| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2015 07:48
- Nahlásit
dov
ctu vad pozdej. bivak e prezili, me 50kmdned a fajkysovou sme od dtartu jedte nrpotkali asi uz je v cili
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2015 07:59
- Nahlásit
cernej caj
Jejda - výletnice - ahoj. Myslela jsem na vás, jak to zvládáte. U nás včera fičel ledovej vítr, tak doufám, že jste tu nepohodu zvládly dobře. To víš, Fajka, ta má v prdce vrtulku a dlouhý nohy taky udělají svý.
Opatrujte se a ať zvládnete dojít tam, kam jste si naplánovaly
Jste blázínci
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2015 08:02
- Nahlásit
PetraK
Já mám video s Arnoštkem naživo. Jen to není Arnoštek, ale asi 100 kg Maruška (my jí tak říkáme). Bydlí kousek od našeho kluka. A taky má psího parťáka, jen o dost menšího než ten na videu. Pejsek jí "hlídá" a je to srandovní, protože Maruš je 20x větší než on. Maruš žije taky normálně v domě a ven probíhá francouzským oknem. A když je zavřené a chce domů, ťuká si kopýtkem
Naše Darenka je z ní na větvi a pořád se chce přes hradbu kamarádit
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2015 11:49
- Nahlásit
PetraK
ale souznění s rýží zatim jde mimo mě
na polici, hned na polici!
ja zrovna s rýží úpa nesouzním, nějak jí mám přílišný zásoby
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2015 11:49
- Nahlásit
Darenka
Fajka, ta má v prdce vrtulku
a ty na polici hned za Petrou!
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2015 12:24
- Nahlásit
Vero
Jj, mám 64 kg, unese mě?
Chtěla jsem jet něco udělat na zahradu, ale je taková klendra, že na to kálím a něco porobím doma.
Myslím na holky, musí si sáhnout až na dno.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2015 17:11
- Nahlásit
Fifi tak hlášení ze psí procházky. Tři hodiny jsme prochodili po příjemných lesních cestách mezi Tajchem a Císařským kamenem. Kamarádi tam bydlí a znají každou cestičku, takže trasa porádní.
Night - je mrtev - tři hodiny nonstop lítal s Lojzou. Po dvou hodinách trysku byl ochoten NĚKDY zareagovat na zavolání. Byl opatrný k Lojzovi a nesmírně pozorný a nevtíravý k Matýskovi.
Lojza - skororasl zvyklý na dogy. Aktivní prdloň, který měl velikou radost, že má s kým lítat. Ječel vždy, když měl pocit, že by ho Night mohl přišlápnout - ale naše hovado bylo opravdu vzorně opatrné. Majitelé doufají, že by mohl doma být minutu hodný... že se unavil alespoň trochu
Matýsek - dogáček skoro sedmiměsíční. Chodí vzorně na volno. Ale není to "výcvikem" - jeho nalepenost na paničku souvisí s povahou. Nechce kamarádit se psy ani lidmi. Pokud chtějí oni - vrčí. Night ho na počátku rozpohyboval - ale Matýsek spíš zdrhal, než že by se chtěl honit. Pokud se Night víc přiblížil, lehal si a ukazoval bříško (a vrčel). Night, když zjistil, že se honit s ním nebude, rozumně ho ignoroval - maximálně s vrtichvostěním občas se přišel přesvědčit, jestli se situace nezměnila. Změnila se tak po dvou a půl hodinách, kdy uondané dogátko začalo zapomínat na svůj strach a někdy i popoběhlo. Srandovní byl, že na konci se už nechal i pohladit od Pepy i ode mě (Night vůbec nežárlí, byl fakt milionový strejda), ale pak se zděšeně přitulil k paničce, jako jestli to snad nepřepísk. Taková odvaha...
No - já bych z té povahy byla rozpačitá. Neznám to. Kamarádka má s dogama letité zkušenosti. Tak snad to zvládnou. Dohodli jsem se, že venčení budeme opakovat. Kvůli Nightovi (třeba příště začne vnímat o chvilku dřív), ale hlavně kvůli Matýskovi.
Jen mi zatrnulo, když ke konci (už značně znaven) se Night smeknul na bahnité cestě a nekoordinovaně se rozplác... Kulhal ale jen chviličku. Že je hééérečka vím, přesto mi zatrnulo... Ale s Lojzovou dopomocí to rozběhal rychle...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2015 17:51
- Nahlásit
Prijemnou sobotenku, hlavne slapkam.
PetraK
ale souznění s rýží zatim jde mimo mě
Hele, ty rejze, na policku te uz poslala vero, vid. Tak si tam skoc jeste jednou za me.
cernej caj
ctu vad pozdej. bivak e prezili, me 50kmdned a fajkysovou sme od dtartu jedte nrpotkali asi uz je v cili
At zdatne dotapete do cile!
Xerxová
Diky za obsahle hlaseni. Tajch, co ja sem se tam naplavala, doted si pamatuju vsechny ty podvodni sutry z jedny strany.
Po dvou hodinách trysku byl ochoten NĚKDY zareagovat na zavolání.
Tohle on potrebuje, kamose a postupne se vychovat. Bezva, ze jste se s kamaradkou dohodly i do budoucna. Matysek (jakou ma barvu, taky cernoch? ) - tomu to asi taky jen a jen prospeje. S takovou povahou to nebude mit snadny, jak on tak majitele. Fakt parada, ze jste se potkali a dalsi vychazky budou nasledovat.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2015 18:04
- Nahlásit
Matýsek je šedý tygr s velmi dobrým rodokmenem. Blanka s dogama vyrůstala, doga je tam standardní člen domácnosti. Když s manželem koupila domek kousek od Tajchu, nastěhoval se k nim roční (vrácený chovatelce s podvýživou) tygřík Monty. Betka ho neměla ráda, neb ji nonstop násilnil a na nic jinýho si hrát nechtěl... V létě o Montyho přišli a v září se narodil Matýsek...
fotky ze dneška teprve budou... je jich na zpracování mocmoc
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2015 18:41
- Nahlásit
tak trekaři koukám žijou, jim teda nezávidím, u nás dneska fujavec mrazivej děsněj
Xerxová
tak to jste měli pěknou procházku, tyhle nekontaktní povahy jsou si myslím u všech plemen, ale tak zase na druhou stranu nemusí řešit obtěžování psů a lidí, Dorin je stejnej, tak to znám
zůstal tady ještě někdo mimo poličku?
jinak u nás je to dneska jak u kachny, na mojí poznámku, že lidi nežerou, že žerou psi, když neteř prohlásila, že si sežere lentilky, se mi dostalo odpovědi že Psi jsou přece lidi a lidi jsou psi.
no co na to říct
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2015 20:43
- Nahlásit
aneb letím za Lojzou
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2015 21:11
- Nahlásit
Xerxová
Lojza nema chybu.
A Matesa je teda taky kus, jen fakt asi velky bojim, co to ma za dudu v hube, sisku? Najt vypada proti nemu takovej echt uvolnenej, rozevlatej.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2015 21:18
- Nahlásit
Lojza byl jednička. Konečně zase prý běhací dogák (jejich předchozí byl kámoš Lojzův lítací)...
V deníčku u Nighta je těch fotek asi sto... On na počátku Mates chvilku vypadal, že bude běhat - ale pak se ukázalo, že to byl jen běh směrem domů... chtěl zdrhnout do klidu. Když zjistil, že jdeme s ním do "jeho lesa" - neodlepil se Blance od nohy. Až na závěr (to si nese svoje dřevíčko) to bylo lepší.
Jinak je ho kus - on byl zcela netypicky jedináček a buřtík byl už jako mimi.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2015 21:34
- Nahlásit
Xerxová
hezký fotos, jen ten Mates má takovej nešťastnej výraz....a koukám, že se vám tam připletla naše Maruš....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2015 21:43
- Nahlásit
vlk
A jak se dari ty vasi privandrovalkyni, ta jiste nestastnej vyraz nema, Amina jedna.
Xerxová
ale pak se ukázalo, že to byl jen běh směrem domů... chtěl zdrhnout do klidu. Když zjistil, že jdeme s ním do "jeho lesa" - neodlepil se Blance od nohy.
Mlade jedno nestastny, verim, ze se domluvite na hodne a hodne jeste vyletech, tohle se zda bejt zacatek kvalitni spoluprace. Lojza happy, Najt tez a Matej se otrka.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2015 21:46
- Nahlásit
Xerxová
dobře se tváří, dogoušci
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2015 21:50
- Nahlásit
Fifi
A jak se dari ty vasi privandrovalkyni, ta jiste nestastnej vyraz nema, Amina jedna
Té se daří dobře....už začíná Ašopsa citýrovat....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2015 22:00
- Nahlásit
vlk
Té se daří dobře....už začíná Ašopsa citýrovat....
Madame vyznamna!
Xerxová
A projela jsem fotky, to je velkej rozdil, litaci vytlemenec Najti a v zavesu u panicky Matej - ale jak se pak uz taky osmelil. Marus of vlku vypadala znacne nadurdene, najezena az po chrochtak.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2015 23:31
- Nahlásit
doctu vas zitrs
peezili sme a na profi slapku mame ztratu asi4 h
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2015 07:12
- Nahlásit
čaj gratulace k přežití pro všechny šlapky
nezapomeňte si přeřídit hodinky
"Maruš" byla trochu vykulená - Nighta jsem dala na vodítko a tak se osmělil Matýsek a šel si čuchnout. Když je pes přístupný "ze zadu" - tak si čmuchnout jde - ale nesmí se psisko otočit... jakmile na něj pohlédne, dogátko udělá hají...
Ašofka vypadá majestátně. Ta už si je jista změnou svého postavení...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2015 09:47
- Nahlásit
tak uz trochu schopna, docetla sem vas ale reagovat nezvladam
xerxova
krasnej ksmos
kachna
snad bude uz klid
my se dobrovolne do kaluzi neuklafame k spanku ale spali sme na nadrazi a jako atrakce dobry pro cestujici
|
worick
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2015 10:36 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
cernej caj
Včera na 8km výletě po rovince, za chladného větrného počasí, jsem myslela na vás Tom se smál, že stejně švindlujete(on si totiž myslí, že normální člověk tohle nikdy neujde ) a polovinu jedete vlakem....a hele ,,na nádraží" už je to tady
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2015 10:55
- Nahlásit
normální člověk to normálně neujde... ale normální "šlapka" hravě. Já osobně nemám žádný problém s dvacítkou (a nemusí to být rovinka). A do třicítky to zvládnu - ale už to je dost... Do deseti kiláčků to není výlet (nemusí být kafe ani tatranka) to je procházka Nad patnáct jsou vyžadovány ke kafi a tatrankám ještě řízky
|
worick
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2015 11:29
- Nahlásit
Xerxová
Já píšu ,,na výletě" protože u nás to znamená, že tam první musíme 50km popojet autem - tady už to máme prošmatlané 100x
20-30 bych taky ušla, chodívali jsme s klukama kolem těch 15-20 o víkendu, ale Berunek už tolik chodit nemůže, přeci jen už má roky, nějaké potíže a je to těžké plemeno...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2015 11:50
- Nahlásit
cernej caj
snad bude uz klid
hodinu, než přijdou z procházky
Xerxová
Já osobně nemám žádný problém s dvacítkou
dvacet je krásnej výlet
do třicítky to zvládnu
to už je jenom - výlet
ale na vyčištění hlavy to musí bejt super
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2015 11:52
- Nahlásit
Xerxová
normální "šlapka"
možná i normální šlapka (ale nesmí na tý dálnici stát jak dřevo, musí korzovat )
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2015 12:06
- Nahlásit
worik to já nemyslela jako výtku... My taky s Betuší poslední "výlety" měli krátké a snadné a muselo být měkko pod tlapátky... To jen k vyjádření tvého muže jak to mám s normálností tras já...
kachna no v chladnějším počasí si myslím, že i korzují
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2015 12:23
- Nahlásit
Xerxová
jo, díky moc za připomínku, že možná se Gabča snaží i prosadit. V pátek jsme spolu zůstaly samy,tak jsme vyráběly králíčka a myslím, že byla moc spokojená (já taky )
|
worick
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2015 13:33 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Xerxová
to já nemyslela jako výtku... - ne, ne, já se toho nechytám, jen upřesňuju, že bych taky chodila delší, když už se někam vyrachujem ...proto už neplánujem ani jezdit třeba někam 2h autem....a pak jít sotva těch 8km Vy to tam máte krásné, tam se to dá obcházet všudě možně a pořád krásno...to samé, jak onehdá dávala kachna_? ty lávky...mooooc pěkné. O cernej caj a birmě a jejich mnohakilometrových poutích po vlastech českých nemluvě Snad (a pokud bude Berrynek i dál OK) ukecám Toma na léto, na zapůjčení toho obytňáku, že by jsme přeci jen vyrazili alespoň na pár dní po ČR...do koutů, kam se kvůli vzdálenosti normálně nedostanem.
To jen k vyjádření tvého muže - chlapi jsou vychc...lemry Pokud by měl hrát tenis, bude klidně hrát 2dny v kuse do padnutí, ovšem včera už mi fňukal, jak jsme to přepísknuli a bolí ho nožičky což ty s vnoučaty ovšem znáš
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2015 14:03
- Nahlásit
vlk
zapomela sem ti napsat jakje amira dobra, ze po tak kratky dobe je z asopsa pontaflocak a to by jefen s tou jeho vahou nerek
kachna
a jak dlouho ji budete mit foma?
worick
tak to ja myslim, ze tom ma napad zajimavej ale kontroly jsou rak, ze stejne nemas ani oznost si trasu moc zkratit a pak, do tohohle lidi jdou z jinejch duvodu nez si ulevovat ale kdyby si nekdo na 4kn useku vzal stopa nebo popojel busem a nikdo ho nevidrl, vis jak. ale neni to vrcholovej sport kde jde o mega a kdo muze podvadi
bcera jinak zahul jaj svin dochazeli sme za tmy, po cca 10ti km fakt prisernou asfaltovou lesni dalnici, kde to vypadalo furt stejne a pak padla tma, teplita sla pod nulu my to meli cca 4km do cile a vycerpani uz se dost projevovalo navic sme vcera malo jedli nejak, to byl asi nejhorsi usek ale vidina teply medoviny a teply postele.. a v cili od pohledu svezi gajfka
|