Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 441 . 442 . 443 . 444 . 445 . 446 . 447 . 448 . 449 . 450 . 451 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2015 21:49
- Nahlásit

Xerxová
dvoukolák jsi jim měla poradit dřív, teď už je pozdě

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2015 21:55
- Nahlásit

Fajka
to fakt nejdu !
A to je trasa longu, nebo jako pri zabloudeni?
také si na vás jistě vzpomenu až budu ulehat pod smrčkem pod hlavou bágl a budu si přes sebe přetahovat jelito, bo ten si na rozdíl vodemě nese kožich !!
Dozajista, ja si budu rikat "chudaky tam trpej" a vy "svine si tam uzivaj".

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2015 22:22
- Nahlásit

Fifi
A to je trasa longu, nebo jako pri zabloudeni?
ježíš ještě bloudit nestraš.!
oni to maj dělaný tak že kdo jde long může si vybrat ze čtyř délek jedna je asi 93 druhá 102 třetí 110 a nejdelší těch 118,5... a ty si můžeš zvolit v průběhu kterou dáš a nebo na který umřeš já se cejtím tak že budu ráda dyž dojdu tu nejkratší tak snad jo

ja si budu rikat "chudaky tam trpej
to si hodná

vy "svine si tam uzivaj
no to ne! znáš to..komu není rady tomu není pomoci
je to jenom naše volba :-

tak já du hodit a užít ještě jeden bivak do teplé krásné postele než nastane peklo
Brou

birma
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2015 22:52
- Nahlásit

Fajka
vyřad jídlo
humřu!

Fifi
Mas vsecko?
ještě nemám dobaleno, tak netuchám. Máma radila ať balim podle seznamu. Když jsem naposled balila naprosto klidná podle seznamu, tak jsem dorazila, jak jistě vzpomínáš, na tábor bez spacáku to asi radši nerva a spacák sebou

PetraK
vona je hrozná s těma hodinkama v hlavě
a proč jí dáváš hodinky do hlavy? a neruší tě v noci tikánim?

UŽIJTE SI TO ČAJDO, BIRMICE A FAJFKO

kujem pani

cernej caj
ale nechcu mit mokrej spacak z boku
já měla suchý všecko všecičko
hele ale má chcát a chcát a bejt zima (zejtra jenom chcát, od pátku zima a ráno v Poličce snad i sněhát ), tak ať ti fakt něco nenamokne bez pláštěnky na batoh.

Fajka
teda né vajec ale věcí na hromadu ještě že máme tak velký auto a kufr..mám pocit že se mě tam všecko nevejde
koukám, že je to všude stejný
času na to budeme mít evidentně dost bo ta nejdelší trasa je 118,5 km
ale zkrátili tu, c plánujem my s kafem měla bejt 96 a teď psali něco o 93,5

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2015 22:54
- Nahlásit

Vero
já nechci číst ty referáty
já jo!!! páč čajda bude psát z mobila
Jsem mutvola a obdivuju všechny učitelky v MŠ a chůvy. Hlídat cizí nevychovaný spratky bych fakt nemohla

birma
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2015 22:54
- Nahlásit

před chvilkou jsme dojeli z tréninku nikdy bych nečekala, že zrovna Adam bude kazit z přílišnýho natěšení ale je to prdelka zlatá, šikovná

aaaaaaaa bulteriéří vajíčka

birma
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2015 23:13
- Nahlásit

a máme od Katky fotku ze včerejšího tréninku

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2015 23:27
- Nahlásit

kachna_
Jsem mutvola a obdivuju všechny učitelky v MŠ a chůvy. Hlídat cizí nevychovaný spratky bych fakt nemohla
Na tebe jsem zrovna myslela, jak si prezila dalsi den. Neterorizuje nevychovanec kachnatka? A na jednu stranu tvy nervy asi jsou ksaa, na druhou stranu se tomu v dobe vtiskavani dostane spravny socializace a vychovy?
páč čajda bude psát z mobila
Myslis? ta bude sporit asi baterku. Se spis tesim pak na souhrn.
birma
ze včerejšího tréninku
Ouplny agi masteri, jak si lita pres prekazky, navaden panickou na dalsi slozitou situaci.

birma
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2015 23:45
- Nahlásit

Fifi
ta bude sporit asi baterku.
třá přibalila nabíječku a poreferuje vám v neděli z chaty
Ouplny agi masteri, jak si lita pres prekazky, navaden panickou na dalsi slozitou situaci.
to by bylo krááásný, kdyby to tak bylo pokud si to pamatuju dobře, tak tohle byla první překážka (no dobře, možná druhá z rovinky) a další složitá situace byl jednoduchej oblouček

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2015 07:00
- Nahlásit

Morgen,
večer bylo nějaké divné teplo, takže bylo jasné, že dnes bude zataženo. Jen mrholí, takže gut. Mám nějakou jarní únavu či co, chodím spát kolem 21 té . Ale ve 4 jsem vzhůru, takže já se docela na ten časový posun těším.

birma
bulteriéří vajíčka jsem zvědavá, kolik se těch bulíků z nich vylíhne

Jak jsem dávala odkaz Fifina na ten míček na šňůrce, tak jsem to trochu prolítla, prý realistický hračky, přejetá veverka, přejetá liška http://www.jkanimals.cz/cs/potreby-pro-psy/hracky- pro-psy/realisticke-hracky-pro-psy/ konééééc

Jinak vy tři šlapky, když čtu kolik km máte ujít, tak se mi dělá mdlo, klobouk dolů a navíc ešče s báglama, narovinu, cípla bych
Tak hlavně si to užijte bez větších karambolů a dešťů

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2015 07:00
- Nahlásit

ssshhhhh
doufám, že už je dnes líp paní

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2015 07:20
- Nahlásit

Fajka
co je kevin? ja mam krosnu s vecma a pak jeste takovou vetsi tasku pres rameno s hyenou, a vecma do tabora, no klido bych brala jeste jednu tasku

aha jelitooo a proc kevin? se tak jmenuje ci co?

ja teda se citim tak na 40 takze 94 bude lepsi volba jo a asi bych mela zamlcet ze me porad hrozne boli to koleno, ze?

kachna_
já jo!!! páč čajda bude psát z mobila
proste tady na svini nenarazis, jak rikate

uz mas z netere dost?

birma
prave v tom seznamu musis mit secko ja taky balim podle seznamu a porad se rozhoduju zda megateplou vestu nebo tu novou nouzovou klimatexi

krasna fotka

jinak ja plastenku mam, prave sem kvuli karimatce vzala z velky krosny, ale tvori mi to na boku takovy "kouty", takze asi v obedovce skocim koupit do hornbachu pytel na odpadky a vsecko jeste zabalim do nej (bud pytel do koory baglu) nebo mensi pytliky na mensi veci kolem - ty by asi mohli stacit?

Fifi
dekujem, budem na tebe vzpominat jak si doma v teple

sporit nebudu, kdyz birmici jeji telefon vydrzi v poho 2dny s focenim a trasovanim, tak ja myslim, ze par reportu zmaknu i s baterkou cekajici na nouzovy vyhledani v mape

Dozajista, ja si budu rikat "chudaky tam trpej" a vy "svine si tam uzivaj"

denyk
tady trochu dusno, dneska zatazeno a poprcha...

ale treba ta kachna je boziii

tak se mi dělá mdlo
me se taky dela mdlo

birma
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2015 07:31
- Nahlásit

cernej caj
prave v tom seznamu musis mit secko
Nj když to nějak neumim zařídit
prave sem kvuli karimatce vzala z velky krosny, ale tvori mi to na boku takovy "kouty"
A sichrhajcky by nestačily, aby se ti ty kouty stáhly a nemoklo ti to?
porad se rozhoduju zda megateplou vestu nebo tu novou nouzovou klimatexi
Já beru tu dvoudílnou teplou bundu, naštěstí je ten teplej vnitřek lehoučkej. Zatim zvažuju jestli kapsáče nebo softshellky, abych si zas nezmrvila kůži na nohou a netrpěla pak další týden
birmici jeji telefon vydrzi v poho 2dny s focenim a trasovanim
Doufejme

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2015 07:45
- Nahlásit

birma
ja ho tvorila 3 dny a neco priposovala jeste vcera...

premyslim, jestli ulehcit o 120g za vareni

asi si necham perovku, mozna rano/vecer bez pohybu...

jo sichrhajcky by stacili, ale neznicis tim tu plastenku? sem sproste ukradla uklizeckam pytel do odpadkovyho kose a zabalim do nej spani a ponozky, co sou na tom boku

a co ti na ty nohy vadi vic? ja myslim, ze na softshell uz dost teplo? pokud nemas jen ten tenounkej ale ten s chlupem podle me budes pres den litovat

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2015 07:48
- Nahlásit

cernej caj
a proc kevin? se tak jmenuje ci co?
voeee, asik Kevin z filmu Sám doma ne

vyfoťte si ty bágly hlavně

ale treba ta kachna je boziii
jo měli jsme podobnou, jen neměla plastový hnáty a zobec,
neměla dlouhou životnost

me se taky dela mdlo
řekni pak birmici, vona tě propleskne aby ses vzpamatovala

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2015 07:53
- Nahlásit

denyk

no jestli budu birmu fotit hlavne zezadu tak baglu bude vic nez cost

, vona tě propleskne
ti dik

kdo dostal telefoooooon? kdo odted bude muset mluvit s lidma misto aby je odpalkoval, ze nema zadnej telefooon?

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2015 07:58
- Nahlásit

Už regulérně ch*ije

fotit hlavne zezadu tak baglu bude vic nez cost
cost Birmica bude utíkat, jo

lidma misto aby je odpalkoval
kdo?

dneska jdu k obvodní s tím kolenem, ať mě ještě pošle na to sono....chjo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2015 08:00
- Nahlásit

denyk
vona utika dycky

nastesti mi volaj lidi tak 3x za rok coz je jeste snesitelny porad spatny?

me to koleno zlobi porad ale dostala sem tip na sportovni dobrou ortopedku od holky co beha midy a chodi tady v brne, tak to budu muset nekdy vyzkouset

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2015 08:02
- Nahlásit

cernej caj
ty máš novej tydlifoun?
jinak teda jak to tak čtu, tak umírám už jen u toho, ani nemusím na žádnej long chodit umřít tam
tady zataženo, ale teda neprší ani nemrholí a alespoń nějsou ty strašlivý ranní mrazy

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2015 08:03
- Nahlásit

denyk
takže kolenu furt kaput?
tak to teda nezávídím, asi to chce fakt pořádně prohlídnout zevnitř, však sono přežiješ

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2015 08:05
- Nahlásit

cernej caj
nastesti mi volaj lidi tak 3x za rok coz je jeste snesitelny
to já ti loni volala možná víckrát, tak neke

ale tak né špatný, není to prostě komfort, dřep atd..ne že by to bolelo ale mám pocit jakoby bylo stažený obvazem, prostě nic moc, ohnout ho a třeba dát k bradě, nějaký cviky prostě to nejde. Když jdu z prudkýho kopce, taky nic moc. A když něco na mým těle nejde tak mě to sejří páč na to nejsem zvyklá.
Navíc mi do toho včera nabouralo zrzavý torpédo a viděla jsem chvíli všechny svatý.

na sportovni dobrou ortopedku
to je super, to neodkládej

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2015 08:07
- Nahlásit

Maya
ty strašlivý ranní mrazy
strašlivý jako - 6 např.?

takže kolenu furt kaput?
tak jak píšu no . By mi nevadila tak ruka jako hnáta, páč rukama nic nedělám, že

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2015 08:13
- Nahlásit

Maya
jj stolni takovej ten se sluchatkem na snure

denyk
myslim pracovne, na "pevnou" linku kdyz to nechtej resit mailama

doufam, ze se ti na to mrkne a jeste poradi co s tim. navic to muzes mit od toho padu vyblokovany klidne na zadku, to by chtelo asi nejakou fyzio nebo rehabilitacni aby se na tebe podivala celkove a ne jen izolovane koleno

no tam je prej cekacka stejne cca 3 mesice, takze par tydnu sem, par tydnu tam...

birma
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2015 08:13
- Nahlásit

cernej caj
myslim, ze na softshell uz dost teplo?
Aladin tvrdí, že zejtra pocitovka max 1,5 stupně… mám ty kalhoty dost široký, do nějakejch 10 pokud nesmaží slunko jsou nositelný.
Na nohy mi vadí zima v kombinaci s tvrdší látkou.
sichrhajcky by stacili, ale neznicis tim tu plastenku?
Vzala bych to za ten okraj
premyslim, jestli ulehcit o 120g za vareni
Ulehčila bych o ešus
jestli budu birmu fotit hlavne zezadu tak baglu bude vic nez cost
Prosimtě já budu ráda, že zvednu batoh, natož abych byla před tebou

denyk
řekni pak birmici, vona tě propleskne aby ses vzpamatovala
Birmici je mdlo taky, hodně mdlo

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2015 08:19
- Nahlásit

objednávka ze spokojenypes furt nikde, tak jsem tam zavolala a prej se ozvou, to jsou teda služby, nemít granule, tak už mi psi chcípli hlady

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2015 08:22
- Nahlásit

denyk
strašlivý jako - 6 např.?
ano ano, strašlivý v kontextu +20 odpoledne
cernej caj
jj stolni takovej ten se sluchatkem na snure
a joo, to jsme měli taky, takový to sluchátko nandavací na ucho nebo na hlavu bo, stálo to těžký prachy a nikdo to nepoužíval, akorát to zabíralo místo na stole, to sluchátko z toho furt padalo, naštěstí loni už nám to zase vyměnili za jiný telefony bez tohodle bazmeku

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2015 08:24
- Nahlásit

birma
Adam vypadá dost elegantně na tý překážce
vajíčka jsou teda boží

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2015 08:26
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!

Je dobrej, je dobrej JE VÝÝÝÝBORNEEJ. Všechno ptactvo - a že jsme ho ráno potkali řešil vystavením - následným otočením na mně a aniž bych musela cokoliv říct, jen se usmát a kývnout hlavou, otočil to a smažil za mnou. Jedinou výjimkou byl jakýsi ftipný kosák nebojsa, kterej si ho za sebou vedl jako na šňůrce , neříkala jsem nic a hlídala, jestli nebude mít Rumajzl tendenci vyrazit. Neměl, šel stejným tempem a! když pak kosák odpochodoval do silnice, tak nešel, nešel. Dobré to bylo. Mám radost z toho jak sám chápe, jak se sám řídí a jak má ze sebe radost. Bez nátlaku, bez ničeho, jen prostě soustavnou prací. Kdybychom jen měli kolem víc zvěře, aby i tam jsme mohli cvičit.
Z Rumíčka se po jedný procházce stal závislák na míčku celý ráno otravoval u kapsy. Tož ale takhle by to nešlo, je to sice fajn, že upřednostní hru před pamlskem, ale nechci mít psa s míčkem místo mozku.

birma

a proč jí dáváš hodinky do hlavy? a neruší tě v noci tikánim?

nejsem z pravěku, ne? SOU DIGITÁLNÍ!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2015 08:27
- Nahlásit

birma
tak ty si ten esus prece brat nemusis, ne? to je jen jestli chces nebo nechces ty neco teplyho ale pokud bys ho nechtela vubec, tak to zvazim, pokud bys neco teplyho brala, tak to tam necham

jo a komu kvuli dvema novym stolum v kanclu prestehovali pojizdny supliky pod stul, kde asi tak 3 roky bylo misto? takze kdo si prave obrazil brutalne moc zdravy koleno az mu vyhrkli slzy?

Maya
fakt? me prisla uz minulej tyden, v pondeli ji muz vyzvedl a uz mam i platinky zabaleny na long

nandavací na ucho nebo na hlavu bo, stálo to těžký prachy a nikdo to nepoužíval
ja myslim fakt klasickej pevnej telefon, firma je ma tak to ani nebyli prachy navic pro me. tady tim obcas fungujem, sme pres 4 patra, casto je rychlejsi zavolat nez resim pres PC a nekdy proste potrebujes rychle a ne 10minut nekde hledat kde sedi ten druhej

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2015 08:28
- Nahlásit

PetraK
sikovnej rumiiiicek

<< 1 ... 441 . 442 . 443 . 444 . 445 . 446 . 447 . 448 . 449 . 450 . 451 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání