Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2014 17:36
- Nahlásit

denyk
tak to musel byt scasten

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2014 17:49
- Nahlásit

Byl ščasten a já taky, ono je to docela opruz navlíkat ponožku, igeliťák a botičku a venku dávat bacha aby to neztratil
Prubla jsem taky tydlifoun a jeho krokoměr takže v sobotu 17tisíc kroků a dnes 12 400

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2014 18:00
- Nahlásit

denyk
tyjo, ty ses teda slapka budes konkurovat fajfce?

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2014 18:03
- Nahlásit

Za 15min na ČT2 : Naše tradice Mikuláš

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2014 18:05 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

cernej caj
no to asi konkurovat určitě nebudu, na km to není moc, vlastně mi těch 10isíc kroků vychází na cca 2 hoďky takovou svižnější chůzí v terénu. Ono o měří i km, takže to vychází sobota cca 12km a dnes 8 takže o komkurenci nemůže bý řeč

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2014 19:23
- Nahlásit

denyk krokoměr je koukám hodně opotřebován, jen co se tlapátko vyléčilo.
My teď byli na krátké (tak půlhoďkové) socializační mezidomkové - opět auta a kočky a světýlka pohoda, lidi s trochou připomenutí taky, a psiska problém. Schválně jsem ho nechala jít po chodníku podle plotu s ječící fenkou (on ani necekne, jen baletí a vrtichvostí) a když nečekaně v brance protáhla hlavu ven, tak jsem se nestačila divit - cvak a Night má šrám na nose... U druhého běsnícího psa raději opustil chodník a kráčel středem vozovky
No a když jsme už na dohled od branky potkali paní s malým čtyřměsíčním štěníkem, tak sehrál tak tesknou etudu, že panička toho štěníka málem plakala, jak je smutný osud maličkých mamutků, když se nemůžou s každým kamarádit...

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2014 19:28
- Nahlásit

Xerxová
cvak a Night má šrám na nose.
proto Bukíse nenechávám jít tak blízko, 2x pokousání stačilo

jak je smutný osud maličkých mamutků,
no to asi jo, chudínek

Na fotkách z Jizerek je skvělej, fotograf dokáže odbře zachytit ty ksichtíky

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2014 19:52
- Nahlásit

on je prostě komik...

Chodila jsem u kapličky po kamenném zábradlí. A on kolem poskakoval celou dobu po zadních. Ne - vůbec se nesnažil na mě dosáhnout - jen prostě blbnul a skákal jak klokan... I po seskoku mě nějak extra "nevítal"

Každá z těch 4 dosavadních oblud v těchto momentech reagovala jinak. Beta mě natvrdo sundávala - zákus do kotníku a hybaj dolůůůů. Xerxes plakal, kde to lezu a po seskoku mě nadšením zašlapal do podrostu. Arona hop - a šla za mnou. Kam panička, tam to taky zvládne. A zvládla - byla neuvěřitelně pohybově šikovná.
Betku mám - ostatní digitálně na zadních nee

birma
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2014 20:35
- Nahlásit

Asi humřu, jsem vyřízená. Adámek byl vzorňák, za odměnu dostane nějaký hezký výlet

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2014 20:44
- Nahlásit

Xerxová
to sou husty fotky najtik je fakt jak kun

birma
doufam, ze ale trhy staly za to

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2014 20:59 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit

birma nehumííírej máš mi kreslit cedulku na dveře

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2014 21:23
- Nahlásit

Fajka

pracuju a tvořím

NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ TI JSOU KRÁÁÁSNÍ!!!

birma
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2014 21:23
- Nahlásit

cernej caj
No dobře jsem si pokecala s kamarádkou, jestli se to počítá

Xerxová
Vím, celej den nad ní dumám...

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2014 21:28
- Nahlásit

Fajka

no to se nedivte paní že si Hraje Rumík s dudlíkama dyž musí poslouchat samý adventní a vánoční dudlajdááááá

Již dodudlal, páč je rozmasakroval . nevím co ho to popadlo teď. Marakruje a má tendence žrát. Sežral ponožku takže se obávám, abychom nedopadli jako Tinta

cernej caj
, byl to zazitek a trefila sem jednou I stred terce, celkem 2x cerny a 3 bily

gratuluju!! střelba mě dost bere, je to skvělý si zastřílet že jo?
střílela jsem jako dítě závodně za školu, ale vystřelit si z pořádnýho kanonu, to je něco

Fifi

Se nejak scvrkavas.

divíš se?

