| Autor |
Zpráva |
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 12:27
- Nahlásit
PetraK popřej za mě těm svým dvěma "narozeninkám". Bubice je úžasná babča... no a Rumíček je prostě Rumíček - lidumil líbeznivý
Fifi domluvily jsem v kanclu předběžně venčení obrů zítra poo... tak doufám, že vše klapne. A její sedmiměsíční šedý tygřík (děsný obr s ohledem na věk) nesežere blbouna Nighta. On totiž je Matýsek odmalička doga hlídací a nedružná...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 12:36
- Nahlásit
jo a ozvala se jedna ze dvou výstavních kanceláří. Tak prý přeregistrace netřeba... Tak uvidíme, co ještě ty Litoměřice...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 12:51
- Nahlásit
Xerxová
tak u druhý můžeš případně argumentovat tou přijatou první
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 12:53
- Nahlásit
výuková aplikace jazyků pro děti, mají hodně jazyků, jsem to teď zkusila a jako fakt super udělaný, samo i pro dospělý, akorát v mobilu nevyužiju ten zvuk, ale hodím si to doma ještě do tabletu
tak kdyby někdo třeba jel na dovolenou a chtěl základy nějakého jazyka, tož tutok https://play.google.com/store/search?q=fun%20easy% 20learn
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 13:05
- Nahlásit
Xerxová
díky za vinš, předám.
Jsem zvědavo co řeknou na sulcovej dortik. Ani ne tak oni, ale jejich střeva i proto jsem každému ten dortik udělala do dvou menších. páč ani jeden zatím nemají zkušenost.
budeš vystavovat?? Držím palce. Myslím, že vzhledem k nepříbuznosti Nýtka má smysl ho uchovnit určitě- když tam není nic špatně.
a koukám, že jste is našli rovnocenýho kámoše! Tak to držím palce, ať si kucí sednou
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 13:07
- Nahlásit
Maya
ovesný vločky do punčochy, nechat pořádně vylouhovat ve vaně
funguje to i ve sprcháči?
ale to bych taky mohla pro Marťu, dík za nápad
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 13:16
- Nahlásit
Diky vsem, sono gut zadna tekutina a podobny ptakoviny. Jen se pani doktorka podivovala dle lednoveho nalezu proc mi nedali ortezu, proc zadny rehabilitace....jsem snad ja doktor? Doporucila nejaky magnety a DD proudy. Pri pretrvavani potizi artroskopie. Tak toz tak . Valim na chvili do pelechu.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 13:16
- Nahlásit
PetraK
Snad to zvládnou a čajda pak necípne po tý anglíně.
no!
ale čajda jít musela, páč jí bylo názorně předvedeno, že domácí rekonvalescence místo pochodu venku je strašně nebezpečná věc (čék se doma děsně vopaří)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 13:17
- Nahlásit
Arnoštek
https://www.facebook.com/video.php?v=4207934614309 72&set=vb.238076883035965&type=2&theater
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 13:18
- Nahlásit
Maya
lampička je perfektní...
ale stojí peníze, stojí peníze tak nic!
já sem nepolezu, furt tu ukazujete suprový věci k nakoupení!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 13:18
- Nahlásit
denyk
Diky vsem, sono gut zadna tekutina a podobny ptakovin
tak supr, supr suprovka
bude to asi holt delší dobu bolet a chce to, ho šetřit.
Vero
je strašně nebezpečná věc (čék se doma děsně vopaří)
nešikovnej, nešikovnej se vopaří. Normální ne.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 13:22
- Nahlásit
PetraK
nešikovnej, nešikovnej se vopaří. Normální ne
až tě chytim, tak tě zmlátim!
(čaj je určitě močikovná, ale normální zrovna taky néééé tak nevim co z toho vyvodit)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 13:28
- Nahlásit
Vero
taky nemám prachy, ale to je fuk
denyk
no asi má pravdu, magnety celkem zabíraj a DD proudy mě taky zabraly na krční páteř, takže na koleno by taky mohly, tak se koukej tím kurýrovat, ať ti nemusej šťouchat do kolena
ono je to asi na dlouho, mě ta ruka taky ještě občas fest bolí, zrovna dneska třeba, to chce asi prostě jen čas
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 13:39
- Nahlásit
PetraK
Gratulíren oběma psékům, posíláme potřesení pacénkou a přejeme hodně zdraví a spoustu těch nejohařovitějších společných zážitků.
to čuně je božíííííííííííííí
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 13:45
- Nahlásit
tak jsem si chtěla objednat tu lampičku a oni posílaj jen PPL, to je fakt na prt
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 13:58
- Nahlásit
Denyk
rehabka - magnety určitě pomůžou a i kdyby došlo na tu artroskopii, je to brnkačka. Byla jsem s ramenem a jede to jak na běžícím pásu. Ráno jsem nastoupila do nemocnice, dopoledne mě udělali 3 ďůrky a druhý den ráno mě pakovali dom
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 13:59
- Nahlásit
Maya
proč ti to nemůže přivézt PPL?
Já co objednávám přes net, všechno si nechávám vozit do práce.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 14:05
- Nahlásit
PetraK
Mila Bubitko, bubububu
Seecko, secicko nejlepsejsi k tvym nactinam, jiste jich jeste rada bude nasledovat. Necht si stale svezi carovna psi vila, at jeste dlouho a dlouho smrdlas tim svym pahylkem. A ten debil Stajni at je na tebe hodnejsi.
Mily Rumajzle,
ty ses jeste miminko, mas toho furu pred sebou. Tresu ti packou k tem prvnim prichozeninam. Posilam blemcos a radne emocni podrbani, at muzes radosti pohlodat panicku. Jo a simte, bud hodnejsi na Bubu, trocha ucty ke stari.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 14:06
- Nahlásit
PetraK
budeš vystavovat?? Držím palce
chceme zkusit dvě výstavy (speciálku dog v Boleslavi a mezinárodku v Litoměřicích). Může už věkem taktak do mezitřídy, tj. pokud bude alespoň jednou velmi dobrý, měli bychom splněno na bonitaci povinnou zkoušku (ze třídy mladých se výsledky do bonitace nepočítají)
ne že by tu velmi dobrou nemohl získat (s výbornou moc nepočítám - tu záď má dost spáditou)... ale musí chtít se vystavovat a ne chodit po zadních aby viděl na jiné pejsky. A pokud se rozeběhnu, tak je vysoce pravděpodobné, že to vezme jako povel k opuštění kruhu... Tryskem...
Fakt se těším To bude ostuda... Myslím, že místo velmi dobré budeme mít neposouzen...
Výstavy chci jen pro bonitaci. A bonitaci pro jeho zcela cizí krev. Když už tady je, a rodokmenově je velmi kvalitní... tak abych si nevyčítala, že jsem ho nechala bez možnosti uplatnění v chovu. Ale tituly honit nebudeme a vnucovat se někde s krytím taky nee.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 14:09 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
A smarja, malem bych zapomnela... Paatututulinecicek!
Myslela jsem rano na slapky, pekne hnusne bylo. Ted uz se to snad trochu vylepsuje.
Enyky denyky
Krasnej vylet preju!
Xerxová
venčení obrů zítra poo... tak doufám, že vše klapne
A to je mily, snad si hosi padnou do oka. Poreferuj pak.
Tak prý přeregistrace netřeba...
No slava!
PetraK
Arnoštek
Ten je boziii! Jak lezi panicce na nohach, to je super prasoterapie.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 14:25
- Nahlásit
Fifi
Myslela jsem rano na slapky, pekne hnusne bylo. Ted uz se to snad trochu vylepsuje. - u nás ani ne, hnusno furt I pěkná kosa. Jéééžíííš, se jim fakt divim, vůbec by mne takový výlet nebavil
Darenka
kachna_
Maya
Nó hele, už to vyskočilo i tu, asi vás čtou
http://www.novinky.cz/zena/zdravi/365266-mlada-zen a-trpi-tezkou-formou-ekzemu-zazracne-ji-pomaha-ove sna-kase.html
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 14:32
- Nahlásit
Darenka
proč ti to nemůže přivézt PPL?
Já co objednávám přes net, všechno si nechávám vozit do práce.
protože stolní lampa nebude malej balíček jako nějaký cd třeba a busem to fakt domů nepotáhnu
ale už jsem objednala jinde a ještě o dvě stovky levnější
worick
a no vida a zdá se, že v Briánii obejvili oves
a až vobjevjej ještě konopí, tak bude konec světa
jako smutný je to a koukám, že to tam maj stejný, že si člověk musí přijít na všechno sám a doktoři jsou naprt
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 14:41
- Nahlásit
Vero
až tě chytim, tak tě zmlátim!
řikal Rumíček dneska ráno taky a co? A prt utkla jsem mu. Na záchod zbaběle
vlk
nejohařovitějších společných zážitků.
díkuji
to čuně je božííííííííííííí
že jo?? je je!!
Fifi
milá teto Fifi, díkujeme za přání a pokusíme se jím říditi, což ovšem v případě toho pometláka malýho přijde úplně vniveč ta snaha . Dneska ráno řval na Bubi že ji zabijééééééééééééééééé zááááábijéééééééééééé, tak šla radši pryč. já nevim, že ona nezabije jeho
Xerxová
a ne chodit po zadních aby viděl na jiné pejsky. A pokud se rozeběhnu, tak je vysoce pravděpodobné, že to vezme jako povel k opuštění kruhu
a já vůbec se nesměju, nenenene, nesměju ale držim palce
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 14:49 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
hele, ke každému tričku jedny sladěný botky může každý mít
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 14:50
- Nahlásit
Xerxová
ale musí chtít se vystavovat a ne chodit po zadních aby viděl na jiné pejsky. A pokud se rozeběhnu, tak je vysoce pravděpodobné, že to vezme jako povel k opuštění kruhu... Tryskem...
Ale vsechno jde natrenovat. I kdyz chapu, ze kvuli dvema vystavam by se ti do toho asi nechtelo.
PetraK
tak šla radši pryč. já nevim, že ona nezabije jeho
Neb ma rozum. Narozdil od nej.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 14:51
- Nahlásit
a jsou to adidasky
http://www.adidas.cz/obuv-superstar-supercolor-pac k/S41822.html
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 14:53
- Nahlásit
Fifi
ono s tím malotréninkem je to stejně jedno, pak je pes z výstavy vytočenej nebo naopak unavenej a v kruhu je to na nic
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 15:00
- Nahlásit
Maya
pak je pes z výstavy vytočenej nebo naopak unavenej a v kruhu je to na nic
Nemusi bejt. Ale muze. Agatu vystavy nebavily, ac jsme trenovaly. Usi dozadu a polib si... Takze jsme si taky objeli jen nutny minimum.
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 15:01
- Nahlásit
fifi
tak je mi tak nějak líto, že taky nejsem Bubi a Rumíček - na takové krásné masénko bych si tedy určitě nechala říct
Hezký víkend!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 15:06
- Nahlásit
Darenka
tak je mi tak nějak líto, že taky nejsem Bubi a Rumíček - na takové krásné masénko bych si tedy určitě nechala říct
a pak bys proudila prostorem s prdícím prasátkem jako Rumíček??
|