| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2014 15:00
- Nahlásit
Fifi
to video je bozi diky
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2014 15:02
- Nahlásit
birma
pobavila perdelí brčka?
Takovej vrahoun nejsem. Bych je odnesla nejspis do poli a byly by za chvili zpatky.
PetraK
krááása, krása, co?
Naadhera. Par srazek s blbcem tenhle tejden me nejak vycerpalo.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2014 15:05
- Nahlásit
Xerxová
no viď že jo?! On se mi ten postup s těma vysokýma teplotama vůbec nezdál... Příště to zkusím tak, jak píšeš. Díkas
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2014 15:15
- Nahlásit
Tak my dnes vyrazime ven temer po mesici bez boticky huraaa
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2014 15:16
- Nahlásit
denyk
Jehee, gratuluju paratkovi zhojenymu. Ale opatrne, at se do toho nekde nebzodne, muze to mit este citlivy. Pohlazeni holoprdce bukvickovy.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2014 15:41
- Nahlásit
denyk
tak to pořádně oslavte
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2014 15:51
- Nahlásit
denyk
skvrly
fifi
mam 6kusu (bohuzel ne mysi
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2014 15:58
- Nahlásit
cernej caj
skvrly
pisatelko mobilova, ty fakt nezklames.
mam 6kusu
Super, tak jim dej ruzny menu, od chleba, vorechu, jablicek - a bacha na psiska, at do toho nestrci rypak ci hnatek! Pekne nekam zabarikaduj lapace, preju hodne uspechu.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2014 18:41
- Nahlásit
denyk
to se bude běhat bez botičky, tak bacha na štěrk a kamínky a podobný neřádstvo
cernej caj
lov myší? a špicové nic? mě je teda občas chytaj
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2014 19:14
- Nahlásit
Maya
oni ti je chytaj nebo chyti? feri je chyta, ale jeste doma zadnou nechytila, pac sou treba za skrini a utecou ji. takze akorat vnoci hrabe na dkrin, na postrl, na zed... taky supr
fifi
jasny, ty kovovy sou takyschovany
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2014 19:17
- Nahlásit
cernej caj
oni ti je chytaj nebo chyti?
jj, hlavně Kim to uměl dřív, stačilo otevřít dveře do kůlny, tam vlítnul a měl myš, třepnul s ní a bylo po myši, teď už na to není dost pohyblivej, Dorin spíš chytne akorát myš, kterou pustí na dvoře kočka
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2014 19:35
- Nahlásit
tričko http://www.bastard.cz/potisky/najdi-kocicku/
dneska jsem v metru viděla holku v liščí čepici, koukala do mobilu, že byla vidět jen ta čepice, vypadalo to jak, když tam sedí někdo s maskou na hlavě
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2014 20:43
- Nahlásit
Kačenka přelejzala metr gauče tak, že z něj slezla (zakopla o Batušku) a znova na něj vylezla.
Tak jí řikám "ty seš komik" a ona na to "nene, já jsem génius"
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2014 20:59
- Nahlásit
kachna_
to je nadherny
maya
tak to tim vubec a ferina spis venku nez dma
triko dobry
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2014 21:07
- Nahlásit
kachna_
to je kouzelný
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2014 21:28
- Nahlásit
Zdravíčko všem
kachna_
pani, vy jste moc šikovná -pěkné kostýmky jste ušila
Už nebudete muset pracovat- máte geniální Kačenku Postará se o vás.
Na všechny zdejší lovkyně myší - pošlu ochránce zvířat
Potvrdilo se pořekadlo že všechno špatný je pro něco dobrý -
Najtík bude mít novej autobus Gratuluju,
birma
Adam na těch fotkách z útulku- to je ve srovnání se současností neskutečná změna A ta oranžová- tak ta mu obzvláště sluší
Čajdo, už chodíš na ostro ?
Po tomhle týdnu jsem totál grogy. Dnes ¨po práci jsem si jela udělat radost - koupila jsem si ty merrelly a nějak se stalo, že jsem si neplánovaně koupila teplou mikinu - nikde jsem ještě takovou neviděla.Je zvláštní. Přijela jsem domům, a protože Eliška spala a manžel je na firemní Jolce, natáhla jsem se a probudil mě až zvonek (před hodinkou). Vylezla jsem před byt a přidržovala přivřené dveře,aby mi do bytu nevběhl sousedovic frbul. Vlítnul na mě, trhlo to se mnou a dveře jsem si zabouchla . Takže soused musel za manželem na Jolku pro klíče. Jo a zítra budu Bohouše hlídat celý den.
Konec hlášení .
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2014 21:41
- Nahlásit
Prosba-
kdybyste někdo narazil na video nácviku lehni a dal odkaz, budu ráda. Bohouš pomalu v roce umí jen sedni. Když už budu hlídat, tak bych chtěla zkusit něco s ním dělat (kromě hraní a procházek).
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2014 21:52
- Nahlásit
Darenka
neskutečná změna
dík, ale to stačilo ho jenom nakrmit a omezit stres
kdybyste někdo narazil na video nácviku lehni a dal odkaz, budu ráda
nejsnáz asi naváděním, kamarádka to má hezky natočený
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2014 21:55 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
hele, jak zjistím, jak se firma chová k zaměstnancům?
potřebuju "simba toys", jestli nezneužívá dětskou práci atp., v češtině mi to nic nevyhodí a v angličtině z toho vůbec nejsem moudrá
edit. http://www.simba-dickie-group.de/en/news/2008/no_t o_child_labour.73.shtml to vypadá, že to nejsou takoví hajzlové jako Mattel, že jo
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2014 21:58
- Nahlásit
Darenka
-pěkné kostýmky jste ušila
dík, vzhledem k tomu, jak špatně umim šít, jsem na ně pyšná
Darenka
tak bych chtěla zkusit něco s ním děla
já bych spíš učila otočky, to mi přijde snazší, nebo dej pac.
a jinak doporučuju pozitivní motivaci od Klimešový, tam jsou tyhle návody pěkně popsaný.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2014 22:00
- Nahlásit
kachna_
já bych spíš učila otočky, to mi přijde snazší
to ti nevím, pokud neni pes pružnej, tak otočky mu můžou dát dost zabrat
nebo dej pac
to určitě! nebo nějaký panáčkování třeba, nose touch je taky jednoduchej cvik a užitečnej
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2014 22:02
- Nahlásit
birma
otočky zvládá i Cir.
Tam jde jenom o to, jestli ti pes půjde s chutí za rukou s pamlskem
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2014 22:11
- Nahlásit
kachna_
Tam jde jenom o to, jestli ti pes půjde s chutí za rukou s pamlskem
Adam se mohl zbláznit, hrozně ho to frustrovalo, ale otočku s malym průměrem prostě nebyl fyzicky schopnej udělat, až po pár měsících se rozhejbal a protáhnul natolik, že to začal zvládat aspoň na jednu stranu, na druhou to začalo jít zas až o nějaký ten měsíc pozdějc a doteď je v tom vidět výraznej rozdíl. Ale on teda má jednu stranu výrazně silnější na všechno.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2014 00:00
- Nahlásit
Darenka
moje psy hodně baví slalom mezi nohama a krásně se to učí na pamlsek v ruce a nebo obíhání kolem mě
kachna_
Kačenka je fakt génius
podle mě pravdu o těch firmách stejně nedohledáš, dušovat se můžou čím chtěj, ale co se ve skutečnosti v těch továrnách v Číně a jinech asiích děje stejně nikdo neví
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2014 00:51
- Nahlásit
Maya
pravdu o těch firmách stejně nedohledáš, dušovat se můžou čím chtěj
O hodně firmách dohledáš docela slušný skandály (Jižní Amerika a výpočetní firmy, Barbie a pracovní podmínky čínských zaměstnanců, Monsanto a jeho politika, Procter a Gamble a jeho no skoro všechno ), No takže aspoň simba neni tak blbá, aby jí to prosáklo na Internet, taky +
birma
otočku s malym průměrem prostě nebyl fyzicky schopnej udělat, až po pár měsících se rozhejbal a protáhnul
tos mě potěšila, páč to znamená, že to s tou Cirovou zatuhlou páteří není tak tragický
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2014 00:55
- Nahlásit
Fajkoooo Honza prej teď byl v obchodě, kde měli akci "jelita zdarma". Nezbavila ses ho takhle nekale chudáčka?
kachna_
to jsem ráda, že jsem ti udělala radost
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2014 06:49
- Nahlásit
kuk Vstávat a cvičit. Darenka třeba lehni...
Najt s náma byl večer na delší "městské" procházce. Domky a zahrady jsou vánočně ozdobené, byla tma, mlžno, mžilo. Auta, kočárky, blikající světla, zvonečky na větrem se hýbajících větvích... to mu vůbec nevadí. Lidi už zvládá dobře, už ví, že se na ně nadšeně vrhat nesmí. Už si většinou nechce ani čmuchnout. Ale ti psi !! Prvního vzorně ignoroval (ale to se domnívám, že ho přehlídnul - byl to trpasličí jezofík ) , na druhého kvílel nadšením a skákal po zadních (nepustila jsem ho, přežilo i vodítko), u třetího pejska to bylo zase o něco lepší, ale ne o moc. Měla jsem pocit, že se včera choval podstatně hůř, než jindy za světla... Musíme to ochodit...
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2014 07:27
- Nahlásit
birma
Moc díky za video. Je to tam pěkně ukázaný.
Ovšem to štěně je na rozdíl od Bohouška učiněný plyšáček. B.je neřízená těkavá bláznivá střela, kterou nikdo nikdy neřídil,necvičil. Budu hlídat jen dnes. Mám pokyny jít za ním až kolem poledne. Je mi líto, že na něj majitelé nemají čas. Jestli se mi nááááhodou podaří ho něco naučit,nikdo to u něj nebude rozvíjet a upevňovat.
Fajka dala Jelito zdarma D
Xerxová
Ta procházka vánočně vyzdobeným městem musela být romantická
Zítra podám raport jak se nám dařilo.
Všem přeju hezkou sobotu.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2014 08:09
- Nahlásit
Darenka
Ovšem to štěně je na rozdíl od Bohouška učiněný plyšáček.
To bude tím, že to není štěně, ale dospělá fenka (asi osmiletá) s nějakýma zkouškama v obedience a atestem v sutinách (tudíž může být nasazená v reálu, když to bude třeba)
Holt si to musíš krapek uzpůsobit nebo vybrat něco jednoduššího
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2014 08:09
- Nahlásit
Darenka
B.je neřízená těkavá bláznivá střela,
nejdřív procházka, potom cvičení! A jestli je to střela, fakt bych neučila lehni, ale něco pohybovýho Třeba Batuška "lehni" nenávidí a naučila se ho jako jeden z posledních cviků
Je mi líto, že na něj majitelé nemají čas
no ale tohle je výhoda domácích psů, že i ta pouhá koexistence tomu psovi něco dává, narozdíl od samoexistence venku.
Jestli se mi nááááhodou podaří ho něco naučit,nikdo to u něj nebude rozvíjet a upevňovat.
to chce tak aspoň jednou týdně zopáknout
|