| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2014 09:05
- Nahlásit
Krz petardy se ztratila Arnoštkova sestřička
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2014 10:04
- Nahlásit
kachna_
A jestli je to střela, fakt bych neučila lehni
tak ono je to všechno jinak - hlídat nakonec nebudu, protože sousedé nakonec neodjeli.
Mě je líto, že ten pejsek vůbec nic neumí. Tím, že ho venčím 1x za měsíc až 2 třeba hodinu, není šance ho něco naučit, protože během vycházky se potřebuje hlavně vylítat, to mu chybí.
Jdu zadělat těsta na cukroví¨.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2014 10:18
- Nahlásit
Darenka
Mě je líto, že ten pejsek vůbec nic neumí.
Tomu pejskovi je to asi jedno a ty se tím netrap, protože jestli budeš litovat každého pejska, co poznáš a on nebude nic umět, tak se zblázníš.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2014 10:19
- Nahlásit
darenka
hlavne, ze si nezustala na chodbe pres noc
o ferina v peti letech umi lehnout jen na pokyb rukou k zemi, povrl nexna a z gleku neumi...
xerxova
tozni dkvele takova predvanicni ronantika
Mame mys! ty pasti dou dkvely! jednu v chofbe a mozna jefnu zs pc. sle to nevim protoze psi ta dobre schovsna past vubec nezajimala, mezi syolem a skrini 5 cm siroka 50 cm hluboja skvira kam sem slozite past dostavala, tydny tam byvala ta devena a v noci sramot u stolu a eano sem nasla ozvejksnou past v postelu tak je mizby, ze to mys doatalo a ten jeji smrad vybivoval spice k akci, jinak si to neumim vysvetlit
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2014 10:40
- Nahlásit
tak jsme byli v Jizerkách - jen asi 8 km okruh z Nové louky po "našich" neznačených cestách ke Kristiánovu, pak k Josefodolské přehradě a od ní lesem podél Blatného potoka k rybníku a zpátky na Novou louku. Na to, že je prosinec tak je nahoře teplo, vlhko, ani kousek sněholedu. Ale nebyla tam mlha - ta nás potkala až cestou zpátky, kolem Rudolfova nebylo vidět na metr...
Za celou cestu jsme potkali jen dva lididčky s velkými bágly s karimatkama a fenkou huskyho (taky si nesla brašničky). Jinak ani noha
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2014 11:09
- Nahlásit
Prsi, prsi, jen se leje... Chjo, jak jinak, kdyz je sobotenka.
birma
Nene, ze ne? Kde, kdy? Naky info k tomu?
cernej caj
Mame mys! ty pasti dou dkvely
Jen tak dal, super!
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2014 11:38
- Nahlásit
birma
((( Nee, prdolka malinka, prosim posli sem vic info, ktera to je, kde se ztratila atd, musim sice dneska do prace, ale kdyby byla ztracena i zejtra, vyrazime hledat (
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2014 11:56
- Nahlásit
Darenka
ale tak jestli má frbulítko lítání venku a pozornost, cvičení nepotřebuje, to je spíš nadstavba pro komfortnější soužití
birma
cernej caj
povrl nexna a z gleku neumi
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2014 16:17
- Nahlásit
Merrynka, večír utekla, ráno se NAŠLA!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2014 16:36
- Nahlásit
birma
Tak huuuuuuuuuuuuf!!!!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2014 17:17
- Nahlásit
Jo a Adam hezky spinká - ťápli jsme si skoro 20 kiláčků a domu jeli poprvý metrem. Eskalátory byly jenom na výstupu, ale i tak chlapeček velice mile překvapil tim, jak málo (teda spíš vůbec) to řešil
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2014 17:52
- Nahlásit
koukám tady si každej procházkoval, u nás celej den leje a leje, děs, ani mi nepřipadá, že jsou za chvíli vánoce
birma
teda super, že se Arnoštkova ségra našla a tak brzo
kdybyste někdo chtěl originální dárek http://www.detektivnihry.eu/cs/
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2014 18:21
- Nahlásit
Maya
Jestli tě to utěší, tak tady bylo celej den taky hnusně, akorát já mám zejtra trhy, včera jsme se flákali, tak jsem potřebovala chlapečka utahat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2014 18:28
- Nahlásit
birma
jako že jste šli 20 kiláků v dešti??? fakt blázni
ale jako chápu, že asi nechceš mít rozebranej byt nebo tak něco, no já vím, proč bych takovýho neutahatelnýho psa mít nemohla
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2014 19:00
- Nahlásit
Maya
jako že jste šli 20 kiláků v dešti???
to naštěstí ne pršelo jen dvakrát nebo třikrát chvilku, jinak mrholilo a mžilo, nebo to aspoň vypadalo, že každou chvíli začne průtrž
jako chápu, že asi nechceš mít rozebranej byt nebo tak něco
to on naštěstí nedělá, jen trpí, tak jsem si říkala, že tohle bude pro nás pro oba zdraví prospěšné
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2014 19:04
- Nahlásit
týjo, plivník tělem i duší (i masem)
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2014 19:06
- Nahlásit
kachna_
toho bych se bála, neznamená přeběhnutí černýho kohouta přes cestu třeba taky něco?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2014 19:21
- Nahlásit
o Trojskym útulku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2014 19:38
- Nahlásit
kachna_
teda ty jsou, už kupuješ?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2014 19:46
- Nahlásit
tak musím broučka pochválit - na návštěvě byl přímo vzorný. Půlhoďku zkoumal pokojík a sdílel hračky s dítky, pak upadl v obýváku na připravenou deku (tedy deky, měl tam připravené dvě, aby to měl měkoučké) a relaxoval. Dokonce papírovou vlaštovku lovil jen tehdy, když nabourala do něj. I tak ji vydával poměrně ochotně. Dítka přivítal nadšeně, a dítka Najtíka taky přivítala nadšeně. Spokojenost na všech stranách
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2014 19:46
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!
Gůtn Ábend líbe Kindr,
Jsem stržená jak pérko v hodinkách , neb včerejší mejdan ve dvouch na mě zanechal nějakou tu stopu . Dali jsme si oblíbenou trasu Unhošťskou, díky čemuž se Rumíček učil nevšímat si konikůch, co jdou kolem a bojej se auta, nežrat lidský exkrementy, který najde, nežrat housku na zemi, do který se kope, ležet v hospodě a chovat se tam slušně. A lítal a lítal a lítal a honil Brtnika, a zakusoval Brtnika a Bubitka lítala a lítala a honila Brtnika a skákala na stromy a aportovala přetahovadlo a v hospodě dostala jednu rychlou na díru, protože se nehodlala chovat jako civilizovaná čubka, alébrž, jako popelnice, která přepadne každýho kdo jde směrem do kůchně ,. A Rumíček se co? Se koupal. A Bubitka si našla muže. A pak mu ale dala na držku, protože vona nejni ta co jde hned na prvním randeti, tak aby si nemyslel . Dopíkám vepřovou pečení
k pozdní večeři. Čokli jsou tu rozhozený jak po výbuchu granátu. V lednici se chladí žampuňský a................. čekaj na mě dvě těsta. NA SKOŘICOVÝÝÝÝ ŠNEČKÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ!! Našla jsem to, NÁÁÁÁÁÁÁÁŠLÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Nebylo to v emilu, nebylo to na netu, bylo to zastrčený v kuchařkovým sešitku. Jsem zvědavá, jak se mi povedou. No a pak tam mám na mrkvánky, to jsem nikdá nedělala, tak to jsem zvědavá úplně.
JÉÉŽIŠKU PÁÁÁNAČKŮŮŮŮ, já se budu kolíbati, jéééžiškuůůů panáčku, já se budu kolíbat!!
