| Autor |
Zpráva |
denyk
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2014 12:47
- Nahlásit
kachna_
Něco pro Xerxovou
tak ona proti Najtíkovi vypadá sice malá, ale tohle by jí asi nebylo
Darenka
no avoj, doufám, že tě moc nezloběj v práci
Deni, ty jsi skrytý talent
no na všechno
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2014 12:56
- Nahlásit
denyk čenrej čaj
že tě moc nezloběj v práci
nezloběj, ale serou. Nemám časse jít ani vyčůrat nebo napít.
Oběd, kdy se zvednou všichni a jdou je mou záchranou.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2014 13:06
- Nahlásit
Darenka
nezloběj, ale serou
ach jo, to je blbý
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2014 13:14
- Nahlásit
denyk
tak ona proti Najtíkovi vypadá sice malá, ale tohle by jí asi nebylo
blbáááá
myslela jsem na vnoučátka
|
HaZa
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2014 13:20
- Nahlásit
cernej caj
no ale je rozdil vyvetrat 10 minut a mit to tady otevreny 7hodin denne.
Ne, domluvit se s nim neda
to mi vykládej ... já más zas problém vyětrat - kolegyni je furt zima ....
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2014 13:31
- Nahlásit
HaZa
mi vykládej ... já más zas problém vyětrat - kolegyni je furt zima
eslivá vy nejste kolegové?
kachna_
myslela jsem na vnoučátka
a jak to má čék tuchat?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2014 13:32
- Nahlásit
HaZa
a černej čaj
Jehé to by byl námět na absolventskou práci - sestavování týmů podle oblastí tepelné pohody
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2014 13:37
- Nahlásit
Boží panenka
http://www.fler.cz/zbozi/vykulena-usata-panenka-00 5-2094218
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2014 13:42
- Nahlásit
Slunce! Vidím Slunce!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2014 13:52
- Nahlásit
rumštaaajn
akorát jsem vás dočetla, zvířetník a povídání zatím nestíhám, hned ráno mi ukradli můj milovanej pc a dali mi hnusnej novej, takže celý dopoledne se to snažím alespoň nějak zprovoznit a zkulturnit
nevíte náhodou někdo jak vypnout ve win7 to debilní zobrazování voken po najetí myši z dolní lišty?????
to mě asi přivede do hrobu první
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2014 13:58
- Nahlásit
birma
Slunce! Vidím Slunce!
japak to, když ho vidím já? stop.
Maya
mi ukradli můj milovanej pc a dali mi hnusnej novej
si zvykneš
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2014 14:10
- Nahlásit
kachna hadrů a hraček mají ažaž. Jéžíšek je u nás o knížkách a sportovních (případně výtvarných) potřebách. Jen loni byla výjimka - měla jsem od Birmy objednané speciální trička pro celou rodinu.
Slůňo vylezlo a má zůstat... Takže co?? Takže jsem si na zítřek vypsala dovolenku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2014 14:11
- Nahlásit
kachna_
des do toho?
birma
to v brne nemame
Maya
no to teda dobry novy pc pred vanocema, mas darecek jo ja vim jak, mrknu.. mam to vyply a z hlavy nevim
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2014 14:12
- Nahlásit
Maya
asi kdyz kliknes pravym do ty listy, tak tam si muzes v "properties" nastavit, jak to chces - ja to mam nastaveny jako v xp, aha a ted se divam ze sem to blbe precetla. to nevypnes ale muzes to nastavit tak, ze se ti tto nebude shlukovat pod jedno ale treba 3wordy budou mit 3 zalozky... aspon
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2014 14:15
- Nahlásit
denyk
si zvykneš
co mi zbejvá ale doma si budu hýčkat svoje XP
cernej caj
jo ja vim jak, mrknu.. mam to vyply a z hlavy nevim
to bys byla hodná, protože to je fakt na palici, to musel vymyslet extra velkej inteligent
a teď jdu zkoumat, jak tady v prohlížeči vypnout kontrolu pravopisu, protože tady to máte všichni za 5 červeně podtržený
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2014 14:19
- Nahlásit
Maya
no jak rikam, ty nahledy nejde vypnout ale muzes si nastavit panel jako u XP si zvykla
jo a pistole byla CZ 83, ráže 7,65 browning (at to je cokoli)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2014 14:20
- Nahlásit
cernej caj
ted se divam ze sem to blbe precetla. to nevypnes
no a to jsem doufala, že joooo
tos mě nepotěšila, mě je vpodstatě jedno jak se co chce shlukuje, já tam nechci ty vyskakovací vokna, co jsou přes třetinu obrazovky jen když hejbnu myší dolů nad tu lištu
ale asi to bude nějaký nezrušitelná fíčura, fakt děs
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2014 14:22
- Nahlásit
cernej caj
des do toho?
nooo, ještě jsem to úplně nezavrhla. měla jsem v plánu dopad na pracovní motivaci - porovnání Michalova minulého a současného zaměstnání (páč dělá v podobném oboru, podobnou práci, podobně velká firma), kdy jedna firma kašle na benefity, osekává sociálku, platí na černo a ta druhá dělá vše podle předpisů, proplácí obědy...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2014 14:22
- Nahlásit
Maya
no prave to ti nebude vyskakovat, kdyz to "oddelis" ti to poslu do mailu jak to bude vypadat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2014 14:24
- Nahlásit
cernej caj
pěkná pistol, podobnou máme doma, taky čézetu, akorát tu 9
ale muzes si nastavit panel jako u XP si zvykla
a tak já to mám tak nějak podobně, akorát jsem zjistila, že tam nejdou jednotlivý dokumenty, ale houfuje se to do průzkumníka, ale to ty voookna mě se......u
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2014 14:26
- Nahlásit
Maya
to ti prave rikam, ze to muzes nastavit tak, ze se ti to nehoufuje a tudiz to ani neukazuje ty nahledy tak velky. mrkni do toho mailu (akorat ja mam w98 skin, pac mi vyhovuje ze je "mensi" prostorove
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2014 14:28
- Nahlásit
cernej caj
jo a pistole byla CZ 83, ráže 7,65 browning (at
ty wogo, závidím, příští rok musím udělat ten zbroják
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2014 14:29
- Nahlásit
cernej caj
aha, to vypadá teda mnohem líp ta lišta, ale jak to udělám? já to mám v češtině samo a pravým tlačítkem jsou tam vlastnosti a tam nic takovýho není
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2014 14:32
- Nahlásit
denyk
no tak si ho udelej, ja po nem prestala touzit nekdy ve 20 ze to je naprosta blbost a jen na to potrebujes cas a prachy a ja nemam ani jedno
Maya
das vlastnosti a prvni zalozka "taskbar" v en(nevim jak ta cz verze) tam sou dve rolovaci menu a to spodnejsi v "chovani taskbaru" nastavuje to seskupovani. takze tam si nastavis neseskupovat a ja mam jeste zastly "pouzivat male ikony"
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2014 14:35
- Nahlásit
denyk
ale na střelnici můžeš střílet bez zbrojáku ne?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2014 14:38
- Nahlásit
Maya
muzes, ale 1) nemuzes vlastnit zbran 2) musis platit asi instruktora, nebo tam prijit s nekym, kdo zbrojak ma a dela ti "dozor", coz se nevyplati v situaci, kdy te to bavi a chodis jednou za 14dni strilet, ze to de kdyz si to chces jednou, dvakrat vyzkouset treba
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2014 14:38
- Nahlásit
cernej caj
nastavuje to seskupovani. takze tam si nastavis neseskupovat a ja mam jeste zastly "pouzivat male ikony"
to je v vlastnostech a tohle tam mám nastasvený taky a vypadá to úplně jinak než to tvoje, i když pravda možná stejně, ale v jiný barvě ale vokna vyskakujou, ale jestli se to třeba neumoudří do zejtra až se ten pc vypne?
a nebo tobě to vyskakuje stejně a připadaj ti ty vokna malý a mě připadaj strašně velký
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2014 14:39 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Maya
nevim, jestli ty vokna nesouvisi s vypnutym aerem?
edit - nesouvisi
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2014 14:43
- Nahlásit
cernej caj
musis platit asi instruktora, nebo tam prijit s nekym, kdo zbrojak ma a dela ti "dozor", coz se nevyplati v situaci, kdy te to
no to asi jo, tak to nevím, já po tom chodit někam střílet nikdy netoužila, my stříleli na škole furt, tak mi to asi stačilo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2014 14:52
- Nahlásit
cernej caj
edit - nesouvisi
to už jsem všechno vyzkoušela a nic se obávám, že vyskakovací vokna jsou pomsta mrkvosoftu a tudíž nezničitelná, bože tohle mi fakt domů nesmí ani omylem
|