi, tak nak se s tim smiris casem. Ale treba na tebe jen neco leze, to by byla lepsi varianta, no ni?
|
Xerxová
Člen |
- Nahlásit
to videjko znám - je kouzelné. A je vidět, jak psisko čučí na kameramana, jak se asi tak má zachovat.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2014 19:40
- Nahlásit
Xerxová
psisko čučí na kameramana, jak se asi tak má zachovat.
To jo, ale ditko je kouzelny.
PetraK
Pak si mě odvezli na služebnu
Ty jo, a naky kamerovy zarizeni, to je asi moc draha zalezitost, vid? Tam poridit, pripojeny nekam k centralnimu pultu...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2014 19:47
- Nahlásit
PetraK
tak to je blby to vas vykradli "nedavno" mam pocit taky, jeslti uz nechodej na jistotu jestli by se nedal resit nejakej kamerovej system aspon?
|