Co jste podnikaly/i?
kachna_
Tak jí řikám "ty seš komik" a ona na to "nene, já jsem génius"
KACHNO! Ona ale je génius!! Miluju Tvoje děti, jsou neobyčejný. Spešl u Kačenky je neuvěřitelný jakou slovní zásobu má, jak přesně uvažuje, jakou má slovní zásobu, vždyť jsou jí teprve dva . a já to furt řikám, že se máte víc množit!!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2014 19:54
- Nahlásit
PetraK
vždyť jsou jí teprve dva
ehm, tři
Ale uvažuje brutálně přesně
furt řikám, že se máte víc množit!!
máš záluska na jejich sociální pojištění, co?
Maya
teda ty jsou, už kupuješ?
no bohužel jsou hlavně indický a i tam jsou vzácný
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2014 19:55
- Nahlásit
Xerxová
ak musím broučka pochválit
no ale ten je žiškovnej!
birma
moje kočička
cernej caj
povrl nexna a z gleku neumi
čajda nikdá nezklame
Hej kachno to jsou skvělý plivníci!! Jdeš do nich?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2014 19:57
- Nahlásit
kachna_
ehm, tři
no dobře neumim počítat!
každopádně to je fučik, je to génius!!
máš záluska na jejich sociální pojištění, co?
jsou i lepší důvody!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2014 20:12
- Nahlásit
PetraK teď jsi mě "vyděsila", že ta naše Františka je tak děsně pozadu Říkala jsem si, jak to Kachně hezky capalo na výletě a jak skvěle mluví... a je mladší. Ne že by Kachně nebylo šikovné. Je - a hodně. A má úžasné řeči. Ale naše mrňavka je přeci jen mladší... Chicht - ulevilo se mi - přeci jen jsem pyšná babka
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2014 20:15
- Nahlásit
Xerxová
a to jsem tedy nechtěla.to víš, já a počty a taky odmítám o dětí uznat, že už je jim víc, než si já myslím. Nemůžu si zvyknout na to že Kačka už je tak velká, když nedávno se narodila a tuhle seděla tááákhle malinká v sedačce v autě
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2014 20:22
- Nahlásit
dneska mi dělal radost hlavně Vilém. On je sice starší, ale mnohem opatrnější ve vztahu k obludě. To Fanča ho klidně tluče do čenichu, když jí leze u stolu blízko k jejímu talíři - On ne. A dneska ho tak nějak mimochodem moc hezky bral na vědomí. Hladil ho po ocásku. když stáli vedle sebe, nebál se mu sebrat vlaštovku, která do Nighta narazila... prostě pohoda... Mrňavka obludu neřešila vůbec - tak jako nikdy. Ta se nedá.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2014 20:28
- Nahlásit
Xerxová
Kačenka strašně nesnáší, když jí psi olizujou. Myslím, že s Kačenkou si ještě užijeme. Říkal to i čert v sokole
Hele to jsou pěkný recepty, myslím že nejen pro děti: http://receptydetem.cz
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2014 20:42 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
kachna_
Říkal to i čert v sokole
ale............. čerti lžou. Už ze zásady
Xerxová
se osmělil hošíček malý
jdu na to cukroví, ........... a žampuňský
Kačenka strašně nesnáší
tak to musela mít ze Štajna radost
každopádně Brtnik je na tom stejně a dneska dostal obrhudlana: plival asi následující dva km. A se mu nedivim, jednak to taky nemám ráda a druhak to byl hudlan bahnitej
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2014 20:45
- Nahlásit
jojo - vlastní sourozenci a přitom zcela jiní. On má respekt, ona ne. Jemu vadí slinty, jí ne. On ho nedokáže krmit z ruky, jí nevadí, když celá ruka zmizí v hlubinách dozí tlamajzny. Jejích 11 kilo Nighta vždy odstrčí z cesty (případně do něj tím kočárkem klidně najede), jeho 17 kilo Nighta obchází... On stále vzpomíná na Bětušku - protože ta ho nelovila a milovala. Ona nevzpomíná - neboť jí asi nepamatuje (a její slovní zásoba stále nicmoc ) . Jejich poslední společná velikonoční...
|