| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2014 09:46
- Nahlásit
cernej caj
padnu az 23 a 29 hura do hokny
já taky padnu 23, akorát mě štve, že to vypadá, že budu muset 2. do hokny, bych radši teda byla doma při pátku
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2014 09:46
- Nahlásit
Maya
pěkný prsteny, co takhle celej vodkaz na prodejce
http://www.fler.cz/zbozi/rollo-5198775
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2014 09:50
- Nahlásit
Maya
fakt lanolin i v pomade, jo? a co nejaka rucne vyrabena, kde je jen vceli vosk a bambucky maslo treba?
no samo kabat/sukne nutna prizvednout v busu
Fajka
to zni jako dobry testovani teda
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2014 09:52
- Nahlásit
Fajka
pěkný, ale dost drahý teda, nechceš mi taky poslast jeden na testování?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2014 09:55
- Nahlásit
Maya
pěkný, ale dost drahý teda, nechceš mi taky poslast jeden na testování
no joo drahý jo, na to že je to hliníkovej kroužek
ale dost drahý teda, nechceš mi taky poslast jeden na testování
já myslím že todle zvládnu dobře sama krom toho si myslím že na mojí ruce dostane ten povrch takovej záhul jakej málokde
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2014 09:55
- Nahlásit
cernej caj
tak v tom obyčejným jelením loji co se prodával v těch velkech bílejch tubách teda nebejval, ale sežeň to, neviděla jsem ho už dávno, když přijdeš do drogerky, tak mají ty značkový a v těch lanolin je, ručně vyráběnou jsem ani neviděla
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2014 09:58
- Nahlásit
cernej caj
ale teda pravda je, že já už se dlouho po těch pomádách ani nedívala, to prostě nepoužívám, třeba už i normální výrobci vyrábí bez, fakt nevím
ono většinou se výrobci pak chytnou taky, když si vzpomenu jak dlouho jsem byla bez hodinek, než se daly sehnat první titanový drahý jak prase a dneska je maj všude na každým rohu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2014 10:04
- Nahlásit
Maya
v kazdy druhy drogerii "staryho typu" v brne. jestli chces, koupim ti ho a poslu postou
rucne vyrabeny treba na fleru.
ja si koupim asi k hodinkam novej pasek
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2014 10:08
- Nahlásit
cernej caj
kazdy druhy drogerii "staryho typu" v brne. jestli chces, koupim ti ho a poslu postou
no když já se dostanu tak akorát k rossmanovi nebo tak
poštou prosim tě to by stálo víc než celej balzám
zase to fakt neni nic bez čeho bych nemohla žít, akorát když je -20, tak se napatlám nějakým krémem
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2014 10:12
- Nahlásit
cernej caj
pěknej pásek, ale k mejm hodinkám by se asi moc nehodil
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2014 10:14
- Nahlásit
Maya
kolik je lidí jako ty, že si vezme takovýho psa?
Právě a třeba zrovna tahle čuba se mi i líbí, žít sama jen s Adamem a kočkama, tak to s ní třeba zkusím. Ale sem už dalšího psa nenarvu nehledě na to, že nemůžu vystavit mámu riziku, že jí asociálka hryzne. Když se sestěhujem s Honzou, tak to nejde kvůli Miluši a navíc bych děti jednou chtěla a nemusí mi je zrovna dodrbat pes...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2014 10:16
- Nahlásit
Maya
Ten starej širokej seženeš většinou v lékárnách, když se zeptáš na obyčejnej jelení lůj
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2014 10:17
- Nahlásit
Je pravda že ten prstýnek je na hliník trochen dražší,
ale zas kdyby se moc nepoškrábal
Nevíte někdo kam přesně psala Xerxová tu zkazku o Najtíkovi?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2014 10:18
- Nahlásit
birma
Ten starej širokej seženeš většinou v lékárnách, když se zeptáš na obyčejnej jelení lůj
fakt? tak v lékárně se zeptat mě teda nenapadlo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2014 10:19
- Nahlásit
denyk
Nevíte někdo kam přesně psala Xerxová tu zkazku o Najtíkovi
na zvířetník, ta poslední je tady URL
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2014 10:20
- Nahlásit
birma
chtěla a nemusí mi je zrovna dodrbat pes...
tak to je hezká věta na závěr
já zas prostě nejsem typ, který by to asik tak nějak se psama uměl takže já bych se bála vzít si pejska z útulku, i rádoby nekonfliktního
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2014 10:20
- Nahlásit
Maya
děkujuu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2014 10:21
- Nahlásit
denyk
no a když se poškrábe, tak by mě kleplo
to si radši koupím znova lišku z charity, ta volezla asi za půl roku a alespoň mi jí nebylo líto hodit do popelnice
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2014 10:21
- Nahlásit
Maya
na nad tim dumam, pac ten plastovej mi uplne nevyhovuje a tenhle by mohl byt lip nastavitelnej
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2014 10:23
- Nahlásit
birma
žít sama jen s Adamem a kočkama, tak to s ní třeba zkusím.
právě že většina lidí má nějaký ty svoje důvody proč takového psa ne a výsledek je, že ti psi akorát hnijou roky v útulku, já bych je prostě po nějakém čase uspala, je to smutný, ale takový to lidi udělali
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2014 10:28
- Nahlásit
denyk
tak vydrž dyž tak..ti dám tak za 1-2 tejdny vědět bo já je z prstu nesundávám ani když makám na zahradě a tak
jen teda je fakt mega širokej...11 mm...pro mě dobrý, já mám dlouhý prsty , ale na kratších by to podle mě vypadalo divně asik tak nevim jakou máš ruku..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2014 10:31
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!
a je po sněhu a je tu enem voda
to aby měl člověk holinky, jako kucí tady:
Rumíček dostal dnes od Bubitky pravděpodobně už jednu vážnou do kušny, protože lítal zrána bytem jak poděs a dělal na Bubitku strašilku s dudlikem v držce a následně jsem při čištění zubůch slyšela z kůchně: "aaaauváááájs!" Bubi napochodovala nas...štvaně do předsíně, sedla si na pelech a za ní se přikohátal mladej a dělal "Uctivost milostivá, sem váš služebníček, nezlobte se na mě už!" A milostivá se zlobila . Mno vydrželo mu to celých půl hodiny, páč venku už jí chtěl zase rubat. Nebere jí vůbec vážně, smraďoch jeden.
Fajka
Ale utratit jí bych to srce neměla páč z vlastní zkušenosti vím, že když se najde ten správnej čék tak si najde cestičku k gdejaký megerce pruhatý... viď Ešusko
souhlasím. Myslím, že každej tvor - nebo teda dobře- naprostá většina tvorů chce žít a řadši bude žít i v tom kotci, kde není týraná, má žrádlo a zázemí, než aby nežila vůbec.A může se opravdu stát, že časem se najde někdo, kdo si k tomu psu najde tu správnou cestu, nebude na něj tlačit, dá mu prostor a získá důvěru . Tohle jsou podle mě psi, kteří možná pro začátek budou mít lepší start v domě se zahradou, protože tam není potřeba tolik manipulace, jako v bytě. A je větší možnost dát tomu psu delší dobu na aklimatizace bez velkýho kontaktu. Aby pes měl dostatek času se zklidnit, najít jistotu a hledat si k lidem cestu. V bytě je na tohle někdy myslím trochu těsno.
Ale neutrácela bych, rozhodně ne. Protože se může najít i člověk, kterej si řekne- nechám Tě u sebe jen žít, mám zahradu, kotec, nebudeme spolu dělat nic velkýho a tomu psu to bude stačit.
FAJFKOOOOOOOOOOOOO - Rumíček včera objevil kouzlo dudlikůch. Vyštrachal si nejřív ten žlutej a následně jsme ho upřetahovali, takže nemá držáček. Ale prej se bááááječně žvejká a dneska ráno si vyštrachal i ten druhej, modrej a poskakoval a lítal s nim bytem. Pobyt v koupelně pro mne dnes znamenal mít dudlik navlečenej na palci u nohy a přetahovat se o něj :
ale jako průměr jsem trefila na jedničku což se divim
to já teda taky
aaa koukám, že Fifi má nový totemový jméno : Káně Myšilof
denyk
[i]6) Když vydržíš až do večera "nepapat", uvidíš zlaté prasátko -
§ 207 TZ - zanedbání povinné péče - trestní sazba až 2 roky.[/i,
krééétenová, si, si prostě kreténová a hotovo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2014 10:32
- Nahlásit
Fajka
ale ten ring jest dosti dobrej milá Fajfko , dobřes to vybrala - hlavně i krzevá tu barvu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2014 10:33
- Nahlásit
Maya
Jasně, já s tebou naprosto souhlasim. I z toho pohledu, že když si pak někdo vezme takovýho dementka a fakt si s nim dá tu práci, aby ten pes mohl vést aspoň trochu normální život, tak to znamená, že si nevzal normální zvíře, kterejch tam jsou taky mraky a který tam leckdy taky hnijou mnoho let a umíraj tam a přijde mi to krapek nefér
Prostě je to pos.anym navrch, že se u nás množí tolik, že je psů víc než lidí, co psa chtěj...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2014 10:35
- Nahlásit
birma
Prostě je to pos.anym navrch, že se u nás množí tolik, že je psů víc než lidí, co psa chtěj...
asi tak nějak
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2014 10:39
- Nahlásit
PetraK
Podle mýho při dlouhym pobytu v útulku těm psům akorát tak jebne úplně. Dost psů tam prožije valnou část svýho života v podmínkách, který už podle mýho v mnoha útulcích s psychickym týráním hraničí a pokud je šance 1:1000 (nebo spíš menší), že si takovýho psa někdo vezme, tak mi to bohužel přijde jako dost zanedbatelný
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2014 10:44
- Nahlásit
PetraK
az bude kachna postradat dudlik, ma ho rumicek?
Maya
na nad tim dumam, pac ten plastovej mi uplne nevyhovuje a tenhle by mohl byt lip nastavitelnej
birma
ono totiz takovych utulku, kde poradaj venceni a osetrovatele aspon se psem delaj nejaky zaklady nebo je aspon vemou pravidelne na vychazku je desne malo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2014 10:47 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
udajne zemrel caesar millan se musim konecne podivat na nejaky to jeho video ale prej to taky muze byt jen fama a ne realita, tak kdo vi
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2014 10:53
- Nahlásit
cernej caj
Je to hoax
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2014 10:59
- Nahlásit
birma
ono tezko uz necemu verit pac mi to naslo tri prdele zahranicnich clanku, takze kdo vi, jak to pak poznat
|