| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2015 13:50
- Nahlásit
cernej caj
to tak nefunguje ze se ve 3tim mesici zbalis a uz neukazes kdyz nemas ten rizikac
ale prd.. vim to z rodiny... u dochtora řekneš že se necejtíš a hned tě šoupnou na rizikáč bo si žádnej dochtor nelajzne ti nevěřit... a nemusím chodit daleko pro příklad v rodině...že dotyčný nic nebylo a druhej den co zjistila že je v tom tak si to zařídila a práce pro ní skončila z hodiny na hodinu..což o to vono by na tom nebylo nic tak hroznýho ale nakrklo mě že je to učitelka a vykašlala se na svojí třídu hned po vánocích a ani pololetí s nima nedodělala kdyby jí bylo zle tak neřeknu ale ona byla těžce v poho...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2015 13:51
- Nahlásit
Fajka
druhej den co zjistila že je v tom tak si to zařídila a práce pro ní skončila z hodiny na hodinu
jj přesně tak
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2015 13:52
- Nahlásit
denyk
milijonáru blbééé
ale tak..... zas takhle vysoko jsme tu cenu nenasadili to zas prrrrr
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2015 13:59
- Nahlásit
Fifi
pennis marketu
ses tam měla přesunout do regélu s vínem. maji Kazavak - moc dobrýḧo Merlota a Šardoné.
Darenka
do hajzlu, do hajzlu, do hajzlu!!!
je mi tě líto, děfčico
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2015 14:00
- Nahlásit
Fajka
zas takhle vysoko jsme tu cenu nenasadili to
jste asik měli ale počké, počké, voni vás soudruzi v NDR budou všude chválit, jak jste čikovní a levný, že se vám to pak
rozjede a zaměstnáte i nás
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2015 14:02
- Nahlásit
cernej caj
jak píše Fajka, rizikáč má každá, která chce a chce každá, která nevydělává majlant
znám i pár takovejch, který maj dítě jen proto, že nechtěly do práce
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2015 14:03
- Nahlásit
Já myslím, že u Darenky to nebude tak hrozné, určo něco vymyslej
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2015 14:03
- Nahlásit
PetraK
jedny botky, ale radši jen takhle
URL
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2015 14:09
- Nahlásit
Maya
botky gut, ale ty šatéčky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2015 14:11
- Nahlásit
denyk
a vůbec celkovej outfit
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2015 14:13
- Nahlásit
Čajdo pošlu to f pátek, páč šéfka je nemocná,
nechala to ve druhém autě a přijede až v pátek...
Ale říkala, že za zhruba za rok od narozenin budeš mít šťastné období
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2015 14:15
- Nahlásit
Maya
jo sponečka a chemlon místo vlasů, ten postoj, ikdyž
moje maminka by jistě řekla, že občas jsem stávala stejně, když mi říkala Ty moj malý Quasimodo, alebo ty moj malý Ďuro
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2015 14:23 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
denyk
jste asik měli
ale počké, počké, voni vás soudruzi v NDR budou všude chválit, jak jste čikovní a levný, že se vám to pak
rozjede a zaměstnáte i nás
sem chtěla napsat ani náhodou... ale aby jste si to špatně nevyložily...my necem zaměstnance!!máme svejch starostí dooost
Maya
který maj dítě jen proto, že nechtěly do práce
jo jo i tři děti..aby už vůbec nikdy nemusely do práce...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2015 14:26
- Nahlásit
Fajka
jo i tři děti..aby už vůbec nikdy nemusely do práce
přesně tak, ale je to smutný, teda poporavdě bych to udělala jako všude jinde, na dítě volno půl roku maximálně rok a nazdar
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2015 14:27
- Nahlásit
Fajka
my necem zaměstnance!!máme svejch starostí dooos
nebooj, vo tom nikdo vědět nemosí
Jen tadyk to čte tak asik 364 lidí
svejch starostí dooost
a navíc já přináším jen radost, žádný starosti
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2015 14:31
- Nahlásit
denyk
všechni zaměstnanci jsou jen radooost
a čím víc tím líp, žejo
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2015 14:32
- Nahlásit
máme kliku - ale to je i pracovištěm. Maminy u nás spíš trčí i když už by měly být na mateřské, umožníme jim jakýkoli úvazek i k dítkům a občas máme i jesloškolku na pracovišti. Ale to je výhoda poměrně dobré party, slušného vedení a specifik naší práce. Chápu, že všude to rozhodně nejde.
Ale ani jedna mamina v poslední době nám "nezdrhla" od rozdělaný či nepředaný práce, jedna "úřadovala" i z nemocnice, kam ji zavřeli před porodem
Fajka gratuluju k práci. Já vím, že je to děs běs, ale horší by bylo, kdyby nebyla
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2015 14:32
- Nahlásit
Maya
hele já za sebe dám ruku do vohně, jesm nekomfliktní,
pracovitá a nasírám se tak 2x do roka
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2015 14:35
- Nahlásit
Fajka
aha, tak to je dost blby - ja mam prave kolem jen pripady, kdy chodili do prace az nekdy do toho 7myho mesice nebo prave ty pripady co meli rizikac krz zdravotni stav. Vetsinou teda pravda prace kancelarska, nekde v zahradnictvi hazet hnuj asi je to horsi...
ale teda s tou tridou pololeti dodelat mohla kdyz byla OK...
denyk
jasny, az bude, bude
Maya
a co ta kocka
ale podle me ses dost drsna, max rok a nazdar... vidim spoustu maminek, ktery si tu materskou a rodicovksou proste uzivaji jak muzou i kdyz treb chodi na cast uvazku do prace (viz segra) i kdyz ted teda do prace nechodi a takovym maminkam bys sebrala nejkrasnejsi roky.
ale urco by to bic na nemakacenka na jednu stranu chtelo, na druhou - aspon nezabiraj pracovni mista makacenkam a kdyz chlap videla, tak co. ale nedala bych jim od statu ani korunu
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2015 14:41
- Nahlásit
jinak jsem dneska opět zneužila možnosti dělat doma - a v jednu vyrazila s psiskem za sluníčkem. A povedlo se to parádně - nejen krásným jarním počasím...
Nejdřív úžasně bílá samojedka, načesaná. Panička ji tahla prayč (když viděla koně na zadních), ale pak z ní vypadlo, že čubina je v nejlepších dnech hárání. Po ujištění, že můj dement na zadních stojících si chce hrát neb je ještě nohu nezvedající dorostenec, tak povolila "vodítkové" hrátky. Užili si to oba a Night opravdu neharašil.
Pak jsme potkali zlaťandu Bety a Night si to užíval - honička do padnutí. Ale i poté, co nemohl ani jeden se odvolat prostě nedá, musí se odvést na špagátě... Pak jsme dali větší okruh až k Černé Nise - tam se vyplavil (a odflusil) a při cestě zpátky jetšě dvojka králováků a opět povolená honička tří černých blbounů. Opět mnou ukončeno až odlovením... jsem mu zcela ukradena, vnímá jen psy.
Na zahradě vypil kýbl vody a padnul na koberec zalitý sluncem. A já můžu jít tvořit "Zprávu o činnosti 2014"... Ale určitě se mi to bude psát líp, když už mám procházku za sebou - navíc tak hezkou
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2015 14:43
- Nahlásit
Maya
denyk
všechni zaměstnanci jsou jen radooost
a čím víc tím líp, žejo
hele já za sebe dám ruku do vohně, jesm nekomfliktní,
pracovitá a nasírám se tak 2x do roka
tož děvčata, hned jak budu chtít spáchat samovraždu já a nebo číf...tak vás HNED berem
ovšem nevim jestli ji pák hned nespácháte vy..pracovní doba od nevidim do nevidim, druh práce... co je potřeba udělat to dělat budeš a bez diskuzí Krajánková
Xerxová
. Chápu, že všude to rozhodně nejde.
Ale ani jedna mamina v poslední době nám "nezdrhla" od rozdělaný či nepředaný práce, jedna "úřadovala" i z nemocnice, kam ji zavřeli před porodem
tak to je u vás přímo ráj..a asi máte i kliku na lidi a kolektiv..to se pak hezky pracuje
gratuluju k práci. Já vím, že je to děs běs, ale horší by bylo, kdyby nebyla
děkujem já sem rozhodně taky pro, víc práce je lepčí než málo
a ted od začátku roku nic velkýho nebylo tož byl relativně klídek, tak ted se zase budem měsíc trošku víc otáčet bo při tomu musím stihnout ještě daně...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2015 14:53
- Nahlásit
Fajka
pracovní doba od nevidim do nevidim,
nevadíííí, teda trochen času potřebovávám přes dne na prochajdu se psem
potřeba udělat to dělat budeš
tak na tom se tak nějak zvyklá, domácích prací jsem se nadělala, od umělýc kytek až po pajďuláky
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2015 14:54
- Nahlásit
Darenka
Jsem totálně v ryti:
To je blbý, ale držím palce, ať platí, že se žádná kaše nejí tak horká, jak se uvaří...
|
cernej caj
Člen |
- Nahlásit
Xerxová
tak to zni luxusne a supr, ze najtik mel hraciho kamose a nedoslo na stenatka
Fajka
pres vanoce co si vzpominam ste toho meli dost mam pocit, tak snad sis aspon trochu odpocinula v unoru
|
Vero
Člen |
- Nahlásit
Maya
ještě že o těch mateřských nerozhoduješ
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2015 15:02
- Nahlásit
Vero
ještě že o těch mateřských nerozhoduješ
to je právě velká škoda, plrotože hned by bylo ve státní kase peněz
pravda je že na še dýlka mateřský je světová rarita a nikde jinde to není, to už taky o něčem vypovídá
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2015 15:02
- Nahlásit
já si tady jen s dovolením odložím jednu mnemotechnickou, jinak nevím, kam to dát, aby to večer doma našla
Koiralle kaakao, lounas ja vuode! ("[Give] the dog some cocoa, lunch & [send him to] bed") = (clockwise from the NE) koillinen, kaakkos, lounas, luode.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2015 15:09
- Nahlásit
Maya
a taky asi mnohem vic asocialu a problematickych deti
mozna to vypovida aspon o tom, ze aspon u nas si jeste nekdo vazi casu kdy stravi matka s ditetem v dulezitym veku, kdy to dite neni nechany na pospas cizim zenskym...
proc si neodkladas do mailu? tak to odkladam ja
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2015 15:14
- Nahlásit
cernej caj
jak do mailu? jakože si pošlu sama sobě mail? to mě teda nenapadlo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2015 15:17
- Nahlásit
cernej caj
no řekla bych, že za mejch mladejch let, kdy byly běžný jesle pro děti od jednoho roku, bylo míň asociálů než teď
a jinak samozřejmě těm matkám nikdo nebrání být s těma dětma doma jak dlouho chtějí do aleluja, jen holt si to musej financovat ze svýho
mě teda je poměrně proti srsti, že jdou moje prachy na to válení šunek, co u většiny ženskejch zvlášť s jedním dítětem vidím
|