Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
denyk
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2014 19:48
- Nahlásit

PetraK tak fajn je ze jste narazili na fajn policajty. Nekdy je to s nima taky boj. Njn vsechno je o lidech Fifi ja to na sobe pozoruju uz delsi dobu davaj o sobe vedet proste jsem ani nevedela ze jich tolik mam. Ja si jinak na bolesti nejak moc nestezuju da se s tim zit, jen me tak jako zajimalo jestli to muze byt dlouhodobe, nebo esliva to je treba vekem 😃

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2014 19:48
- Nahlásit

Xerxová
taky mám tu zkušenost, že čím starší pes, tím horší reakce na kravál, pak to přejde, když pes stářím ohluchne
Fifi
a naky kamerovy zarizeni, to je asi moc draha zalezitost, vid? Tam poridit, pripojeny nekam k centralnimu pultu...
to je sakra drahá sranda, brácha to taky kdysi zvažoval, nakonec mají normální alarm, ale to je u chalupy opuštěný naprt, jedině snad webkameru s čidlem na pohyb a alespň si ty hajzly nahrát, ale nedávno byl někde článek, že je to vlastně protizákonný, ale zase kdyby kamera zabírala jen vlastní zahradu, tak by to asi nevadilo

birma
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2014 19:51
- Nahlásit

dá se ještě pořídit alarm napojený na bezpečáky, kteří pak při spuštění volají majiteli (jestli to náhodou není on) a případně hned vyjíždí. Ale to se platí měsíčně jako služba + ještě každej výjezd a netuším, jestli to nejde jen ve městech...

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2014 19:52
- Nahlásit

to by mohla bejt zajímavá knížka
http://www.nectes-nevis.cz/doporucujeme/72801-debo rdelizace-hlavy.html

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2014 19:52
- Nahlásit

Maya jojo - kamarádka taky říká, že reakce na bouřku zaručeně zmizí, když psiska ohluchnou . Jenže její kníračky se dožívají 15... To se u dog nestane - ony slyší až do smrti jak rys...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2014 19:53
- Nahlásit

výjezdy do polí, navíc s občas nesjízdnou cestou by asi nebyl nejlepší nápad.

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2014 19:54
- Nahlásit

birma
no on i normoš alarm ti volá, i na víc čísel, bráchy alarm volá jemu a nám a je to zadara, ty výjezdy jsou drahý a platí se i planý poplachy, blbě zadáš číslo nebo přes čidlo přeběhne pavouk a cáluješ

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2014 19:55
- Nahlásit

Xerxová
ony slyší až do smrti jak rys..
no jo, tak zase to má výhodu, že nemusíš řešit hluchýho slepýho psa

birma
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2014 19:55
- Nahlásit

Xerxová
výjezdy do polí, navíc s občas nesjízdnou cestou by asi nebyl nejlepší nápad
jj to je mi jasný

Maya
blbě zadáš číslo nebo přes čidlo přeběhne pavouk a cáluješ
tak to asi záleží na agentuře. Jsem si fakt jistá, že bratránek platí jenom výjezdy, právě proto mu předtím volaj, aby se ujistili, jestli jet.

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2014 20:04 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fifi

a naky kamerovy zarizeni, to je asi moc draha zalezitost, vid? Tam poridit, pripojeny nekam k centralnimu pultuo

viš jak to tam vypadá? otázkou jest, zda má smysl pořízovat něco, když se tam hned tak nedostaneš
to vídejko je roztomilý!!

a moc děkuju za telefon.

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2014 20:05
- Nahlásit

birma
tak možná záleží jak a co je placený, my to kdysi měli v práci na policajty a ti hned skákali do auta a jeli, nikdo kvůli tomu nechtěl chodit první do práce a odmykat alarm
každopádně když nejsi doma, tak stejně nevíš, jeslti jde o planý poplach nebo ne, bráchy alarm tutově vždycky spustí v noci když jsou někde na dovolený u moře, pak my letíme k baráku, brácha volá nám co se děje a podobný veselosti, jako stane se to výjimečně, ale nevěřím, že existuje alarm, který nemá planý poplach nikdy

birma
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2014 20:08
- Nahlásit

Maya
bráchy alarm tutově vždycky spustí v noci když jsou někde na dovolený u moře, pak my letíme k baráku, brácha volá nám co se děje a podobný veselosti
jasně, bratránek to má na baráku ve městě, kde bydlí i teta, takže pokud je ona doma, tak to snadno dojde zkontrolovat a když nemůže, tak prostě jedou. Ale výjezd měli za x let tak 2x? žádná velká četnost

