| Autor |
Zpráva |
denyk
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 09:56
- Nahlásit
Darenka
příšernýmu sportu
já mám nějaký Nike triko polyester a nevadí, už jsme to tu nedávno rozebíraly, Craft dělá taky z polyesteru a je super.
Lehounké, prodyšné a rychleschnoucí....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 09:56
- Nahlásit
denyk
denyky držím sonopalce!! Moc
Darenka
Ahoöoj Darenko! dobře žes koukla, jak žiješ, jde to? přežíváš? co ohaří vycházky?
Jak bivakují naši úhylové? Vzaly si dámy čapky?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 09:58
- Nahlásit
Tady je třeba popois polyester ale
http://b2c.vavrys.cz/Produkt/10403/w-triko-craft-e xtreme-kr-r/371#
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 09:59
- Nahlásit
PetraK
kuju, už jedu, ozvu se potéé.
Si uděláme s kámoškou hezké dopo, po sonu skočíme někam na obídek, něco nakoupit a ták.
Včera jsem mluvila s kámošem, má kamaráda dobrého ortopeda, takže kdyby náhodou
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 10:09
- Nahlásit
PetraK
já nechci bolení břicha ani na jeden den
takže přeju objema oslavencům dlouhatááánskej spokojenej psí život u brtníků, protože tak ho budou mít tutově
a to jako fakt maj ve stejnej den narozky?
co čapky, ale míč!!!
denyk
ono je to asi dost o tom, jakej je to polyester a to při nákupou nepoznáš, navíc dost lidí ho fakt nesnáší a pak stačí se zpotit a seš samá vyrážka
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 10:10
- Nahlásit
koukám, si fakt uměj vybrat termín na trek, měsíc je skoro léto a teď
http://www.novinky.cz/domaci/365307-destniky-budou -v-permanenci-mene-prset-bude-jen-v-sobotu.html
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 10:14
- Nahlásit
BUBITKO a RUMÍČKU
miluju Vás a přeju Vám ještě hodně dlouhá šťastná léta s krásně praštěnou a velešikovnou paničkou ♥♥♥
Přežívám a čekám na to vyšetření. Zkouším na to nemyslet
V práci pořád sedím na cizí židli, ale už snad začátkem příštího týdne se budeme stěhovat do svého-opraveného bydla. Práce je hodně a domů chodím vyždímaná jako citron Ale beru to tak, že lepší hóóódně práce než málo nebo nedej božíčku žádná.
Vycházka s ohařiskama byla poslední asi před 3 týdny a tak už mám absťák a těším se na pozvání na další akci
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 10:21
- Nahlásit
PetraK mi to skaklo na dalsi stranku a o narozkach ctu az ted. Hlavne hodne zdravicka pipinkam zrzavym, pac tu nej pancicku uz maji
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 10:21
- Nahlásit
PetraK
UŽ SU TADYYY, UŽ GRATULUJU, BŘICHABOL ZAŘÍKÁVÁM
HODNĚ ZDRAVÍHO, HODNĚ ŠTĚSTÍHO, DLOUHEJ ŽIVOT A SPOKOJENEJ PSÍ ŽIVOT
VINŠUJU OBĚMA!!!
oni fakt maj narozky stejnej den? neuvěřitelný!
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 10:22
- Nahlásit
PetraK
no a ta fotka je náááááádherná!
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 10:25
- Nahlásit
Vero
fotka se mi taky moc líbí Já tam vidím srdíčko
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 10:29 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
oni fakt maj narozky stejnej den? neuvěřitelný!
a to jako fakt maj ve stejnej den narozky?
fakt žejo. úplně přesně ve stejný den narození, jen rozdíl dvanácti let
Brtnik - náš skeptik - po tomhle zjištění pravil, že to už fakt jinak bejt nemohlo, než že jsme si ho museli pořídit
díkuju všem za gratulace, břicho bolet nebude
Darenka
Já tam vidím srdíčko
jo jo, je tam, vidíš dobře. Je tam proto, že ona je taková laskavá a milující bytost, že on jí má tak rád a že mi oba dávaj plný vagony svojí psí lásky.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 10:30 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Darenka
Přežívám a čekám na to vyšetření. Zkouším na to nemyslet
to děláš dobře, nemysli na to, protože na to myslíme my. a držíme palce předem.
vyždímaná jako citron
. věřím, děfčico. Tak aspon o víkendu pořádně relaxuj, na zahrádce, s čoklidama...
Ale beru to tak, že lepší hóóódně práce než málo nebo nedej božíčku žádná.
jsi statečná želví nindža!!
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 10:42
- Nahlásit
PetraK
jsi statečná želví nindža!!
D
Snažím se
relaxuj, na zahrádce, s čoklidama
Jj, jestli nebude chcandit tak bude zahrádka. Ohařiska asi ne, ale stará dobrá Darenka - půjdeme na klidnou procházku a zkusím jí vyčesat a ostříhat
I vy si užijte s oslavencema výletíky do polí a neožerte se při oslavě ....když tak jen decenťácky
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 10:45
- Nahlásit
PetraK
Brtnik - náš skeptik - po tomhle zjištění pravil, že to už fakt jinak bejt nemohlo, než že jsme si ho museli pořídit
no ale to je JASNÝ!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 10:52
- Nahlásit
Darenka
Snažím se
a to je moc dobře, jsi přešikovná
tak bude zahrádka
taky plánujem - i když teda spíš hlavně uklidit chalupu před sezónou.
eožerte se při oslavě
zkus ho přesvědčit! Ochmelku! dyk vypil i víno na svařák!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 10:54
- Nahlásit
Vero
no ale to je JASNÝ!
koukala jsem na fotky, když byl maličkej a dodatečně mě drapslo to, co mě mělo drapsnout, když jsme si ho pořizovali. ťuťuuuu byl.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 10:58
- Nahlásit
PetraK
a pořiďte mu novej mobik k narozkám
Darenka
zejtra má bejt hezky, tak to chce relax na zahrádce
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 11:00 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
denyk
My máme taky termoprádlo merino od Devold, výborné jsou i merino ponožky třeba od Tevy. Já taky nějak nemusím ty ,,umělé" funkční materiály, hlavně ne na tělo, nějak se v tom necítím, i když i to mám(ale nenosím)
Darenka
Ty jo, synátor je borec, má můj největší obdiv, jelikož já běhám s vyplazeným jazykem těch svých ubohých 5km
Teď honí na kožním co by mu na to dali. - ať zkusí mazat řepíkovou mastí - pomáhá na kde co, třeba mu zabere
PetraK
KDO JIM DNES NEPOPŘEJE ..... - večer jsem se nažrala domácí pizzy, co jsem si umatlala, takže ,,já se nebojím" mne nevyděsíš, břicho mne bolelo od božího rána(a jsem se asi 4x posr... )
Bubitce hlavně ať je pořád tak zdravá a šťastná jako doteď a Rumíček...no lehkou pubertu, ať ho panička brzy nezamární...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 11:11
- Nahlásit
Maya
a pořiďte mu novej mobik k narozkám
to je briketa vo Jůpísí (máme Jůpísí kvůli mámě-volání zdarma a ona by nerada něco měnila! už skorem nefunkční tlačítka má , enemže máma když ho vyměnila, tak dostala novej, menší briketu, ale tak blbej na funkce,že se mi do tý výměny nechce, tak dokud to fungá, tak nic
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 11:14
- Nahlásit
Maya
ty jo ta předpověď - nic moc pro holky! Snad to zvládnou a čajda pak necípne po tý anglíně.
worick
Bubitce hlavně ať je pořád tak zdravá a šťastná jako doteď a Rumíček...no lehkou pubertu,
dík. v obojí pevně doufám. Ale radši vyměnim zdraví obou za příšernou Rumopubertu, kdyby to na tom mělo stát . On je zatím celkem dobrej. je takovej měkoučkej jak tělem, chováním, tak povahou, není ještě zdaleka mentálně na tom roce, spíš tak o půl roku míň. Zatímco Ešátor v roce, krom puberty už měl i sexuálně jasno, tak tenhle malej tajrdlík zatím cajk, odvolání od háravky ještě máme.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 11:29
- Nahlásit
a já jsem Lech, no ještě že ne 7. února
Čech a Lech nebo jak to bylo
http://kalendar.beda.cz/slovanska-jmena-ve-starem- kalendari
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 11:29 - Změnil/a: Darenka
- Nahlásit
PetraK
zkus ho přesvědčit! Ochmelku! dyk vypil i víno na svařák
ten krásně provinilej výraz .. taky by mohl koukat : naval lepčí značku, víno na svařák neberu :
Na oslavu jim kup dětký žumpuňtský
Denyk
přeju ať sóóóno jesť v pariadke a noha si nevymejšlí bejkárny
worick
Jj, díky tu mast mu doporučím. Jeden nikdy neví, co by mohlo pomoct. Za zkoušku nic nedá.
Kluk podniká - je Fantóci jak vyšitej, i když si k tomu potom přibral i další tochu chlapáčtější věci. No a vloni se nějak asi uhodil do hlavy a pustil se do téhle šílené makačky. Žere to fest. Denně trénuje a někdy si dá do těla tak, že neudrží v ruce příbor Magůrek jeden.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 11:32
- Nahlásit
Darenka
: naval lepčí značku, víno na svařák neberu
sim Tě jemu je jedno co pije, von by vypil klidně kozám vodu k pití!
Když sedíš na zemi a máš skleničku s pitím na zemi, je dost v ohrožení
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 11:34
- Nahlásit
Darenka
jako na některý ekzémy dobře zabírá oves, buď si udělat doma z vloček výluh nebo koupel a nebo koupit nějaký ovesný balzám
ale těžko říct dopředu na co to zabere a na co ne
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 11:43
- Nahlásit
Maya
No jo vlastně, oves taky, tu koupel mám v krabičce ještě někde doma, ani už nevím, na co jsem to kdysi kupovala....tuším v DMku.
Jela jsem k řezníkovi klukům na maso. Respective chtěla jet a nenastartovala, tak jsem hodila auto na nabíječku, jestli třeba za půl hoďky nastartuju? Dělám to poprvé dostali jsme nabíječku k Vánocům, právě netuším, jak dlouho na tom musí auto být
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 11:43
- Nahlásit
PetraK
sedět na zemi s čímkoli poživatelným je nebezpečný - tím nemyslím jen kvůli Rumíčkovi. Našemu klukovi takhle vyčadilia na zahradě grilovaný steak bráchovo jóózefčice (dejž jí pánbu věčnou slávu)
Maya
doporučím mu to a musí zkoušet co pomůže. Díky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 11:48
- Nahlásit
Darenka
ovesný vločky do punčochy, nechat pořádně vylouhovat ve vaně a pak se do toho naložit, když nic jiného je to levný a nemusí utrácet za drahý krémy v lékárně, na a pak uvidí
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 11:52
- Nahlásit
Maya
Jj, Leni (snacha) si dělá ovesné kaše, tak to určitě doma mají a nebo nakoupí. Díky za typ.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2015 11:59
- Nahlásit
už maj zase ty lampičky s usb dobíječkou, tak to si jí odpoledne hned objednám, podle recenzí fakt prej i supr svítí, mají ještě bílou
http://www.immax.cz/ledsvetelnezdroje/ledlampicky/ ledstolnilampickaimmaxt7sdisplejemcerna%5B08904L%5 D
|