| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2014 21:04
- Nahlásit
Xerxová
Jejich poslední společná velikonoční..
hezký :-ú
Ona je holka, proto je průbojnější, je druhá, proto je průbojnější, musí si víc urvat. Nemá čas se s věcma crcat maminko /jsem byla od mala taky taková , ségra hodné holčičí a jemné stvoření, které mělo vždy problém s jídlem, já smrad, kterej ve dvou letech vzal kramle na lyžích, který měl prvně přimontovaný k botičkám. a coby ještě stěží sedící žoužel v kočárku a bez zubů, uloupil z tašky balíček s točeňákem a rval si to do hlavy jak to šlo a "ukusoval" to dásněma , Jsem druhá, musí se člověk bít o své místo na slunci
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2014 21:10
- Nahlásit
já jsem taky druhá - a u nás je podstatně větší "generál" moje ségra
Night zcela odpadl - dopolední Jizerky a odpolední Praha prý jsou náročná varianta. Ale musí jít (byť chrápe nahlas) ještě ven - ale dneska už jen zahrada venčící...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2014 21:34
- Nahlásit
Xerxová
tak jasně, že to neplatí vždy, ale - rozhodně mi nepřijdeš jako ta co sedí v koutě a možná se ti to taky jen zdá.
tady se taky chrápe o sto péro. a někomu z nich píská v nose
mám za sebou první placku mrkvánků......... nevypadá to úplně vzhledně . asi jako od tříletého dítěte
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2014 22:36
- Nahlásit
birma
Tak to sem rada, ze je arnostosestricka doma v teple, uf!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2014 22:43
- Nahlásit
kupte psovi pelíšek, ale asi teda ne pro dogu
http://www.artplanet.cz/e-shop/pro-zviratka/pelisk y/palanda-s-boudickou-jana.html
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2014 23:19
- Nahlásit
Šneci jsou fertig - poooovedlo se. a jsou moc dobrý. Mrkvový hoblinky se pečou.
Mathea
co se stalo?
Maya
kupte psovi pelíšek,
ty jo, stačej pelechy na zemi, co se mi fšade motaj, ešče takovejhle krám
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2014 23:21
- Nahlásit
asi bych se měla konečně začít balit na zítřejší trhy, co?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2014 23:38
- Nahlásit
birma
ešče máš čas,ne?
kam jedeš?
jsem zvědavá kdo půjde s čoklidama já jsem ká.ó
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2014 23:44
- Nahlásit
PetraK
no vstávám v pět, abych stihla naložit auto a jít si s Adámkem zaběhat a vzhledem k tomu, že řídim tam i zpátky, tak bych asi měla aspoň chvíli spát je to v Klášterci nad Ohří
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2014 23:58
- Nahlásit
birma
je to v Klášterci nad Ohří
no ty kráááso!!tak aspoň, že nemrzne!
koukej jít do peří!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2014 00:11
- Nahlásit
PetraK
aspoň, že nemrzne!
no to teda, z toho jsem měla hrůzu celej tejden
koukej jít do peří!
ještě nemůůůůžu, nemám nachystáno
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2014 00:18
- Nahlásit
a něco pro poprskání monitoru
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2014 06:38
- Nahlásit
stejná cesta, stejný pes.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2014 06:41
- Nahlásit
odkaz na včerejší mlžné Jizerky: http://drporkert.com/dogy/images/Night/1214/jizerk y_061214/index.htm
je tam vidět, že pes je dostatečně praštěný. To s čím si hází je jeho bílý ručníček na otírání flusů... Lávku z "volné" kulatiny nezvládl - když se pod ním první kládička protočila a další chyběla, tak vycouval a nechal se odnavigovat o kus níž do potoka. Voda mu nevadí - v té by klidně řádil i dýl
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2014 11:21 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!
Mám mísu vzhledných šnekůch a mísu méně vzhledných hoblinek. Jak na to jsem zjistila až u posledních deseti páč se zas ve mně projevili ruské geny a vsjooo balšóje a nešetřila jsem marmoško a roztírala v husté vrstvě po celé ploše . Ale dobrý to je, to ne že ne . Bubinka byla dnes velmi samostatná, prej nás nepotřebuje, ať si tam hrajem klidně jak dva debilové s klackem, vona de psát inzeráty Musela, no musela, páč jsme potkali čokoškovou labradůrku a Štajník z ní byl naprosto unešen, tak jako Ešus býval. Byla to ta fenka, s kterou si den před smrtí tak příšerňácky hrál. Ona ho taky měla moc ráda a teď jsme se potkali po dlouhý době, byla nadšena, že s sebou nenám jen Bubi, ale taky chlapínka . No a Bubi musela přerazítkovat všechno, co napsala ona Vypustila se jak přehrada. Jo a Rumíček byl včera tak unešen, že při ranním venčení zas vidí Maximuse zlaťáka, že metal kozelce po hlavě. Když to bylo na trávě, tak celkem dobrý. Trochu blbý bylo, když je začal metat na chodníku. V louži přišlo domů prasca . Dnes ale ne, dnes nemetal. Odpolko jdem spolu sami do polí a Brtnik s Bubicí nás s odstupem budou stopovat
Xerxová
stejná cesta, stejný pes
a najdi aspoň jeden rozdíl!!! Výherce obdrží jako cenu procházku s černým konikem!
vyvěsil bílou fangli jo?
von je hnědej! tys nás podvedla!!
mohla bych mít prosbu?? Dělám mámě kalendář z vodních fotek, můžu si jednu vzít?? Tuhle:
Nebo spíš teda poprosit poslat mí jí emilem v plné velikosti? Nevadilo by Ti to?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2014 11:48
- Nahlásit
Autor vzkazuje, že ti pošle tu s tím letícím psem přes vodu - ta je prý akčnější Neboj, pošle ti velké rozlišení téhle...
Ano pes je teď hodně hnědý. On se totiž rozhodl, že právě nastal čas vyměnit kožíšek a začal línat. Mrtvá nevyživovaná černá srst je hnědá... to je normální. Pravda - nepochopila jsem, jak to myslí - jestli mu naroste nový zimní (měl hodně hustý kožušek už teď) a nebo už je to "jarní" shoz
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2014 12:16
- Nahlásit
Xerxová
ať pošle autor klidně obé, třebas se to tam šikne on je hošíkus dosti vzhledný model, třebas se šikne to oživit
Jsem netůchala, jak to funguje s tou barevností. U nás jsou taky dosti závěje chlupůch. Tak jestli zima už byla?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2014 12:34 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Rumštajn, nesnídám nesvačím nestihnu to nestačím ...uklízím, pracuju a tvořím
ale nedotvořím bo mě došel matroš..musim záftra pořídit..abych mohla dotočit Vlčákové gule
PetraK
no to se nedivte paní že si Hraje Rumík s dudlíkama dyž musí poslouchat samý adventní a vánoční dudlajdááááá
Xerxová
ježíš vy máte nový vůůůz ale že jsou ty chlapci někdy děsně rychlý hlavně dyž si Najtík polepčil a vy nám nenadáváte
tak koukám jak vám to štěnítko nabobtnalo a panička se smrskla
Birma
jelito zdarma
jo tak to fakt skoro bylo bo... sem ho málem rosekala na tisíc kousků...dva roky ležej v kůlně dva pytle s pískem na zámkovku..dva roky vedle nich lehával a ni si jich nevšim...hned jak jsem uklidila kůlnu po věncování od všech větviček a jehliček...tak tam najdu roztrhanej pytel a písek i na okně
málem sem ho přizabila...vola
víc nějak nestíhám..muším jít trošku přelíznout vokna bo huž skorem není vidět ven
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2014 12:46
- Nahlásit
Fajka ještě žes z jelita neudělala krvavej prejt jsou to zlatíčka pomáhací. Inspirovala jsi mě - jdu nahoru na okna
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2014 12:52 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Xerxová
ještě žes z jelita neudělala krvavej prejt
no..moc nechybělo, bo ten píííseček byl uplně všude
jdu na okna
aspoň nebudu trpět sama
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2014 12:52
- Nahlásit
PetraK přeposlala jsem ti tu vodní fotku (posíláme si ji z místnosti do místnosti z PC do PC...) Prý pokud bys chtěla ještě větší rozlišení, klidně dodá i podstatně lepší. Podle výsledného formátu...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2014 13:46
- Nahlásit
sem vas cadtecnedocetla.
xerxova
to he teda obrovskrj rozfil a to pritom neni ani rok...
se musim pochlubit, strilela sem z pistole! po to. touzim snad 20 let si vystrelit meli sme 5 ran, byl to zazitek a trefila sem jednou I stred terce, celkem 2x cerny a 3 bily
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2014 14:01
- Nahlásit
čaj mezi fotkama je 7 měsíců - 4.května a 6.prosince. Děsně to utíká. Takový maličký brouček to byl...
Mám vyčištěná velká okna v patře, taď jdu na prťavá. Těch je taky dost...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2014 16:47
- Nahlásit
Xerxová
stejná cesta, stejný pes.
Se nejak scvrkavas.
cernej caj
strilela sem z pistole!
Z jaky? My coby maly s dedou chodili strilet ze vzduchovky, pekny to bylo.
Jo co hlodavci, nakej dalsi ulovek? Mne dneska mohlo trefit, prozirave jsem v aute jeste nechala pasticku a co myslis dneska? Byla tam, mrcha hlodavcova.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2014 16:56
- Nahlásit
Hezký adventní večééér,
jsem dneska byla tááák líná, že jsem ani nevařila, odnesly to těstoviny s ořechama .
Počásko docela ujde, neprší, nefouká je teplo.
A jdu dočíst ty vaěe romány tadyk.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2014 17:01
- Nahlásit
denyk
odnesly to těstoviny s ořechama
Si chroustala syrovy testoviny a zakusovala to vorechem jak Marfusja?
Co tapacek, cajk?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2014 17:19
- Nahlásit
Fifi
no to sem se debil zapomela zeptat, nejaka cezeta, ale ne devitka, neco mensiho... snad z fotek treba desifruju napis
tak dalsi mrtvolka mysi, ktera tu byla asi celej den tak to tu smrdi, muz slysel past sklapnout ale nevedel kde je
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2014 17:29
- Nahlásit
cernej caj
tak dalsi mrtvolka mysi,
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2014 17:31
- Nahlásit
cernej caj
já si letos nezastřílela moc závist
Xerxová
hezký fotečky
Fifi
Si chroustala syrovy testoviny a zakusovala to vorechem jak Marfusja?
uvaříla, vořechy namlela...ale tak jako pro někoho tohle prostě není "nedělní" oběd ikdyž oběd, jedla jsem to asik před půlhodinou
Drápalík v pohodě, konečeně se pořádně vyběhal po procházce šupity do vany aby byl pazour čistý, ale myslím, že už se nemusím bát, má to už obrostlé tou drápovinou.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2014 17:32
- Nahlásit
CT2 lemuři
|