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2014 21:01
- Nahlásit

sedí mi na klíně, kouká na vídejo o boxerovi a miminku a zvoní na zvonek. Pak si nasadí zvonek na nos a sedí. Pak ukradne bombarďáky, pak jde rabovat do koše. Před tím se hodinu přetahuje o chňapku, co mu vyrobila máma............ asi bude v pořádku, ne??

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2014 21:06
- Nahlásit

denyk
Fifi

holky to jsem netušila, že je to taková svině! to je mi líto!

denyk
tak fajn je ze jste narazili na fajn policajty. Nekdy je to s nima taky boj.

jo oni jsou pokaždý fajn. Obyč chlápci, fajn. Když tam byli prvně, měla jsem možnost jim nabídnout aspoň bábovku, teď jsem jim slíbila kafe a ............ oni ho ukradli tak dostali čaj a kafe mi uvařili oni na služebně. Brtnik si tam ze mě dělal srandu -jako vždcy, voni taky............ ešče že mě tam měli, aspoň měli povyražení. Pak mě teda "zatkli"

Já jsem ráda, že to jen vykradli, že nikdo nespal v posteli, že do ní nikdo nenadělal a neukradli kamna. To jsem jim řekla, že za to jsem spokojená a holt si zauklízíme a bude.

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2014 22:19
- Nahlásit

Jéje, tady je smutno, ach jo.

Já mám jeden obrázek, kterej mě fakt dostal, fakt by mě nenapadlo "to" kreslit. Schválně, jestli uhodnete, co to je (řešení není modrý obdélník, je to normální reálná věc)

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2014 22:20
- Nahlásit

PetraK
budete si muset asi tu chalupu opancéřovat a nebo se tam přestěhovat
Rumíček je koukám zdá se v pořádku, fotka jak sedí na klíně by nebyla?

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2014 22:21
- Nahlásit

kachna_
mě to připadá jak sukně, ale víš, co když ve 4 letech synovec nakreslil louku, tak já myslela, že je to jeskyně

birma
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2014 22:22
- Nahlásit

kachna_
bazén? plná sklenice? krabice na hračky?

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2014 22:53
- Nahlásit

kachna_
Me napadnul kapesnik. Nebo nebe.

birma
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2014 23:02
- Nahlásit

Fifina mě přivedla na myšlenku ženiální - je to žínka???

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2014 06:45
- Nahlásit

zimáááááá - na Jizerce hlásí mínus patnáct, u nás jen mínus šest. Sníh žádný, jen parádně křupavý šedivý trávník.

Kachna okno ?? Může to být cokoli - zajímavé je, že kapesník a sukně mě hlavou taky proběhly. A taky modrý hrnek...
Ale provedení je pečlivé

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2014 06:52
- Nahlásit

PetraK hele - a nemůže Štajnidlo blít z tvého vnitřního rozpoložení blbého?? Vykradli chalupu - panička je naštvaná, něco se děje, páník je naštvaný, adrenalin ve vzduchu ????
Xerxes jako puberťák (s dospělostí a sebevědomím se to srovnalo), když byl nějaký problém (nebo třeba cizí lidi u nás), tak se nafukoval (viditelně - až jsem se nejprve bála torze) a následně děsně krkal a prděl. Nervy. Fakt.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2014 07:29
- Nahlásit

kachna_
rucnik?

denyk
hele, vim, ze su s tim prudna ale co si nechat zkusit udelat test na snasenlivost toho lepku, se kterym se spojuje milion jedna tezko identifikovatelna nemoc nebo problem, kterej clovek evidentne ma ale jaksi nevi z ceho a zbavit se toho taky nelze?

denyk
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2014 07:43
- Nahlásit

Dobré ranko,
tak u nás taky šedivák, škoda že mosím být v práci,
bychom si to teď ráno venku náramně užili

kachna_
mně teda taky napadl kapesník, ale i třeba vana s vodou

PetraK
jsem jim slíbila kafe a ............ oni ho ukradli
tvl to museli bejt dost velký socky

Pak ukradne bombarďáky, pak jde rabovat do koše
tak Rumíček už je taky v klubu jo

Xerxová
Bukís to taky má, tak trochu když mi není fajn, tak se klepe

cernej caj
hele, vim, ze su s tim prudna ale
ale nejsi s tím prudná, proč bys byla, už mi tohle dávno říkala teta doktorka, jde o to, jestli mi je moje obvoďačka nechá udělat, asi bude lépe zajet ke svému alergologovi.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2014 07:50
- Nahlásit

denyk
hec, a ja mam dneska pul den dovolenou (bohuzel proto, ze sem slibila kamosce ze s ni zajdu na vanocni trhy, takze dvouhodinovy chozeni po vystavisti mezi tunama hader bude fakt zuzo ale snad zajdem aspon na vodnici

nam na chalupe znicili i alba s fotkama zlodeji. Proste si rikas, ze kdyby "jenom" kradli...

tak zkusis brnknout a uvidis, pry je jich nekolik typu a nektery sou spolehlivejsi nez jiny, tak mozna se na to mrkni na netu dopredu.

Jo a vtipna vsuvka - muz byl vcera u zubare, snad po 10ti letech a na vstupni prohlidce byl na rentgenu a chteli po nem skousnout stolicky a on se zeptal, co to je no a jeste pry se ho ptali, jestli pouziva mezizubni kartacek, tak to okomentoval s tim, ze nepouziva, ale doma to asi videl, i kdyz si tim neni tak jistej, jestli to bylo ono

a dalsi dve mysi mrtvolkyyyyy. muz ty pasti po pouziti vyhazuje, z tech 4 co sem koupila v patek zbyla jedna, tak sem byla vcera koupit novych 8 a pani si me pamatovala, tak byla spokojena ze funguji a pak se divila, ze kupuju dalsi - na vysvetlenou, ze to muz vyhazuje rekla, ze dnesni chlapi nic nevydrzej, ze jeji otec to sparil vodou a bylo

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2014 08:09
- Nahlásit

u nás taky šedivák -5, ale lepší než ta pršosněhová vánice včera
cernej caj
muz ty pasti po pouziti vyhazuje
to abyste si vsadili sportku, jestli tam těch myší máte hodně
kachna_
tak co to teda je???

ta nová klávesnice strašně cvakááááá

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2014 08:11
- Nahlásit

denyk když se včera nečekaně zrušila úterní porada vedení a já dneska neučím, tak jsem si hned vypsala na dnešek dovolenku. Teď jsem přišla z procházky - zima, krásné jiskřivé ráno a hlavně spousta blbnoucích pejsků. Nejprve mladý psisko běhací (ohař či kříženec podobného typu jako Adam - jen vyšší a úplně černý). O kus dál pak berňák César ze sousedství, do jejich honičky se přidala krásná gordonsetřice a celé to pozorovala ukryta mezi nohama paničky fenka maliňáka (její panička se jí smála, že se našeho koně tak bojí, až se schovává). Od prvního černého pejska se odpojil Night sám (po dohodě s druhým majitelem jsme oba pokračovali svým směrem a po čase pískli) a doběhl mě. Z té velké srandy více psisek jsem ho musela odlovit... neb ostatní ctěli jít směr les a to my už měli za sebou. A stát v mrazu na jednom místě se moc nedá

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2014 08:11
- Nahlásit

Maya
se vycvaka casem

tak ja doufam, ze jich tu nemame stovky

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2014 08:14
- Nahlásit

cernej caj
tak ja doufam, ze jich tu nemame stovky
no každopádně myší máš nepřetržitej přísun, jako jestli muž myslí, že odloví ty co máš doma a další už tam nenalezou a pastičky nebudo potřeba, tak aby nebyl zklamanej

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2014 08:21
- Nahlásit

tak jsem trochu googlila a on asi žádný drsnosrstý ohař není černý. Tak to první psisko asi opravdu byl kříženec - ale vzhledný pěkně stavěný a souměrný pejsek. Ocas měl zkrácený na "loveckou" délku - rozhodně neměl čudlík kníraččí...

<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání