Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 441 . 442 . 443 . 444 . 445 . 446 . 447 . 448 . 449 . 450 . 451 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2015 19:34
- Nahlásit

ssshhhhh
takovýhle věci nemá cenu lámat přes koleno a na pocity viny zapomeń, jestli ta dotyčná takhle lidi nutí do adopce, tak je kr...a

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2015 19:35
- Nahlásit

Fifi

. Je sucho celkem,

máš pravdu, byla jsem překvapená včera, když jsme šli polema, jak je to hrozně vyprahlý, jak se práší.

, kazdej to tam kali jak magor a predjizdi.
tohle je hrozný

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2015 19:36
- Nahlásit

PetraK
Rumíček je nějakej podivnej, protože pichlákovej pískací míček se u nás neujal ani u bordery a to už je co říct

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2015 19:36
- Nahlásit

Xerxová
on uz ten nazev mordova rokle zni, ze te ta cesta zamorduje

to je hodnej broucek, uziva si vas ted pekne, co

birma
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2015 19:57
- Nahlásit

PetraK
Bubi už trvala na tom, že JDEME DOMŮ VAŘIT!!! Měla takovej hlad, že bylo slyšet na celý sídliště jak hlady hubne . Byla zcela vysílená, tak vysílená
Kubišovou na tebe! Vezmeš si psa z útulku, kde měl plnou misku, jen abys ho mohla týrat hlady! Tfuj!!!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2015 19:59
- Nahlásit

PetraK já chci taky něco, co je nad psiska Nějakej pichlavej míček...

Fifi dogátko (už snad nerozbitný sedmiměsíční) mám dokonce v kanclu (jsme už dlouho kancelář u dvou dog). Kolegyně pochází z dogařské rodiny... a co koupila domek, má taky dogušu. Jenže jsme se ještě nedokázaly potkat. Bydlíme pravda na zcela odvrácených stranách města. Ale podstatnější je totální časová nesladitelnost. Ona je nesmírně pracovně vytížená (barák, zahrada, rodina, malé dítě, věda, publikace...) , já se taky neflákám. Pepa má časově nevyzpytatelnou práci - někdy se až v průběhu dne dozvím, že odjíždí a vrátí se v noci... Já taky nevím, kdy dorazím - každý den je zcela jiný... Takže se s někým domlouvat na nějaké pravidelnosti je nemožné.
A pak jsme vlastně pohodlní - čas psích procházek je pro nás čas na sebe. prokecáme to - tudíž jsme nejraději sami...
Doufám, že Night nakonec "zmoudří"... koukala jsem do Betky týdeníčku - a v jeho věku chodila na stopce. Nedalo se jí věřit, že poslechne na přivolání... Mojí holčičce poslušné, která chodila tak hezky na volno... Vida - jak jsem zapomněla, že to byla taky dobrá potvora

birma
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2015 20:03
- Nahlásit

nesnášim svojí skoro novou skvělou, teplou a širokou karimatku. Tvrdí, že mám malej batoh (pěkně kecá) a tak si můžu zvolit jen dvě věci, co s sebou - volba co vyřadit je mezi následujícím: karimatka, spacák, jídlo...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2015 20:08
- Nahlásit

birma
no beru to tak ze jidlo a spacak sou nejnutnejsi potrebnosti

moje karimatka je z venku, takze zas pres ni nepretahnu plastenku... taky skvely, no...

birma
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2015 20:20
- Nahlásit

cernej caj
moje karimatka je z venku, takze zas pres ni nepretahnu plastenku... taky skvely, no...
nesejčkuj, třeba to půjde i tak (teda mě to jde i když je venku a kolmo na batoh)

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2015 20:22
- Nahlásit

birma
karimatka, spacák, jídlo...

karimatka a spacák je povinná výbava, takže vyřad jídlo

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2015 20:32
- Nahlásit

Xerxová
čas psích procházek je pro nás čas na sebe. prokecáme to - tudíž jsme nejraději sami...
Moc chapu a rozumim. A neni to o pohodlnosti, kor u vas.
koukala jsem do Betky týdeníčku
Super, ze mas takhle denicky, clovek si pak lip uvedomi ty souvislosti a nemaluje si bejvaly pejsky tak naruzovo. A ty soucasny coby nejaky velky nevychovance.
birma
teplou a širokou karimatku. Tvrdí, že mám malej batoh (pěkně kecá) a tak si můžu zvolit jen dvě věci, co s sebou

Mas vsecko?

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2015 20:34
- Nahlásit

cernej caj
Oujee, baleni taky probiha optimalne.

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2015 20:35
- Nahlásit

Xerxová
ehonil srnečky - jen stál a klepala se mu jedna přední noha vzrušením... ani jsem ho nepřipínala a nedržela...

hééskýý!

Moc hezky bylo

a závidím,moc.

I když my si to taky užili, ač v civilizaci. Sice jinak užili,ale užili. i jsme pccvičili po sto letech

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2015 20:37 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Maya
Rumíček je nějakej podivnej, protože pichlákovej pískací míček se u nás neujal ani u bordery a to už je co říct

Ešus je taky miloval, hrozně, měl jednoho ježka a ten byl fakt brutální, měl velký a tvrdý jehlice a ten byl vůůůbec nej! Tehdá dostal šok, když jsem hodila a trefila zajíce , to se hodně bál, aby mu ho zajíc nesebral Lovečák!

a Rumíček, kterej je, jak říkají známí, stejně vrácenej Ešus, tak ten je miluje taky. Je z toho balonku fakt hyn. Nechce odměnu, nechce nic, nic, nic, chce balonééééééééééééééék, tenhle, tenhle tenhle. OBratem ho vyměnil za prasklej tenisák, kterej si našel a zamiloval. Musím ho kapek mírnit, nemám ráda ty psi co jsou závislý na hračkách.

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2015 20:42
- Nahlásit

birma
Vezmeš si psa z útulku, kde měl plnou misku, jen abys ho mohla týrat hlady!

vona je hrozná s těma hodinkama v hlavě,

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2015 20:46
- Nahlásit

PetraK
máš pravdu, byla jsem překvapená včera, když jsme šli polema, jak je to hrozně vyprahlý, jak se práší.
Je, velky sucho, vsak zase nebylo moc snehu. Tady se da jit i oranici, zadny lepivy bahno.
chce balonééééééééééééééék, tenhle, tenhle tenhle.
Jen to piskani je na palici? Hele, mrkni aj po tomhle, z toho jsou cuby uneseny doted a maji to od vanoc. Musim jim to davkovat, kazda separe, snurka samoze zahucela hned, projela pri vetsim tahu skrz. Ale ten matros micku je pro ne fascinujici. A nepiska.

PetraK
Člen
- Nahlásit

Xerxová

PetraK já chci taky něco, co je nad psiska Nějakej pichlavej míček...

stál pouhých 59 Káčé. Udělala jsem z něj tak trochu vzácnost a doufala, že ho zaujme, jak ho to zlobí v kušně , fungá to.

Jo a potkali jsme zase Digiho oba ze sebe naprosto unešení, Digi mě ve své rozjařenosti málem přepůlil. A Štajnidlo unešen ze svého úspěchu mi hopikal po hlavě (s tímhle je příšernej, emoce ho neuvěřitelně rozpohybujou ). Digi unešen, že se s ním konečně někdo druží a chce s ním běhat. Je to nespravedlivý pro tyhle obříky.

cernej caj
Člen
- Nahlásit

Fajka
ale muzes mit alu

birma
nj ale nechcu mit mokrej spacak z boku

PetraK
tak supr, ze ste si to uzili

mam tu obludu tezkou jak svin, dobrou noc

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2015 20:51
- Nahlásit

Fifi
Je, velky sucho, vsak zase nebylo moc snehu. Tady se da jit i oranici, zadny lepivy bahno.

zas na druhou stranu i docela dost pršelo ale. Mně to sucho překvapilo. Asi je prostě rozdíl v tom, když prší a když je sněhová pokrývka. Tady bylo svýho času za barákem neprůchodno, jak to bylo mokrý a pak najednou z ničehož nic - se to sype.

Jen to piskani je na palici?

tak u toho balonku je výhoda, že za á - si ho narve celej do kušny - ne jako tu přejetou kachnu, co mě s ní pronásledoval, když jsme telefonovaly - a tam se ten zvuk ztlumí. Pak taky jak ho oslintá, tak ten otvor pískací trochu zalepí a tím pádem to tak nepíská.
Ale je to první hračka, která vítězí i nad šiškama a klackama, páč on je jinak Malej Bobeš, co si vystačí se špalíčkem a i ho upřednostní před vším. Doteď.

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2015 20:52
- Nahlásit

cernej caj
mam tu obludu tezkou jak svin, dobrou noc

tak to rozhodně nezmrzneš, páč máš všechno a něco i navíc, ne?

UŽIJTE SI TO ČAJDO, BIRMICE A FAJFKO

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2015 20:53
- Nahlásit

Fifi

Hele, mrkni aj po tomhle

NO ALE TO VYPADÁ SUPROVĚ!! PLAVE TO!!

Vero
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2015 20:55
- Nahlásit

páč máš všechno a něco i navíc, ne

čajda má pár kilo navíc a birma nesebevražedná jede bez jídla, já nechci číst ty referáty

UŽIJTE SI TO!!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2015 21:04
- Nahlásit

PetraKVero
dík
já sem teprf ve stádiu snášení...teda né vajec ale věcí na hromadu ještě že máme tak velký auto a kufr..mám pocit že se mě tam všecko nevejde..hlavně nezapomenout na Kevina

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2015 21:09
- Nahlásit

Vero

čajda má pár kilo navíc a birma nesebevražedná jede bez jídla, já nechci číst ty referáty

hele nakonec stejnak zablouděj, jo? a dojdoou jinam, fajfka cestou sbalí nějakýho úhyla a veme si ho domů. Prostě klasika

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2015 21:10
- Nahlásit

Fajka
Kevina

no počkej a co Bárbí? Tu necháš doma samotnou? bez kevina?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2015 21:11
- Nahlásit

nemá Bárbí Kena ??

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2015 21:16
- Nahlásit

Bárbí pruhatá je doma s čívovic Kenem..
já beru jen Kevina - Jelito!

já nechci číst ty referáty

essi je jako bude mít kdo psát , když zhynem někde u Pejřimova

fajfka cestou sbalí nějakýho úhyla a veme si ho domů. Prostě klasik
vo*e nestraš !!!
ale jak jsem ted zjistila z propozic..tak času na to budeme mít evidentně dost bo ta nejdelší trasa je 118,5 km
sem si to asi měla přečíst dřív než sem se přihlásila

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2015 21:38
- Nahlásit

Vero
Ja jo.
Fajka
já sem teprf ve stádiu snášení..
Stale kvoka, stale kvoka...
bo ta nejdelší trasa je 118,5 km
Panaboha, vy ste fakt silencove! Budu vam fandit z tepla domova.
PetraK
NO ALE TO VYPADÁ SUPROVĚ!! PLAVE TO!!
Ano, plove, ozkouseno v misce s vodou.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2015 21:39
- Nahlásit

ufff 118,5 km mi opravdu připadá hodně... Já mám ráda výlety kolem dvaceti km. To se dá kochat, fotit, dá se jít svižně, nemusí se tahat dvoukolák věcí... stačí to psisku i nám jako příjemné protažení.
Ale chápu, že Vás ta výzva láká a přitahuje. Já raději neorganizované akcičky - dle vlastníhoivýběru

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2015 21:48
- Nahlásit

Xerxová
ufff 118,5 km mi opravdu připadá hodně...
mě taky!!! to fakt nejdu !

Fifi
Panaboha, vy ste fakt silencove! Budu vam fandit z tepla domova
děkuji, si hodná, také si na vás jistě vzpomenu až budu ulehat pod smrčkem pod hlavou bágl a budu si přes sebe přetahovat jelito, bo ten si na rozdíl vodemě nese kožich !!

<< 1 ... 441 . 442 . 443 . 444 . 445 . 446 . 447 . 448 . 449 . 450 . 451 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání