Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 450 . 451 . 452 . 453 . 454 . 455 . 456 . 457 . 458 . 459 . 460 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2015 09:25
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!

Tak zas v arbajtu.

JAK DOPADLY NAŠE CESTOVATELKY????? JSEM ZVĚDAVÉ KOLÁČE!

U nás prosím máme následující skóre:
Koláče má hluché hučivé ucho, proto v sobotu nejelo s Brtnikem na chalupu připravovat tuto na nadcházející sezónu, alébrž cíplo doma. S Bubitkou. Válely se a poklidně procházely, což si Bubi nádherně užila.
Zatímco Rumíček si užíval zahrady a louky, kde na něj čekal kdo?? Kdo tam na něj čekal?? No ZA-JÍ-ČEEEK! Toho prvního prej neviděl a druhýho si při slídění odpálil přímo před nosem. Vypálil prej za ním, ale nechal se upískat. Dosti mě mrzí, že jsem tam nebyla. Tak ale vynahradili jsme si to včera, kdy sice bylo hnusně, ale! Fikaně jsem vzala Bubinu k mámě, kde si takhle užila klidu a mazlení a vyrazila jsem s Rumíčkem do polí. Cestou jsme potkali co? Dvě hejna slepiček. Každé na jiné straně cesty. Sléééépičkyyy, sléépičky, to je mocné vábeníčko. A tak jsme hnedle šli pracovat. Rumíček se sám ze sebe mohl zbláznit, jak se ovládal, to prozatím ještě na vodítku, ale hásky mu to šlo. Pak jsme zašli do vysoké traviny, tam mi našel bažantíka a ještě bažantíka. A pak jsme došli k rybníčku a!! A!! Kdo tam čekal na Rumíčka? No? No dva kačeři a kačenkaaa. A tak seděl Rumíček na břehu a koukal, jak pánčička krmí kachny piškůtama. Byl velmi poslušen, ač mu zadnice nadstakovala teda . Ale byl pěkně na volno a poslušen. Pak si našel dalšího bažantíka a neviděl dvě srnéčky. Jen narazil na stopičku jejich, ale zase byl poslušen a odvolal se. Pak jsme byli hopikati, hráti si a čím mě překvapil nejvíc, byl nadšený ze hry právě i v zazvěřeném napachovaném prostoru Tím mě rozradostnil nejvíc. V to jsem tak nějak u něj moc nedoufala. Při zpáteční cestě jsme zase potkali slepičky a pěkně, moc pěkně navolno poslouchal a cvičil u nich. Pak ovšem přišel kámoš největší, koliák Douí a já tušila, že něco bude jinak i poodvedla jsem je kus stranou, aby slépky nebyly tak nadostřel. Neb Rumíček se vždy z jeho přítomnosti rozradostní převeilice, hlavně v ten moment, kdy mu Doui projeví blahosklonně náklonnost. A to by se mohlo projevit jaksi nechtěným směrem Což se taky stalo. Doui se totiž v pohybu vrátil ke slepičkám A ........... Rumíček z radosti, že ho Doui bere na vědomí, vyskočil třikrát do vzduchu, zamotal se do preclika a ........ jupííííííííííí radost musí ven. Jooo Slepčikýýýýýý!! Leč budiž mu k dobru přičteno, že se nechal okamžitě odvolat ani k nim nedoběhnul A pak zas měl radost, jak dobrej je, že nedoběhnul, nedoběhnul, ustál to a tak zas mi skočil na hlavu. Bože! Můžete ho ale v ten moment kárat? Myslím, že nemůžete . Tak tolik od nás. JOOOOOOOOOOooo vlastně ještě ne!!

Rumíček a Bubínek mají novou zábavičku. Pánčička jim vytvořila. Vzala krabici v které jí dorazila objednaná pohanková mouka, vzala letáky a vzala plnící balonek. Do balonku narvala dobrůtky, balonek dala do krabice a zaházela ho papírovejma koulema z letákůch. dle obou supr zábavička, protože nejdřív musejí najít balonek a pak s tím balonkem ještě šmrdlat mezi papírama, což je jiný, než když ho honí jen tak po zemi. Oba jsou naprosto unešení. Vřele doporučuju velmi dobrá vychytávka.

tak a teď jdu fakt zjistit, jak naši amundzéni uspěli. teda uspěly.

birma
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2015 09:30
- Nahlásit

Maya
Držím palce s Kimem.
kdyby tam byla celá horda lidí, tak asi uteču
Bys třá utekla předem krz to čévéčko zaparkovaný vedle

cernej caj
ses husta takovy matematicky vypocty
Spíš ouchylná
neni nad to se poradne vyspat, ze jo
Bez kvalitního spánku bych neměla šanci

Darenka
vzala bys ho k sobě a ušetřila bys gramáž nejen na jeho spaní, ale i na svoje oblečení, protože by tě pěkně hřál.
Já jsem docela ráda, že se do spacáku vejdu sama. Denyky s Bukísem jsou sice štíhlejší než my s Adamem, ale nedovedu si představit dospělýho člověka, jak se vyspí ve spacáku s čimkoliv většim než jezevčík

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2015 09:35
- Nahlásit

PetraK
tak snad ucho uz lepsi po odpocinku a rumicek je borec, tolik zvere a tak sikovnej a jeste si pohral s kamarama

a supr vychytavka teda

birma
Bez kvalitního spánku bych neměla šanci
ja prave taky ne... a paradoxne penovka vazi min nez nafukovacka/samonafukovacka, akorat je proste velika... takze takovy kecy co mel ten typek, to fakt

birma
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2015 09:35
- Nahlásit

PetraK
Šiškovnej preclícek Rumíček!
A co to tvoje ucho? Už lepší?

denyk
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2015 09:37
- Nahlásit

Darenka
vzala bys ho k sobě a ušetřila
proto jsem si koupila dekový spacák, já ho teda vláčet na zádech nehodlám, páč je velkej jak plynová bomba, ale myslela jsem na to a navíc já v mumii spát nemůžu, bole mě pak hnáty křivé

Maya
jezevci jsou k jídlu?
ano jsou, prý je to dobré maso.
Ještěže neuvidím ten pruhovaný šňupák, to bych nedala

cernej caj
to me nenapadlo s tema ozralcema
to je první co napadlo, mě páč jsme takhle dycky chrápali, když jsem jezdívali na kolech....
Já a 4 kluci...není nad to ustlat si v sobotu večer za tmy někde na louce a v neděli dopo přijít na to, že ležíme u kostela a ráno celá vesnice valí na mši

denyk
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2015 09:41
- Nahlásit

birma
Denyky s Bukísem jsou sice štíhlejší než my s Adamem
voeeee, možná Buk je štíhlejší je to prostě lasička

PetraK
šikulkýýý jste všici

a ucho aspoň lepčí?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2015 09:49
- Nahlásit

denyk
proto jsem si koupila dekový spacák, já ho teda vláčet na zádech nehodlám
myslim ze nikdo nehodla vlacet na zadech dekac

to ja mela premieru na zastavce

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2015 09:52
- Nahlásit

PetraK
u vás včera nelilo celej den???
to jste si to ale pěkně užili
na ucho hučivý je dobrý gingo když už něco přírodního
já to naštěstí už od tý rehabky mívám už jen občas

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2015 09:53
- Nahlásit

teda tady je to dneska jak zpomalenej film, od tý doby, co to má tady ten novej majitel, tak to blbne nějak podezřele často

denyk
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2015 09:54
- Nahlásit

cernej caj
myslím, že chlapům bue stačit, když ho uviděj ve čtvrtek, páč nás bude v autě 5 a žádní střízlíci . Budeme mít teda vlek a rakev ale na vleku budou dobrůtky pro divočáky, je to sice kombik, ale vzadu má místo Ary, takže docela prča a to ešče chlapci chtějí, abych něco upekla, no asik to budou muset sežrat před odjezdem
A to jsem si ještě musela vobjednat termoprádlo, páč jinak by mě snad ani sebou nevzali a navíc hlásej kosu docela

denyk
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2015 09:55
- Nahlásit

Maya
jo brzda to je, to máš pravdu asi nás sem čumí hodně, když jsem viděla, kolik lidí si už prohlídlo fotky, tak sem snad čumí celá ČR

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2015 10:05
- Nahlásit

Maya
jakej novej majitel? me to teda taky nejede...

denyk
tak to budete pekne narvany

jaky termopradlo sis koupila?

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2015 10:08
- Nahlásit

cernej caj
no to tady nějak proběhlo, že to tady koupil někdo jinej

kdybyste někdo měl zájem o fosforeskující mejdlo, tak tady
http://unitednuclear.com/index.php?main_page=produ ct_info&products_id=1047

denyk
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2015 10:12
- Nahlásit

cernej caj
tadyk:
http://www.altisport.cz/termopradlo-damske/damske- kalhoty-dryfor-bamboo-nordblanc-nbslf2577-cerna-ve likost44?gclid=CO6N2YbQz8QCFasBwwodNV4A5w

http://www.altisport.cz/termopradlo-damske/damske- termotriko-s-dlrukavem-nordblanc-nbbld3873-cerna-v elikost44?gclid=CNGDvJvQz8QCFUL4wgod5GQAPw

jako jo, je to polyester, ale tak na Devold teď fákt nemám

tak to budete pekne narvany
doufám, že mě aspoň nechají dgentlemani sedět vepředu, teda né za volantem

Maya
voeee, to mejdlo, konec

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2015 10:18
- Nahlásit

cernej caj

ctu vad pozdej. bivak e prezili, me 50kmdned a fajkysovou sme od dtartu jedte nrpotkali asi uz je v cili

krasnej ksmos

já věděla, že nezklame! a to jsem teprv na začátku

z asopsa pontaflocak a to by jefen s tou jeho vahou nerek

a nenééé!!

Vero
na polici, hned na polici!

už du!!

u nás taky rýže v přezásobeném stavu , mám asi nějakou úhylku na nákup rýže . možná už s ní souzním, ani vo tom nevim

Xerxová
Ale s Lojzovou dopomocí to rozběhal rychle...

Lojza - sasračný MŮDr!! dobře jste si tu prochajdu užili. Taky bych byla z Matýskovi povahy trochu rozpačitá, člověk je zvyklý na torpédoborce, který musí mírnit a ne je rozphybovávat. Myslím, že Matýskovi společnost Nýtka dosti prospěje

Matýsek je Churchíííl!

Fifi
vlk
Té se daří dobře....už začíná Ašopsa citýrovat....
Madame vyznamna

Tjo, ale ten FIfiny popis sedí jak zadel na hrnci!!

kachna_
Já osobně nemám žádný problém s dvacítkou
dvacet je krásnej výlet

a taky jako věk to není marný

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2015 10:21 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

cernej caj

teplita sla pod nulu my to meli cca 4km do cile a vycerpani uz se dost projevovalo navic sme vcera malo jedli nejak, to byl asi nejhorsi usek ale vidina teply medoviny a teply postele

no říkala jsem si, že to budete mít na hranici přežití, a jak ti je dneska? Ještě jsem nedočetla všechno

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2015 10:25
- Nahlásit

denyk
tak vono zalezi, pac umelina se pouziva na funkcni pradlo bezne, rychle to schne a odvadi pot.
akorat nevim pac funkncni veci sou k tomu ze rychle odvadej pot pri sportu a tudiz nejsi ve vlhku a rychle schnou ale do zimy nevim jestli se moc hodej, pac to nejak moc nehreje. ale jestli si je chces vzit pod kalhoty jako izolacni vrstvu navic, tak to urco bude fajn a to triko supr, to vypada dobre ja mivala NB zimni bundu a vydrzela asi 7let a pak softshelku par let a ted ji ma haza a taky sem byla spokojena

me by se libili nejaky takovy gatata at nemam bahno dycky u kolen ale pak bych mela ortezu zvenku a jak birma trefne poznamenala, coz mi ani nedoslo, v chcanci teda fuj nacucana orteza... takhle to schytaj gate a orteza je celkem OK

Maya
husty mejdlo ale to nepotrebuju mam ten radioaktivni privesek co sviti uz doma

PetraK
myslim, ze gajfkou sem to ale dorazila

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2015 10:27
- Nahlásit

Fajka
Ste mě to fakt přivolaly

KECÁŠ, KECÁŠ??? :
jdu číst dál!

a tentokrát i bez čepice

NENENEEEEE!!

jak se uprdelit, aby nebyl nikdo sežrán ani oplodněn

podle zážitků soudě,sis to užila

birma

mně teda přišlo počasí úplně super,

hm, magor

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2015 10:29
- Nahlásit

Maya
Držím palce s Kimem.

Maya - co je s Kimem? obávám se, ž eto v tomhle bordelu nenajdu, narazila jsem na to díky birmě, každopádně taky držím palce

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2015 10:30
- Nahlásit

PetraK
dneska uplne v poho, pali me plosky nohou od tech tvrdejch bot jak sem psala a malinko cejtim jeste stehna pri vstavani ze sedu ale jinak pohodicka, uz bych mohlavyrazit na vylet

jo a sem se muzi smala, ze by sme meli mit vcera narozeny dite - do roka a do dne a muz "snad ses nam tam neokotila" tak rikam nene, tam nebyla kocka v okruhu nekolika km

denyk
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2015 10:32
- Nahlásit

cernej caj
jasný mám to pod kalhoty, tak já jsem všeobecně s NB spokojená. A na tríčo mikču novou, že
Jinak mně moc zima nebejvá, teda když se aspoň trochu hejbu, jestli budem pár hodin na střelbách a téměř bez pohybu, tak
to budu muset doladit slívkou

tak lidi chodí v těch návlekách, ale ty jsou pod kolena....

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2015 10:33
- Nahlásit

cernej caj
birma

A co to tvoje ucho? Už lepší?

jo je lepší, ale hůř slyším a čas od času hučí tak si tam dneska odpolko zajdu

Maya
u vás včera nelilo celej den???

ne až tak kolem pátý, to už byl Rumíček doma a já šla za Bubi k mámě. Když jsme šly od ní už to bylo zase slabší, takže jsme si mohly pocourat.
Ginko! vidíš, to mám doma! díky. U mě to bude spojený s tou křípkou myslim.

Jooo a NA ZVÍŘETNÍKU má Rumíček povídání, co Rumíček, my všichni , páč je to o sraženině:

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2015 10:34
- Nahlásit

denyk
Já a 4 kluci...není nad to ustlat si v sobotu večer za tmy někde na louce a v neděli dopo přijít na to, že ležíme u kostela a ráno celá vesnice valí n

a jak bylo na Vysočině? to jsem ešče nestihla zjsitit.

denyk
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2015 11:04
- Nahlásit

PetraK
ale hůř slyším a čas od času hučí
aspoň nebolí? Páč bolest ucha je óbr hnus

a jak bylo na Vysočině?
teprv bude paní, ve čtvrtek ráno jéchame a budeme až do pondělí ....teda doufám, že někoho nenapadne v pondělí trapčit s pomlázkou

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2015 11:06
- Nahlásit

cernej caj

ale jinak pohodicka, uz bych mohlavyrazit na vyle

ty jo, seš fakt blázen, blázen!! a jak v noci? nezrmzlas?
snad ses nam tam neokotila"

cynik. To už je to rok?? utíká to.

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2015 11:07
- Nahlásit

cernej caj

ale jinak pohodicka, uz bych mohlavyrazit na vyle

ty jo, seš fakt blázen, blázen!! a jak v noci? nezrmzlas?
snad ses nam tam neokotila"

cynik. To už je to rok?? utíká to.

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2015 11:10
- Nahlásit

rumštajn,
teda tady to dneska blbne..furt se to seká a už třikrát mě to zhuplo
já vám tu story s naháčem snad nedopíšu

denyk
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2015 11:15
- Nahlásit

Fajka
joooo my ceméé ouchylááá

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2015 11:16
- Nahlásit

PetraK
a taky jako věk to není marný
zatím se mi líbí každej věk

denyk
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2015 11:21
- Nahlásit

kachna_
zatím se mi líbí každej věk
já už bych teda nechtěl asik bejt puberťačka, podruhý už bych to nemusela přežít
A taky školu už nééé

<< 1 ... 450 . 451 . 452 . 453 . 454 . 455 . 456 . 457 . 458 . 459 . 460 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání