Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 441 . 442 . 443 . 444 . 445 . 446 . 447 . 448 . 449 . 450 . 451 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
denyk
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2015 08:29
- Nahlásit

cernej caj
myslim pracovne
ach sooooo

to by chtelo asi nejakou fyzio nebo rehabilitacni
tady v tý prdeli je to těžký, je tady jedna fyzio pár km, ale tam je těžko se dostat když nemám auto, musela bych otravovat kámošku...
Uvidím, co mi řeknou na sono, ale teta doktorka taky říkala, že ono tam nemusí být prostě fakt nic vidět, třeba až na MR.

cekacka stejne cca 3 mesice
tak se objednej hned ne

birma
adin tvrdí, že zejtra pocitovka max 1,5 stupně
aladin je taky magor

Prosimtě já budu ráda, že zvednu batoh
si vem kárku

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2015 08:36
- Nahlásit

denyk
na to musim mit spravny rozpolozeni

a co ta masaz? nedela nejaky rehabilitacni masaze ze by prozkoumala co kde jak navazuje?

ale podle me nebude pocitove tak malo, leda by fucelo jak svin a to stopro nebude

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2015 08:49
- Nahlásit

cernej caj
nejaky rehabilitacni masaze
jo to dělá, ale nevím, jestli by to bylo na tohle dobrý

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2015 08:58
- Nahlásit

denyk
ale myslela sem to tak, pokud mas nekde blbe slachu, upon a tim padem sis to rozhodila v zadech (ve spodni casti, u zadnice) tak by to mohlo taky trochu pomoct - proste zkusit to i z jiny strany nez strany kolena a su zvedava, co rekne dr

birma
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2015 09:01
- Nahlásit

PetraK
Šikulka rumová pralinka

cernej caj
ty si ten esus prece brat nemusis, ne? to je jen jestli chces nebo nechces ty neco teplyho
Nemusim, no. Fakt je, že ta jedna polífka mě už nevytrhne. Tudíž ešus nechávám doma.
Koleno au au

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2015 09:02
- Nahlásit

cernej caj
jo dyť já to chápu, to ale potřebuju nejdřív aby koukli dovnitř, esli tam není něco utrženýho, ale třeba jen skříplýho.
Stěmi zády nevím, ono možný je všechno, ale mně prostě ruplo koleno.
Hlavně obvodní dnes nic neřekne, nevím kdy je tam tam mudra na tom sonu, asik tak 1x týdně a já jedu ve čtvrtek asi pryč takže to bue taky na dýl

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2015 09:05
- Nahlásit

ááá děfčice maj cestovní hórečku, vybalujou, přebalujou, zabalujou, a už dopředu umíraj

birma

a máme od Katky fotku ze včerejšího tréninku

áá adamita hopiká! Pěkně hopiká

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2015 09:07
- Nahlásit

denyk
no prave sem myslela jako po navsteve dr, kdyz se ukaze ze to neni nic poskozenyho

ale i kdyz ti rupne koleno, muze se ti to nekde presunout, pretizit a tak.

a me nuti volat jo a sama je lajda

birma
ja uvidim, ja si zas nejsu jista jestli me tech 120g vytrhne kdyz vim, ze ten caj me fakt nakopne a zahreje

birma
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2015 09:07
- Nahlásit

cernej caj
Máš jídlo i na sobotní večeři v batohu? Furt váhám jestli se s tim tahat, nebo to vzít tak, že když budu lemra líná, tak holt půjdu spát o hladu…

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2015 09:08
- Nahlásit

cernej caj

sikovnej rumiiiicek

jojo, z tohodle mám fakt radost, jen tak opravdová zvěř kdyby víc byla. Tuhle jsme potkaly zas ty dvě křepelky. Ustál to, ustál to a pak už jsem musela povelovat. Není matroš no.

birma
Šikulka rumová pralinka

jo jo, on občas umí. Pak ovšem musí vypustit páru a odnáším to já, páč ho mám až na hlavě, omotanýho kolem nohou, pasu, vyražený zuby....... šla kolem panička s Douím a smála se že on je jak žížala na pérkách

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2015 09:10
- Nahlásit

kachna_
já jo!!! páč čajda bude psát z mobila

souhlas!!

Jsem mutvola a obdivuju všechny učitelky v MŠ

překvapuje mě, že ještě žiješ

denyk
dneska jdu k obvodní s tím kolenem, ať mě ještě pošle na to sono....chjo

a sakra, já myslela, že se to pořešilo ??

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2015 09:12
- Nahlásit

cernej caj

jo a sama je lajda
já nejsem, já za to nemůžu, že sem nakonec světa do Rbk jezdí mudra 1x týdně....a já mám to koleno 2 měsíce, ty už podstatně dýl

kdyz se ukaze ze to neni nic poskozenyho
ani sono nemusí vokázat, v tom je ten problém...

PetraK
jen tak opravdová zvěř
tady tady, nemáme sice bažanty a křepelky, ale srnkýýý, jezefce, myslifceee

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2015 09:13
- Nahlásit

PetraK
sakra, já myslela, že se to pořešilo
já si jen nestěžuju prostě
jsem ty berle nikdy nepoužila ...vlastně jo, jednou jsem měla jednu za bytovkou na sněho, nešlo to

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2015 09:15
- Nahlásit

birma
Máš jídlo i na sobotní večeři v batohu? Furt váhám jestli se s tim tahat, nebo to vzít tak, že když budu lemra líná, tak holt půjdu spát o hladu…
klít je tam hospoda na poslední akci to bylo zařízený tak že jsme po dojití dostali polívku ve dvě v noci ..

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2015 09:21
- Nahlásit

denyk

..a já mám to koleno 2 měsíce, ty už podstatně dýl

jsem si teď vzpomněla - jak mě kdysi srazil Ešus ve výskoku a já upadla na levej loket a ozval se ten hnusej zvuk, jak když otrhuješ kuřecí kost - tak pravili, že se tam možná natrhli nějaký "provázky", bolelo mě to následně celej rok. A to to byl jen loket, kterej naštěstí od nohy není zatěžovanej. Ale taky jsem v tý ruce dlouho, hodně dlouho i co to už nebolelo nemohla nic těžkýho dýl nýst. Tak snad to taky nebude nic hroznýho. Držím palce.

birma
Člen
- Nahlásit

Fajka
To je super, ale ta za mnou asi nedojde, pokud to půjdu na dva bivaky, co?

PetraK
Člen
- Nahlásit

Fajka

klít je tam hospoda na poslední akci to bylo zařízený tak že jsme po dojití dostali polívku ve dvě v noci ..

ty vole, voni se tam choděj nažrat! už to chápu!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2015 09:23
- Nahlásit

birma
no mam jidlo na dva dny a pokud se pude i pres nejaky vesnice tak se nejhur neco malyho dokoupi...

su teoreticky pripravena jit na 2 bivaky... kdyby to vypadalo dobre, prece se nenecham odvezt 10km pred cilem

ale ja myslim ze v sobotu tam aspon nejakou hospodu mineme i kdyby to znamenalo k veceri tatranku

denyk
prave, ja uz 16let, me uz nejakej mesic cekani nerozhodi

PetraK
no ale aspon to co bylo ste zvladli

birma
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2015 09:26
- Nahlásit

cernej caj
Ok já vždycky to jídlo přeženu, tak uvidíme tentokrát

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2015 09:28
- Nahlásit

birma
To je super, ale ta za mnou asi nedojde, pokud to půjdu na dva bivaky, co
jo tydle vidle no to asi fakt neee

PetraK
ty vole, voni se tam choděj nažrat! už to chápu
no to je právě vono víš.... dogtrek = cesta od hospody k hospodě

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2015 09:33
- Nahlásit

Fajka
tak že jsme po dojití dostali polívku ve dvě
že bych šla kolem

PetraK
jak když otrhuješ kuřecí kost
něco podobného
díky, bude to okej, nic jiného si nepřipouštím. Pravda je, že když jdu na prochajdu občas to stáhnu, cejtím se tak nějak jistější.

od nohy není zatěžovanej. A
a moje kodlínko je zatěžováno hódně kilama

ty vole, voni se tam choděj nažrat!
jojo a hlavně to sebou nemusej nosit

cernej caj
prave, ja uz 16let, me uz nejakej mesic cekani
blááásen

tak frčím, mám to asi 2 minutky k mudře musím si taky nechat napast injekciju proti encefalitídě

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2015 09:36
- Nahlásit

birma
tak kdyz uberes, budes mit akorat

Fajka
od knihovny ke knihovne prece nefabuluj

PetraK
pac nas doma drzej hlady

denyk
prosimte kdyz si zhubla a na nejakou prumernou vahu to staveny pri tve vejsce byt musi myslim, ze problem zacina byt spis s obezitou nez 5kg od casopisovyho idealu

tak ahooooj

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2015 09:39
- Nahlásit

denyk
že bych šla kolem
no hele psa mít budeš, kulhat budeš taky, tak myslím že dostaneš i tu polívku

cernej caj
nefabuluj

za prvně nevim co to je a za druhý mě to uráží!

od knihovny ke knihovne prece
nevim jak vy na trecích ale já chodim zásadně od hospody k hospodě

birma
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2015 09:42
- Nahlásit

cernej caj
kdyz uberes, budes mit akorat
Když já se bojim, že budu mít hladíček

Fajka
já chodim zásadně od hospody k hospodě
Já chodim tak pomalu, že se na hospody budu asi jenom smutně koukat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2015 09:50
- Nahlásit

Fajka
no to prece byl ten vtip ne??

Česká televize zavítá do Ostravy, aby tam natočila dokument o běžném životě zdejších horníků. Redaktorka se zeptá prvního z horníků, jak vypadá jeho den? Horník odpoví: "Ráno vstanu, dám si jedno pivo, pak se nasnídám, dám si dvě piva, pak ještě jedno pivo a jdu na šachtu. Na šachtě si dám šest piv a ... v tom ho redaktorka přeruší a říká mu: "podívejte, takhle to nemůžeme odvysílat, nemůžete místo těch piv říkat něco jiného?" Horník se zamyslí a povídá: "ráno se vzbudím, přečtu knížku, pak u snídaně přečtu další dvě knížky, jdu na šachtu, tam přečtu šest knížek, přijdu domu a tam přečtu dalších osm knížek. Pak přijde kamarád, spolu přečteme knížku a jdeme do knihovny."

pripadne sto variaci na jedno tema a podle DT fora bys zjistila, ze tam se chodi jen do knihoven

birma
tak to ja se bojim taky... mam 200g oriskove smesi s rozinkama, 150g domaci cokolady s oriskama, 2 jabka, 3x 100g neceho ala prsut, asi 250g klobasek, 180g zrajiciho syra z lidlu (ten jeste neznam snad mi z nej nebude blbe cca 60g susenyho masa (ktery bylo do 01/2015) tak su zvedava, jo jeste 6datlovych ovocnych tycinek

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2015 09:58
- Nahlásit

denyk

něco podobného
díky, bude to okej, nic jiného si nepřipouštím. Pravda je, že když jdu na prochajdu občas to stáhnu, cejtím se tak nějak jistější.

budu držet palce. ono to právě může bolet hodně dlouho, já z toho byla nervózní, tak prostě držím palce, ať je to jen tohle

a moje kodlínko je zatěžováno hódně kilama

si zhubla už.

Fajka
cesta od hospody k hospodě

takže kořalové!

cernej caj
pac nas doma drzej hlady

chudáky malý

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2015 10:11
- Nahlásit

PetraK
a jeste nas nenechaj vyspat pac nekdo kdo chce vstavat ve 3 vstane nakonec ve 4.50 a mezitim mu co 10 minut zvoni budik

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2015 10:17
- Nahlásit

Ahoj ve spolek.
Tak jsem celou noc nespala výčitkama. Slovenka z útulku to nakonec nějak vzala, granule jsem poslala, aby ho měla paní v dočasce čím krmit. Ale, pejsek potřebuje nový domov, alespoň novou dočasku, tam kde je teď je problém s chlapem, psa doma nechce no.
Ale já myslím, že jsem se rozhodla správně, prostě jsem se složila úplně, ještě si to teď furt vyčítám, že jsem takovej slaboch, lidi pomáhají a neskládaj se z toho, proč já nezvládla vzít i třetího, když jsem vzala dva?

birma
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2015 10:18
- Nahlásit

cernej caj
tak to ja se bojim taky... mam
mám chleba, buchty, vajíčka, camember, oříškovou směs, dvoje kaštany v čokoládě, sušený rybičky a perníčky jo a kedlubnu a bonpari
Batoh asi nikdy nebyl tak plnej, ale je v něm všecko všecičko (včetně vody, Adamovy podložky na spaní a taky jeho oblečku ). Váží krásných 11,9 kg

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2015 10:20
- Nahlásit

ssshhhhh
tak hlavne se tim netrap, uz si vzala dva, spousta lidi nema zadnyho, proste to, ze nekdo zvladne 4 neznamena, ze ty ses spatna kdyz zvladnes jen 2.

Ja bych treba tretiho psa nechtela, tim su si stoprocentne jista.

Granule sou supr, aspon muzes rozhazovat site a zjistovat, co by buracek mohl mit do budoucna a fakt se tim netrap

<< 1 ... 441 . 442 . 443 . 444 . 445 . 446 . 447 . 448 . 449 . 450 . 451 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání