Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 441 . 442 . 443 . 444 . 445 . 446 . 447 . 448 . 449 . 450 . 451 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2015 17:29
- Nahlásit

cernej caj
Dík. Já se prostě děsím, že to nepůjde a pak mu nebudu moct najít novej domov. A momentálně jsem ve fázi, kdy ho prostě nechci, taky si říkám, že je zodpovědnější couvnout, když jsem z toho takhle rozhozená.
Víš, mám rodiče sedmdesát a dvaašedesát, mají dva mladé psy z útulku, máma si před pár dny zlomila ruku, i tohle mě tak nějak vyděsilo, co když se s nimi něco stane, jsem jediná, kdo by se o psy mohl postarat z rodiny, ač je nemam moc ráda a nelíběj se mi, asi bych je nechtěla dát do útulku, jsou na sebe dost fixovaný, museli by být spolu.

birma
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2015 17:30
- Nahlásit

ssshhhhh
netrap se tím. Pokud někdo nechápe, že ho nechceš, když tě do toho napůl natlačili, ať si ho vezme sám.

Vero
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2015 17:30
- Nahlásit

ssshhhhh

samozřejmě že by byl ideální stav nemuset čekat až na tělesný signály nadměrné úzkosti a vědět už předem, že "toto ne" - ale prosimtě kdo už je ideální? a ani nemusíme být...

a ta paní taky není ideální, když se tak blbě chová, místo aby akceptovala a možná i ocenila, žes na to přece jen přišla předem, než se to dotklo psa.

nemáš ani žádnou povinnost sponzoringu, jen kvůli špatnýmu svědomí, nemusíš ho mít špatný. aby ti nechybělo na tvoje psy, nevím jaký máš poměry... jen to píšu, že čék by podle mě neměl sponzorovat krz špatný svědomí, který nemusí mít, alez jinejch motivů.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2015 17:32
- Nahlásit

ssshhhhh
jak ti psali holky, maj pravdu. a ber to jako ponauceni nenechat se takhle citove tlacit nekam, kam bys sama bud nedosla, nebo potrebovala mnohem delsi cestu.

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2015 17:33
- Nahlásit

birma
Když oni mají vždy takový argumenty, pejsek má čas jen do konce měsíce, chudák neměl v životě štěstí atd. To je hrozný, to jednoho sebere a když pak řekneš že teda ne, připadáš si jak vrah.
Přitom sama víš,jaký to je s problematickým psem, co všechno jsi s ním prošla, to mám za sebou také se svou autistkou, dnes už i vrtí ocasem, z toho jsem vždycky tak dojatá, přiznávám, dostala jsem strach, že by jí to nějak (jakkoliv) mohlo hodit zpátky. O druhou bych se nebála, ale tahle je prostě fakt taková, no autistická. Najednou se blokne a hotovo.

Vero
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2015 17:34
- Nahlásit

a ber to jako ponauceni nenechat se takhle citove tlacit nekam, kam bys sama bud nedosla, nebo potrebovala mnohem delsi cestu

jj... je dobrý učit se vnímat se jemněji, dřív, aby tělo nemuselo začít řvát. stejně jemně jak ty svoje fenky.

Vero
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2015 17:35
- Nahlásit

ssshhhhh
argumenty
a nenechat se VYDÍRAT

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2015 17:35
- Nahlásit

Vero
čék by podle mě neměl sponzorovat krz špatný svědomí
To by nebylo kvůli svědomí, chtěla bych mu nějak pomoci. Je mi ho líto a připadám si že jsem ho zradila. Jsem blbá co?
cernej caj
nebo potrebovala mnohem delsi cestu.

to bude ono. tak tak

Vero
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2015 17:36
- Nahlásit

ssshhhhh
Jsem blbá co?

ale nejseš. ale nikoho jsi nezradila a mám dojem, že se i o tomto rozhoduješ ještě pod tlakem té manipulativní paní z útulku.

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2015 17:36
- Nahlásit

Jinak dnes sežranej cyklista jeden, běžci dva a ještě jeden divnej chlap u našeho baráku, plus jedno krutě vyvrčený štěně, máme na čem pracovat.

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2015 17:38
- Nahlásit

Vero
pod tlakem té manipulativní paní
Hmmm to jsem celá já, mě řeknou chudáček pejsek, neměl v životě štěstí a já bulím. Ale takovejch je a stejně za to můžou lidi. A napravovat pořád chyby jinejch už mě taky nebaví.
Už jsem přestala i uklízet odpadky po lese, prostě to po letech naštve, jeden den uklidíš bordel a druhej den tam je zas.

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2015 17:43
- Nahlásit

Veronevím jaký máš poměry...
Já su milionář! Ale jako tzv minus milionář, takže milionovej dluh mam To už mě granule nerozhoděj.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2015 17:49
- Nahlásit

ssshhhhh
nejsi blba, ale proste ses nejak chystala tomu psovi pomoct a kdyz ta cesta, kterou si puvodne myslela nevysla, hledas aspon jiny cesty. To se fakt da pochopit, ze se snazis aspon nejak jinak

Vero
pod tlakem té manipulativní paní z útulku.
tohle ja delam taky, pod manipulativnima tlakama du nekam, kam uplne nechci a pak proste to telo rve i kdyz rozumove proste se to snazis osefovat...
Je dobre, ze ssshhhhh dala i na svoje pocity

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2015 17:53
- Nahlásit

cernej caj
hrozný co, psa má člověk načtenýho, citlivě vnímá každý jeho hnutí mysli a sám v sobě má zmatek, až se z toho musí položit, aby mu něco docvaklo. Ale to je asi dost častý.

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2015 17:56 - Změnil/a: ssshhhhh
- Nahlásit

Jinak mi právě vlezl pes do postele a vyblil tam všecko co předtim sežral, takže taky fajn.

Vero
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2015 17:59
- Nahlásit

ssshhhhh
Jinak mi právě vlezl pes do postele a vyblil tam všecko
au!
ale aspoň přijdeš na jiný myšlenky

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2015 18:01
- Nahlásit

Rumstajn. Nejak se zatahuje, asi bude prseti, tititi. Je sucho celkem, tak jen dobre (teda nedobre pro longarky). Jsem dneska jela do prace a koukam, ze kousek od nas pribyl dalsi pomnicek. To je strasnej usek, rovina, kazdej to tam kali jak magor a predjizdi. Na cca 2 km jsou uz tri (nebo 4? ) pomnicky. Brr.
ssshhhhh
Koukam, ze ses rozhodla. A dle myho spravne. V tomhle musi dat clovek na prvni pocit, intuici, jakmile se najdou nejaky "ale" - tak pryc od toho. Tak si uz nic nevycitej.
Co bobky u fen, pomer vlaknina-kosti vyreseny?
cernej caj
birma
a vlastne i fajfka jedee?
Tak at si to uzijete od zitra, co nejlip to pujde.

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2015 18:01
- Nahlásit

Vero
jojo, ona to po sobě vždy zas sežere, asi moc hltá a když pak přijde domů a má radost, že je se mnou, radostí to vyhodí.
Ale převlíknout to teda budu muset, nějako to puší.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2015 18:04
- Nahlásit

ssshhhhh
teda lity lity, snad mu bude brzo lip.. aj vokoun to po sobe zere

Fifi
takovy useky sou nejhorsi

ano i fajfkaaaaa

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2015 18:04
- Nahlásit

Fifi
Ahoj, po tobě jsem dnes bažila Ale jo, rozhodla, co naplat, obě feny tam to bylo na první pohled, tady ne.
Co bobky u fen, pomer vlaknina-kosti vyreseny?
Hele vypadá to že jo, dávám tak každá čtvrt jablka nebo půl mrkve nebo dvě lžíce zelí na den, do nějaký omáčky, většinou játrový, jináč by to nesežraly a bobeček už několikátej den parádní. Přijde mi, že to jablko má dost zřeďující efekt, toho stačí trochu a asi má nejlepší výsledky.

birma
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2015 18:14
- Nahlásit

Fifi
díkujém teta díkujém

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2015 18:32
- Nahlásit

cernej caj
ano i fajfkaaaaa
Tak ji moc pozdravujte!
birma
Adamit at se chova slusne, pacholek jeden!
ssshhhhh
bobeček už několikátej den parádní.
Tak at to tak vydrzi aj nadale.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2015 18:33
- Nahlásit

ssshhhhh
skvely zpravy bobkovy

Xerxová
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2015 19:11
- Nahlásit

my si dali krásnou odpolední procházku lesem. Jen tedy nápad stoupat Mordovou roklí nahoru pod Javorový vrch je vždycky blbej nápad... Hrozný stoupání... Ty bučiny kolem plný žulových skal jsou úchvatný, ale jak člověk funí, tak mu to je dost jedno...
Brouček poběhal, ponosil klacky, nehonil srnečky - jen stál a klepala se mu jedna přední noha vzrušením... ani jsem ho nepřipínala a nedržela... Moc hezky bylo. A hlavně krom kopytnatců nikde nikdo

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2015 19:19
- Nahlásit

Xerxová
Hrozný stoupání...
Ty nemluvis a lozis po kopcich? Je to rozumne?
nehonil srnečky - jen stál a klepala se mu jedna přední noha vzrušením.
To je hodny psek ale.

birma
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2015 19:21
- Nahlásit

Fifi
Adamit at se chova slusne, pacholek jeden!
ve čtvrtek a v pátek to asi nehrozí, v sobotu a neděli už bude určitě úplně vzornej

Xerxová
Brouček poběhal, ponosil klacky, nehonil srnečky - jen stál a klepala se mu jedna přední noha vzrušením... ani jsem ho nepřipínala a nedržela...
teda to je šikula šikovná procházku skoro závidím

Xerxová
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2015 19:23
- Nahlásit

Fifi nepovažuji se za nemocnou - prostě si nějaký virusek či co sednul na hlasivky... však on odejde. Teplotu nemám, blbě mi není ... to že nemluvím a občas zakašlu neřeším.

jojo - psisko dneska vzorné. Nepotkali jsme psy... to nám stále nejde

Xerxová
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2015 19:27
- Nahlásit

a jinak se mu musím smát - po odpoledni venku a dvouhodinové procházce hodně náročným terénem spinká tak, že zaspal vlastní večeři

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2015 19:29
- Nahlásit

Xerxová
Teplotu nemám, blbě mi není ...
Dobra, dobra.
Nepotkali jsme psy... to nám stále nejde
Pujde, az se mu to v mozecku srovna. Nebo uz me fakt napadlo, najit mu nejaky dozi kamose, v lbc nejste urcite s dogousem jedini? Ono by mu to mohlo upustit energie a se soudruhem stejny velikosti by se lip ucilo ty ovladatelnosti.

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2015 19:33
- Nahlásit

ssshhhhh

Víš, mám rodiče sedmdesát a dvaašedesát, mají dva mladé psy z útulku, máma si před pár dny zlomila ruku, i tohle mě tak nějak vyděsilo, co když se s nimi něco stane, jsem jediná, kdo by se o psy mohl postarat z rodin

není co řešit milé esháčko, je v tom právě dost zodpovědnosti v tom rozhodnutí, který navíc nebylo lehký. Slovena by si měla uvědomit, že ti nedala moc prostoru na rozmyšlenou. Hele já jsem si pro Blanku šla s pevným rozhodnutím do toho jít a snažila jsem se mít všechno možné pokryté ( i když všechno samo pokrýt nejde), ale i tak jsem se prostě taky bála, že přijde něco na co jsem nevymyslela řešení . Pokud je to u vás takhle tak bych se taky bála.
Já vím, že člověk ze sebe nemá dobrej pocit, říká si, mělo mě to napadnout dřví....atd. Ale jak říkaly holky, ten pesan neví, žes ho chtěla vzít domů. Jednou přijde situace, kdy to třeba půjde. Ale teď tady ta situace evidentně není a ty na to ani nemáš, člověk nemá být ve stresu v nepohodě, protože pro začátek sžívání smečky a uvedení útulkovýho pesana do novýho života, potřebuje být cajk, aby mohl všem členům být oporou. A to bys asi moc nebyla.

Tak Rumíček prej má oušínka, má. Profouknul mu je novej balonek. Stal se jeho neuvěřitelnou vášní, láskou, odměnou a neoddělitelnou součástí, Musí ho hňoustat a hňoustat a vypadá to, jak když spolknul šílenou slepičku páč balonek je pichlákovej a pískací! Stejně jako Ešus jest masochistou a zbožňuje hňoustání pichlavejch balonkůch. Když mám balonek v kapse mám vedle sebe ÍPOpsa . Nějak mě to jeho totožný Ešusí chování přepadlo a když jsme hráli na babu kolem umělý skály, řekla jsem mu nevědomky asi 300x Ashi . Vypadli jsme v pět a dom došli před sedmou. M useli jsme, páč Bubi už trvala na tom, že JDEME DOMŮ VAŘIT!!! Měla takovej hlad, že bylo slyšet na celý sídliště jak hlady hubne . Byla zcela vysílená, tak vysílená, že dokonce nestrašila ani Belíšku svým neuvěřitelným hlasovým projevem, jak to s oblibou dělává, když se potkáme

<< 1 ... 441 . 442 . 443 . 444 . 445 . 446 . 447 . 448 . 449 . 450 . 451 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání