| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2015 23:11
- Nahlásit
Fifi
Toz prijemny spani v teple, jiste budou ze sna se cukat jeste nozky po tech km a projdete si to znova.
dík ještě dodělám nějaký resty na zítra a jdu se svalit.
Brou
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2015 23:14
- Nahlásit
Fajka
mám, mě to stačí
inspiruj: co má postradatelnýho birma a kafe na hřbetě?
kolik máš kg, vážila jsi to někdy?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2015 23:14
- Nahlásit
totiž
kolik máš kg
V TOM BÁGLU
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2015 23:18 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Vero
totiž
kolik máš kg
přes zimu + 5 kg navíc
vážila jsi to někdy ne
co má postradatelnýho birma a kafe na hřbetě
já nevim co tam všecko maj
o čem si myslím že je totální blbost je vařič a ešus na uvaření čaje nebo co to tu psaly...ale to mě bylo vysvětleno že je to fakt důležitý tak že mlčim...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2015 06:52
- Nahlásit
Moorgen ve spolek,
nejdřív ze všeho ich gratulírn fajfce, Birmici a čajdě k přežití jste moc čikovný a ešče víc šílenýýýý
Tvl v noci na dnešek u nás taková sodomy gomora, že to jsem dlouho nezažila, kapky velký jak sloní slzy a do toho šílenej vichr, takže jsem vstala a uklidila kytí domů, zabednila vokna. Buk čučel blbě ještě ráno, když bouchly dveře
Fajka
druhej natej chlap na treku a tentokrát i bez čepice
tvl to nějak přitahuje ouchyly?
aby nebyl nikdo sežrán ani oplodněn
oplodněn ouchylem?
roztomila mladá pani Woričková
jééé to je krásná lední medvěďucha, v těchto rasách klupatejch se moc nevyznám, što éto za rasu?
Na ostatní fotos se musím ešče f klidu mrknout
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2015 06:52
- Nahlásit
Zdravíčko všem
Veliká gratulace všem šlapkám
Fotky móóc pěkný, díky
Fajka
jak ty to s těma naháčema děláš
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2015 06:57
- Nahlásit
A psaly jste tu o slintajících bloodhoundech, tak tady jedno ščendo, za ním německá ohařka a kousek mýho blbštajna naježenýho a hodní pséci u známého na chalupě teda tak vydrželi jen chvíli, než Ary přišla na to, kdo žeto spí v jejím pelíšku, hodila na něj neskutečnej výraz
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2015 06:59
- Nahlásit
fsjka
tesim se na fotooos do prace
fiifi
tak ty pisledni km dost na hrane uz ale vlacela sem se 100m za birmou a dycky na me musela chydak na odbickach cekat,
fajka, vero
musim rict, ze mi tech 80g za ten horkej caj po ranu fakt stalo. to by me uz nezachranilo.
taky otazka zda ma fajka penovouu jarimatku ktera je predevsim desne objemna, ale fotos sem jedte nevidela tak nevim jakej mela batuzek.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2015 07:11
- Nahlásit
Fotky jsem zkoukla, hezký to tam bylo, teda já bych asik přírodu po tolika km už nevnímala asik...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2015 07:22
- Nahlásit
Fajka
jinak ta hospoda se nam moc libila, sme na vas vzpominali
ale nejak mi tam chybi foto toho ouchyla
a budu se tesit na vic fotos, nicmene ta plastova koza jelito nejak zajimala
Vero
jinak ja mela 10,5 kg cca z cehoz bylo 2.25kg voda (takze s tim sem jen vyrazela a v nedeli sem pak vyrazela s kontroly s litrem a kousek) + cca 1kg byly granule a jidlo, takze druhej den sem uz granuli mela hrsticku nouzove na chut na druhej bivak a jidla pulku, fakt se mi to neslo dobre a tech 80g jak sem psala za vareni by me uz nezabilo, navic ten horkej caj po ranu byl bozi..
no akorat neni nad si ho varit v zavetri za popelnici pred zastavkou a jeste do toho prijel vlak
denyk
tak kdyz woricek je samojed tak pani worickova bude pani samojedova
tak to je dobry, jak kouka
jinak dneska uz me ani prdelosteheni svaly neboli, z postele sem vyskocila jak lanka, huraaa. Uz bych nekam zas vyrazila i kdyz teda na neco pohodovejsiho akorat bych potrebovala spaaaaat pac mam dost velkej deficit spankovej, navic ten posun casu takze vstavat "ve 4" to je trochu masakero pro me
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2015 07:32
- Nahlásit
mi tam chybi foto toho ouchyla
tak kdyz woricek je samojed tak pani worickova bude pani samojedova
si blbááá voee
sem vyskocila jak lanka, huraaa
no paráda a kolínko a pujchejře, všecko cajk?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2015 07:37
- Nahlásit
denyk
no tak koleno citim, ale nic hroznyho, samodomo upravena orteza luxusni, lepsi jak ta nova, kterou sem nakonec nebrala krz to shrnovani pod kolenem po cca 10ti km
a puchyr mam na ukazovacku levy ruky jak sem si nechavala na kosumberku dat do vlastniho hrnicku caj (ty plastovy dvoulokovy kelimky co tam meli by me neuspokojili takze kdo je blbej a saha na rozpalenej hrnek za to musi trpet
nohy dobry jinak, akorat kdyby ta stoleta podrazka uz nebyla akorat tvrda jak broky, tak mam citlivy ty kosti vepredu na slapce, au au. to me ke konci pak uz palilo fest, hlavne teda na asfaltu
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2015 08:10
- Nahlásit
cernej caj
hlavne teda na asfaltu
byl rozpálenej jo
Tak to je fajn, že na nohách bez pujchejřů
Jo mikču jsem měla v pátek venku a pod ní jen tríčo a super.
No ale pak večer jsem jí měla na chalupě a ten blbeček zrzavej se na mě lepil, takže jsem pak doma půl hoďky vytahovala ty štětiny
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2015 08:14
- Nahlásit
denyk
stetinata mikca musela byt zazitek ale supr ze s mikcou spokojena.
jo a birme nebyli ty botasky, pred fakt uzky a maly, takze pokud mate stejnou nohu +/- tak asi nejaky blby cislovani
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2015 08:17 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
denyk
u nás taky v noci sodoma gomora, až mě to vzbudilo v půl čtvrtý, člověk je rád, že po tom časovým posunu vůbec spí a ještě tohle
gaučový fotky super
cernej caj
ti lidi v těch vesnicích na trase jsou už na magory přespávající po zastávkách zvyklí a nebo na vás koukali divně?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2015 08:20
- Nahlásit
cernej caj
stetinata mikca musela byt zazitek
ho vobarvím na černo
takze pokud mate stejnou nohu
délka stélky 27,5cm u mě
Maya
u nás sodoma dřív, pak jsme to asik poslali k vám
Tvl a ve 21:30 jsme byli jen kolem bytovky aby se tlamička vyčůrala a všude invaze žížal škoda, že nechytám ryby
gaučový fotky super
škoda, že jim svítěj ty voči
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2015 08:22
- Nahlásit
Fajka
Parádní fotky
já nevim co tam všecko maj
Hele potřebovala jsem prakticky všechno, až na příliš jídla (ale s tim mám problém vždycky) a celtu (což byla náhoda, nebejt Terezy s Akkonem, tak jsme v lese spaly). Navíc táhnu akorát Adamovi podložku na spaní a obleček, jenže krátkosrstýho byťáka postelovýho nenechám v noci bez ničeho na holý zemi, když může bejt pod nulou.
Rozdíl bude podle mýho hlavně ve spacáku a karimtce, protože ty u mě tvořej 80 % objemu batohu...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2015 08:25
- Nahlásit
koukám na ty fotky, ježíš ta zahrádečka se zvířátkama, velbloud, lasička nebo co to je, to by se mnou aasi šlehlo
jinak to s kabátkem byla zakrslá lapina ne?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2015 08:26
- Nahlásit
denyk
škoda, že jim svítěj ty voči
ale ne, tím je to vtipnější
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2015 08:29
- Nahlásit
Maya
tak ty lidi z vlaku koukali zvedave a prekvapene a nejaka babicka to ukazovala detem - ja spala ve "dverich" tam sem je videla dobre
co fajfka na autobusu, to nevim, jestli jim tam nekdo vlezl do cekarny a vydesil se?
s nama spala holka co mela cevecko privazany vedle cekarny, takze to mozna pro lidi byla vetsi atrakce jak my
ti tu stelku zkusim zmerit, ale nevim jestli ji nebyli i uzky...
Maya
u nas nevim niceho, sem v 10 odpadla a rano odmitla vstavat
birma
a celtu (což byla náhoda, nebejt Terezy s Akkonem, tak jsme v lese spaly)
jj, mas recht, ta celta je proste jistotka nez spat v noci nekde v desti, i kdyz ta zastavka pravda byla nakonec fajn
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2015 08:35
- Nahlásit
no a jinak včera jsem Kima jednou slyšela zase kašlat, ale jelikož celej den lilo a psiska byli víceméně furt někde zalezlí, tak nevím, jeslti mu jen něco nezaskočilo, ale při mý smůle jistě ne
jako dva tejdny klid a druhý kolo nebo co, mě fakt picne, navíc tahat ho na veterinu je fakt už dost náročný, tak ta představa už mě děsí předem
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2015 08:36
- Nahlásit
cernej caj
no právě si myslím, že ti lidi pospávající tak různě musej bejt dobrá atrakce
ale jestli to tam je opakovaně, tak ti místní už jsou asi zvyklí
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2015 08:41
- Nahlásit
Protože mi hrabe, tak jsem si právě spočetla, že samotná moje karimatka má objem 18 litrů a rozhodně se mi nedaří jí sbalit bez mezer, takže zabrat může tak 30? Ale vyplatí se, protože na dlažbě se mi spalo jak na matraci
Maya
jestli to tam je opakovaně, tak ti místní už jsou asi zvykl
Ona ta trať byla prý dost jiná, než loni ale po tom, co jim tam takoví blázni celej den courali, je už třeba spáči tolik nevzrušovali
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2015 08:42
- Nahlásit
Maya
tak to snad bude Kim OK a nevraci se mu to
no myslim loni meli prvni kolo a letos druhy a navic trat z vetsiny nova, takze asi to tam lidi prave moc casto nevidi
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2015 08:57
- Nahlásit
cernej caj
birma
no mě se to stalo jednou v zimě, že přijdu na zastávku a v boudě spal nějakej chlap, tma, nikde nikdo, jako jsem měla docela bobky, kdyby tam byla celá horda lidí, tak asi uteču
cernej caj
technickej dotaz, podle jakejch parametrů poznám kvalitu wifiny v zařízení?
jako nějak se lišit musej, teď jsem si to o víkendu prověřila, že na stejným místě mi tablet chytá půlku signálu a mobil v pohodě celej, ale je to nějak značený a nebo je to buď a nebo?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2015 09:02 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
birma
Protože mi hrabe to ses husta takovy matematicky vypocty.
ale ja si taky myslim, ze to proste dela ta karimatka, pac hodne lidi ma nafukvoacky ktery sou zabaleny velky jak destnik nebo alumatky, takze ten objem ty proste mas... fakt me fascinuje ze pro nektery lidi velkej batoh = zbytecny kramy navic. Ne ze to tak nekdy neni ale neni nad to se poradne vyspat, ze jo
Maya
nijak znaceny to nebude, max jestli mas a/b/g/n coz ale spis znaci max rychlost a pasmo, ve kterym jede. Jinak sazka do loterie... jakou znacku mas tabletu? ty levny na tom muzou byt hur. bohuzel jak rikas je to buď a nebo?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2015 09:08
- Nahlásit
birma
krátkosrstýho byťáka postelovýho nenechám v noci bez ničeho na holý zemi
já jsem si právě říkala, žebych Bukísovi musela brát nějakej spacák
Maya
jo zahrádečka mě taky dostala
To u nás měl jeden chlápek na zahrádce pidi trpajzlíky, domečky, ptákoviny a proč? Páč byl pedofil, byl několikrát zavřenej, lákal na trpajzlíky děti.....
tím je to vtipnější
ouchyláci
snad bude Kim okej
cernej caj
k ty lidi z vlaku koukali zvedave
si mysleli, že jste po pařbě
cevecko privazany vedle cekarny
no tak holka s vlkem je atrakce
Tak jsem se právě dověděla, že v pátek budu požírat jezevce
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2015 09:15
- Nahlásit
denyk
žebych Bukísovi musela brát nějakej spacák
to by bylo nepraktický - vzala bys ho k sobě a ušetřila bys gramáž nejen na jeho spaní, ale i na svoje oblečení, protože by tě pěkně hřál.
Pěkná fotka ohařisek z chalupy u kamaráda
Maya
Snad se Kim fakt jen nějak zakuckal a nebude to nic vážnýho. Stejně ho raděj sleduj, asi už má taky věk,......
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2015 09:15
- Nahlásit
denyk
jezevci jsou k jídlu?
to slyším prvně, ale pravda sežrat jde asi všechno
cernej caj
mám levnej tablet, takže že tam jsou nějaký levný šunty mě nepřekvapuje, jen jsem si myslela, že to chytání wifiny bude tak nějak všude stejný a náhodou jsem zjistila, že ne
tak mi šlo tak nějak o to, na co koukat v toom případným notebouku, protože samo bych radši něco jako mám v mobilu, když už
i když pravda možná si nebudu vybírat, zatím čekám, za měsíc maj u bráchy v práci vyměňovat notebuky a starý prodávat, tak čekám, jaký vyhoděj ceny
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2015 09:24
- Nahlásit
denyk
jezevce?
to me nenapadlo s tema ozralcema
Darenka
no nechci ti kazit iluze, ale jako narvat psa do spacaku taky neni sranda a myslim, ze birme by se tam adam nevesel stejne jako me by se nevesla ani feri leda ho mit rozeplej ale to brrrr i kdyz nekdo tak spi, ale fakt ta predstava je spis nerealna obecne
jak je? uz se blizi zakrok.
Maya
u ntb to bude v poho navic koupis v pripade nouze usb wifi kartu za 150kc. u ntb bych to vubec neresila, u tech mobilnich sou vetsi potize. kamaradka treba v cajovne kde ma muz na samsungu plnej wifi signal tak v tom miste se k ni ani nepripoji s huawei
|