| Autor |
Zpráva |
Darenka
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2015 11:22
- Nahlásit
cernej caj birma
do jednoho spacáku s maďarem - to byl spíš hec, protože když vidím na fb polohy spících maďarů, počítám že i stan by byl malý
denyk
mumii taky nemusím bo sebou v noci hrozně házím a nemám ráda tu mumií sešněrovanost
petraK
krásný povídání. Vypadá to, že si ani tu pubertu pořádně neužiješ když je Rumíček tak šikovnej.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2015 11:26
- Nahlásit
denyk
aspoň nebolí? Páč bolest ucha je óbr hnus
ne nebolí, a už to taky není tak hrozný jako v pátek , v sobotu jak jsem celej den spala, až do odpoledne, tak se to zlepšilo, ale furt to není ono, tak si nechci hrát radši.
teprv bude paní, ve čtvrtek ráno jéchame a budeme až do pondělí ....teda doufám, že někoho nenapadne v pondělí trapčit s pomlázkou
ale dyk sem blbá už!! jak tady furt někdo někam chodí za úhylama těch sto km, tak jsem myslela, žes taky vyrazila, asi aby Ti to nebylo líto
Fajka
teda tady to dneska blbne..furt se to seká a už třikrát mě to zhuplo
mi taky to zas Péťa asi dělá upravičky nějaký
kachna_
zatím se mi líbí každej věk
tak já nemyslela svůj /já sem taky s každou metou spokojená /
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2015 11:28
- Nahlásit
cernej caj
jinak pohodicka, uz bych mohlavyrazit na vylet
Tak to je super! Já furt cejtim lejtka a šlachy pod kolenama, ale žádnej extrém jen další long bych zvládla asi nejdřív za tejden
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2015 11:33
- Nahlásit
bylo už tady?
http://www.databazeknih.cz/knihy/zavod-bilou-divoc inou-107821
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2015 11:35
- Nahlásit
birma
a kdy teda jdete další?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2015 11:37
- Nahlásit
Darenka
nemám ráda tu mumií sešněrovanost
jo já si spacák nikdy nezapínala, prostě mě štval
PetraK
s ouchem je to fakt lepší zajít
a dočetla jsem povídání, krása
vyrazila, asi aby Ti to nebylo líto
já teprv s ouchylama vyrazím .
Těším se, ikdyž bez Bukí ale vzhledem k tomu co se poslední dobou děje, potřebuju fakt vypadnout...
u nás super apríl počásko, teď tma a prší, před chvílí slunilo.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2015 11:38
- Nahlásit
U nás futeř a vánice taková že jestli takhle bude sněžit ještě hoďku tak může s jelitem na lyže
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2015 11:38
- Nahlásit
Sněžííí
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2015 11:39
- Nahlásit
Maya
kdy teda jdete další?
já s Adamem asi poslední víkend v květnu
docela bych šla Šlapanice za 14 dní, jenže den před startem mi budou rvát osmičku, tak to neklapne.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2015 11:39
- Nahlásit
birma
á furt cejtim lejtka
a co třeba umejt? Zrovna nedávno tu dávala Maya takový pěkný mejdlo, svítivý.....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2015 11:40
- Nahlásit
Fajka
koukej si přečít tentokrát povinně!! Rumopsaní! a přečti ho Fajfce, jasný? Ať ví do čeho jde!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2015 11:41
- Nahlásit
denyk
ale vzhledem k tomu co se poslední dobou děje, potřebuju fakt vypadnout...
:up jo! potřebuješ!! A on si to užije zas bez tebe, oni zas, když nejsou s námi, tak si trochu povolej opratě a taky to potřebujou.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2015 11:42
- Nahlásit
PetraK
zrovna jsem u toho
a že Fajfka posílá jednu drrrrsnou pusinu rumajzlíkoj
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2015 11:42
- Nahlásit
PetraK
dyt v noci bylo teplo, sem si i lehla do mista kde nejvic tahlo
Fajka
tak to me teprv mrzi, ze to tu pada... dokonce se mi i nepridal prispevek ale po obede si uz nepamatuju co sem komu psala
denyk
oooo my ceméé ouchylááá ale jen vypraveni o uchylovi, ne zivyho
a me skola bavila, lepsi jak v praci, akorat v praci si zas clovek muze koupit novy boty kdyz je potrebuje a ne na ne 6mesicu skudlit za brigadku 24kc hrubeho/hod v hypernove
Darenka
to mas taky pravdu s tema madarama
birma
tak jako koleno me boli, bych dalsi long asi za tyden nezvladla ale vandrik nebo vylet by sel v poho
si muzes tu osmicku prehodit az po slapkach? ty slapky bych mozna prezila za 14dni ale uz asi nejsou mista ne
Fajka
vyzkouset postroj ja to voditko z tomboly vrzla birme pro utulek a objednam si na svete voditek novy a lepsi
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2015 11:46
- Nahlásit
PetraK
tak si trochu povolej opratě
von je bezemně hodňous jako dítě bez matky
cernej caj
škola nikdy, víš jaký to je v pátý třídě zjistit, že učitel je větší píp než ty? chudák já a von taky
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2015 11:46
- Nahlásit
cernej caj
vyzkouset postroj
čekám až z jelita upá opadá bláto.. abych ho mohla vyměnit za jinou velikost kdyby eventuálně nebyl
ale jen vypraveni o uchylovi, ne zivyho
jo jo bude neboj... už to sepisuj v textáku a pak to sem zkopíruju...bo dlouhý psaní mě to dycky zaseklo tu..
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2015 11:47
- Nahlásit
denyk
tak ja myslela spis tak stredni
jinak mam na letosek v planu nejakej vylet po vlastni ose na cca 90km ale teda na 3 dny pac kamarad se na 2 na to neciti a neorganizovane bez DT to urcite nebude taky tak desny
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2015 11:48
- Nahlásit
Fajka
taky pravda a myslis, ze ho muzes vymenit kdyz mas bezuctenky? nebo jako myslis snekym kdo ma vetsi
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2015 11:49
- Nahlásit
cernej caj
si muzes tu osmicku prehodit az po slapkach?
asi ne, i takhle mi dal termit za víc než měsíc a půl a už se mi tak dlouho čekat nechce. Aspoň budem úplně zregenerovaný na ten psymorfí long
uz asi nejsou mista ne
to netuším
ja to voditko z tomboly vrzla birme pro utulek a objednam si na svete voditek novy a lepsi
já na něj koukala a myslím, že kdyby ho Ferinka fakt napnula, tak to dost ucejtíš. Ještě pořád máš čas si to rozmyslet
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2015 11:54
- Nahlásit
vypadá větší zalaminovaný obrázek dostatečně esteticky na to, aby se dal lípnout na zeď? jsem viděla laminovaný jen malý kartičky
furt vymejšlimm co s tou mapou a patlat to na sololit se mi moc nechce, bych to určo zkazila
PetraK
už jsem předčetla povídání, super jako vždycky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2015 11:55
- Nahlásit
cernej caj
dyt v noci bylo teplo, sem si i lehla do mista kde nejvic tahlo
v noci teplo jo?? předpokládám, že na tom nádraží moc netopili
Fajka
a že Fajfka posílá jednu drrrrsnou pusinu rumajzlíkoj
hmmmm, bude nadšen. Jsem na ně zvědavá , chůůůdak Fajfka, nikdá nebude mít klida, nikdá!
Darenka
na fb polohy spících maďarů, počítám že i stan by byl malý
přesně!! Já když si je někdy nasáčkuju na chalupě na gauč, tak voni se rozcapěj a já sem táááákhle malilinkatá .
í. Vypadá to, že si ani tu pubertu pořádně neužiješ když je Rumíček tak šikovnej.
šikovnej je hodně. Brtnik řiká, že je uvědomělej , myslím, že má hodně po tátovi chuť do spolupráce a dělat věci k radosti páníkůch. . On je přesně ten typ psa, kterýho by dril a tvrdá ruka zlámaly. Mě vždycky hrozně dostane, jakou on má radost, když to vyřeší dobře, jak je radostnej z toho jak je výýýbornej. Lidi nevědí, o co se připravujou, když jsou tvrdý, když drilujou a pes musí. Jak to bude s pubertičkou se uvidí, on je fakt hodně hodně dítě, puberta v tom pravým slova smyslu, ještě myslím úplně není na pořadu dne. Ale asi by se dalo čekat, že to bude jiný, než s Ešátorem.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2015 11:57
- Nahlásit
cernej caj
myslis, ze ho muzes vymenit kdyz mas bezuctenky? nebo jako myslis snekym kdo ma vetsi
no když to bylo jako cena v tombole tak mít účtenku ani nemůžeš že jo ale to je stajnak od tý paní co tam měla ten stánek, myslím že to problém nebé, bo tudle značku stejnak prodává
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2015 11:57 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
birma
tak to pravda se zregenerujete dobre a u psymorfa si to uzijete
slapky do 31.3 prihlasky tak mas jeste sanci
jenze ferinka ona ho v poho napne, jenze ona chodi tak ze ho snadno napne ale proste tah necejtim ale hlavne to mekky je blby v tom ze mame obe vetsi narazy na pater, coz postrada smysl ty gumy... a myslim, ze tvrdsi gumu by spis "napinala" ze ma pocit, ze jeste muze jit a spis by me tahla aspon trochu, nez kdyz tu mekkou natahnu mezi dvema prsty v poho... (co mam manmatacky s tvrdsi gumou tak tam nekdy ten tah cejtim) ale to je blby ze je dlouhy a pak ho furt taham po zemi a zakopavam... to zkracovaci novy se mi desne osvedcilo
PetraK
uvedomelej ale je to supr, ze ti dela takovou radost a i sam sobe
Fajka
aha, sem ten stanek prave prosvihla, takze to by bylo supr kdyby se podarilo
jj prave sem to tak s tou uctenkou myslela. jinak doufam, ze padne, abys to nemusela resit
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2015 12:01
- Nahlásit
PetraK
hmmmm, bude nadšen. Jsem na ně zvědavá
na Pece bude na obrušování času habakůůk
chůůůdak Fajfka, nikdá nebude mít klida, nikdá
no to fakt nebude , to by musela být někde jinde a né s nama
ale včera když jsme dorazili dom s jelitem, co ty dva dementi prováděli.... jelito ščastné že je doma že vidí Fáju ona ščastná že jsme dorazili, dávali si do držky, jelito tryskal zahradou Fajfka houkala jak siréna při nádechu jelito dycky zahryzla což ho roztryskalo a lítal ještě víc jak dyby ani nikde nebyl...debil...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2015 12:02
- Nahlásit
kdyby měl někdo přebytečný prachy
ale zaujalo teda
Cesta na Severní pól. Sledování cesty z paluby ledoborce přes ledová pole.
http://www.sdovolena.cz/detail-zajezdu/finsko/seve rni-pol-na-palube-ledoborce-az-na-pol/288197#date_ from:20.07.2015;
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2015 12:04
- Nahlásit
PetraK
to je dobrá zpráva, že ucho si dalo říct a nezlobí.
Článek je skvělej, už je přeposlanej odkaz manželovi (tomu mýmu )
Pořád se snažím vecpat mu do hlavy, že ohaři jsou nezdolní a mám takovej pocit, že on to stejně nechápe a nedovede si to představit. Je na čase, aby až se uskuteční další ohaří výletík s Lenkou a jejíma holkama, šel s námi a viděl to na vlastní bulvy.
V žádném případě ho nechci odradit, jen chci, aby věděl do čeho se chystáme jít.
Těžko budeme mít takový štěstí, o kterém píšeš ty, že se Rumík povedl po taťkovi a chce dělat páníkům radost. I když o tom to tak úplně není - je to o šikovné paničce, která to uměla z Rumíka dostat .
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2015 12:12
- Nahlásit
cernej caj
jenze ferinka ona ho v poho napne, jenze ona chodi tak ze ho snadno napne ale proste tah necejtim
já tomu rozumim, jen prostě jsem zkoušela včera večír napnout to nový a když ho jednou rukou napnu (Ferinka), tak to na druhý ruce (ty) dost cejtim. Tak jsem to myslela
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2015 12:14
- Nahlásit
Fajka
dávali si do držky, jelito tryskal zahradou Fajfka houkala jak siréna při nádechu jelito dycky zahryzla což ho roztryskalo a lítal ještě víc
to je krasny, ferina v nestrezene chvilce hned ukazala timikovi zuby, napred se nechala olizovat a ocuchavat a pak jen klubko a timik knucel. jako nic mu neudela ale nevim, proc dycky ty zuby musi bejt
Maya
tvl ale to musi byt desna nuda ne? jako 3 dny dobry no ale thle nebude na vikend
Darenka
a jak ti je? sem se ptala uz predtim ale jak mi to zlobi tak mi to bud uteklo nebo sem nedohledala nebo se ten prispevek muj ani nepridal
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2015 12:16
- Nahlásit
birma
jako to tvoje oranzovy? ja myslim, ze to oranzovy by bylo supr ale ja myslela to moje cerny.
jestli ona nebude potiz v tom, ze napnout tvrdsi gumu ten efekt ma ale pro ferinu napnout to mekoucky neni problem a jak citi, ze je u dorazu tak "zpomali" zatimco cca 8kg pes by asi uz tahnout mohl na te mekci gume, pac aby ji natah tak tam ten tah byt musi. ferina ji natahne proste tim ze jde napohodu, takze se k tahu nedostane
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2015 12:20
- Nahlásit
cernej caj
Ne, to tvoje černý myslim. Řekla bych, že to bys měla dost cejtit i bez úplnýho napnutí.
|