| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2014 17:01
- Nahlásit
Xerxová
naštěstí se dokáže chlapec vylítat i sám...
tak o tom nepochybuju ... je úžasnej ušoplesk !! ... ale přece jen honící parťák, je honící parťák .. to vidím u Clo.. Vystačí si sama se mnou nebo s Brutem a Al, ale když má někoho, kdo je ochotný lítat jak magor, tak je to úplně jiný pes.. prostě má radost stejně jako dítě, když má kámoše na pískovišti
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2014 17:11
- Nahlásit
brut v sobotu budeme i dokonce v Praze - ale až odpoledne a jen na chvilku - pojedeme za vnoučaty (i s Najtem - takže spíš pozná opět Riegráč na vinohradech). Ale pojedeme až odpoledne - ráno ho čekají Jizerky - aby netrpěl celý den jen "klidovým" programem
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2014 17:15
- Nahlásit
Xerxová
tak od Rigráku budeme dost daleko ... škoda ... leda že by jel se mnou Vilém a pak jsme udělali zajížďku ještě tam. Ale pochybuju, protož už mi hlásil, že v sobotu hodlá dělat buď dřevo nebo že půjde s plesnifcema na prochajdu
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2014 17:18
- Nahlásit
brut jsi hodná - ale on Night má každý týden nějakého toho parťáka lítacího. Přeci jen bydlíme přímo vedle největší plochy pro volné běhání psů - a tak se tam venčí psi z půlky Liberce...
Spíš se někdy ozvu, až půjdu třeba na Děda... či jinam kolem Berouna.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2014 17:51
- Nahlásit
Xerxová
jéé, to se ozvi určitě... půjdeme s mrňavkou s tebou a užijeme si velkého ochránce ... teda nevím, jestli by náhodou malá nebránila jeho, protože kámoši se přece brání i proti kočkám, igeliťákům, pánovi s velkou podivnou rachtací věcí ( kufr) atd
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2014 18:46 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
cukrový panenky (pončo i sukýnky jsem jim šila)
fotit tam nešlo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2014 18:51
- Nahlásit
kachna_
ty si sikovnaaa! a holky sou sikovny po tobe, slusi jim to a ty boticky co ma lucinka, to se mi desne libi takovy
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2014 19:36
- Nahlásit
cernej caj
ty botičky jsou naprosto boží. Závidim jí je strašně moc.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 4 Pro 2014 19:42 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit
Brý večír
tak jenom hlásám, že jsme byli dneska na kontrole u veta, už jí odstřihnul pár stehů, který stejně držely jenom samy sebe - uprostřed má ránu srostlou (někde úplně, někde míň) a po jedný díře na začátku a na konci tý rány. Ovšem díry se vod minula (neděle) zmenšily. Na další kontrolu jdeme v pondělí a podle toho, v jakym stavu to bude, nám pan dochtor poví, jak dlouho se to asi ještě bé hojit. Stále má klidovej režim. Nakázanej. Realita je trošku jiná. Ven chodí na vodítku (pouze na zahradu), dneska jsme to zkusili dál, páč bylo slunečno, ale nedalo se, páč ta trubka neustále táhla a řvala jak protržená (se ani nedivim po těch třech tejdnech), tak jsme se vrátili zpátky na zahradu. Snad nevadí, že po nás furt skáče, no spiš se jenom zvedá na zadní a opírá se ...
Už mi z toho všeho poněkud hrabe, páč naposled jsem byla pořádně venku 8.11. (sobota) a v pondělí na to sežrala ty spoďáry. Vod tý doby je pořád zatažíno (už tři tejdny). Dneska teprv vylezlo slunko, ale samozřejmě než jsme dorazili z kolbenky tak bylo zalezlý
Tak vám aspoň posílám vzpomínkový fotky na tu sobotu
A jdu spát
jo a eště - tady čeká, až páníček dopapá jabko, aby si mohla dát ohryzek, kerej si teda asi ještě dlouho nedá
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2014 20:10 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Tinta76
no tak ale stejně je to na dobrý cestě, gratuluju edit. a klepu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2014 20:14
- Nahlásit
kachna_
pěkný, sluší jim to, to už byla mikulášská besídka?
Tinta76
super, že se hojíte, jo klidovej režim je něco, po dvou měsících už hrabalo mě i psovi
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2014 20:22
- Nahlásit
Maya
to už byla mikulášská besídka?
no mělo to být "rozsvěcení stromu", což jsem moc nepochopila, páč stromek šajní už od pondělka . Ještě to šoupli proti oknům, takže fotit nešlo, vidět nic nebylo a slyšet koneckonců taky ne.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2014 21:00
- Nahlásit
teď jsem dorazila z univerzitního adventního koncertu. Rybovka. Celá - dobře udělaná.
Vedle mě seděl pán a za sakem měl štěníka vipeta. Divila jsem se, zda to psík vydrží - prý ano, je maličký a děsně hodný. A nemůže být doma sám... No tak s prvními tóny se psík probral a začal se přidávat... a vedle mě bylo rázem prázdné místo
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2014 21:04
- Nahlásit
Xerxová
vedle mě bylo rázem prázdné míst
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2014 22:41
- Nahlásit
Xerxová
chudák vipetík byl ochuzen o hudební zážitek
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2014 22:42
- Nahlásit
http://g.cz/7-duvodu-proc-potrebujete-veverku/
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2014 23:02
- Nahlásit
Maya
Mám kamaráda, co vypadá a chová se trochu jako veverka s Ice Age.
K mému překvapení to na něj vcelku sedí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2014 06:46
- Nahlásit
kachna
opravdu dobre vymyslena akce...
tinta
krasny fotky a sipr, ze uz bude ludrenka brxo dohojena. holt jeste musite vydrzet par dni a pak uz si to venku uzijete
ja nasla rano v posteli ozuzlany spodary vytazeny z pradelniho kose a napadla me vtipna vec - kdyz nrlze motivovat hrackou, spodarama by to slo?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2014 06:52
- Nahlásit
Pátečék, hurááá
u nás nějak trochen poprchálo a je teplo, tak jsem dnes nemohla vyrazit vyrazit v mé krásné péřovce, páč bych se v ní uvařila
kachna_
jedytýýý cukrovým panenkám to móc sluší
Tinta76
krásný photos a je vidět, že ludřence je lépe. Škoda že není vidět flekatci do ksichtíku
cernej caj
motivovat hrackou, spodarama by to slo?
u nás ponožkama
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2014 08:12
- Nahlásit
denyk
u nás ponožkama
živě vás s černym čajem vidim na cvičáku. Možná ještě někde v povzdálí na to kouká Tinta s ludřenkou a za pomoci klikru jí odměňuje za každý NEpohled na oba fetišisty.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2014 08:13
- Nahlásit
cernej caj
denyk
až půjdete spolu na výlet, bude jedna mávat ponožkama a druhá spoďárama?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2014 08:13
- Nahlásit
denyk
kdyz ono sehnat dobry spodary co se nevytahujou neni prdel tak ponozek bych se vzdala asi snaz
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2014 08:30
- Nahlásit
cernej caj
kdyz ono sehnat dobry spodary co se nevytahujou neni prdel
dá se, ale stojej mnohem víc než ponožky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2014 08:35
- Nahlásit
Maya
no ja mam bohuzel nejlepsi zkusenosti s nakupem u cinanu krome toho, ze stoji kolem 50ti kc, tak me prijde, ze kam je rano natahnu, tam je vecer najdu, narozdil klidne i od drazsich za 300 ktery sou vzdycky nejak 2x vetsi, 2x sirsi no a tak
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2014 08:51
- Nahlásit
Maya
vyprava do gronska
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2014 09:00
- Nahlásit
kachna_
někde v povzdálí na to kouká Tinta s ludřenkou a za pomoci klikru jí odměňuje za každý NEpohled na oba fetišisty
blbááááá kačenkáááá
Maya
až půjdete spolu na výlet, bude jedna mávat ponožkama a druhá spoďárama?
taky blbááááá no to bychom byly dvojka
cernej caj
co se nevytahujou neni prdel
njn a mít po jedný ponožce taky není nic moc
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2014 09:21 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!
brétro majne líbe Kindr, víte co?? Já sem včera nedělala vůůůbec nic. Jen sem seděla, koukala s Brtnikem na Bukowskýho (po sto letech tydlevíze???) a pila červené víno a jedla pizzu, co sem upíkla. A předtím učila chvilku RUmíčka zvedat pacinku a s Bubitkou hledala bomby. A pak už vůůůůůůbec nic. Jen se mi Rumíček válel po klíně a lozil po mně ze židla a na židli . A už mi z tý tmy asi hrábne. A Rumíček byl dneska ráno vzorovatej, tak jsem zvědavá, jak to bude odpoledne, už občas začíná volochtávat
kachna_
živě vás s černym čajem vidim na cvičáku. Možná ještě někde v povzdálí na to kouká Tinta s ludřenkou a za pomoci klikru jí odměňuje za každý NEpohled na oba fetišisty.
už stojíš u poličky ??
a holky jsou mooooooooooc moc roztomilý, jako vždycky. Užily si to?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2014 09:25
- Nahlásit
cernej caj
denyk
choďte na ostro a nemáte problém
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2014 09:31
- Nahlásit
Ženy a díftky, nepomůžete mi??
Před dvěma lety jsem na vánoce dělala curkoví, které se jmenuje skořicoví šneci. Bohužel nemám recept, nevím, kam sem ho zašubelila. Na netu najdu recepty jen na skořicový šneky z kynutýho těsta a nebo z listovýho těsta. To ale nebylo. Nemáte někdo šajna? Nebo přímo recept??
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2014 09:36
- Nahlásit
kachna_
PetraK
jo a prevlikat na cviceni se budu asi jak?
jinak ja it nepomuzu to ani neznam jako doma delany
|