| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 15:06
- Nahlásit
Fifi
no já trénovala tak 5 minut
a můj čuchací pes byl ještě ve větší čuchací euforii a pes bojací byl ještě víc bojací
a taky dost záleží asi na dýlce čekání, i čuchací euforickej Kim byl dost schlípnutej, když jsme jednou šli na řadu až odpoledne, už měl všecko očuchaný a už ho to nebavilo
vono totiž u špiců vlčí choděj podle abecedy až jako poslední
no a pak už jsme se na to radši vybodli
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 15:12
- Nahlásit
PetraK
a pak bys proudila prostorem s prdícím prasátkem jako Rumíček
já bych to vyřídila i za to prasátko
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 15:21
- Nahlásit
Fifi to my i trochu trénujeme - umíme "zuby" (teď i na té bonitaci mu je projel hlavní poradce chovu a v klidu). Umí si nechat odsunout zadní nohy vzad (aby ta spáditá záď co nejméně bila do očí - Petróóó - výstavní podvod ), umí klusat vedle mě (nejlépe vypadá, když v hubě nese druhý konec vodítka ). Ale nevím, jestli se bude ukázkově "prsit" (báječně se vystavoval Xerxes i Beta - ti to prostě měli vrozené) a nebo dá hlavu dolů a bude jak balvan... No a v pohybu se bojím těch psů kolem. Protože v přítomnosti psů venku rozhodně klusat vedle mě neumí. Ale zase třeba na té evropské výstavě se choval normálně, tak nějak pochopil, že se všema si prostě hrát nemůže...
Bude to buď a nebo. Buď mě mile překvapí a bude předvádivý od přírody a nebo překvapí nemile a vykmitnou nás z kruhu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 15:27
- Nahlásit
Xerxová
vykmitnou nás z kruhu
Nevykmitnou, dostanete VD a bude to. Pri tom nejhorsim scenari teda.
Protože v přítomnosti psů venku rozhodně klusat vedle mě neumí.
Sorry, ale ted jsem si te predstavila, jak v Lidakach trenujes, uterku za pasem a vystavni klus mezi psama, ideal v nedeli odpoledne.
PetraK
a pak bys proudila prostorem s prdícím prasátkem jako Rumíček
chudak darenka
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 15:32
- Nahlásit
Xerxová
taky myslím, že nevyhoděj, vyhazujou za agresivitu a tak, v takovýhle případech se tuším píše že psa nebylo možno posoudit
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 15:32
- Nahlásit
tsss - v Liďákách vedle ZOO jsme to zkoušeli minulý týden, když byl Pepa s trpajzlíky v ZOO a já s Nightem byla hodinu a půl v lese. Ani unaven nezvládl klus, pokud byl v dohledu (a hlavně doslechu) uječený starý jezofík... A ručníček froťáček jsem taky měla - bez něj dogař domácnost neopouští
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 15:35
- Nahlásit
Xerxová
doga slintací fabrika
ale přitom na pohled nemaj takový visací pysky jako jiná plemena, fakt zrovna do dog bych to až tak neřekla
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 15:42
- Nahlásit
Xerxová
Ani unaven nezvládl klus, pokud byl v dohledu (a hlavně doslechu) uječený starý jezofík...
Ale tak jak si psala vyse, na vystave je prepsovano, tam budou jeho druzici smysly unaveny, pretizeny. Snad.
bez něj dogař domácnost neopouští
Ja vim. Kamoska dozi se bez pliny ci rucniku taky nikam nehnula.
Maya
ale přitom na pohled nemaj takový visací pysky jako jiná plemena
To teda MAJ! Strasliva slintofabrika.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 15:44
- Nahlásit
maya doga je jeden v největších pyskounů a slintalů ze všech plemen...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 15:47
- Nahlásit
fifi to je psina o dovolených. Většina dam řeší, jakou si vzít do Benátek kabelku... a já řeším kolik ručníčků bude potřeba, aby ve vedru a davech pes nikoho nenahodil Nejvíc krámů na dovolenou má vždycky pes...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 15:58
- Nahlásit
Xerxová
doga je jeden v největších pyskounů a slintalů ze všech plemen...
Taky si myslim. Mozna este naky ty bloodhoundi ci mastifove jim muzou konkurovat.
Většina dam řeší, jakou si vzít do Benátek kabelku... a já řeším kolik ručníčků bude potřeba, aby ve vedru a davech pes nikoho nenahodil
A ze to je hned.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 16:15
- Nahlásit
Xerxová
Nezdá se mi že by až tak slintali.....Ašopes je megaslimpoš. Imrvére vypadá jak kdyby sežral tenisku a z huby mu visely tkaničky....
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 16:36
- Nahlásit
Rumštajn
žiju. Asi
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 16:52
- Nahlásit
kachna_
Kdy si ji odvezou?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 17:04
- Nahlásit
kachno vydrž Bude víkend a předpokládám, že přijde nějaké střídání... abys měla alespoň chvilku času na regeneraci
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 17:24 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Xerxová
Fifi
ve čtvrtek. Ale zítra jedu na výročku a v úterý do školy (po dlouhé době se těším )
Ale fakt je to masakr. Kam se hrabe Anetka, to je proti ní empatickej poslušnej andílek
Těšim se na ten klid
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 17:40
- Nahlásit
kachna_
ve čtvrtek.
Huf, to je este par dni pred vama. Opet popreji pevny nerv.
Ale zítra jedu na výročku a v úterý do školy (po dlouhé době se těším
Ale fakt je to masakr.
Fiha, si to ani neumim predstavit. Kdyz uz tohle reknes ty.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 17:44
- Nahlásit
kachno určitě je to zmeteček nevycválaný. Ale taky pokud je jedináček, tak na ni může hodně působit jiné prostředí, spousta "konkurence"... a může na sebe upozorňovat ne zcela dobrým způsobem. Je mi jasné, že pak rozloží i tvoje sehraná dítka a hlídat tu smečku musí být záhul děsivý... Vydrž, holka, vydrž
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 18:01
- Nahlásit
Ja ani nechci psat, ze vyvar z krutiho krku se nesmirne poved, abych nenaprdnula touhle dobou jiste uz mirne uondany a zmokly slapky. A navic teplota venku nicmoc, predstava nocovani nekde pod smrckem... Brr. Tak slapky, udatne slapejte, bojujte, uzivejte si to!
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 18:08
- Nahlásit
Fifi
predstava nocovani nekde pod smrckem... Brr.
Tak tak... musí si šlapky vybrat nějaký listnatý strom...
A ušlapat si pořádně místečko pod sebou
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 18:16
- Nahlásit
fifi ježkovy zraky já četla zmokly slipky
Hele - bivakují v kalužkách dobrovolně. Takže se nestyď psát o teplé stravě Tady taky voní nudlová polivečka, radiátory hřejí, vínko se chladí...
Psisko spokojeně chrápe na pelechu, neb jsme na procházce potkali oblíbenou běhavku Bety (zlaťanda nerozbitná) a tak si zařádil
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 18:23
- Nahlásit
...touhle dobou jiste uz mirne uondany a zmokly slapky. A navic teplota venku nicmoc, predstava nocovani nekde pod smrckem... Brr. - už se ozvaly? Nestíhám číst
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 18:26
- Nahlásit
Xerxová
bivakují v kalužkách dobrovolně.
Vid, ten adrenalin, ony vlastne si vubec pak neuvedomi, kam se svalej. A slava, aspon nerozbitna kamoska jedna.
Vero
Tak tak... musí si šlapky vybrat nějaký listnatý strom...
A ušlapat si pořádně místečko pod sebou
Proc listnatej, kdyz ted listi jeste neni? To radsi tu borovicku. Tekutou ci jehlicnatou.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 18:31
- Nahlásit
worick
už se ozvaly?
Ne a sama osobne si myslim, ze se ani neozvou. Protoze, proc bejt ve spojeni s netem, kdyz si nekam jdou vyslapat mozek z hlavy, sahnout si na dno? Priroda, souzneni se psem, ryzi a cisty zazitky. Drkocajici zuby, mokry nohy, o psa se radne pri takovym zaprahu postarat. Jestli cajda napise nejakou zpravu, ze zijou, super, ale jinak at si to odzijou a prozijou ony tam. A zniceny v pondeli podaj report treba.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 18:59
- Nahlásit
fifi souhlas - i když jak je znám, tak alespoň stručnou nečitelnou větu vywebí
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 19:07
- Nahlásit
Fifi
no a taky baterka žejo, tu si musej schovávat na poslední sos
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 19:08
- Nahlásit
Nevíte náhodou někdo, jeslti se dá na fb nějak zapnout překlad? Mě to nabízí překlady na finštinu i anglinu a němčinu a na švédštinu ani prt, prostě tam vůbec není to Zobrazit překlad a házet to furt do google je vopruz
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 19:10
- Nahlásit
Maya
To psaly herojky, ze bude furt nabito. Jedna ci druha, treti je asi separe. A nesmej se jim se sosem, je teprva patek.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 19:10
- Nahlásit
Fifi
borovicku. Tekutou
no to snad radši ten holohlavej listnáč
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2015 00:39
- Nahlásit
Fifi
souzneni se psem, ryzi
fifyy o čem je souznění s rýží??? souznění se psem chápu, ale souznění s rýží zatim jde mimo mě. Ale je fakt, že já rýži ráda
|