Xerxová
přeposlala jsem ti tu vodní fotku

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2014 21:42
- Nahlásit

PetraK
Sežral ponožku takže se obávám, abychom nedopadli jako Tinta
To je vul. Kdy to stihnul? Narvi do nej zeli kysany, esli mas a bylo to pozrany ted nekdy.
střílela jsem jako dítě závodně za školu
Ja vyuzila strelbu ze vzduchovky parkrat na zakladce coby biatlonistka. Fuj, nesnasim bezky.
birma
Ale mas to za sebou, aspon se ksefty hnuly?

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2014 21:52
- Nahlásit

Fifi

zjistila jsem to pozdě, bylo to v pátek zatím vylučuje normálně. tak uvidím. Modlím se, aby ji ukousal po částech. Je vůl. Doteď nepoříral, flusal to, tetkon začal požírat. proto třeba už nejedu ani ty ruličky. je schopnej sežrat dvě za den

Xerxová

přeposlala jsem ti tu vodní fotku

jsem debilní, zapomněla jsem v předchozím příspěvku poděkovat

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2014 21:58
- Nahlásit

PetraK
zatím vylučuje normálně.
Bude vylucovati normal i nadale, jiste ji stravil bez problemu. Fusekle nebejvaj tak natahovaci a pruzny jako krajkovy Tintovic spodary, ne?

Darenka
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2014 22:23
- Nahlásit

Zdravíčko všem
PetraK
Sežral ponožku
Jejda, to je trotlík. Snad to bude v pohodě. Ale jsou to nervy pro páníky....
Xerxová
ta srovnávací je k neuvěření Najt roste jak z vody . Nebudete příští rok muset zvedat střechu u baráku?
Fajka
Ty ozdoby jsou krásný. Moc šikovná jste pani
Přeju veselý start do nového týdne. Krásné sny.

PetraK
Člen
- Nahlásit

Fifi
Fusekle nebejvaj tak natahovaci a pruzny jako krajkovy Tintovic spodary, ne?

spolehám na to. Je to kretýno. Měl starou fusku a v ní tenisák. Furt si s tím hrál, lítal po bytě, mlátil se s tím do makovice a v pátek užvejkal fusku a zbyl jen tenisák navlečenej ve špičce fusky. Tenk bavlněná fuska, snad jí švejkal po kouskách a neudělal to, že by jí užvejkal a polknul celou.

Sem chtěla napsat,že už asi nikdá štěndo na mou nervovou soustavičku, ale.......... hehehe, Tinta nemá štěndo, takže vono je to fuck.

Apropooo-začíná být na zabití. Teda v poli. v reálu zatím ještě ne, ale dneska moc nechybělo a měla jsem moc a moc a mooooocmocmocmoc pejskůch

PetraK
Člen
- Nahlásit

Darenka

Přeju veselý start do nového týdne. Krásné sny.

tobě taky Darenko, ať tě tam moc nezloběj. VYdrž žo.

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2014 22:33
- Nahlásit

PetraK
Tenk bavlněná fuska
Bavlna je v poho. Tak klid pani!
Teda v poli. v reálu zatím ještě ne, ale dneska moc nechybělo a měla jsem moc a moc a mooooocmocmocmoc pejskůch
Nene, prece puberta u psu neexistuje. Toz pevny nerv, nedelej Bubici stres s moc a moc Stajnama, to by nemusela uz zvladnout. A sis, ja mam rest, ted mi bliklo, jdu to napraviti.

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2014 22:54
- Nahlásit

PetraK
Na Rumajzla přišla žrací? Tak snad bude v pohodě, tak minimálně v ponožkách není guma jako ve spoďárech, která je asi nejhorší, bavlnu snad stráví
cernej caj
to seš dobrá s tím střílením, já jednou strílela z 9 a akorát mi to málem urvalo ruku
my teda na škole stříleli z malorážky na panáčky v krabičce, ale to bylo vleže

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2014 06:11
- Nahlásit

petrak
tak snad to trdlo uz dalsi zrat nebude a bude to ok

jojo, bylo to fajn ale devitku sme nemeli (sem riksla, ze bratranec mrl cz75 a to mi neslo ani natahnout a on rikal, ze to je devitka, to ma pan vedle) a su fajt blba, ze nevim z ceho se strilelo.

maya petrak
ja uz jako maly trdlo chyela bejt vojakkvuli maskacim a strileni ale bratranec obrazel I maly zavody pro amatery a prebijel si doma naboje sam kvuli cene, takze vim, ze je to dost drahy na to, aby se tomu clovek trochu venoval a jednou za rok zas je pro me bezpredmetny. ja si to uziju na paintballu a laser game

birma
hm, tak aspon cena utechy...

fifi
muz se stiti recyklovat pastivky tak mi uz 2 vyhofil, co sem byla pryc

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2014 06:12
- Nahlásit

kachna
http://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1011152 992247681&id=100000589689678&bacr=1418014141%3A141 8014141%3A18%3A8275091379213360828%3A1417985488%3A 0%3A0%3A32400&refid=28&_ft_=qid.609032705013445605 7%3Amf_story_key.-8226118954464527451#footer_actio n_list

neco z fb muzes to prozkoumat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2014 06:12
- Nahlásit

kachna
http://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1011152 992247681&id=100000589689678&bacr=1418014141%3A141 8014141%3A18%3A8275091379213360828%3A1417985488%3A 0%3A0%3A32400&refid=28&_ft_=qid.609032705013445605 7%3Amf_story_key.-8226118954464527451#footer_actio n_list

neco z fb muzes to prozkoumat

denyk
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2014 06:15
- Nahlásit

Vstávat a cvičit !
a my máme snííížek ale taje no

PetraK
Sežral ponožku
jejda to je truhlík

Fifi
Fuj, nesnasim bezky.
já taky né ale střílení miluju, páč to není tak fyzicky náročné

Nene, prece puberta u psu neexistuje
aháááá

denyk
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2014 06:20 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

Haské pižlí video
https://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=E JPQxa767tU&app=desktop

https://www.youtube.com/watch?v=d0hhpZ_rF6s

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2014 06:23
- Nahlásit

já vstávala před pátou, neb Night musel jít ven (tušila jsem, že to tak dopadne - babča včera uvařila celou kostru z kuřete včetně kůží... a sice velké kosti vyhodila, ale zbytek chlapec dostal jako "mlsek"...) Trochu ho to prohnalo - a já nějak věřím na dobrý vliv pohybu při potížích zažívacích a tak jsem se šli projít. Nikde nikdo, a začínalo právě maličko sněžit. Teď máme bílý poprašek. První trošku zimní dojem...
PetraK ponožka je blbá, ale to dobře dopadne. Vzpomínáš, když jsem říkala, že hryzací období přišlo pozdě na Betu i Xerdu??? Myslím, že je Rumajz ve stejném věku. Záhada...

denyk
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2014 06:29
- Nahlásit

Xerxová
Teď máme bílý poprašek. První trošku zimní dojem
taky taky

Bukís žral tyhle hovadiny jen když byl s kámoško labradorkou, jako aby to náhodou nezůstalo jí, že
Sežral plyšovýmu prasátku nožičky a Bohudík je vyblil.

U Ešusů to bude určitě cajk

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2014 06:46
- Nahlásit

Najt naštěstí nic nepolyká. Všechno plive. Ale začal ničit plyšáky a plasty, dřevo... to jako štěně nedělal. Beta ve stejném věku okousala jeden díl ratanového nábytku, polena jsme tehdá měli všude... Prostě kolem 8 měsíce se stali skokem bobři.
Protože Beta (i Night) mají každý týden poctivě psaný deníček, dá se to dohledat. Zajímavé je, že Rumajzlík je teď taky osmiměsíční...

Jo a na Zvířetníku je dnes Rumajzlí čtení - Petra zase psala http://neviditelnypes.lidovky.cz/p_zviretnik.aspx

<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání